League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
annyiban problémás, hogy nunu és fiddlenek is majdnem teljes buildje volt, úgyhogy volt hpjuk és mindkettõ elkap 1-1 creepet, aztán vissza healel + sona heal
I don't always get leavers and lames but when I do it's a series match.
Most megint emlékszem miért nem szoktam rankedolni. 5-bõl 3-4 meccsen leaverek és lámák vannak. Amikor normálozok, akkor ez körülbelül 5-bõl 1.
5vesztes meccsbõl 1 volt, amire azt mondom, hogy igen nagyjából jól játszott mindkét team és úgy kaptunk ki. De még a winek is körülbelül ilyen arányban élvezetes, jó meccsekbõl vannak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
"a legOPbb champ az egész játékban de fingjuk nincs róla"
"Vlad annak meg olyan mind1, noskill champ úgyis"
"minden champ noskill kivéve TFet mert vele még közepesen se megy a játék"
"Mecronomicon vagy mi"
" az a kari reménytelen, mindig csak másodikra pickelem a megfelelõ cardot"
Hirtelen ennyit tudtam összeszedni ami bizonyítja azt, hogy még bronzba se vagy való.
Why so serious?
Szóval mûködnie kell.
One more story
solo q jó dolog meg minden de pre5 ranked sokkal élvezetesebb nagyobb elon.
tapsztaltam és hiányzik kár hogy a régi teamem szétment.
mikor 1600 elon bementünk 5 supportal enemy röhögött mi meg szarrá vertük õket az elég fun volt.😄
Vagyis mindenféle újítás kizárva, aki velük nem ért egyet az automatikusan hülye. Legszebb öröm a káröröm, éljen a trollkodás, ha másba nem tudunk belekötünk a "-" jel hiányába, stb, stb.
Én játszottam nem rossz játékosokkal. De egyik se vállalta soha a legkisebb "kényelmetlenséget" se (ne azzal a champpal játsszon amivel béna, ne hozza a noob haverját, költsön wardra, fogadja el hogy a tank, a support nem carry, stb). Ami nekem furcsa hogy még a gyõzelemért se. Nekem végül is mindegy, megnézem hogy rankedben meddig tudok elszólózni aztán annyi. De neked minek kellenének "új magyar ranked teamek amik érnek is valamit" ? Egyáltalán vannak régiek? 😄
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
csak remélni tudom hogy az új vagy kevésbé tapasztalt játékosok azért más információkat is szednek nem csak sg-t olvassák mert akkor elfelejthetem hogy lesznek új magyar ranked teamek amik érnek is valamit.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
viszont az tény hogy EUWn sokkal jobbakat kaptam társnak mint EUNen. Ez utóbbin még silver IV-ben is kétszer kaptam feedereket. Mert akinek nincs annyi agya hogy ha egyszer kihal a line-jában akkor ne erõltesse a kill szerzést míg nem tudok menni az ultimmal akkor az számomra feeder.
EUWn egyszer kaptam csak ilyeneket. De ahogy írtam lentebb 3-ból 2x kilépek a kariválasztó képernyõn, szintén átlag 3-ból 2x meg az ellenféltõl lép ki vki vagyis minden 6. meccs indul csak el rankeden, ami azt jelenti hogy átlag félóra mire bejutok egy meccsre.
Ráadásul elsõ kilépés: 5 perc várakozás, második már negyedóra. Harmadikat nemtom addig még nem fajultak el a dolgok 😊. Gondolom Goldon normálisak az emberek, ha beírom hogy mid or jungle or leave akkor nem erõltetik hogy support legyek, vagy nem választanak két-három ranged ADt, vagy nem lépnek ki mikor hiába mondják hogy: no fiddle ! Ez utóbbit bírom a legjobban, a legOPbb champ az egész játékban de fingjuk nincs róla.
Garennel is olyan színvonalon játszom (solotopon, supportot nem vállalok) mint Fiddlével de egyszerûen idegesít mikor az ellenfél összegyûlik jól én meg nem tudok rájuk ultizni 😄 Egyszer mentem rankeden vele mikor az ellenfél felállása kakinak tûnt, a mienk meg jónak csak tankunk nem volt. Meg is nyertük, pedig 5-1 lett a statom a végén (Fiddleként rühellem ha Garen elultizza elõlem a killeket 😄 de Fiddlénk nem volt csak Vlad annak meg olyan mind1, noskill champ úgyis 😄 😄 - szeretettel várom a felháborodott Vlad játékos kommentjeit 😛 😄) (Amúgy minden champ noskill kivéve TFet mert vele még közepesen se megy a játék 😄 😄 )
Szal azért akarok Goldba kerülni hogy lássam ott is mûködik-e Fiddle. Silver IVben még igen.
De persze a legjobb akkor is törökön lvl20-on. Ellenfélnek sosincs junglere szal az õ kéküknél kezdem, ott megvan a lvl2, rögtön gankelem botot (ha az ottaniaknak van agya akkor killt is szerzünk) aztán végigmegyek a jungelemen utána gank top vagy mid (ahol le van sebezve az ellenfél) aztán saját kék meg egy kis jungle és már meg is van az ulti. Azzal ölök egyet (vagy esetleg addig is megvan egy kill) és meg is van az elsõ item. Mecronomicon vagy mi, lánykori nevén Morello's Evil Tome 😊 . Ha eddig nem feedeltek a csapattársak akkor innen már Hawaii 😄 Ha igen akkor meg kihívás 😄 Sajna USre meg BRre már nincs idõm (200-as ill. 150es ping) de 30as megvagyok mind2õn.
http://www.twitch.tv/hegii
EUN-en is ucsó kettõt simán elfeedelték a csapattársak így csak a silver IV jött össze.
Fiddlével pl. kb. 13 kill + 200 minion kell hogy meglegyen a full gearem. Utána felesleges ölnöm, még vehetek 250g-ért int. potit (meg esetleg 400-ért oracle-t ha egyáltalán szükség van rá) De sokkal jobb ha 3x10+ öléses ember van a csapatban mintha egy 36 killes.
Mondjuk nyilván 36 kill-t csak noobok ellen lehet összeszedni mert hogy annyid legyen ahhoz az kell hogy a csapattársaid noobok legyenek és ne tudjanak killt szerezni. Ha pedig a csapattársaid noobok az ellenfél meg nem az akkor neked se lesz soha 36 killed, de még 10 se 😄
Hiába feedelt tõlünk Nida az elején, miután a 300 APt elértem úgy öltem le Akalit hogy ultiznom se kellett. Miközbe a minionokat ölte rádobtam a silence-t aztán fear végül drain. A meccs végéig mindig meghalt tõle, ki se jött a fearbõl. Volt hogy a társai odaértek, letámadtak én elnyomtam a zhonyát, közbe odaértek a társaim erre elkezdték támadni õket, én kiflasheltem és visszaultiztam ----> meghalt mind.
4 vs 5-be tök jó kis harcokat toltunk (mi 4 õk 5) Ha nem Akali lett volna felfeedelve tõlük hanem vmi tankosabb lehet meg is nyerik szvsz.

én csak tudatni akarom az emberekkel hogy nem szabad lenézni 1 champet se csak mert nem jó a jelenlegi "meta" hoz.
csak tudni kell buildelni és tudni kell hogy játsz vele. ennyi a kulcsa mindennek.
az hogy meg te pickelsz mondjuk 1 akali toppot és már champ selectbe megy a flame miadta hogy useless meg jönnek a trollpickek az a simple tudatlanság jele.
pl minap firstpick taric top.
megy a flame jönnének a trollpickek erre leírtam nekik hogy hadják játszani mert taric top nagyon jó és hogyha nem hozza le toppot reportolják le de adjanak neki 1 esélyt.
végül megadták.
16:3:15 olaf ellen aki alapjáraton "countereli" valamien szinten. aztán a csapat csak annyit írt hogy "lucky game against a low team"
közbe a gyereknek tariccal mindíg pozitív statja volt toppon és igencsak jól tolta.
ilyen volt az ap trynda mid is ami mostanra már lassan elfogadott.
Szal tankos builddal lehet jó ... de én még ilyen Akalit sose láttam.
gold eloba sokat akaliztam akalizok és nagyon jó.
NEM midre.
Csak és kizárólag toppra akármit megesz.
lv 1 tõl senki se tudja solozni ha jól játszod és tudod hogy csináld.
pink ward oracle igen felfedi a stealthet de kit érdekel?
+50 armor és magicresistet kapok akkor ha benne vagyok a füstbe ami ad annyi tankosságot a warmog first iteme mellé hogy már early mid gamebe nem bírnak 1 könnyen megenni.
20 percnél kill nélkül 150-200 cs úgy hogy voltam miden is megvan a warmog vagy esetleg warmog 1 része és hextech revolver.
teamfight mire kezdõdik szinte 99% ban warmog hextech meg cipõ megvan ez olyan 20-25 percnél történik.
a +50 mr rel megspékelve 2 dolog történhet a teamfightba.
1. mindenki engem focusál oracleval stb amíg ütöm az ad jukat. akkor kijön a szokásos ütik a tankot pozició míg a másik 4 ember a csapatomból ap/ad carry focussal szétszedi õket.
2. enemy elkezdi focusolni a mi carrynket. ha nincsenek szarrá feedelve akkor megeszem az ad carryt kb 5-8 másodperc alatt ha van barrierje is.
aztán ugrok ap carryre vagy ha nagyon macerálják a mi carrynket néha a tankra.
a lényeg hogy akali nem 1 tipikus karatker jelenleg.
tankosra kell buildelni mindenféle képpen mert benne él a köztudatba hogy "focus akali and we win"
de ha õk ezt teszik mikor én vagyok a csapat ap/tankja ráadásul olyan burstel hogy ad carryjüket könnyedén megeszem lategamebe is ha nincs retard teamem akkor általában nyerjük a matchet.
így röviden ennyit tudnék mondani arra a sok szidalmazásra amit a kedvenc champem kapott így hirtelen és remélem lassan rájönnek majd az emberek hogy nincs gyenge vagy rossz champ csak rossz build és rossz player.
Ez egy idõ után azt eredményezi hogy 1. a társai már nem tudják lesebezni az ellent 2. Akali elhiszi magáról hogy õ carry. Esetleg mindkettõ.
Ilyenkor elég ha az ellenféltõl vki vesz oraclet vagy scout wardot és Akali csapata veszít. Pláne ha 30s+ -os a respawn time 😊
De szeretettel várok olyan Akalis videókat ahol nem a fentiek történnek 😛 Én eddig ezt láttam de én nem játszottam még 5k+ meccset csak kb 1.5k körül 😉
Egyébként mi van akkor ha az Akali tud pozícionálni és tudja mikor kell bemenni a fightba? Vagy az Akali nem tudja eztet?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha ellenünk van én örülök neki, ha nincs is annyi agya senkinek hogy vegyen oracle-t vagy scout wardot akkor veszek én és Akaliba az a jó hogy bármennyire el van feedelve, könnyen hal.
Ha nem is tudom lefearelni akkor is vagy kimenekül az ultimból annyi HPval hogy ha visszajön teamfightba meghal, vagy marad és hal.
De ha el van feedelve akkor ott a fenti megoldás úgy már fear, drain, team focus etc. minden mûxik.
Nem azt mondom hogy nem nyerhet az ellenfél ha Akali is van köztük, hanem azt hogy akkor nélküle is megnyerte volna annyira feeder a csapatom.
Akali mellett nem tudok carryzni õ viszont könnyen leölhetõ és ha elKSelte az összes killt a csapattól akkor gg. Vagyis õ se tud carryzni.
Yi meg többször AP mint nem és igaz ugyan hogy pont ma láttam egy jó AP Yit (8-4-xx miden) de mivel kb 3 év alatt õ volt az egyetlen ezért kivételnek veszem ami erõsíti a szabályt 😄
Ezért velük sose játszok (Akalinál kivétel sincs, Yi-nél van pl. ha az ellenfél pickjei gyengék vagy vki jó játékossal kerülök egy csapatba - listázom a feedereket meg a jókat, ranked szólózni nem lehet másképp szvsz)
És most nem arról beszélek hogy hagyják az ellenfélnek pickelni Shent vagy Kassát, vagy hogy kiválasztják Akalit vagy Yi-t.
Hanem hogy senki nem választ tankot, de bezzeg ranged AD az van 2-3.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

sajnos a minõség nem az igazi, game közepén a semmibõl streamet teremteni úgy hogy nem látok a röhögéstõl.. na de majd legközelebb, azon vagyunk, hogy legyen legközelebb 😊
egyébként azzal egyet kell értenem, hogy ügyesen játszik, teszi a dolgát, vannak szép, tanulható mozdulatai <#eljen>#eljen>