League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a "soha ne használj telefont részegen" mellé felírtam a "ne fórumozz reggel"-t is...

j0nNyKa
veszélyes hely a fórum reggel az biztos <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

öhm.. reggeli kávé elött vagyok gyárekek... még néhányalapvetõ funkció se mûködik nem h a szarkazmus.. az majd dél körül ha lesz rá feles erõforrás.. de így utólag jöt röhögtem saját magamon 😄

j0nNyKa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

amúgy azt remélem így a magyarázat után tudod, hogy a magadfajták miatt van értelme annak, amit csinál, mert így elhiszi, hogy van, aki irigy rá.. :\

j0nNyKa
tulajdonképpen leírtad hogy egy hisztis p*csaként játszol, és vagy minden optimális körülötted, vagy semmi értelme, hogy ott vagy

na, azt akarjuk megtanulni, hogy ezt hogy kell profi szintre fejleszteni, és ezzel a hozzáállással carry-zni!

j0nNyKa

SzirmosSzisza
Teljesen komolyan gondolják szerintem.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maak
<#lama>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

úristen itt néhány ember nyelvét ki kellene mûteni Zippo alsó fertályából 😄 most ti abból mit tanultok ha õ megnyeri nektek a meccset? ez csak gyakorlás gyakorlás gyakorlás... 1000 játék után majd ti is csináltok szép dolgokat

nem leaguezek már egy ideje, mert úgy érzem nem vagyok elég jó, de ha sikerül összehozni szívesen spectatelném én is, hátha meg tudnám mitõl lehetek jobb!

Támogatom. Ha nem férnék be akkor spectate is megfelel nekem, de valami mindenképp legyen mert tudom, hogy egy életre szóló élmény lenne.

Why so serious?

Unknow
Kérlek..holnap egy meccset játszunk már. Szépen kérlek...tényleg szeretnék fejlõdni T_T
zippofcy
Milyen jó is egy championt ami ADvel sebez, ultija meg a halhatatlanság pár másodpercre, APra építeni amivel mind a sebzése mind az ultija elveszti értelmét, cserébe másodpercenként tudja gyógyítani magát persze ettõl még ugyanúgy 1 mp alatt meghal ha focusolják.

3 vs 3ban mindig aláztam AD Trynnel, de 5 vs 5be sose mûködött a fókusz miatt. (Fiddle 3vs 3ban is megeszi reggelire) Nekem van annyi agyam hogy APsnek ki se próbáljam. Bár lvl20 alatt lehet mûködne is, mikor egyenként jönnének ellenem. Bajnokságra ilyet vinni?? Curse a vicc csapat 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Milyen ignorálás? Itt a válaszom: #29236

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
AP Tryn .... télleg mekkora OP már ... 😛

Unknow
Nos, végülis...megtanulhatsz diamond fiddlezni is. Már ha egyszer Zippo lesz oly kedves és abbahagyja az ignorálást. Pedig csak egy meccsrõl lenne szó. Nem halna bele...
böröczk
Én is benne szeretnék lenni az álomcsapatban.

Kumiho #2179

zippofcy
Érdekes hogy bár Fiddle sokkal erõsebb mint Lux ez utóbbit mégis milyen gyakran választották ma, elõbbit meg egyszer sem, se nem bannolták. Mintha senki nem tudná használni. Jarvan meg szvsz egy gyenge hõs, mégis vitték többször is (be is fürdött már az egyik meccsen)

zippofcy
utubeon ott van mind, zippofcy név alatt.

Tudnál linket adni a videóidról? 😊

iLove oHs.

zippofcy
De egy közepes képességû játékos a videóim alapján simán le tudja másolni a fiddlézésem.
Legyen õ a vezér. Vigyétek Garent szóló topra, Zyrat midre, MFet vagy Vayne-t és Alit vagy Phanteon-t botra és kész az ütõs csapatotok.
Játsszatok a lentiek szerint és megnyeritek.
Vagy Fiddle mehet midre és jungelbe helyette vmi CCs ADs.

zippofcy
Sok a duma a közvetítésben addig elmondom miért nem játszom veletek.
Fiddle supportnak nem jó. Tanknak sem. Vagyis marad a carry.
Carrynek nagyon jó az erõs AOEja miatt (Kennené pl. gyenge).
De carry csak egy lehet a csapatban. Vagyis Fiddlének kell:
1. a blue. Pláne hogy semmi manás cuccot se nem veszek se rúnám nincs.

2. elsõ 15 percben 3 kill.

3. az ultimig nem tudok ölni. Vagyis az elsõ 8 percben max 1 gyenge ganket tudok adni jungelesként. A 3 killem a 8. és 15 perc között kell megszereznem. Ez azt jelenti hogy a kettõ között mikor beultizok enyém kell legyen a kill. Ha elszedi bárki más az gáz.

Ha midre (csak kassa tud megfogni miden) megyek akkor a jungelesnek át kell adni a kéket. Ha szolo topra akkor vkinek át kell vennie a helyem amíg oda vagyok gankelni az ultim megkapása után. Ha botra akkor az ADCtõl szedem el a last hiteket + túl késõn kapom meg az ultim vagyis bukó. Supportnak nem megyek mert sose lesz pénzem se APs cuccra akkor meg nincs értelme fiddlének.

4. gank, XPing (minions vagy jungle), blue, gank.
Ezt kell ismételnem végestelen végig. Ez azt jelenti hogy mikor az ultim nincs CDn rögtön meg kell szereznem a kéket (ha még nincs meg) és aztán rögtön mennem kell ultizni. Ha az ellenfél jó és együtt marad (premade rankeden ilyen) akkor ehhez a csapatomnak nagyon a "kezem alá kell dolgoznia" (hogy rühellem ezt a béna kifejezést) mert premade rankedben nem fog az ellenfél agyatlanul betámadni pl. towert hogy ott ráultizhassak. Bewardozzák az egész mapot szal olyat se tehetek hogy vhova beállok egyedül. Mert leszednek. Csak az mûködik hogy a csapatom elkezdi a teamfightot én meg beultizok, kezdetben még csak a végén, aztán ha már elfeedelõdtem akkor már a közepe felé. Ez NEKEM nehéz mert úgy kell mennem hogy az ellenfél ne lásson meg mert vagy kiszed vagy elmenekül idõ elõtt. Nem maximálisan együttmûködõ csapatom esetében pedig LEHETETLEN.

Na akkor pontosan mit is tanulhatnátok tõlem premade rankeden? Azt hogy hogyan kell AOEs championnak asszisztense lenni? Vhogy nem hiszem hogy ezt akarnátok megtanulni 😛

zippofcy
Most mutatta meg a DIG 😛 "dont waste any time" biztos olvasták a videómnál 😄

Unknow
Csak egyetlen egy meccset szeretnénk tõled kérni. Johnny és én is nagyon szeretnénk egy IGAZÁN jó meccset ahol láthatjuk ,hogy hogyan is kéne ezt. Szépen kérlek! ^^
zippofcy
Ott vannak a videók. Ahogy látjátok randomokkal is jókat tudok tolni, sokkal jobbat mint olyanokkal akiknek leghõbb vágya hogy keresztbe tegyen nekem meccs közben 😛

Randomon vagy az elsõ 10 percben elfeedelik az ellent, olyankor kilépek és átmegyek másik szerverre vagyis összesen 10 percet vesztettem az életembõl, vagy a csapatom egyáltalán nem mer támadni, akkor sem ha én kezdem a teamfightot.
Esetleg még az lehet hogy az ellenfél feedeli el annyira a csapatomat hogy nekem nem is hagynak killt. De ilyen 100 meccsbõl egyszer ha van.

Minden más esetben élvezem a meccset. Legtöbbször gyorsan elfeedelõdöm és megnyerem, de van olyan is hogy elég szoros. (ha mondjuk az ellenfél wardoz az én csapatom meg nem, stb)

Különc
Ó, megnéztem volna a CLG-Curse meccset, de 128 kbitre korlátozott nettel nem fog menni sajna

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
úgy érzem nem fog 😞(((
fene egye meg, pedig tanulni akartam

BoneDragon
Törölhetõ mind. Amúgy jó kis game volt.

SzirmosSzisza
Köszönjük a hozzászólásokat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zippofcy
Így jár aki totojázik 😄

zippofcy
Xinjük noob feeder ...

zippofcy
Vulcan elcseszte túl sok idõt hagyott a TSMnek de még mindig nekik áll a zászló ...

zippofcy
Ahogy mondtam Vulcan megnyerte.

Unknow
Akkor szerintem itt az ideje,hogy feltegyem a kérdést:

Zippo, hajlandó vagy 1 meccset játszani velünk?
zippofcy
Singed fenn szolozik mint egy noob.

j0nNyKa
piros betûs ünnep lenne

BoneDragon
Remélem hamar elfelejtik ezt a xerath picket. Még mindig nem értem miért pont ez, van nála ezerszer jobb ap carry. Érdekesek az emberek chaten, eddig végig ment a tsm istenítés, most vesztésre állnak és szídják õket mint a bokrot. Bár szerintem aki oda ír azoknak az átlag életkora nem üti meg a tizennégyet.

zippofcy
Innen már nem nyeri meg a TSM.

zippofcy
TSM iszonyat béna. Randomba jobb emberek vannak. De legalább azt tudják amit én mindig is mondtam: supportnak tankot kell vinni.

SzirmosSzisza
És nem is miatta vesztenek most 😄

Unknow
Mondtam...ebben bízzál ne a teleshopban <#idiota> Szerintem egyébként megkérhetnénk ,hogy jöjjön velünk egyet játszani. Mármint, csak úgy, hogy egy kicsit tanulhassunk tõle. Szerintem biztos van itt még rajtunk kívül 2 ember aki szívesen tanulna egy meccs alatt.
NagyiBMX
Jelezném hogy TSM is Xerath-ot visz midre😄 Brace yourselves, Xerath mid is coming!

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

j0nNyKa
mióta megnéztem, 2 meccset nyertem zsinórban! egyszerûen fantasztikus hatása van!

SzirmosSzisza

zippofcy
Nem gáz hogy nem nézi õket senki, legalább sose nerfelik se Fiddlét se a mejait.
Ha pedig végignézik ezren és nerfelik õket akkor meg híres leszek. Mehetek a retekklubba mint a gyõzike.

Látod? Én csak nyerhetek 😛

Unknow
Szerintem te is végignézhetnéd...legalább tanulnál valamit. Én is végignéztem, és most azért jobbnak érzem magam egy picit.

zippofcy | ma 21:22 | privát | válasz | #29211

Ne ostorozd magad. Szerintem jól csináltad biztos akkor is, csak más volt a meta!
zippofcy
Fiddle sokkal könnyebb és vele is kb 1000 meccs után játszom így ... megnéztem a 16-0-ás pentás videómat ami kb 1 éves lehet és iszonyat szar tárgyakat vettem rossz sorrendben meg bénán is toltam a mostanihoz képest.

SzirmosSzisza
Azokat legalább valaki végignézi, nem úgy mint a te videóid 😊

Unknow
Szerintem egy kis gyakorlás után, neked azért menne. Láttam,hogy játszol, és a videók alapján 2-3 meccs és sikerülni fog.
zippofcy
Nem az a baj hanem az hogy még én se 😛