League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler
Én a legutóbbi akciót elnéztem egy nappal így 1 áráért csak 1 oldalt kaptam. Most nem akarok lemaradni róla. Igaz így is van 5 oldalam, és az eddig elégnek bizonyult.

Battletag: Muhee#2716

Zickler
Ott van Nasus, Jarvan, Nocturne, Volibear. Õk mind AD.

NagyiBMX
Szirmos:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csináltam új hátteret 😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Nekem 2 van + azok a champek amik érdekelnek,és már azt hiszem enyém a világ..😄DD Szállj IP , szállj, a végtelenbe 😄
lehet veszek is .. de van 4 runa pagem,szerintetek elég 4 ?

cataflam02
cataflam02
LOL Replay csak nekem nem rögzít semmit ? 😞

One more story

zippofcy
Köszi akkor asszem ejtem a championt. Kifejezett AD jungler kellene de akkor maradok Lee Sinnél bár vele se vagyok elégedett mert az elején gyorsan tud ugyan gankelni de kevés killt szerzek vele ezért elmaradok pl. ahhoz képest ha Fiddle-vel junglerezek.

Legjobban azt szeretem mikor az ellenfélnek nincs junglere és a kékük után lvl 2 vagyok rögtön gankelem botot aztán takarítom a jungelem és gank top de ilyen nincs rankeden ugye. (lvl 22-õn török szerón szinte csak ez van pedig általában 30asokkal tolom annyira kevés a szerveren a játékos, mégse jungeleznek 5 meccsbõl 4x, nem értem de kapóra jön 😊 )

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Zickler
1. Hagyd ki a gólemeket, nem mindegyik jungler tudja megcsinálni õket, kezdetekben. Fõleg nem Kha, mivel a W-re kell pár szint mire jól healel.
2. Ne a erõltesd a ganket, inkább farmolj. Kha'Zix-nek sok gold kell hogy hatásos legyen.
3. Felejtsd el ez a buildet. Machete + poti kezdés jó. Aztán brutalizer, BF, BT, esetleg egy warmog/randuins/sunfire cape a végére. Mert ennél tovább nem igazán fogsz jutni a buildben.
4. És a legfontosabb, hogy felejtsd el ezt az egészet, és vidd Lanera. Kha egy elég gyenge jungler, kell hozzá egy kis szerencse hogy az ellenséges jungler, ne nyírjon ki 3 percenként a fák között.

zippofcy
Van itt olyan aki "pro" Khazixxal?
AD junglernek használnám de Fiddle-hez képest kaki. Én baltázom el?

Kezdek a machete-vel meg 5 HP poti. Ha segítenek a blue-nál akkor épp hogy elég az 5 poti az egyszeri jungle kitakarításra. Ha nem segítenek akkor az alsó két gólem már nem is megy. (skillek: 1-2-1) Aztán vissza kell mennem a bázisra.
Fiddle-vel második blue elfogyásáig vissza se kell mennem, de ennél még Shaco meg Lee Sin is tovább bírta.

A másik meg a gank. Ha nem használom el az ugrást akkor nem tudok elég közel kerülni, elmenekül. Ha elhasználom akkor nem tudom utolérni ha menekül. (ganknél: 3-autoattack-1-2 a sorrendem)

Venni ezt venném neki de még így se vmi "OP": machete - cipõ - brutalizer - MR cipõ - phage - BF sword - zeal - bloodthirster - phantom dancer - frozen mallet - machetebõl spirit stone majd elder lizard - utolsónak meg nemtom mi talán Malmortius vagy Atma az ellentõl függ.

Masteries: 21-9-0, rúnák szokásos melee AD: armor pen-armor-MR-flat attack

Vélemények?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Utolsó sor... <#nevetes1>

A nap érve:
Adc-t játszottam, Vi jungler, Irelia-nk topon Darius ellen.
én: "Vi you have to help Irelia in the early game, I know that matchup"
Irelia: "yes, help pls"
Vi: "I won't gank top"
én: "why?"
Vi: "because that noob flamed me in the lobby"
Erre már nem tudtam mit írni <#idiota>

j0nNyKa
true dat <#eljen>
hozzáteszem cipõ 3 potival kezdett junglerként. epic.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

cataflam02
"brolafot ne említsem, úgy kezdte hogy kapott smiteless blue-t, majd megölte a red 😄DD"

Executed
Legrosszabb, mikor elsõ pár percben ezt hallja az ember.

One more story

j0nNyKa
az amumu szar volt rettentõen, tipikusan az a player volt, aki csak azért pickeli, mert nincs bannolva
a kayle trollkodott, ennek ugye meg is lett az eredménye, a godlike kennen
a zed rommá verte az elise-t, aztán a csapat többi részét is, ez volt a baj
brolafot ne említsem, úgy kezdte hogy kapott smiteless blue-t, majd megölte a red 😄DD

Zickler
Gondolom az Amumu + Kennen kombó betett nektek.

j0nNyKa
hallod valami 6-0-7-ben álltam, nagyon durva support a maci
aztán

rhazid
Mi volt?😄

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

cataflam02
Amúgy hány nyelvre van most lefordítva a lol ?

One more story

cataflam02
Ez kurva jó 😄
Remélem egyszer magyarul is élvezhetjük :>

One more story

na jó , ez kell 😄

BoneDragon
Hát ez qva jó! <#vigyor>

SzirmosSzisza
dafuq 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zickler

Tetszik ez az új karma, elég jó lett 😊

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

cataflam02
Zac mégse került be ? 😄

One more story

j0nNyKa
*kevesen tudnak játszani silverben <#idiota>

egyébként pont most indul egy rankedem, amiben az enemy kapott egy amumut, meglátjuk
nagy baj nem lehet, pedobear a supportom :d

Én tulajdonképpen szeretem ha ezek vannak bannon, de nem azért, mert félek tõlük ha enemyben vannak..pont ellenkezõleg, attól félek ha valamelyik csapattárs pickeli és utána akkora fail-t tol vele meccs közben, hogy csak nézünk <#vigyor>
Kevesen tudnak ellenük játszani silverben, de sajna velük is csak kevesen.

Zickler
Hát én is kipróbálnám, csak éppenséggel a patch miatt nekem is újra kell telepítenem a játékot >.<

na jee! elsõ rankedem ma. me mid ! na ki számított karmára?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

jazzy
Hecarim, Volibear, Thresh op
Különc
Ezen championok ellen (se) tudnak játszani alacsony ligákban, szóval banon lesznek sokáig

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
+malph

fentebbi ligakban egyebkent total mas a helyzet

Ranked bannolás sosem fog megváltozni, vagy mikor változnak ezek? ... Kezdetek kezdetétõl megkövesedett amumu + shen bann van?

Jó lenne már váltani..... 😄
Zickler
Nem hiszem, mivel egy helyben kell maradnod amíg "töltöd".

Ehmm, nem túl nagy egy kicsit annak az ugrásnak a range?

Zickler
Zac Spotlight

jazzy
Szerintem meg fogja érni. Karma a W-je miatt volt elég useless, gyakorlatilag 2 skillje volt csak, mert a W normális használatához kellett a team. Már release óta javasolták, hogy a W sebezze azt a targetet is ha enemy, akire rálõtte és megoldotta volna a probléma egy részét. Másik probléma volt a Mantra charge lassú visszatöltõdése, ezt is fixálták most a passzívjával, illetve a Q rövid rangee, ha jól tudom a mostanié jóval nagyobb. Bár egy pici AA range is jól jött volna, azért el lehet viselni.

Én nagyon várom már, hogy kipróbáljam a Mantrás Shield az egyik kedvenc spellem ingame.
zippofcy
Én megvettem a skin miatt az egyik EU szerveren, szvsz semmire se való de lehet megváltoztatják nemtom.

Különc
Alkoholproblémák?

cataflam02
Van 5k ipm megvegyem szerintetek karmát ? megéri ? skin miatt ?
ugyan olyan useless marad ?

One more story

j0nNyKa

zippofcy
Ekkora kibaszást már, ingyenes Vayne, Sona, Nautilus, Fizz ÉS MÉG MINDIG NEM LEHET REGISZTRÁLNI AZ OROSZ SZERVERRE ÁÁÁÁÁÁÁ pffffffff hát ez ....

Zickler
Nem feltétlenül csökken az esélye. Pl. gravesnek is 2 hét különbséggel voltak leárazva skinjei. Igaz egyik sem volt Blacklistes

NagyiBMX
Szerintem is infernal, a Longhorn skin-en annyi a változtatás hogy az alap Alistar skin-re raktak egy barna kabátot meg egy kalapot 😄 Az Infernal meg piros meg mostani skin meg az menõbb stb. Ráadásul "Blacklist"-en is szerepel, tehát elképzelhetõ, hogy a közeljövõben sale-re kerül. Mondjuk ennek az esélye csökken azzal, hogy most sale-en lesz az egyik skinje 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Akkor hazudik mindenki és még anno a WCG-t se amiatt vesztették el, mert Chaox az meccsekre teljesen másnaposan ment (+ a pletykák miatt mérges volt HGG-re)

infernal párti vagyok de kitudja mikorra lesz^^

Különc
Ami az interneten van az igaz

Zickler
Szerintetek Longhorn Alistar vagy várjak egy Infernal Alistarra?

pixxxel88
Igen! Biztos nem hívta Reginaldot bulizni <#idiota>