League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvégre ez itt egy fórum, nem szabad ide akármit irogatni, szórakozni meg aztán pláne nem.
Kumiho #2179
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Érdemes lesz nézni LCS-t, mindjárt jön az EG vs Gambit.
...
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Akit érdekel a Zippos játék vegyen fel: Athem (EUW)
Why so serious?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
Amúgy volt olyan, aki csak Fiddle-el Challenger tierbe jutott, és képzeld néha supportot játszott, esetleg topot. De hát nem is csodálkozom rajta, hogy noobokat kapsz, túl sokat írsz ide és elkapott az SG átok 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Aztán kb egy évvel késõbb egy meccsen láttam hogyan kell használni. Az ellenfél jobb volt kicsivel, 4en jöttek a teamfightba 5ünk ellen, mikor már egész jól lesebeztük õket beugrott fiddléjük és meghaltunk.
Én összesen ennyi példát láttam. Videót kerestem utubeon de normálisat nem találtam, max pár jungle guidet.
Szvsz aki a videóim alapján randomok ellen nem tud aratni Fiddlével az szellemileg visszamaradott vagy még nagyon noob a LoLban.
Premade csapat ellen sokkal jobban rá van szorulva az ember a társaira, ezért én rankedre is azt javaslom aki Fiddlével akar menni duozzon egy jó tankkal. Egy olyannal mint Maokai a videómban, aki tudja hogy nem az a dolga hogy öljön hanem az hogy összegyûjtse az ellent egy Fiddlének megfelelõ pontra, akkor is ha meghal közben.
Ja és még néhány tanács: a feedereket írogasd listába és még a champion selectnél lépj ki ha velük kerülsz egy csapatba, illetve ha vki akalit vagy twitchet választja szintén lépj ki (Akali KSel de carrynek nem jó mert ha CCt vagy stealth detectet kap rögtön hal, Twitchet SENKI nem tudja megfelelõen játszani - csapattámogatás nélkül nem is lehet)
Jelenleg nem játszok rankedet mert utoljára mikor próbáltam így nézett ki a dolog:
1. Ez a csapat nem fog mûködni, kiléptem - fél óra bünti.
2. Fiddlét nem tudtam választani, kiléptem - fél óra bünti.
3. Jó a csapat, Fiddle is megvan - ellenféltõl kilép vki.
4. Jó a csapat, megvan Fiddle - kilép tõlünk vki.
Hiába vagyok négy szerveren 30as, erre a pöcsreszelésre még így sincs idõm. Ranked randomokkal mindig is orosz rulett marad. Vagy inkább Battle Royale (gyk: egylapos póker, a magasabb kártya nyer) attól függ kiket kapsz csapattársnak. A te tudásod totál másodlagos.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Kumiho #2179
Unknown: kb semmit nem tanulhatsz abból ha megyek veletek Fiddlével, amúgy is mentem már kétszer, elsõt simán vesztettétek, másodikat nyertétek, egyikhez se volt sok közöm (bár másodikban úgy emlékszem pozitív scorém volt) mivel egyáltalán nem voltatok tekintettel rám.
Többiek: a felrakott videókból lehet tanulni / fikázni kinek kinek értelmi színvonala szerint. Már kész a 4 vs 5-ös, majd felrakom pár nap múlva addig gyakorlom Veigart mert nem hiszem hogy ennyire fos lenne mint ahogy ez a szerencsétlen játszott vele 😄
Why so serious?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
de amúgy csak a szemem nem verte ki a jobb felsõ sarokban.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
(mondjuk ahogy nézem, már játszották egymás ellen (bár melyik csapat nem?😄), aztán lehet, hogy vérszomjasak !)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
- szokásos készítõ talk, Janna, Vayne, Warwick, Quinn a témák
- EU LCS super week begins
+ topra se megy, mert ha gankel, akkor mindenképp kell valaki a lane-jére (ugye olyan nincs, hogy pushol, majd gankel)
nemtom, kihagytunk-e valamit
- midre nem mész, mert szerinted át kell adnod a kéket a junglenek (ami persze magasabb szinten csak és kizárólag a legelsõre érvényes),
- junglebõl csak és kizárólag ultival tudsz gankelni (ami meg pont a rossz jungle karakter vagy a rossz jungle-ezés ismérve)
- teamfightban csak a végén ultizol be, miután a csapatod 4v5-ben elkezdte a harcot, hogy elvidd a killeket, ha el vagy feedelõdve, akkor már a közepén (!) is (van erre vmi elõszeretettel használt kifejezés, de most nem jut az eszembe...)
- ha nem teljesen idióta az ellenfél és nem diveolja a tornyot vagy wardozza a mapot, akkor nem tudsz mit csinálni
Konzekvencia: én is meg akarlak nézni mert egy igazi extrovertált istenadta tehetségnek tûnsz! 😄