League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
<#nezze>
Népszerû témák

Kumiho #2179

Unknow
Csak gondoltam rosszul esik neki,hogy õ kimarad a buliból. Most rajtam ne múljon, ha annyira megkeseredett, hogy már nézni se bírja,hogy kialakult egy közösség aminek nem tagja... Rajtam ne múljon, szívesen segítek neki beilleszkedni. Senki se szeret egyedül lenni *pat*pat*
böröczk
Hagyd rá, bárki bármit ír, ami nem az aktuális championshippel kapcsolatos, bántja a szemét. 😄
Elvégre ez itt egy fórum, nem szabad ide akármit irogatni, szórakozni meg aztán pláne nem.

Kumiho #2179

zippofcy
Pontosan. Kedvességem, megértésem, segítõkészségem egyaránt legendás. Megyek is Kenyába a majmoknak LoLt oktatni, hátha akkor abbahagyják egymás irtását. Nem mintha kár lenne értük de hát én már csak ilyen áldozatkész ember vagyok. Vki megtaníthatna az állatok nyelvére. Vagy olvassak Kiplinget? 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Unknow
Q_Q legközelebb majd dobunk neked is egy csontot 😄 Btw nem mintha ez más lenne mint amikor blogolnak itt egyesek , vagy értelmetlen hozzászólásokat gyártanak. A Zippoval való játék legalább közösség formáló!
ronihun
Unknown és pajtásai foglalták el a topikot, és szellemeskednek éppen zippo barátukkal. <#unalmas>

Érdemes lesz nézni LCS-t, mindjárt jön az EG vs Gambit.

...

zippofcy
A másodikból és harmadikból kérhetnénk mintát? 😄 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Én mindegyik közben beszélek. Zippo elfoglalta a topicot?

zippofcy
Evés, szarás, baszás és LoL közbe nem beszélünk 😄

zippofcy
Nem mintha nekem szükségem lenne rájuk mert fél szemem mindig a mapon van és mint tudjuk mindig tudom mikor hova kell menni 😄 😛

Unknow
Ugyan, azért beszélgetni feljöhetnél arra a kis idõre. Ennyit csak kibírsz nem de? 😛 Arról nem is beszélve, hogy így legalább szóban is adhatsz jó tanácsokat.
zippofcy
De ti már hallottátok a hangomat hogy nem 10 éves kiscsicska vagyok, vagyis nem megyek TSre, hallgatom helyette az Avantasiat vagy Manowart. Tanuljátok meg az új pingek használatát 😛

Unknow
Jaj az nem jelent semmit...szóval ha Zippo visszaigazol és szól,hogy mehet a party, mindenkit invelgetek majd össze.

Akit érdekel a Zippos játék vegyen fel: Athem (EUW)
zippofcy
Talán én etetlek titeket 😛

BoneDragon
Jaj miért etetitek szerencsétlent? Már bent van a topik a top10-be. <#idiota>

Na az tuti menni fog utána a youtubera. Meg streamelni is kéne, garantált a tízezer nézõ.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Áh, én csak Silveren vagyok, lehúznám szegényt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

A 3as pont azért van mert az emberek már rettegnek, hogy amikor Fiddle van az lehet Te vagy és mivel látták a videóidat ezért inkább dodgeolnak, biztos ami biztos alapon, hiszen nyerni esélyük se lenne.

Why so serious?

zippofcy
Rendben, ha megjavítják a LoL recordert beszélhetünk róla 😊

Unknow
Normal gamera hívunk 😊 Ígérem, próbálunk viselkedni. Szerintem Cat is simán jönne. Egy amolyan "Játszunk Zippoval" SG-s megmozdulás lenne. Szóval igazán bevállalhatnád, aztán nem zargatnánk.
zippofcy
Brazil szerverek? Ezt a videót EUWn csináltam. 😛 Rankedre meg menjek olyanokkal akik fel se fogják amit írok? Akik a saját szemüknek se hisznek? Elég hülye vagyok hogy ide írogatok, de annyira azért talán mégse ... 😄

SzirmosSzisza
Még mindig nem érted, mit mondanak a többiek. Arra kérnek, hogy nyomj velük 1 közös játékot, senkit nem érdekel, hogy játszol a brazil szervereken fasznubok ellen, legutóbb mikor néztem egyik kariddal se játszottál rankedet, anélkül meg esélytelen felmérni, hogy tudsz-e valamit. Innen meg nem akarsz senkivel se játszani, mintha félnél, hogy normális ellenfelek ellen béna lennél. A videóid pedig no offense, de "guide" szinten a vicc kategóriába tartoznak, inkább a gameplay közé sorolható, amit felraknak az 1 hetes játékokról, hogy hogyan néznek ki, csak a tieid alatt változatos, rosszul berakott zene van.

Amúgy volt olyan, aki csak Fiddle-el Challenger tierbe jutott, és képzeld néha supportot játszott, esetleg topot. De hát nem is csodálkozom rajta, hogy noobokat kapsz, túl sokat írsz ide és elkapott az SG átok 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zippofcy
Fél évvel a megjelenése után láttam elõször a LoLt. Kipróbáltam Fiddlét is de csak annyit láttam hogy: de jó, fear + drain, puff elszalad a megtámadott. De jó, ulti: puff elszalad a megtámadott ---- szar kari.

Aztán kb egy évvel késõbb egy meccsen láttam hogyan kell használni. Az ellenfél jobb volt kicsivel, 4en jöttek a teamfightba 5ünk ellen, mikor már egész jól lesebeztük õket beugrott fiddléjük és meghaltunk.

Én összesen ennyi példát láttam. Videót kerestem utubeon de normálisat nem találtam, max pár jungle guidet.

Szvsz aki a videóim alapján randomok ellen nem tud aratni Fiddlével az szellemileg visszamaradott vagy még nagyon noob a LoLban.
Premade csapat ellen sokkal jobban rá van szorulva az ember a társaira, ezért én rankedre is azt javaslom aki Fiddlével akar menni duozzon egy jó tankkal. Egy olyannal mint Maokai a videómban, aki tudja hogy nem az a dolga hogy öljön hanem az hogy összegyûjtse az ellent egy Fiddlének megfelelõ pontra, akkor is ha meghal közben.

Ja és még néhány tanács: a feedereket írogasd listába és még a champion selectnél lépj ki ha velük kerülsz egy csapatba, illetve ha vki akalit vagy twitchet választja szintén lépj ki (Akali KSel de carrynek nem jó mert ha CCt vagy stealth detectet kap rögtön hal, Twitchet SENKI nem tudja megfelelõen játszani - csapattámogatás nélkül nem is lehet)

Jelenleg nem játszok rankedet mert utoljára mikor próbáltam így nézett ki a dolog:
1. Ez a csapat nem fog mûködni, kiléptem - fél óra bünti.
2. Fiddlét nem tudtam választani, kiléptem - fél óra bünti.
3. Jó a csapat, Fiddle is megvan - ellenféltõl kilép vki.
4. Jó a csapat, megvan Fiddle - kilép tõlünk vki.

Hiába vagyok négy szerveren 30as, erre a pöcsreszelésre még így sincs idõm. Ranked randomokkal mindig is orosz rulett marad. Vagy inkább Battle Royale (gyk: egylapos póker, a magasabb kártya nyer) attól függ kiket kapsz csapattársnak. A te tudásod totál másodlagos.

j0nNyKa
te is fiam, Sona <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Unknow
Azért egy meccset igazán jöhetnél velünk, hátha most másképpen fog alakulni a dolog ^^ Rócsild néven játszol igaz? Mert akkor fel is veszlek gyorsan.
böröczk
Videóból nem lehet tanulni, azt ne mondd, hogy Te videókból tanultál meg így játszani Fiddle-vel!

Kumiho #2179

zippofcy
Chris: te funkcionális analfabéta lehetsz mert semmit nem értettél meg abból amit írtam.

Unknown: kb semmit nem tanulhatsz abból ha megyek veletek Fiddlével, amúgy is mentem már kétszer, elsõt simán vesztettétek, másodikat nyertétek, egyikhez se volt sok közöm (bár másodikban úgy emlékszem pozitív scorém volt) mivel egyáltalán nem voltatok tekintettel rám.

Többiek: a felrakott videókból lehet tanulni / fikázni kinek kinek értelmi színvonala szerint. Már kész a 4 vs 5-ös, majd felrakom pár nap múlva addig gyakorlom Veigart mert nem hiszem hogy ennyire fos lenne mint ahogy ez a szerencsétlen játszott vele 😄

ronihun
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

...

Azt photoshoppal ki lehet cserélni. 😊

Why so serious?

böröczk
Nem, ha mondjuk nem Teemo feje lenne ott, akkor még meg is gondolnám. 😄

Kumiho #2179

NagyiBMX
háttered? 😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk
😄

Kumiho #2179

Hegi90
nem mindegyik olyan

de amúgy csak a szemem nem verte ki a jobb felsõ sarokban.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Ott van felette a "a match to watch". Mondjuk ezzel nem vagy elõrébb 😄

(mondjuk ahogy nézem, már játszották egymás ellen (bár melyik csapat nem?😄), aztán lehet, hogy vérszomjasak !)

nekem normálisan van 😄 csak a sima VS

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

BoneDragon
Hova tûntek az Evelynek ? ='(
BoneDragon
Na most aztán kaptam rá választ. <#vigyor>

SzirmosSzisza
Eléggé le vannak maradva, hogy legyen balance.

Hegi90
Thresh se került be a rosterbe csak 2 héttel a megjelenés után.

hogy az egesz ido alatt egyforma legyen a kozdelem 😄 gondolom én 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

BoneDragon
Érdekes, hogy nekik még nincs felpatchelve a kliens.

j0nNyKa
nálam most jó, chrome-on nézem windows alól

most? nekem teljesen halott :/

SzirmosSzisza

j0nNyKa

j0nNyKa
+ supportnak nem megy, mert úgy "nincs értelme" (elég félelmetes dolog egyébként a fiddle support, de nem gond)
+ topra se megy, mert ha gankel, akkor mindenképp kell valaki a lane-jére (ugye olyan nincs, hogy pushol, majd gankel)

nemtom, kihagytunk-e valamit

Na akkor mindezt dekódolom és lefordítom:

- midre nem mész, mert szerinted át kell adnod a kéket a junglenek (ami persze magasabb szinten csak és kizárólag a legelsõre érvényes),
- junglebõl csak és kizárólag ultival tudsz gankelni (ami meg pont a rossz jungle karakter vagy a rossz jungle-ezés ismérve)
- teamfightban csak a végén ultizol be, miután a csapatod 4v5-ben elkezdte a harcot, hogy elvidd a killeket, ha el vagy feedelõdve, akkor már a közepén (!) is (van erre vmi elõszeretettel használt kifejezés, de most nem jut az eszembe...)
- ha nem teljesen idióta az ellenfél és nem diveolja a tornyot vagy wardozza a mapot, akkor nem tudsz mit csinálni

Konzekvencia: én is meg akarlak nézni mert egy igazi extrovertált istenadta tehetségnek tûnsz! 😄

j0nNyKa
te egy bölcs ember vagy, az már biztos <#eljen>
nézzél quinn spotlight videót, az egész jó így reggelre