League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garen support csak akkor van ha nem mehetek topra vele... 2x volt eddig. Altalaban alkalmazkodnak az arcok. Am silver 4 be vagyok eddig. Es tartok silver 3 fele. De azt veszem eszre hogy egyre normalisabb a jatek menet es gyre jobbak is a gamek. A masik pl h miert nem olyan supportal megyek ami elvart. Valaki mindig fail a jatekba ha supportolsz... es supportal nem tehetsz ellene semmit, viszont dps supportal ezbmar kompenzalva is vqn. Lategame win😊
na de honnan hova ugrottál? =)
szerinted meddig lesz elég a garen support?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Pontosan . En azzal jatszom rankeden amivel a legjobb vagyok. Nem fogok blitzel supportolni ha nem tudok vele jol jatszani. Sokan sirnak meg megmondjak mivel menjel... mehetsz te a legjobb counterrel ha nem vagod... elpicsaznak 😊 Amiota ezt tartom szem elott csak 3 divizot ugrottam 1 het alatt...
Anthrax
Remélem sose fogunk találkozni rankeden, ennyi erõvel bármelyik karaktert berakhatod adc mellé

Nincs mana van healt reg... silence judgement stanceba aoeba csapkodsz... ignittelbkivegzel😊 mind 2 kepesseg crit chanses... lvl 6 on meg mindenbgank egybbiztos kill az ultival.
jazzy
És a support garen miért jó, van egy melee silence és kész, pénzed nincs ezért early game után nem sebzel, supportive skillje nincs, elmennek melletted simán.

Nem tudom az a Silence milyen gyakran van, de akkor már inkább Fiddle vagy Soraka ha Silencelni akarok.
öröm lehet veled játszani.

Support Garent probàltàtok màr?😊 Eleinte megy a siràs meg a noobozàs. Aztàn mivel ranked senki nem dodgeol😊 Es caryzed a gamet. Ha nem engednek topra viszem botra... Eddig bevàlt😊
böröczk
cataflam02
Amúgy hülye kérdés, de a Taipei Assassinst mikor fogjuk újra látni ?

One more story

ronihun
olaf

...

BoneDragon
Sk elverte EG-t? Valami nem stimmel. 😊

cataflam02
SK 4 raduin XD

One more story

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szerintem õk errõl nem tudnak vagy pedig a gesztushoz nem társítanak semmilyen jelentõséget/érzelmet, ezért csak muszájból tesznek annyit, amitõl a partner távozik mellõle.

NagyiBMX
Ez mindig így szokott lenni, így szokás igen, egyszerûen csak paraszt az illetõ aki ennyivel nem tiszteli meg az ellenfelét

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Mostanában csak mf-et cait-et, meg ezrealt látni.
Corki kb teljesen eltûnt, graves is elég ritka manapság, twitchrõl meg nem is beszélve.
böröczk
Kézfogásnál úgy illene felállni szerintem, aztán lehet, rosszul tudom.
Utolsó két tag így is tett, de a többi még a másik csapat tagjai szemébe se nézett.

Kumiho #2179

j0nNyKa
jó de twitch mitõl népszerû ad carry? jó ha láttam 2 darabot életemben
népszerût kérdeztem

Vayne-t kaptam értelmes válasznak, mondjuk õt se nagyon látni manapság

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
én teljesen komolyan mondtam az AP ezrealt, kurvajó dolog, csak valamiér kihalt

Twitch
de amúgy Cait, Graves, Ezreal, Corki ezek a legundorítóbbak falakon átugró- repülõ szarok
Köszi szépen, csak az a baj, hogy azt nem tudom beállítani ott, hogy kombináció legyen, tehát két gombos megoldás, ne pedig egy gombos. (Tehát ne csak a Q-t, hanem mellé mondjuk a shift helyett a V-t is meg kelljen nyomni)
Én szinte mindennek warmogs-ot veszek elõször. Utána akkor recallolok amikor akarok kb 😊
jazzy
Picit unalmas ez a warmog, amikor az ad carrynek is second item warmog akkor ott komoly probléma van.. Ezreal 300+ ad, 3200 hp, 150 armor, az elég vicces. Öld meg.
BoneDragon
Szegény oce, mindig megszívatja. <#vigyor>

hát vayne 😊
SzirmosSzisza
AP Ez-t nem szidni, Dominionban nagyon op 😄

Meg legutóbb xPeke (?) is miden elkent vele valakit nagyon durván valami komolyabb bajnokságon.

@Különc: én se gondoltam komolyan 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
ok, õ is népszerû, true
de melyik a népszerû stealth ad carry?

elírtam, többes számban akartam mondani. De caitlyn is át tud ugrani falakon, pontosabban repülni. 😄
j0nNyKa
gondolkozok amúgy, hogy a héten láttam-e már olyan játékot, amiben ne lett volna caitlyn - taric botlane
szerintem nem

Különc
Lehetetlennek tartom, mikor Ashe mid volt nem volt tele a játék gap closer karakterekkel, sokkal kevesebb champion volt CC-vel, Ashenek meg ugye semmi escapeje nincs, ráadásul 2 hit a karakter

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
lol, de akkor ap ezreal mid is jönni fog, az meg tény, hogy elkeni <#idiota>

Különc
Mindegy mennyi, egyenlõ CS esetén emiatt MINDIG Ashe nyer

SzirmosSzisza
Igen, 1 teljes critical, úgy, hogy azért a legtöbb adc egy PD-t, de legalább egy olyan áramos kecit csinál, ez megváltoztat mindent!

Szerintem, ha összehasonlítod a adc "szentháromság"hoz akkor sehol sincs, de ki tudja, lehet visszatér az Ashe mid 😄

j0nNyKa
true, leírva nem tûnik soknak (tulajdonképpen nem is az), de ha pont amiatt tudsz mondjuk egy ütemmel hamarabb venni pl. egy bf sword-öt, az nagyon nem mind1

j0nNyKa
melyik "legnépszerûbb" ad carry-rõl beszélünk?
gondolom az ugribugri az ezreal, azzal egyet tudok érteni (bár a "legnépszerûbb" szó kicsit erõs, cait sokkal több van mostanság)

Azt elfelejtettem mondani, hogy ashe basic speedje is eléggé alacsony.
Szerintem early gameben is alig ér valamit az a passzív. Leg népszerûbb ad carry át tud ugrani falakon, vagy van stealthje.
100 cs +500g
200 cs +1000g
nekem elég soványnak tûnik.
ja és akkor 5 pontot rá kell nyomni. már az elején
szóval egy átlagos játékban +600g ?

j0nNyKa
jaja, aoe slow, stun szart se érnek, late game-ben meg a critical.. pf..
ráadásul az E-je miatt _elvileg_ ugyanolyan körülmények között jobb farmja van mint az enemy-nek

én kivenném a játékból

Na megint sikerült szopatnom egy akalit lux-al,és azt mondjátok nem lehet.De még betegen erõs lázzal is sikerült szívatni.

SzirmosSzisza
Nyomsz egy Escapet és ott Key bindings / controls alatt kikeresed.

SzirmosSzisza
Miért is? Semmi menekülõ skillje nincs ráadásul a passzívja is eléggé hoki lategameben.

Sziasztok!

Smartcastnál billentyûKOMBINÁCIÓT tudjátok esetleg, hogy hol lehet beállítani? Mert az megy, hogy egy billentyû beállítani, csak én a shift+q, helyett szeretnék teszem azt v+q-t.

Köszi elõre is
Különc
Jézus mit kap a Fnatic lol

eightmiles
lategame-ben szerintem egyik legerõsebb

NagyiBMX
Szirmosnak megtetszett és lecserélte a fasza kis lógót amit csináltam😞 (maradhat nem azért mondom😄)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fabio Capello
hõõõ, mit keres Rachel a fejlécben.

Annyi a hátránya, hogy nem tud menekülni, nincs se ugrása, se stealth-je.
én is tudom milyen képességei vannak, talán legtöbbet vele carryztem, de akkor is úgy látom, hogy elveszik a többi carry mellett