League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
emumu <3

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Szerinted az személyes ok, hogy meccs elõtti éjszaka hajnalig iszik és utána késik a próbákról ?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

pixxxel88
Egyetértek. Mármint azt nem tudom hogy jól játszik e vagy sem, mert nem követem az amcsi LCS-t (néhány meccset láttam csak), de nekem is egy pöcsnek tûnik. Ráadásul ha tisztán személyes okok miatt vágta ki Chaox-ot akkor ez mégjobban igazolja hogy egy pöcs, és egyáltalán nem professzionális. Egyébként ez a TSM bigbrother eléggé szánalmas szerintem. Nagyon amcsi fos dolog az egész, remélem nem terjed át EU-ra.

Reginald-ot nagyon nem bírom. Nem játszik jól, de mellette még egy pöcs is. Mind ezt, a látott videók alapján szûrtem le. Szóval van rá esély, hogy tévedek (bár nem tartom valószínûnek). Mindig amikor meglátom, olyan ideges leszek, hogy az hihetetlen. 😄
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zickler
Remélem le csap valamelyik csapat Chaoxra, és a Curse és a Dignitas tovább gyalázzák a TSM-t.

Battletag: Muhee#2716

jazzy
"So ... Xpecial comes late and nothing happens. OddOne and Dyrus massively underperform at Season 2 World Championships, throwing TSM out of the tournament, and nothing happens. But Chaox fucks up for one week of the LCS, and still performed, but he got replaced in an instant.

It was right to bench Chaox, Reginald did the right thing at that moment. However, Chaox wasn't given a second chance, or any chance whatsoever to prove he changed ater being benched. The fact that Reginald was so quick to get rid of Chaox leads me to believe that he did so for personal reasons, rather than attitude issues. We all know that Regi and Chaox didn't see eye to eye, but forcing a vote to kick him out after such a small conflict was unfair. "
Most ezt a tagot kirakták? Annyira nem vagyok képben, csak nézem amit linkeltek, és kirakósan próbálom összerakni..😄

Tegnap néztem egy srácot Chaos - Teamless néven streamelt..Ez az a srác? Mi volt itt a sztori, vagy totál hülyeséget beszélek? 😄
jazzy
Ez egy elég jó rész lett 😊

BoneDragon
Szappan+opera.

SzirmosSzisza

Felírom a nevét a retard/troll listámra, köszi a reportot 😄

Unknow
Ha nem vagy 40-50 körül, akkor nincs olyan, hogy sajnos ilyen lett a stílusod. A bunkóságra nincs mentség, csak kifogás 😛
j0nNyKa
sokféleképpen*
ha ez megnyugtat, most egy szóban csak 2 hibád volt

j0nNyKa

akkor legközelebb fejezd ki hogy érted azt az egy mondatodat amit sokféle képen lehet értelmezni 😊) és akkor rendben vagyunk ..

amúgy sajnos már ilyen lett a stílusom ...

mondtam én ilyet?

tudok olyan 14 évesrõl aki százszor jobb nálam vagy nálad konkrétan 2k fölött van jó ideje.

csak arra céloztam hogy az értelmi szintje nem olyan kifejlett és esélyes hogy csak felbaszták az agyát és így adta vissza mivel néztem a statjait és amúgy annyira nem full retard hogy ilyet csináljon.

ha pedig legközelebb ilyen stílusban kapok jelzést nem fogok rá válaszolni mert sztem amíg én értelmes emberi stílusban beszélek másokkal addig elvárom hogy mások is ezt tegyék és ez a bunkózás nem éppen a legszebb amit valaha láttam.
ha nem értesz valamit kérdezz megbeszéljük de nem kell ez.
köszönöm szépen

mert ha valaki 17éves nem játszhat jól ? van logikád amúgy

hát az a 95 a nevében elég árulkodó^^

cataflam02
http://www.lolking.net/summoner/eune/34275652#history
Ilyen arcot kaptam LOL

One more story

cataflam02
Megint egy szar troll... - 10 lp 1 óra ban FUCK YEAH

One more story

Hegi90
does both.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

cataflam02
De szeretem az olyat mikor belépünk lobbyba
És a last pick így kezd: STFU I TOP OR TROLL

One more story

mibõl gondolod?

Unknow
Neked komolyan a legjobb barátod lenne Zippo. ^^
nem tudom miért de én sose szerettem az isteneket.

kereszténység szerint 1 van de az is éjjel nappal baszogat és a seggét a pofámba nyomkodja minden szarás után úgyhogy nem vagyunk jóban^^

másrész elmúlt pár napban nem nagyon voltam fent.

találtam 1 tök jó mmot aztán most azzal nyomulok.
ha érdekel esetleg valakit: tera online

j0nNyKa
outrage, nem adhatsz át egy ilyen lehetõséget, mégiscsak egy istennel játszhatsz.

mindíg csak a kiváltságosok nyernek. nem tudtad?

de tudod mit? a nyereményemet neked adom nekem elég a tudat hogy nyertem^^

j0nNyKa
NEEEEEEEEEE én is akarok ilyeneket nyerni :C
még még akarunk nyereményjátékot!

ronihun
Sokkal idegesítõbb a leavereknél meg ilyen hülyeségeknél, mikor laning phase után a flamelõ csapattársak rátekintve a scoreboardra csak az enemy egyetlen elfeedelt tagja miatt surrenderelnek... egy teamfight se, semmi, miközben én oneshotoltam az enemy carryt, amelyik el volt feedelve. Simán lett volna esély a nyerésre, de nem, surrender.

...

Warrikának az SG fórum közbenjárásával összehozunk egy ranked duoqueue meccset iCarry Zippofcy-val, a meccs végén pedig közös screenshot a fórum kedvenc madárijesztõjével (és egy szelet a Mejai Soulstealerbõl)
cataflam02 pedig mindezt végigröhög...ööö...spectatelheti.
Bár lehet a vigaszdíj értékesebb, ez esetben sorry Warrika. <#idiota>

cataflam02
Kajak ez a Singed nagyon erõs.. fõleg itt silverben 😄
Nem tudom mi lehet feljebb, de itt farmolok kicsit.. szerzek topon 1-2 killt torony alatt.. lejövök botra vagy midre 20 perc után végigrohanok az ellenségen és gg wp

One more story

j0nNyKa
mi volt a díj? és a vigaszdíj?

Nyertél <#eljen>

#30879: közel jártál, de sajnos csak a vigaszdíj a tied <#idiota>

cataflam02
Még Garenel lehet lazán nyerni bármi ellen Silverben
elixir 4 poti + ward 90% hogy nyered a laned.
Ha sikerül az fb-t is elvinned utána már mehet lvl 6-on a tower dive is.
Persze full tankra buildelve tankos masterievel..

One more story

böröczk
Vagy csak a normal hidden elodnek megfelelõ társakat és ellenfeleket.

Kumiho #2179

cataflam02
Menj topra Singedel vagy midre Akalival
Többi lanet meg felejtsd el.

One more story

Én sz@rok a rankedre már..Normalokat "állandóan" nyerjük, de Rankedet állandóan veszítjük. 3 nap alatt 3 div leesés..Tudás az biztos..😄

De ranked nem rajtam úszik el..Vicc ez a "véletlen", hogy Normalban "okosabb" embereket kapok.
support 200 al tolt kevesebb dmg et az ad carrynél ergo az ad kb hozzá se értek az ellenhez.

cataflam02
Tipp 1: Majdnem több goldja volt a supportnak mint a carrynek ?
Tipp 2:A carry feedelt mert noob volt ?

One more story

Ez jó hír, akkor változott a helyzet Season2höz képest, ott nem sok különbség volt.
Mindenesetre reménnyel fordulok a jövõ felé (és közben csillogni fognak a szemeim <#idiota>)

jazzy
De bizony elég nagy különbség van azért az idióták számában.
A minap egy Gold I-es Darius ellen mentem topra.
Last pick voltam, sejtettem, hogy topra fog menni ezért Renekton-t pickeltem rá, mert elõzõ nap néztem meg egy Wingsofdeathx meccset és õ is azt tette, gondoltam hátha bejön a dolog (igen <#banplz>, nem kell belekötni, köszi).
Emlékeztem rá, hogyan játszott ellene early-midgameben, miket buildelt stb.
És kajakra bejött a dolog <#idiota>, first blood enyém, farmolni alig tudott és a junglerje campelte a lanet, de még úgy is én nyertem.
Na,de amit ki akartam belõle hozni, hogy még a Gold ligás Darius volt felháborodva és flamelte a csapatát non-stop..szóval ezt nem kéne..ha már valamit elbasz akkor legalább maradjon csendben..

TL;DR: goldban is vannak idióták jaja, szóval tényleg nincs sok különbség

#30872: Gratula, én most játszom a Silver I-ért <#smile>

Fabio Capello
Tényleg, jön április elseje - ez egy újabb Urf skint jelent, ki mit vár? 😛

ámde nem várok túl nagy változást ezek után sem, mert kellet már jó néhányszor gold II-III-asokkal is játszanom és nem voltak sokkal jobban a silver I-eseknél...

Nah megvan a gold a 3. series után!

ronihun
Riot mindig jól, elõre megtervezi az áprilisi tréfát, szvsz az lesz.

...

j0nNyKa
szerintem is bolondok napja lesz ez