League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Ez papíron jól hangzik, aztán hirtelen PÉNISZ.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
egyébként csak egy ötlet, mi lenne ha alapból egy fix külsõ kép hivatkozás lenne berakva a bannerba, amely külsõ képet nagyi bármikor tudja frissíteni, cserélni? ehhez ha kell, tudok adni tárhelyet

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

NagyiBMX
#28491 : Ott van a javított logó nélküli verzió, így tényleg béna hogy benne van az alatta lévõ kis csíkban 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Direkt, Wukong is így van, ha jól emlékszem.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

az egy bug vagy direkt így csinálták meg?
amikor shacon egy buff van és benyomja az ultiját akkor a másolta nem kapja meg, így lehet tudni melyik az eredeti...
SzirmosSzisza
YouTube: Siv HD AP Xin :p

NagyiBMX
Benne lesz <#pias><#papakacsint>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

sikerült találkoznom egy ap xinnel is 😛
j0nNyKa
ah tényleg, volt kavar hogy mi jelenik meg hamarabb, jogos
na majd amikor a quinn kerül be a logoba <#eljen>

<#eljen>

hat akkor így ennek sok értelme van, de végül is jó ez

Legjobb amikor ugyanez a forgatókönyv és feletted van karakterválasztásnál. 😄
NagyiBMX
Köszi!<#law> Igen ez egy furcsa helyzet mert úgy akartam, hogy mindig a legfrisebb skinek közül legyen 4 db. A lunar level skinek viszont hamarabb fenn voltak a neten mint a steel legion skinek, és ezért asszem egy pár hétig a kínai skines logo is volt itt a háttér.(Cassio,Corki,Annie, és Thresh) Meg szerintem nem is illene ebbe a skin "összetételbe" a xin új skinje. Persze ha más kell vagy lecseréljem az egyiket akkor szóljatok és megcsinálom😄 Lényeg a lényeg itt van logó nélkül:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

j0nNyKa
mivel úgyis mindenkit szoktak ezek érdekelni: még egy kis quinn meg egy kis miegymás

j0nNyKa
szép munka megint <#eljen>
csak hogy kötözködjek is: a steel legion lux már lejárt lemez nem? az izékre gondolok, a kínai sárkányos skinekre, (pl. az új xin skin)

SzirmosSzisza
Igen. Semmi köze nincs melyikben vagy.

ha silver 2 es lettem ugyan úgy kapok silver 5ös csapat társat is? vagy akkor ennek csak én nem értem a lényegét ?

Sokkal élvezetesebbek a meccsek sima draftban mint solo q-ban, pedig silver 2-ben vagyok, ami még nem a legalja...
Hegi90
maradjon le

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Logót kalibráld át máshova vagy akár le is hagyhatod 😄

NagyiBMX
Olyan menõ, meg hát a kedvenced😄 Nem maradhat le róla!😄

TBTPumpa
Szerencséd, hogy Annie rajta van! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

NagyiBMX
Szirmos, ha gondolod:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1000 hála a válaszért.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

SzirmosSzisza
Minél hosszabb, annál több IP/XP.

Minél gyorsabban vége, annál jobb?
Vagy a hosszabb csatákat díjazza?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

SzirmosSzisza
Jaa, ott csak az számít mennyi ideig tartott a meccs.

Bocs, rosszul írtam.
A csata utáni xp-re, és IP-re gondoltam.
3v3 meccset szoktam menni, ott elég brutális a dög 6os szinttõl kezdve. <#zavart1>

SzirmosSzisza
Kill/assist (értelemszerûen killért többet) + minion killekért is jár pont.

(illetve XP szintén így (bár azt nem tudom h kill több XP-e),csak ott a minionokért mindenki ugyanannyit kap (kivéve jungle, ott csak az kap aki megölte))

Üdv!
Lenne 1 gyors kérdésem:
Xp-, illetve pénzt mire lehet kapni csatában?
Sebzésre, vagy beleszámít a frag is?
Azért mert megvettem Krathust és a 3. képessége folyamatosan be van kapcsolva, ami miatt a killt hozzám számolja, és elég sok anyázást kaptam már érte.

Hegi90
ezzel meg nem tudsz sok mindent kezdeni, faszfejek mindig lesznek, le kell szarni.

Én ilyenkor csak az elpocsékolt 20 percet sajnálom az életembõl, fõleg ha épp sok dolgom is lenne mellette, csak épp tudtam idõt szakítani egy kis játékra.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
én is ilyen attitûddel próbálok játszani <#eljen>

Anthrax
hozzá se szóltam, le se szart senkit, bepickelte caitet midre és csak annyit irt, nem érdekli a játék, 0 pontja van , ugye történik semmi

j0nNyKa
<#eljen>

és még össze is fogsz és még gold 1 ben is sõt még fentebb is,mint múltkor 2x ad carry support..

Szóval ezt nem csak neked hanem itt mindenkinek írom részben a helyett hogy itt bosszankodtok inkább tegyetek azért valamit hogy legyen egy minimális játék morál,én például akárhányszor voltam úgy hogy be írtam már a lobbyba "please play your best dont greedy good luck have fun" akkor általában láttam hogy tényleg próbálkoznak,persze ha most egyszer be rohan az enemy után a torony alá és meghal,nem kezdek el flamelni sõt nem szólok semmit,sõt még a 4 ik halála után is csak szépen rá szólok hogy nyugi,nem kell agressivkodni,aztán volt olyan hogy yorick 0/6 volt earlyban,sõt én is voltam úgy aztán teamfightban meg mozdulni se tudtak,és simán nyertünk.

ezzel csak annyit akarok mondani hogy biztos volt már olyan hogy be flamelted már a lobbyban mert ghost,barrierel ment topra(mikor õ így tud játszani)biztos volt olyan hogy a enemy jungle miden gankelt már téged 4x és te 3x haltál, a még a te jungled sehol(mivel lehet hogy botot vagy topot bsittelni)lényeg hogy magadba keresd a hibát még akkor is ha "nincs" benned hiba, ha meg kikaptok ?! akár 18/18 team stattal,akár 24/6al, és ? jön egy új menet egy új szerencse egy új játék ! fel a fejjel !!!

Anthrax
Megint összefutottam egy 0 pontom van nem érdekel a meccs caittel

Különc
Kocka

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
ja igen, dark valkyre diana, bár tényleg elég syndrás <#eljen>
épp a telómra tervezem a dianas matricát, függõ-e vagyok?

Lesõ két pick összeveszett, hogy ki legyen a support, aztán az egyik mondta, hogy jó akkor megy junglebe, 1/7/3 skarnerrel.
Különc
JK ez Diana lol

Különc
Btw mé Syndra van a logodban, nem igazán tier 1 jungle karakter

Különc
WAT?! NOOO

j0nNyKa
sajnos egyelõre NA only, úgyhogy egy darabig még szüzek maradunk 😞

Különc
Egyetemista League klubok lesznek a legmenõbb csajozós helyek

j0nNyKa
- collegite program - egyetemistáknak segítenek ilyen LoL-os klubbokat meg ilyeneket létrehozni

- debonair jayce splash

- champion & skin sale: 02.15 - 02.18

- és egy kis Quinn
"She shoots a thing, then she birds a thing, then she kicks a thing, then she birds a thing some more.
Yeah, I think thats it. Also, teemo hates her."
"I take it back. Garen hates her more."
<#idiota>

Anthrax
Gold3 44 pont

rhazid
Hol tartSZ?

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Anthrax
Én most jungle elise-vel tolom ratinget, szerintem jobb mint lanes és elég durva burstöt kivág, de ahogy tapasztalom egyre többször bannolják. Játszottam AP nid-vel is, de egy probléma van vele, bármennyire is jó vagy a solo qban a teamek 70% nem érti a poke lényegét és ha meglátja,hogy nid-vel ledobom 70% hpt, fogja és berohan 1v5be,hogy megölje. Feljebb kell tornáznom ratinget,hogy használható legyen solo qba és értelmesebb embereket kapjak.

IJIazz
east silver 5 ... no comment <#wilting>

Különc
Elsõ két promotion meccsünket 2 Shaco trollolta be egymás után, most pedig 2 Hecarim, nincs szerencsém, tök jó hogy meglehet nézni ki játssza a best of 3 meccseit