League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
nem mered neki azt válaszolni hogy "te meg nõvel"

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

zippofcy
Kívánom neked egyszer találkozz egy elfeedelt Khazixxel 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hegi90
jogos

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

valószínûleg az ilyen emberek miatt:
"omg guys kha isnt banned i don't know how to play him since ive used him twice but hes op because pros play him and ban him so that means we win right"

Hegi90
khazix 46% winrate <#conf>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

NagyiBMX
Már annyira feladtam hogy gondolkozom a fiddle jungle-en<#nevetes1>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Szerintem Silver 5-be akárkit <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
dianat <#idiota>

Ah, kösz! 😛
Semmi cc? Wukong? Ashe? Maokai? Elise?

Why so serious?

mind2 op, de heca opabb (lásd winrate és banrate statokat)

zippofcy
Olyan mindegy a feederek mellé akiket csapattársaknak kapsz majd 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

NagyiBMX
Silver V-be melyik junglert ajánljátok? Hecarim és Jarvan-on gondolkozom de nem tudok dönteni 😞

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Nem tudtok jó jungle shaco vidit? Megnézném hogy tolják a "nagyok".
zippofcy
Két ordas feeder + semmi CC ... így még AP blitz vagy tryn is elfeedelõdne. Ezek ellen én 30+ killt szereztem volna 😛

és még a buff elõtt is lehoztam ellenük

Én nasussal vagyok így. Már többször lehoztam teemo, garen és kayle ellen is. Akali és ad nida ellen nehezebben megy, de ellenük még nem vetettem be a top secret counter the counterers tactic-om 😄

Igen, ez a járható út a counterek ellen, beáldozni a dmget defre.

tigeroo
nekem ma volt szép, topsolo jaycevel, ellenem jarvan, jön fiddle a bokorból midrõl (wardolva volt), rangedbe voltam, ráküldtem egy E + Q kombót a turret felõl pont teleportált hazafele, csak ott állt. gyorsan odaszaladtam megöltem😄 gondolom benyomta a teleportot aztán csekkolta a facebookot vagy valami, ilyet énis szoktam csak nem ellenségközelben😄

de végül vesztettünk...
Errõl jut eszembe, hogy a tegnapi egyik nagyszerû rankeden topon jarvan volt (skinnel!) nasusom ellen, és nem farmolt. De komolyan. Nem harassoltam, nem csináltam semmit, csak last hiteltem, õ meg valahányszor közelítettem felé elmenekült. így lett vagy 3-4szer annyi cs-em.
Junglerem akart gankelni és ott várt a bokorban és el kellett küldjem, mert az ember egyszerûen csak ott volt.
Ezért nem volt egyáltalán túlzás, amikor azt mondtam, hogy rankedon olyan emberekkel találkozok, akiknél a botok is jobbak.

NagyiBMX

j0nNyKa
photoshop, Yi szar, zippo megmondta

cataflam02
Ha jobban megnézed S3-ban nincs olyan sok game.. nekem is van kb ennyi..
S1 S2-ben kb legtöbbet játszott champion volt neki.
De lényegtelen.. Nem egy streamet láttam már.. 99% leszarják a countert..
Viszont errõl nem akarok senkivel vitázni se meggyõzni senkit.. én nem hiszek a counterben ezvan.

One more story

SzirmosSzisza
Mert a csapatuk taktikájába nem fért bele. (ott ugye nem hõst választanak, hanem inkább taktikát és ahhoz a megfelelõt)

Amúgy mai élmény meccs 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Már csak az a kérdés, ha anivia mindent counterel, akkor 500 meccsbõl miért csak 30 esetben játszott vele? Valami nem stimmel.. Lehet hogy egy tréfát vettetek komolyan, és hoztatok fel érvként?

j0nNyKa
kurvanagy 😄D

cataflam02
Ha jobb játékos vagy mint az enemy akkor nyersz counter ide vagy oda.
Ha nem ez baszhatod a countert is.

One more story

cataflam02
Solo Q platinumban sincs egyenlõ skill.. nemhogy alatta.
Kb hasonló a véleményem a counterrõl

One more story

j0nNyKa
bocsánat, van 1 darab adc-d, amit 90%ban vagy elpickelnek elõled, vagy bannolják <#idiota>

Azért õ itt alapból abból indult ki, hogy azokkal tud is játszani amikkel counterelni próbál.
Ha pedig kb azonos "skill" van nála és az ellenfelénél akkor meg már számít a counterpick..amíg a jungler/team fel nem döntik az asztalt^^

Caitlyn ad carry ha jól sejtem... Mi van, ha nagyanyámnak farka van? Ezeket nem nagyon bannolták az elmúlt idõszakban.
De ahogy látom te inkább kötözködni akarsz úgy, hogy el sem olvasod amit írok. Részemrõl végeztem.

j0nNyKa
egyre szarabb a listád, mostmár nincs is adc-d <#idiota>
mi van ha bannolják a felét? mi van ha az ellenfél ezekbõl pickel? think!

cataflam02
Nekem meg a kedvencem PICKELD X-et mert COUNTERELI y-ont
Ami 99% fail lesz 😄

One more story

Csak ne legyünk egy csapatban. A "semmi nem countereli" a kedvencem.

cataflam02
Garen topra
Semmi nem countereli! DEMACIA

One more story

Mundo-t én csak junglernek használom, de lategame egy egész teamet is lehet vele "counterelni" 😊
De pl. darius, garen, akali ellen kifejezetten jó.

Nem kell mind. Olvasd a vagy-okat is. Ráadásul pl. lux-t 2x írtad.

Szóval: fizz, cho (top, mid, support, jungler is lehet), yorick, cait, lux (support, mid), taric (support, top), mundo (jungler, top).

Ez 7. Ebben a felállásban szerintem mindig tudsz úgy pickelni, hogy ne legyél counterelve.

pixxxel88
Plusz mi van ha ebbõl 6-ot bannolnak

SzirmosSzisza
Mundo és Jax kit counterel? Fõleg Mundora lennék kíváncsi 😄

j0nNyKa
milyen átfedéseket?
fizz, lux, cho, yorick, cait, tristana, lux, zyra, taric, nunu, mundo, jax
ez 12 😊
és akkor még hiányos, pl. topra nincs ad hõsöd, mi van, ha az kell?

Nem. Csökkenti a mozgási sebességet, és a magic resistet.

Nem. Igazából nem számoltam utána, de szerintem a 15 az sok. Midre pl. egy fizz, lux, cho. Topra is meghet cho, meg mondjuk yorick. Ad carrynek cait elég, de ha nem, akkor +tristana vagy graves. Supportnak lux vagy zyra (és az mehet mid-re is) meg modndjuk taric. (esetleg nunu, és az megint meget több helyre). Junglernek meg mundo és jax. Ha ebbõl kivesszük az átfedéseket, lehet 8-ból.

Én is karthusoztam ma, viszont utólag jutott eszembe hogy mi van akkor ha Teamfight közepébe bevágom a falat? A sebességükkel csökken az attack speedjük is?
Katarinával én kassa ellen 9 21 0 treevel szoktam menni, és giant belt hamar. Autoattackolni kell, miután ráugrottál, és cd-van. Ez nekem mindig bejön. Ha a kassa nagyon jó, legrosszabb esetben eleinte lesz olyan, hogy mindketten meghaltok.

j0nNyKa
hát ja úgy 15tel már nagyjából megoldható, 6-8at gondolom viccnek szántad

Szerintem meg aki nem tud játszani mindenre countert, az ne rankedezzen. Ez szerintem kb. 6-8 championnal megoldható. Ennyivel rendesen játszani nem egy nagy kihívás.

pixxxel88
Ez a counter dolog is elég relatív. Hiába választ az ember countert ha nem tud vele játszani rendesen. Én inkább úgy vagyok hogy játszon az ember olyan championnal akivel rendesen tud. Pl Fizz is elméletileg keményen countereli Aniviát, mégis tegnap a csapatomban egy veterán Anivia volt, az ellenfélnél meg egy Fizz aki akkor játszott vele elõször, és Anivia megette õt gond nélkül.

SzirmosSzisza
Ez is olyan, hogy, ha béna akkor farmolni se fog tudni a meele miatt. Pl Kha ellen is elvileg jó Jayce, aztán kikaptam valamit lámát és simán tudtam farmolni ellene 😄

Kassadin nagyon countereli. Ha az illetõ kass faszláma, akkor még le lehetne hozni a meccset, de ha még a többi lane is határozottan veszít (hiába segítesz be ultival is), akkor már mindegy (Tegnap így lett meg az elsõ ranked vereségem vele).