League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ja, silver 1-2-ben az a baj, hogy ott már az átlag nem rossz, és ha a te csapatodban van egy bénácska játékos, akkor nagyon nehéz kompenzálni...
j0nNyKa
diana<#szeret>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

NagyiBMX
You have been promoted to Silver IV... Szíjat hasítanék az összesbõl amelyik megmondja hogy mit vegyek, mit pickeljek, õ hova megy majd aztán szét feedeli az összes enemyt... Soha nem jutok nem hogy Goldba de Silver I-be.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Versenyeken õket nyomatják ja...
böröczk
Mf most a legerosebb adc szerintem, versenyen meg ban is volt ^^

De szep avatarod lett :-*

Kumiho #2179

jazzy
hát ez nem valami impresszív
j0nNyKa
komolyan ma is MINDEN játékomban volt caitlyn - taric lane, és az összesben mf volt a másik team ad carryje

ez.. volt valami versenyen, hogy mindenki ezt tolja?

SzirmosSzisza
Az akkor nem fog sokáig kapni, ezt nem nagyon szabad megosztani.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Unknow
Kösz, lesz mit nézni 😊
Anthrax
http://www.solomid.net/livestream.php?s=3775

Unknow
Linkeld már be a streamjét please...erre én is kíváncsi vagyok.
Anthrax
AP trynda srác 6800 nézõje van, mutogatta,hogy twichtõl decemberben 1200 dollárt kapott.

j0nNyKa
viszont az ilyen trynda-féle balfaszokat mindig reportolni szoktam

szegény trynda(our) meg ott spammelt végig,hogy report singed, fuck u, noob, why play ranked stb... aztán a végén meg sem szólalt <#idiota>

Ma hajnali ranked, top singed elsõ 15 perc 0-7 (mienk)(enemy top Garen aki jól elvolt feedelve) aztán átment 3-7be és onnantól kezdve OP FOS megölhetetlen, 5v1be rohangált és semmi baja nem lett <#pias> és meg is nyertük <#zavart1>

Hát rankedba, kaptunk ma egy Abiliti Garent.. Nem velünk volt..Pontosabban felétõl abizott, mert felfeedelte a "népet",és elege lett amit osztott csapata. 😄

Amúgy Streamhez milyen internet kell? Mert ma pl odatévedtem, és zene megy, meg laggmentesen tölt fel, + játék is elég jól fut..

Szétzabálja a netet a stream? Nem...Nem akarom elkezdeni, csak megfordult a fejembe a kérdés.. Jah + stream közben webkamkép stb stb.

szerintem ezen a héten nagyon sok troll lesz .

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

TBTPumpa
OK! Maybe next time! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Teemo , singed, and ofc master yi, great ...

SzirmosSzisza
Udvariasabban, ha kérhetem 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Nesze:

Kassadin
Teemo
Nunu
Gangplank
Xerath
Twitch
Fiora
Thresh
Master Yi
Singed

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

LaliK
Majd este 11 körül szerintem

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

freeket lehet tudni?
Anthrax
Igazából lehet neki magyarázni ,hogy szar, majd magától rájön vagy nem. az õ dolga, van ennél rosszabb is solo qban.

j0nNyKa
meg sem próbáltam neki elmagyarázni a garenes dolgot, azt megtették mások, és ja, nekik se sok esélyük volt
én írni tanítanám, de nem nagyon megy <#idiota>

SzirmosSzisza
Ha eddig minden játékot megnyerte X supportként, akkor felesleges magyaráznod, úgyse fog rád hallgatni. Majd rádöbben, hogy mégse olyan jó, ha kifog egy erõs ellenfelet (és remélhetõleg nem az adc-re fogja, hanem magára ismer 😄)

j0nNyKa
kaparom a falat, még linket is adtam ami elmagyarázza 😞
bár szerintem még soha senki nem fogta fel, akinek belinkeltem

Unknow
Azzal,hogy leírtam logikusan , érvekkel alátámasztva és stb...? Plusz azzal,hogy itt többen is hasonló képpen vélekednek? Melyikkel feszültem meg?

Btw..az tényleg egyelõre.. 😛 Egyenlõség az más.
Egyenlõre ott tartunk, hogy én szépen lassan haladok elõre...😊 Flamelés mentesen!! de te itt látom megfeszülsz, hogy bebizonyítsd az igazad...
SzirmosSzisza
Screenshot, játék, report 😊

ronihun
"TOP ONLY Ahv: dodge or lose
TOP ONLY Ahv: i will afk all game
TOP ONLY Ahv: some of you may have met me before
TOP ONLY Ahv: i caused like 50 q dodges today
TOP ONLY Ahv: i am waiting for my 3 day ban it will be marvelous"

...

Unknow
Attól még nem lesz op 😛 Ha az lenne, akkor megérné pickelni mondjuk egy Renektonnal/Jaycel/Ireliával ellentétben. Ezek se op-k, csak egyszerûen jobb pickek. Garen egy meh tier champ.
SzirmosSzisza
Warmogs + BC jól áll rajta (E miatt)

j0nNyKa
a többiek már elmondták a lényeget, én csak kiegészíteném ezzel

Unknow
Bármerre lehet haladni amíg van 3 kompetens játékos melletted. Az a gond,hogy nem veszed észre azt,hogy ha normális supportot pickelnél, nem kéne vért izzadnia melletted az embernek.

Tudod ez a legnagyobb gond ezzel, hogy azt hiszed ez jó és király, mert mások elvisznek a hátukon. Amikor meg veszítesz, flamelsz mert azt hiszed biztos nem a "support" Garened hibája, hiszen eddig nyertél. Tévedés..a te hibád, csak egészen addig tudtak kompenzálni.

Ezzel most le is írtam azt,hogy hogyan jön létre az a játékos aki nem törõdik a csapattal, nyomatja a hülyeségét, és mindenki utálja mert képtelen a csapatjátékra.

ˆ lopostok | ma 15:03 | privát | válasz | #28418

Garen op? Wut? Lemaradtam valamirõl? Vagy visszakerültünk a jó öreg Bushren metába? 😄
A support garen bronz div 5-ben is fail, te mondtad, hogy eddig kb 2szer supportoltál garennel. Garen meg alapból OP, és könnyû vele snowballozni, majd az elsõ közepes képességû ellenfél nagy pofon lesz neked. 😊
Eddig nem hogy le ezzel inkàbb elõrébb haladok... Biztos meg van az a szint ahol ez már nem mûködik...akkor màst találok ki, de eddig bejött nem változtatok rajta.
Unknow
Na, ez egy tökéletes példa arra, hogy miért nem jó, hogy nem lehet lejjebb zuhanni a tierekbõl...
Anthrax
Ettõl nem félek, hogy feljutsz

Majd goldba talalkozunok😊
szerintem örüljünk hogy lent van =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

A bevált nyilván úgy értendõ hogy kaptatok enemybe egy csapat balfaszt és elcarryzett téged a teamed. Megnézném ahogy egy support garennel elindulsz elõre rendületlenül silencelni aztán kapsz egy taric stunt ami alatt az ad carry el is tünteti a fél hpdat. Persze van jó hp regened így visszamehetsz a creepek mögé két percet "regenerálódni"

Why so serious?

Fec papa
Ja eddig bevált, most kéne arra ráállni, hogy megtanulni más karakterekkel játszani, és akkor mehetnél feljebb is.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Eddig bevàlt... Kell egy kis creep is pontosan 😊
Fabio Capello
Igen, csakhogy te nem support garent játszol ignite-al meg AD-vel, hanem szimplán Garent, aki nem volt hajlandó bevállalni a csapatért a supportot.

Remélem az ADC creepjeit is elviszed a killek mellett, nehogy véletlen fejlõdni tudjon a mihaszna.

Supportnak az a feladata, hogy early gameban felfeedelje az adc-t.
Egy sona/zyra/leona ult teamfightban eléggé sorsdöntõlehet. Blitz tud húzni pár carry teamfight elõtt.
De lehet igazad van, és mindenki fasz aki supportot pickel...
BoneDragon
Én szeretem a garen supportokat ellenem, mindig legendaryként jövök el bot-ról. Sajnos eddig csak 2-3x volt ez, az is normál gameba.

Azt figyeld hogy bronze 3 bol 1 het alatt... Csak mert valtoztattam a nezeteimen... Egyenlore haladok, aztan majd meglatjuk😊
Anthrax
imádom ezt a hozzáállást,hogy 1 karakterrel hajlandó csak játszani, mindig az ilyenek miatt szívok, silver div4 ott még elmegy, kíváncsi vagyok meddig jutsz el ilyen hozzáállással

Különc
Bronze V-ben biztos elég

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403