League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

amúgy azt remélem így a magyarázat után tudod, hogy a magadfajták miatt van értelme annak, amit csinál, mert így elhiszi, hogy van, aki irigy rá.. :\
na, azt akarjuk megtanulni, hogy ezt hogy kell profi szintre fejleszteni, és ezzel a hozzáállással carry-zni!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Why so serious?
3 vs 3ban mindig aláztam AD Trynnel, de 5 vs 5be sose mûködött a fókusz miatt. (Fiddle 3vs 3ban is megeszi reggelire) Nekem van annyi agyam hogy APsnek ki se próbáljam. Bár lvl20 alatt lehet mûködne is, mikor egyenként jönnének ellenem. Bajnokságra ilyet vinni?? Curse a vicc csapat 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
iLove oHs.
Legyen õ a vezér. Vigyétek Garent szóló topra, Zyrat midre, MFet vagy Vayne-t és Alit vagy Phanteon-t botra és kész az ütõs csapatotok.
Játsszatok a lentiek szerint és megnyeritek.
Vagy Fiddle mehet midre és jungelbe helyette vmi CCs ADs.
Fiddle supportnak nem jó. Tanknak sem. Vagyis marad a carry.
Carrynek nagyon jó az erõs AOEja miatt (Kennené pl. gyenge).
De carry csak egy lehet a csapatban. Vagyis Fiddlének kell:
1. a blue. Pláne hogy semmi manás cuccot se nem veszek se rúnám nincs.
2. elsõ 15 percben 3 kill.
3. az ultimig nem tudok ölni. Vagyis az elsõ 8 percben max 1 gyenge ganket tudok adni jungelesként. A 3 killem a 8. és 15 perc között kell megszereznem. Ez azt jelenti hogy a kettõ között mikor beultizok enyém kell legyen a kill. Ha elszedi bárki más az gáz.
Ha midre (csak kassa tud megfogni miden) megyek akkor a jungelesnek át kell adni a kéket. Ha szolo topra akkor vkinek át kell vennie a helyem amíg oda vagyok gankelni az ultim megkapása után. Ha botra akkor az ADCtõl szedem el a last hiteket + túl késõn kapom meg az ultim vagyis bukó. Supportnak nem megyek mert sose lesz pénzem se APs cuccra akkor meg nincs értelme fiddlének.
4. gank, XPing (minions vagy jungle), blue, gank.
Ezt kell ismételnem végestelen végig. Ez azt jelenti hogy mikor az ultim nincs CDn rögtön meg kell szereznem a kéket (ha még nincs meg) és aztán rögtön mennem kell ultizni. Ha az ellenfél jó és együtt marad (premade rankeden ilyen) akkor ehhez a csapatomnak nagyon a "kezem alá kell dolgoznia" (hogy rühellem ezt a béna kifejezést) mert premade rankedben nem fog az ellenfél agyatlanul betámadni pl. towert hogy ott ráultizhassak. Bewardozzák az egész mapot szal olyat se tehetek hogy vhova beállok egyedül. Mert leszednek. Csak az mûködik hogy a csapatom elkezdi a teamfightot én meg beultizok, kezdetben még csak a végén, aztán ha már elfeedelõdtem akkor már a közepe felé. Ez NEKEM nehéz mert úgy kell mennem hogy az ellenfél ne lásson meg mert vagy kiszed vagy elmenekül idõ elõtt. Nem maximálisan együttmûködõ csapatom esetében pedig LEHETETLEN.
Na akkor pontosan mit is tanulhatnátok tõlem premade rankeden? Azt hogy hogyan kell AOEs championnak asszisztense lenni? Vhogy nem hiszem hogy ezt akarnátok megtanulni 😛
Randomon vagy az elsõ 10 percben elfeedelik az ellent, olyankor kilépek és átmegyek másik szerverre vagyis összesen 10 percet vesztettem az életembõl, vagy a csapatom egyáltalán nem mer támadni, akkor sem ha én kezdem a teamfightot.
Esetleg még az lehet hogy az ellenfél feedeli el annyira a csapatomat hogy nekem nem is hagynak killt. De ilyen 100 meccsbõl egyszer ha van.
Minden más esetben élvezem a meccset. Legtöbbször gyorsan elfeedelõdöm és megnyerem, de van olyan is hogy elég szoros. (ha mondjuk az ellenfél wardoz az én csapatom meg nem, stb)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
fene egye meg, pedig tanulni akartam
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Zippo, hajlandó vagy 1 meccset játszani velünk?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Ha pedig végignézik ezren és nerfelik õket akkor meg híres leszek. Mehetek a retekklubba mint a gyõzike.
Látod? Én csak nyerhetek 😛
zippofcy | ma 21:22 | privát | válasz | #29211
Ne ostorozd magad. Szerintem jól csináltad biztos akkor is, csak más volt a meta!