League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Wow. Ez király lett! És Annie is benne van! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

NagyiBMX
Na most jónak kell lennie😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Milyen az új champ, Thresh?
Étvágykeltõ az intrója, bár a képességei nemtom mennyire használhatóak.
Csak mert lenne rá lóvém 😊

Maak
Tudom, hogy low vgyok meg minden, de ezen a meccsen csak nekem fura a Giants csapat osszeallitasa? /Bar azt sem tudom kik ezek/

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza
810 széles legyen, lefele meg mérd meg (alapból ugye nincs lenyitva).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
úúúú <#idiota> Egy méretet tudsz mondani mekkorába kellene?😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Parancsolj <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Nem baj, csak Annie legyen benne mindenképp, a többi nem fontos! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Ez itten el van méretezve 😄

NagyiBMX
Szirmos? <#awink>

jazzy
Rivent venném. Fun to play, nagyon erõs top és jungler.

Kha'Zix mindig ban, Xin is jó, jungleban nagyon erõs. Zed nem tudom.. láttam már jó Zedet, de nagyon rosszat is, nekem annyira nem jön be. Jayce nem annyira jó mint régebben volt, Eve overnerfed.
SzirmosSzisza
Ha van ötleted személyes teljesítmény osztályozásra írj a Riotnak, biztos kíváncsiak lennének rá. Sõt ha megcsinálod szerintem a legtöbb MOBA cég versengeni fog utánad, illetve közben még a mesterséges intelligencia terén is áttörést fogsz elérni, szóval ne habozz!

A szövegnek nincs olyan része, aminek köze lenne a valósághoz. Arra következtetek, hogy nem akarsz beszélni róla.

SzirmosSzisza
Igen, mert a te teljesítményed nem lehet osztályozni. Elo hell pedig addig létezik, amíg vannak síróskúrvak akik folyamatosan nyafognak miatta 😊

cataflam02
Evelynn: OP még nerf után is.. jungle mid egyaránt.. lehet vele carryzni gamet simán.
Kha'Zix: OP OP OP nerf ide vagy oda.. És eszméletlen fun vele játszani.
jó escape
Jayce: Nem szeretem
Xin Zhao: Erõs meg minden, de ezek közül véletlen se a legjobb.
Riven: Nagyon jó topos.. simán lehet vele is carryzni meccset.. És vele is fun játszani.
Zed: Fun vele játszni.. OP carry killer, jó escape

Kha'Zix, Riven, vagy Zed szerintem.

One more story

ronihun
Ezek közül szvsz Xin Zhao. Jelenleg õ a legerõsebb jungler, bár lehet, hogy lenerfelik a közeljövõben, de megéri, nem is drága.
A többi is mind eléggé erõs, meg használható most.

...

Én ezek közül khazix-t szeretem, de xin, evelyn számít "menõ"-nek, bár valójában mind jó.

Hegi90
Ezek közül szerintetek melyiket kellene megvennem?

Evelynn, Kha'Zix, Jayce, Xin Zhao, Riven, Zed

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ronihun
igen, teljesen hülye rendszer, úgy kéne, hogy ha vesztek akkor is kapok + pontot mert öltem többet mint a sok noob és sokkal jobb voltam mint a sok troll a csapatomban, ez már halott ügy egyértelmû, ezen a rendszeren én már most tudom, hogy semmi nem lesz jobb mint a mostanin, kár váltani

...

gondolom majd divisionhell lesz a neve

Nos látom nem én vagyok, aki nem tudja mirõl beszél. Ha nem sikerült megérteni az új rendszert, annyit elárulok, hogy továbbra is a csapatod teljesítményét fogják értékelni, nem a tiédet. Bár nem lesz ELO, de valójában lesz. Beosztották a mostani skálát (ha jól emlékszem 35) kisebb egységekre és elnevezték õket. Ezek között az átjárás aszerint történik, hogy nyersz, vagy nem. A dodge-t is büntetni fogják nem csak idõ, hanem pontlevonással is.
Az elohell problémája abból adódik, hogy az egyéni teljesítményedet a csapatodéval azonosítja a rendszer, és ez a mostani változtatásokkal sem szûnik meg. Ergo az elohell marad, csak majd más lesz a neve.

Anthrax
lehet ignorolni õket ?😛

A botok írogatnak, hát ez nagyszerû 😄

cataflam02
Csúnya nerfek PBE-n ITT

One more story

j0nNyKa
hát nézd, elo hiányában... eléggé 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
<#eljen>

NagyiBMX
Tegnap megcsináltam a képet és arra gondoltam, hogy hát minek rakjak rá csapatokat hogyha a felét nem is tudom rárakni, meg helyem sincs... Úgy hogy csináltam egy csak az aktuális legfrissebb skinekbõl egy képet hátha az tetszik. Egyébként én szívesen megcsinálnám a fönti (jelenlegi Kayle skin) kép helyére mindig az új skinekbõl összepakolt képet.<#email>

Czdano
Értem, köszi 😊 Kíváncsi leszek hogy ez az egész mennyiben fogja változtatni az "elohell effektust" amire sokan panaszkodnak..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

j0nNyKa
egyrészt a tagnak fogalma nincs mirõl beszél, másrészt teszt szerveren már megy, de kb. nap mint nap finomítgatják
végülis bármikor kijöhet, akár ilyen hétfõ magasságában is (bár balance-ot is piszkálják nagyon, azzal meg több idõt szoktak tökölni)

most az utolsó infó:
With this PBE patch, Leagues were also reset and players will need to play another game to re-enter a League. Yegg explains:
" ...you'll just have to play one game to be seeded into a new league, and all of the ranked games that you've played on the PBE will be taken into account for choosing the tier and division. So you'll be starting from 0 LP again, but your progress hasn't completely been wiped."

Czdano
Nagyjából lehet tudni mikortól lesz bevezetve?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Me0w
Foleg az zavaro, hogy garennek van kismillio skinje, egy rakat champnek meg 2 az alapon kivul.

Together we'll fly someday...

ez a garen skin vmi elképesztõen undorító😄
egyedül a spin ami jól néz ki
Ezzel az új ranked rendszerrel adtak a szarnak egy pofont.

j0nNyKa
Steel Legion Lux:

Ultija (work in progress):

Steel Legion Garen:

SzirmosSzisza

Anthrax
Thresht próbáltátok jungleben ? Tegnap srác hozta jungle adként és egész jó volt

Me0w
Par honapja ezt kivettek, csak a time penalty maradt.

Together we'll fly someday...

Szerintem eddig is vesztettél elo-t dodge miatt (pontosan egy defeat felét). Legalábbis régen így mûködött az egész.
Hegi90
csak promotion seriesben. ami nem hülyeség.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Christian88
Remek, szóval most muszáj játszani a "mid or feed" típusú emberekkel, mert úgy is veszítek pontot, ha dodge-olok :/

http://www.twitch.tv/hegii

SzirmosSzisza

ronihun
ronihun
jól néz ki <#eljen>

...

YO lett !!

Különc
Közös megegyezés

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

NagyiBMX
Volt pár napja a Gambit Gaming-es képrõl a vita hogy legyen-e vagy ne legyen. Arra gondoltam csinálok már valami normális képet. Az egész kép még nagyon a kezdeti fázisban van, ezért bármi építõ jellegû kritika vagy komment érdekel. A skinek amiket ráraktam a képre azok véletlenszerûek voltak, azt úgy gondoltam hogy majd mindig az aktuális legfrissebb skineket pakolom egymás mellé. Bal oldalt a csapatok is csak azok amik eszembe jutottak.(TSM logójával annyit szenvedtem hogy arról lemondtam😄)
Na és a kép:

Ahh értem..Köszönöm az építõ választ!
j0nNyKa
általában 3-4 hónap, ha rosszabb az idõjárás, 5-6

Ha nem elérhetõ a PBE akkor az mennyi idõ? Percek, órák, napok?

CSak hogy ne várjam fölöslegesen.
rhazid
Srác pickelt egy taricot miközben volt már egy soraka pickünk ,hogy õ most Taric topol és hogy nézzük meg a utolsó 10 meccsét mind Taric top és win...
végül megnyertük... igaz kiesett az ellenfél midese de akkor is.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"