League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elbasztam, namind1
http://i869.photobucket.com/albums/ab258/varadig20/div1_zps66bba90f.jpg
http://i869.photobucket.com/albums/ab258/varadig20/div2_zpsc4136796.jpg

Tekintve, hogy a jelenlegi metában a BotRK elég jól jön, így jó az is <#eljen>
Ahogy utánanézegettem elég sokan buildelik is neki a BotRK-et, mellé meg csak defensive+utility itemeket.

Egyébként meg Welcome to the leeeague of....Silver IV <#idiota><#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zippofcy
Score-k, szintek, damage dealt nem értelmes információ?

Legközelebb akkor berakok egy meztelen teemo-t ahogy menekül annie macija elõl sokkal több értelmes információt hordoz 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

SzirmosSzisza
Linkként rakhatod, csak túl nagy a kép és nem hordoz értelmes információt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zippofcy
Csak azért raktam be mert a megmondóemberek állandóan azzal vádolnak hogy nálam kisebb szintûeket ölök le.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

SzirmosSzisza
Legközelebb linkben légyszi, mert törlöm.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

És arra amúgy gondoltál, hogy Phage helyett Bilgewater Cutlass-t veszel? Az is lassít, egy kevés AD-t is meg lifesteal-t is ad és egy kicsivel olcsóbb is, mint a Phage. Mostanában nem játszom annyit Xinnel (sõt úgy általában is elég keveset játszom) de egy próbát talán megérhet.
Amúgy szerintem az a 30 AD nem dob túl sokat Xinen. 20% a Q-n 100% az ultin. Én jobban szeretem utility tanknak buildelni, ezért választom inkább a Locketet. Mondjuk ez lehet, hogy már ízlés kérdése.
zippofcy
Én is jártam így egyszer mint Diana, nem vicces 😄

Kemény 😄

zippofcy
Bocsi ez lemaradt

SzirmosSzisza

zippofcy
Komolyan mondom, ilyen "pro"kkal még nem találkoztam a 20 ranked meccsemen mint törökön voltak ezek a kis lvl tizenakárhányas társaim. Ellenféltõl Akali + Darius lvl 28 + 29, Xinunk elfeedelte boton Dariust de a többiek beálltak szépen mellém, igaz nem támadtak elõttem de mikor elkezdtem ultizni rögtön támadtak aztán push után NEM mentek vissza hanem lekötötték addig az ellent amíg már csak pár mp CD volt az ultimon (Morello + blue) akkor támadtak, én beultiztam, ezt megcsináltuk 3x, gg. Igaz nem volt idõm visszamenni shopolni, kb 5g golddal végeztem.

SzirmosSzisza
Naja, csak francnak sincs ideje arra.

Most is eltoltam a házit, aztán -2 LP lett a vége 😄

Czdano
Jó, mondjuk ezt Nálad el is hiszem, de mikor egyszer egy hónapba visszaolvasom a kommenteket és az emberek nagy része panaszkodik a rendszerre, hogy csak az a hibás akkor az már sok..

ui.:Kitartás, nekem 3 challenge series kellett silver 2-höz 😄DDD Ha sokat játszol elõbb utóbb feljutsz

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
GG vs valami koreai csapat kezdõdik lassan. Állítólag koreai csapatnak nagyon jó a jungleje.

Fabio Capello
Nem, 10-1 nincs, csak 13-3 Kayle, 10-2 Ezreal meg 6-1 Nocturne defeat 😄

Mm az sem rossz, bár én Kindlegem-bõl általában Shurelyat építek Xinnek (is).
Igazából ezt a Wriggle+Phage kezdést ilyen "safe way"-nek tartom, akkor is mûködik ha elõnyben vagy és akkor is ha rosszul állsz.
Eléggé tankossá tesz, de azért ad egy adag AD-t is + free ward + sustain etc.
És 3k goldba kerül a kettõ, egy Locket+Madred combo 2,7k goldért pedig nem tûnik erõsebbnek.
Kapnék helyette +10%CDRt, de veszítenék vele 30AD-t..azért az elég jelentõs.

SzirmosSzisza
10/1 áhh, nekem az is elég lenne, ha többet ölnének mint halnának, de a mai nap folyamán az is túl nagy kívánság volt 😄

Czdano
Ebben a topikban még mindig az elo rendszer szidása megy? Holy fucka moly, gondolom mindenki mindig 10-1-10-be pörgeti a meccseket és sose hibázik o.O Tisztelet azoknak akiknek van egy minimális önkritikájuk (= LoL playerek 2%-a)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

j0nNyKa
ások addig sírt
alienenemy: nekem ok, délután érek rá ilyen 2 és 5 óra között

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hegi90
R.I.P jonnyka

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Na pont csütörtökön megyek Szegedre. Elõtte egyeztessünk.

j0nNyKa
<#idiota><#idiota><#idiota>

Unknow
Õ eljön és lepofoz bronzba!
j0nNyKa
a szájhõsök az ilyenekre úgyse járnak, úgyhogy simán jó ötlet

zippofcy
Fed Ryze = GGU win

zippofcy
Ugyan már, senki nem akarja hogy bevigye a TEK.
Egymás mellé állunk, mindenki elõveszi és összemérjük.
Na? 😉

Hegi90
elmegyek pár órára, erre már leszámolásokat tervezgettek <#ejnye1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Pesti vereke... tali mehetne 😄

Unknow
Pesten lakok, ha gondolod szívesen találkozok veled, ha gondolod TS-re feljössz, meg is beszélhetjük: ts.reddawn.hu

Várlak szeretettel, nyugodtan írj rá Athem-re ha nem tudsz belépni hozzánk.
zippofcy
De nagy a szerelem 😛 Mondom én, slepp 😄

Vulcan megnyerte, ennyit számít ha egyik oldalon el van feedelve a carry a másikon meg nincs. Legjobb meccs volt eddig szvsz.

+1 Szeged <#eljen>
NagyiBMX
Kár, hogy East-en vagy, már akartam írni, hogy játszhatnánk közösen, ha már te is itt tartasz mint én, sõt én silver V-ben vagyok... 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

j0nNyKa
szegeden bármikor <#eljen>

Unknow
Tévedés...érvek voltak, csak számotokra azok nem megfelelõek, mivel ti ettõl még nem lesztek ott ahova szerintetek tartoztok.
zippofcy
Mind tudjuk kiknek a végsõ érve a rasszizmus 😄

Twitch-en MGLben Vulcun vs Team Dignitas az eddigi legkiegyenlítettebb meccs amit láttam. 50 perce megy és még nem lejátszott bár Vulcun már elõnyben van.

Ha nem érdekel a téma, a szíved joga. De akkor miért szólsz bele?

Semmi, de tényleg semmi érved sincs. Egyetlen egy sem. De már ott tartunk, hogy valószínûleg rasszista is vagyok.
Nekem vannak érveim, de az nem számít, mert te meg a másik két "veréb" (ha már ily módon tegezõdünk) "tudjátok" mi a pálya.
Nos a fasizmus efféle logika szerint mûködik. Érvünk nincs, de nagyon mondjuk.
Szívesen találkoznék veled, meg ezzel a jonny fiúval személyesen is, mert nagyon érdekelne, hogyan fejted ki élõben a véleményedet. És ráadásul szóban gyorsabban is menne, mint így írásban.

SzirmosSzisza

j0nNyKa
grat <#eljen>
pedig hétvégén elég hardcore dolog rankedezni

zippofcy
"itt nem kíváncsi rád már senki" - ezt TE honnan tudod?
Egy egész fórum vagy egy személyben? 😛

Arra se kíváncsi SENKI miért rossz az ELO rendszer? Vagy csak TE nem vagy az?

Arra se kíváncsi senki hogy Uknnown is tud hülyeséget mondani? Vagy csak TE nem vagy az?

Ezennel befejeztem 😉

Engem teljesen hidegen hagy az egész elo rendszer meg miegymás, nincs is 30-as accountom, de unalmas azt látni, hogy minden második hsz a tied és semmi értelmes nincs benne csak a sírás és okoskodás. Menj és pihenj egy kicsit, készíts még pár videót vagy akármi.

Ha tenni akarsz valamit akkor menj hivatalos fórumra és ott verd magad itt nem kíváncsi rád már senki.
igen néha carryzni kell faszlámákat, néha nem lehet õket carryzni, néha meg téged carryznek.
a hétvégén egészen tûrhetõ meccseim voltak többnyire, silver 3-ból silver 1-be vágtattam és goldig meg sem állok (a tervek szerint), bár már néhányan úgy gondolták, hogy inkább ne és sikerült is nekik

zippofcy
Na jön a slepp erõsítésnek.
NEM siránkozik senki. Csak BEBIZONYÍTOTTUK ÉRVEKKEL hogy a jelenlegi ELO rendszer NEM a játékos tudászintjét mutatja, inkább a szerencséje mértékét.

Ezen kívül a legfõbb itteni megmondóembert egyszer önellentmondásba kergettem (#30409) egyszer meg totál hülyeséget mondott ("Egyéni teljesítményt nem lehet mérni egy CSAPAT játékban. Aki ezt nem fogja fel az bizony...")

Ennyi történt, fogadd férfiként 😛

BoneDragon
Hisz láthatod, szeretik a közönséget, pedig erre végképp nem kíváncsi senki. Kellett nektek ideszoktatni zippot.

HG igazán pihenõre küldhetné már innen a két siránkozót mert csak a flame megy miattuk.
zippofcy
#30409 : 1-es, 2-es vagy 3-as?

zippofcy
Azt mondani hogy:

"NEKEM akkor is megfelel ez a rendszer ha tényleg nem tökéletes."
vagy:
"Szerintem akkor is jó ez a rendszer ha érvekkel nem tudom alátámasztani."

Tényleg lehetetlen lenne. Jobb az ignore. 😛

Unknow
Most jutottam el arra a pontra amikor már nem vicces az emberi hülyeség..pedig én elég türelmes figura vagyok. De két ilyen verebet mint ez a két szerencsétlen. Azon csodálkozok, hogy még nem kötöttek bele valami népcsoportba,hogy miattuk nem jön össze a magasabb elo és division.

Mindegy mi, csak legyen mit hibáztatni magukon kívül <#idiota>

Blame the pokemons!
zippofcy
"Zippo" = bárki és mindenki aki VELED nem ért egyet. És még érvekkel is alátámasztja. Hát ez TÛRHETETLEN ! SKANDALUM !