League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
Szirmos: <#csodalk>#csodalk>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Im just here to make someone dodge"
és bepickelt Taric junglet.
A legeslegutolsó másodpercig vártam, amíg lehet dodgeolni, és csak nekem kellett
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
Enélkül persze, hogy nem történik semmi! <#idiota>#idiota>
Mennyire körülményes? Nehéz. Megéri megvenni? Igen.
Kumiho #2179
Vennék egy új adc-t ami erõs early-gameben és nem igazán tudom eldönteni, hogy Gravest vagy Dravent preferáljam-e.
De mé sejuani? büdös disznó jó az úgy ahogy van... van sokkal jobb champ.
amire ráférne..
Streamek
Bár tény 2 másodpercbe telik megtalálni. Stream.
Az lehet, hogy Lux egy soldier, de a stílusához, kinézetéhez, hangjához, viselkedéséhez (az a röhögés) sokkal jobban illene mondjuk egy cheerleader skin. 😛
De ha már ilyen katonásra akarják venni a figurát, akkor inkább valami ilyesmit csinálhattak volna:
Kumiho #2179
Realizing her unique skills, the Demacian military recruited and trained her in covert operations
OFF: nagyon örülök, hogy sokan itten találnak mókás képeket a neten, de ha nincs köze LoLhoz akkor ne linkeljétek, gondolok itt mémekre meg a társaira.
#27258 Te is tudod, hogy fórumon ez nem errõl szól. Valamit beírt a srác, és egy tök más dologba bele lett kötve.
Én is rühellem, ha valaki nem tud heJesen írni, akár fórum, akár nem, de itt nem errõl szólt a történet, csak sima kötekedésrõl, ahogy elég sok komment az utóbbi idõben. 😄
#27256 nem volt elég ronda a Commando skin? :/
Ha valami szép Lux skint csináltak volna, még érdekelne is..
Kumiho #2179
Why so serious?
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
"Te is".. és ha én a kútba ugrok, akkor mindenki, de anya õ kezdte.
Ontopic:
Szegény Luxhoz kiadhatnának valami hozzá illõ skint nem militaryt mindig, de ha szép effektjei lesznek elgondolkozok a megvételén, meglátjuk, azért egyetértek, még mindig a kapucnis a nyerõ 😄
én se hívlak Kálmánnak.

Más: Mac kliens, illetve azok akik eddig csinálták a homemade iLoL klienst belefognak egy Linux változatba is!
Új login
Ez mit jelent? Bakker, lehet, mégis be kéne szerezni.
Megtörtem.
Kumiho #2179
Amúgy tényleg nem szép dolog nák-olni, csak nem akartam bevallani, mert az nem a csacsikra való :+
Én is kapom a mindennapi betevõ mínuszokat, holott van, hogy nem is írok semmit, ez van.
Valakinek van ideje meg türelme visszakereséglni régebbi kommentjeimet, egy mínuszt megér neki.
Milyen 2 acc?
Más: Thres 7800, ki az, akinek nem lesz türelme 1 hetet várni vajh minden új championnál?
Ennyiért nem veszem ki, jó lesz az 6300-ért is, pedig irtóra érdekel már.
Oh, és a login theme ^^
Kumiho #2179