53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
  • Balázs 17
    Hello
    Nem lehet valahogy kikapcsolni ezeket az idegesítő game alerteket?
  • j0nNyKa
  • sadface #52100
    Valaki nem csinál sg-s klubot? :D
  • Darthmushroom
    ohh my world a tegnap Echo Fox-Dignitas meccsnek a végén mi volt :O laza 68 perces meccs volt :D
  • SzirmosSzisza
    https://www.facebook.com/HTCEsports/videos/1726851274215308/ ...
  • Darthmushroom
    Csacsiék nagyon leadták mostanában.. és nem is az a baj h kikapnak, hanem szinte minden veresség buta elkerülhető hibákból jön.
  • BEAST #52096
    Meowkai és Draven Draven bejönnek :D
  • j0nNyKa
    azok a skinek :DDDDD
  • Különc
    Magyar hangja Kerekes József
    Utoljára szerkesztette: Különc, 2016.03.08. 23:04:19
  • Darthmushroom
    Aurelion Sol
  • Darthmushroom
  • sadface #52091
    Másodszor se volt jobb.. édes istenem.. marhák.. :D
  • j0nNyKa
    :DDDd köszi
  • RainForest

Aki lemaradt volna! :D
  • sadface #52088
    A Relegades - DigEldobjukbaronnálnitas meccs egy clownfiesta volt. 5 perc után kínomban röhögtem, hogy lehetnek ennyire szarok.
  • Darthmushroom
    Ma se aprózták el az izgalmakat :D
  • RainForest
  • Darthmushroom
    Fuhh, zseniális meccs volt a CLG meccs
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ideje volt már h hunit campeljék :D
  • sadface #52084
    Lesz valami ritos is nem? Vagy a kettő ugyanaz?
  • j0nNyKa
    SG Noobs !!44
  • SzirmosSzisza
    http://mytv.telenor.hu/lolkupa/
  • SzirmosSzisza
    Ez EU, nem Amerika és az se segít, hogy pont oroszok (Edward is szop miatta). De amúgy ott is ugyanúgy szopás van miatta, most megy CSGO-ból a qualifier majorre és 2 csapat se kapott VISA-t ...
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.02.26. 10:18:55
  • Darthmushroom
    Legzavaróbb számomra, hogy semmi agresszivitás nincs már a játékukba az elején, csak tornyokkal akarnak előnyt szerezni ami vagy bejön vagy nem.
    A Diamond ügyet én se nagyon értem, amcsiknál már megoldották (pedig volt csapat ahol több játékos hiányzott), Ryunak már megoldották de az Ő ügyét persze még nem. Fox am annyira nem rossz mint Vardags, azért múlt héten még vezette a gyilkosságok listáját (most már Steelback vezet)
  • TBTPumpa
    És még mindig a junglertől várják a megoldást, holott néhányan fejlődést sem mutatnak (Fox teljesítményét Vardagséhoz hasonlítják)? Úgy látom, hogy Csacsi és Steelback vinné előre a szekeret, viszont a többiek tövig nyomják a féket.
    És miért is nem nyúlnak Diamondprox alá, hogy visszatérhessen a csapatba? Nem igaz, hogy nem lehet megoldani ezt sem.

Komolyan kezdem azt hinni, hogy Sheepy-nek nem is annyira fontos ez az egész, csak a részvétel meg és a szponzorok támogatása (pénz, pénz, pénz) a lényeges.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.26. 08:19:32
  • Darthmushroom
    uhh de nem ment ma az UoL-nek, a split elejéhez képest sokat romlottak mostanában. szerencsére a playoff már megvan.
  • EnxTheOne
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Remélem tartja majd a 100cs/10 min átlagot majd szolgálat közben a határon
  • j0nNyKa
    kap egy ak47-est a kezébe, marad ugyanúgy ADC mint most
  • TBTPumpa
    Forgiven: I mean, uh... um, I think I have to say it, um. Today, I woke up, and I got a letter from the Greek Army about uh, I have to go to my army duty at [even] March, so, not sure what this means, but... I maybe lose the normal season again, and the playoffs, and the summer split, because it's 9 months duration, so... my mind wasn't in the game, I'm sorry if I speak like that, it's just, it's super hard, because it's again the second time that people take it away from me. Um, and in terms like, I didn't have the best of game, I tried my best. We won, my teammates carried super hard, and I, I'm sorry, I did a couple of mistakes, but it happens, and tomorrow it may be my last game at LCS for at least a year, so, I, am sad, but in the end I'm grateful for, for all that I did, so.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.25. 21:50:11
  • RainForest
    Azt mondta, kapott egy levelet, hogy be kell vonulnia a hadseregbe, ha jól értettem, elég furcsán beszélt.
  • TBTPumpa
    Azt nem mondta, hogy miért lehet az utolsó meccse, ellenben reddit-en a görög helyzetről van szó vele kapcsolatban.
  • Darthmushroom
    Forg1ven mit mondott, miért lehet a holnapi az utolsó meccse? úgy h majdnem sírva beszélt nem érettem tisztán.
  • j0nNyKa
    6.4 patch notes
  • j0nNyKa
  • sadface #52069
    Kár, én bírtam a csávót.:D
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    http://www.esports-gear.com/hirek/esports/breking-ismet-jungler-nelkul-maradt-az-uol_2016-02-22 :D
  • Különc
    FF Legendary ellen (Kappa) teljesen mindegy mit pickelsz, bár solo queueban is elég jó most Panth top
  • sadface #52065
    Különc, pantheont pickelt a clg!
  • Darthmushroom
    pedig mostanában divatos pick lett top-on meg jungle-be is, az őszi "rework" jót tett. A múltkor ingyenes volt így kipróbáltam, nekem bejött a stílusa, meg is akarom venni valamikor (főleg, hogy ált. azon a két poszton játszok)