League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lolwut?

Why so serious?

j0nNyKa
tresh bekerült az éles kliensbe <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Törölt felhasználó
jazzy
#27181 micsoda alregsereg és brigi (2 accal) és andré lol
j0nNyKa
amúgy tuti írtak egy algoritmust, amiben többek között az szerepel, hogy ha a te accountod joinol egy játékba, osszon be melléd egy buta robotot

dobsz egy account nevet?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
Nyilván, mindenki ott van aki nem akarja szopatni magát.
Én is westen vagyok.

1300 körüli spec. Az alacsonyabb elos accomon nincsenek ilyenek. De azóta volt még 2 ilyen. elise 18 18 2, mundo 0 21 3 stattal (meg egy sona 4 19 3) elptte meg corki ment afkra, shaco 0 16 2. Komolyan az az érzesem, hogy direkt nekem válogatják õket.

SzirmosSzisza
Mert Westen vagy!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Ez milyen elo? Vagy ez mi? Nem látok 1 év alatt ennyi leavert.
BoneDragon

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

valaki westen game? skill84 néven vagyok. (akár botok ellen is ok nekem)
lvl 14 vagyok

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nekem ma minden meccsemen volt minimum 1 leaver (volt, hogy 3). A legjobb meccsen volt egy ember, aki tudott játszani a csapatban, de sajna support volt. Ma kb 7-8 meccset toltam. Kb. ez megy 2 hete, ugyanilyen szerencsével.

SzirmosSzisza
Ja, nekem is volt olyan, hogy retardált volt az ellenfél <#idiota>

Különc
Ezt csak kitaláltad lol

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Én nyertem rankedet +14 pont 12/1/8ban végeztem, életem egyik legjobb premade botlanejét kaptam akik simán hozták a lanet, egy nagyon jó junglert és egy solo topot aki kikapott de elnézést kért, jött teamfightolni, megköszönte, hogy carryztük és gg-zett az enemy.

Csak hogy én legyek a híradóból a "kisállat született az állatkertben" szekció.
Ma én is egy annyira szerethetõ csapatba kerültem, volt Lux meg Morgana is én ugyebár Teemoval vagyok erre Lee Sines idióta mondja, hogy én megyek középre. Mondom mi van? Oké sikerült a lanemet döntetlenre hozni Katarina ellen de idióta Lux 10-szer halt alul Sin 10-szer felül mert õ majd megmutatja mekkora solotop, Morgana meg level 13-ason kilépett...valami francia férgek lehettek, mert egyszer egyszer úgy chateltek. Persze nagy zakó a vége - de legalább kaptam is a honorable opponentet vigaszdíjként.
böröczk
Ezt nagyon támogatom.

Kumiho #2179

Különc
Mondom a Nautilus jungle társunknak, hogy jöjjön sárkányt ölni, válasz:
"No, because you feed"

Ránézek a kda-mra, 4-1-1

Teamfighton mondom Katarinának meg Nautilusnak, hogy ha rám jön Akali, segítsenek, válasz:

"No, because you bad"

lol

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TBTPumpa
Cat ezt tedd be bannerba! Annie the badass

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hát, én dota1-re gondoltam, ott ment, csak közben nem csinálhattál semmit, és talán ha megsebeztek, megszakadt, de ez nem biztos.

Fabio Capello
AHAHAHAHHAHAH - emlékszem, ezzel mi is szórakoztunk anno - de azt hiszem, ez azóta javítva lett.

SzirmosSzisza
Ilyet akkor nem is lehet? Vagy nem értem, õk is simán beírhatták volna 😄

Mûködik mindenhol, tesztelve 😄

SzirmosSzisza
Hm, szerintem az nem mûködik. Mármint gondolom az akkor van, ha bebugolsz, de itt rendes terepen vagy csak lejönni nem tudsz. Fõleg, ha nincs carrier és nem tud hozni neked tele tekercset.

-unstuck

SzirmosSzisza
Tiszta casual fos. Bezzeg dotában ahol feldobhatod a társaid egy szikla tetejére aztán ennyi volt a játék 😄

jazzy
Errõl van szó, nincsenek troll húzások, a hivatalos fórumon sem értik az emberek, neked kell rákattintanod, hogy odahúzzon magához.
Unknow
Attól,hog valaki feedel meg nem feltétlen troll. Pl ugye általános,hogy mindig megy a sírás a bot lane reportokért solo q-ba. Pedig sokszor a csapat ugyan olyan hibás. Teszem azt a top/mid lane tök jól teljesít stat alapján, de amúgy nem követik a roamokat, nem segítenek a jungleben és stb...

Sok ember azt hiszi, hogy itt stat alapján kell reportolni. Marha nagy tévedés... Általában azért se reportolok az ilyen kérésekre, mert nagyobb noob az aki kéri a reportot, mint akit kérnek, hogy reportoljanak.
Aligha, mivel Thresh csak odadobja a lámpást, az már a társon múlik, hogy rákattint-e.

Hogy sose azoknak van megadva az életkora a profilban akik engem érdekelnek..x)
SzirmosSzisza
Passz, velem nem fordult még elõ 😞

Ha megkapod megint akkor dodgeolj és kész.

A probléma a trollokkal, hogy kezelhetetlenek. Igazából nincs velük mit csinálni, és a legtöbben nem is jelentik õket. Az is nagyon ritka, hogy az ellenség reportolná a te feedelõidet.
Ráadásul a dolog úgy néz ki, hogy elsõre csak egy figyelmeztetést kap az illetõ, aztán 3 nap, 1 hét 3 hét egy hónap bant. Szóval, ha elõször csinálja, akkor csak egy levelet kap.
Tapasztalatom szerint az ilyen anyázós, rákozós fickók inkáb az east-en vannak (oroszok).
Én az elsõ jelre ignore-t nyomok az ilyenekre, és utána csönd van.

Anthrax
Mindenkivel elõfordul,hogy ilyet csinál meccseken,mert már felbasszák picknél ,miden 0-7-0 elise és megkapod ugyanazt a srácot köv meccsbe is. Ilyenek igenis elõfordulnak . Nem vagyok jobb ezeknél , nem is állítom ezt. Csak azt akartam mondani az egésszel,hogy én nem hiszek ebben a banolnak dologban. Volt,hogy srác szidta az anyámat,hogy haljon meg rákban. SS és report után 1 hétre rá is megkaptam csapatban.

BoneDragon
Attól még nem kéne trollkodni meg leavelni. Ezek szerint semmivel se vagy jobb mint a többi troll mégis szidod õket. Értem én.

Anthrax
Higgyenek amit akarnak, nem igazán érdekel egy solo ranked gameben más véleménye

Anthrax
nem is azt mondtam,hogy ettõl elfog szabadulni a troll sereg, hanem ha trollkodni akar valaki ,akkor ez a legjobb hõs rá.

Anthrax
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy ez követendõ példa,hogy ezt csináljátok,mert úgyse jár semmi érte, mert én is utálom az ilyeneket, de néha én is felbasztam magam már és végül így alakult a dolog.

Ha csak a mondat elsõ felét nézem akkor az baj, hogy nem kaptál. De mostanába boldog boldogtalan reportol mindenkit mindenért és egyébként is az egyik legsúlyosabb "bûn" az ellenséges csapat segítése, ezért kapni leghamarabb nagyobb akár permabannt is. szóval nem félek én attó ,hogy elszaporodnak a trollok egy hõs miatt. Nem fogja megérni.
BoneDragon
Biztos azért nem reportoltak annyian, mert már tudták, hogy reménytelen eset vagy, kár veled foglalkozni.

Anthrax
Én leaveltem, trollkodtam, volt hogy feedeltem,anyáztam, de 1200 meccs és kb 3 szezon alatt még ugyanennyi ranked alatt egyszer nem kaptam még bant

dafaq? mert a reportnak szerinted nincsenek következményei?, halkan súgom meg, hogy pl öcsémet is bannolták már nem egyszer lófingnyi dolgokért csak mert kapott pár reportot.
Anthrax
jaj te még hiszel a "mesékben" , ez a report csak magad megnyugtatására jó, de aki alapból trollkodik,nem fogja érdekelni

Akkor hány embert fognak reportolni és késõbb bannolni "assisting the enemy team" címen 😊. Higgyétek 1-2 alkalomnál nem fog többször elõfordulni.
Anthrax
Vagy low hpval visszahúzzák az enemyhez 😄

Anthrax
Ez a Tresh a legnagyobb troll pick lesz a gameben, hányan fognak azzal szórakozni,hogy folyamatosan visszahúzzák a csapattársukat amikor ölne 😄

NagyiBMX
Ez marhajó! <#eljen> Mostantól a csapttal leverünk egy turetet, aztán egy gyors dragon és egy annál is gyorsabb baron és meg is nyertük a meccset.<#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Katowice "összefoglaló", érdemes végignézni

Spoiler (katt a megjelenítéshez)