League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://i869.photobucket.com/albums/ab258/varadig20/div1_zps66bba90f.jpg
http://i869.photobucket.com/albums/ab258/varadig20/div2_zpsc4136796.jpg
Ahogy utánanézegettem elég sokan buildelik is neki a BotRK-et, mellé meg csak defensive+utility itemeket.
Egyébként meg Welcome to the leeeague of....Silver IV <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legközelebb akkor berakok egy meztelen teemo-t ahogy menekül annie macija elõl sokkal több értelmes információt hordoz 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy szerintem az a 30 AD nem dob túl sokat Xinen. 20% a Q-n 100% az ultin. Én jobban szeretem utility tanknak buildelni, ezért választom inkább a Locketet. Mondjuk ez lehet, hogy már ízlés kérdése.

Most is eltoltam a házit, aztán -2 LP lett a vége 😄
ui.:Kitartás, nekem 3 challenge series kellett silver 2-höz 😄DDD Ha sokat játszol elõbb utóbb feljutsz
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Igazából ezt a Wriggle+Phage kezdést ilyen "safe way"-nek tartom, akkor is mûködik ha elõnyben vagy és akkor is ha rosszul állsz.
Eléggé tankossá tesz, de azért ad egy adag AD-t is + free ward + sustain etc.
És 3k goldba kerül a kettõ, egy Locket+Madred combo 2,7k goldért pedig nem tûnik erõsebbnek.
Kapnék helyette +10%CDRt, de veszítenék vele 30AD-t..azért az elég jelentõs.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
alienenemy: nekem ok, délután érek rá ilyen 2 és 5 óra között
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egymás mellé állunk, mindenki elõveszi és összemérjük.
Na? 😉
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Várlak szeretettel, nyugodtan írj rá Athem-re ha nem tudsz belépni hozzánk.
Vulcan megnyerte, ennyit számít ha egyik oldalon el van feedelve a carry a másikon meg nincs. Legjobb meccs volt eddig szvsz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Twitch-en MGLben Vulcun vs Team Dignitas az eddigi legkiegyenlítettebb meccs amit láttam. 50 perce megy és még nem lejátszott bár Vulcun már elõnyben van.
Nekem vannak érveim, de az nem számít, mert te meg a másik két "veréb" (ha már ily módon tegezõdünk) "tudjátok" mi a pálya.
Nos a fasizmus efféle logika szerint mûködik. Érvünk nincs, de nagyon mondjuk.
Szívesen találkoznék veled, meg ezzel a jonny fiúval személyesen is, mert nagyon érdekelne, hogyan fejted ki élõben a véleményedet. És ráadásul szóban gyorsabban is menne, mint így írásban.
pedig hétvégén elég hardcore dolog rankedezni
Egy egész fórum vagy egy személyben? 😛
Arra se kíváncsi SENKI miért rossz az ELO rendszer? Vagy csak TE nem vagy az?
Arra se kíváncsi senki hogy Uknnown is tud hülyeséget mondani? Vagy csak TE nem vagy az?
Ezennel befejeztem 😉
Ha tenni akarsz valamit akkor menj hivatalos fórumra és ott verd magad itt nem kíváncsi rád már senki.
a hétvégén egészen tûrhetõ meccseim voltak többnyire, silver 3-ból silver 1-be vágtattam és goldig meg sem állok (a tervek szerint), bár már néhányan úgy gondolták, hogy inkább ne és sikerült is nekik
NEM siránkozik senki. Csak BEBIZONYÍTOTTUK ÉRVEKKEL hogy a jelenlegi ELO rendszer NEM a játékos tudászintjét mutatja, inkább a szerencséje mértékét.
Ezen kívül a legfõbb itteni megmondóembert egyszer önellentmondásba kergettem (#30409) egyszer meg totál hülyeséget mondott ("Egyéni teljesítményt nem lehet mérni egy CSAPAT játékban. Aki ezt nem fogja fel az bizony...")
Ennyi történt, fogadd férfiként 😛
"NEKEM akkor is megfelel ez a rendszer ha tényleg nem tökéletes."
vagy:
"Szerintem akkor is jó ez a rendszer ha érvekkel nem tudom alátámasztani."
Tényleg lehetetlen lenne. Jobb az ignore. 😛
Mindegy mi, csak legyen mit hibáztatni magukon kívül <#idiota>#idiota>
Blame the pokemons!