League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Duo társad mit szól napi 4 dodgehoz?
Me0w
Volt mar ugy, hogy kimentem egy kolaert 4. poziciobol, visszajottem, mar rajtam volt a sor es szart pickeltem hirtelen, mert nem olvastam, hogy mi volt a mondas es unusual setup volt. Sorry, majd kileptem. Szerintem ez igy fair.

Together we'll fly someday...

Különc
Igen

Szirmos: <#csodalk>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Gyenge vagy, terroristákkal nem tárgyalunk 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
duozol?
Hegi90
csirke

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Különc
De kár hogy elfelejtettem lescreenshotolni, gyerek beírja champion selecten mikor õ következik:

"Im just here to make someone dodge"

és bepickelt Taric junglet.

A legeslegutolsó másodpercig vártam, amíg lehet dodgeolni, és csak nekem kellett

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Bónusz 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon

TBTPumpa
Regisztráció után lehetõséget is ad a külön kliens letöltésére!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mazarex
de külön kliens kell leszedni

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

ronihun
Ez a login theme elég creepy, de egyébként jobb lett szvsz mint a múltkori Vi.

...

SzirmosSzisza
Nem külön kliens van?

Mazarex
már rég ki kellett volna pusztulnom...

TBTPumpa
Region-ban válaszd ki: Public Beta Environment

Enélkül persze, hogy nem történik semmi! <#idiota>

Mazarex
erre kell külön kliens, gondolom, csak regnél adatok után a szép piros play for free gombra kattintva nem történik semmi

TBTPumpa

Hatalmas az az illegal Summoner rift race videó. 😄
böröczk
A legjobb adc jelenleg, ha megtanulod helyesen játszani.
Mennyire körülményes? Nehéz. Megéri megvenni? Igen.

Kumiho #2179

tigeroo
az afk penalty amúgy elévül az accountról? mert már kaptam egy figyelmeztetést meg egy 1 napos bannt is (direkt bot gamet mentem mert instabil volt aznap a wifim, de csak reportolt valamelyik nagyokos...)
j0nNyKa
egyértelmûen vegyél dravent, gecijó

Dravent játszik vki aktívan? Érdekelne, hogy mik a tapasztalatok, mennyire körülményes?
Vennék egy új adc-t ami erõs early-gameben és nem igazán tudom eldönteni, hogy Gravest vagy Dravent preferáljam-e.

Fabio Capello
Sejuani egy remek champion.

Sejuani rework és Fiora buff várható ....

De mé sejuani? büdös disznó jó az úgy ahogy van... van sokkal jobb champ.
amire ráférne..

BoneDragon
Igaz, el is felejtettem. 😊
Streamek

jazzy
Köszi belenézek, érdekesnek tûnik, esetleg egy linkkel megdobhatnál minket stream ajánláskor a lustábbak kedvéért 😊
Bár tény 2 másodpercbe telik megtalálni. Stream.
BoneDragon
Nagyon durva xpecial mit mûvel threshel. Érdemes nézni.

jazzy
True, de mégis csak egy szõke csaj volna, military skinje meg van már 2 😄 Már 3, de ehhez legalább járnak majd custom particlek, remélem jók lesznek.
BoneDragon
Nincs meg neki a happy elf teemo? Most csalódtam.

SzirmosSzisza
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2706086, rossz lehet neki mikor skint kell választani 😄

SzirmosSzisza
Azért az a lantern elég durvának tûnt a bemutató videó alapján, menekülésnél meg ganknél is. De az ultija tényleg szolidnak látszik. (illetve a passzívja nekem picit op-nak tûnik)

kinézetre jól nézz ki,de azok a képességek,nagyon gagyik,tiszta kínai epiket boltban érzem magam mikor meglátom

böröczk
Ja, ezt beszélték fórumon többen is, de ha belegondolsz, a legtöbb champion nem a profiljához illõ skineket kap, legalábbis nem minden esetben.
Az lehet, hogy Lux egy soldier, de a stílusához, kinézetéhez, hangjához, viselkedéséhez (az a röhögés) sokkal jobban illene mondjuk egy cheerleader skin. 😛
De ha már ilyen katonásra akarják venni a figurát, akkor inkább valami ilyesmit csinálhattak volna:

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Az a baj, hogy szegényke katona, szóval épp hogy illenie kéne hozzá ezeknek a skineknek 😄

Realizing her unique skills, the Demacian military recruited and trained her in covert operations

OFF: nagyon örülök, hogy sokan itten találnak mókás képeket a neten, de ha nincs köze LoLhoz akkor ne linkeljétek, gondolok itt mémekre meg a társaira.

BoneDragon
Nagyon jó lett! <#eljen>

komoly ez a Thresh 😊
böröczk
Hívhatsz, engem nem zavar, a Kálmán kifejezetten tetszik.

#27258 Te is tudod, hogy fórumon ez nem errõl szól. Valamit beírt a srác, és egy tök más dologba bele lett kötve.
Én is rühellem, ha valaki nem tud heJesen írni, akár fórum, akár nem, de itt nem errõl szólt a történet, csak sima kötekedésrõl, ahogy elég sok komment az utóbbi idõben. 😄

#27256 nem volt elég ronda a Commando skin? :/

Ha valami szép Lux skint csináltak volna, még érdekelne is..

Kumiho #2179

Lol, most tûnt fel. Nagyon menõ. Persze megy a per személyiségi jogok megsértéséért de a próbálkozást dícsérni kell.

Why so serious?

j0nNyKa
sona berúgott és csúnya lett és haza lett küldve

Fec papa
Mi ez az Andrés Sona kép? 😄 Lemaradtam valamirõl?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Abban mi az úristen a sértõ, hogy valamit amit elrontottál kijavítanak annak érdekében, hogy jól használd? Amikor a magyar tanárom kijavított én sem grammar naziztam le. Egyébként nem Thres, nem Tresh, hanem Thresh.

"Te is".. és ha én a kútba ugrok, akkor mindenki, de anya õ kezdte.

Ontopic:

Szegény Luxhoz kiadhatnának valami hozzá illõ skint nem militaryt mindig, de ha szép effektjei lesznek elgondolkozok a megvételén, meglátjuk, azért egyetértek, még mindig a kapucnis a nyerõ 😄
j0nNyKa
jonny*
én se hívlak Kálmánnak.

SzirmosSzisza
Meh, ha ingame nem nagyon ronda, akkor ez alapján elmegy, de a kapucnisat nem váltom le emiatt az biztos 😄

SzirmosSzisza
Cserébe elvileg Leona olcsóbb lesz :p

Más: Mac kliens, illetve azok akik eddig csinálták a homemade iLoL klienst belefognak egy Linux változatba is!

Új login

böröczk
Nekem is megvannak, amik kellenek, + rúnák, rúnaoldalak, és valahogy mégse.. Lehet, mert tudom, hogy egy hét múlva olcsóbb lesz. 😄
Ez mit jelent? Bakker, lehet, mégis be kéne szerezni.
Megtörtem.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Akinek megvan minden hõs és nem tudja mire költeni az IP-t <#gonosz1>

Amúgy tényleg nem szép dolog nák-olni, csak nem akartam bevallani, mert az nem a csacsikra való :+

böröczk
*Tresh

Kumiho #2179

böröczk
Grammarnácizás már rég nem divat, ha valami sértõ és nem a témához illõ, miért ne mehetne a mínusz? Te úgyis szanaszét pluszoltatod magad meg Johnny-t is orkseregeddel, lásd lentebb pl.
Én is kapom a mindennapi betevõ mínuszokat, holott van, hogy nem is írok semmit, ez van.
Valakinek van ideje meg türelme visszakereséglni régebbi kommentjeimet, egy mínuszt megér neki.
Milyen 2 acc?

Más: Thres 7800, ki az, akinek nem lesz türelme 1 hetet várni vajh minden új championnál?
Ennyiért nem veszem ki, jó lesz az 6300-ért is, pedig irtóra érdekel már.
Oh, és a login theme ^^

Kumiho #2179