League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler
Talán ezzel akarják visszaszorítani a Teleport dominanciáját.
Ne csak a sárkány körül alakuljon ki harc, hanem esetleg a Rift Heraldnál is, ahová nem kell a Topos Teleportja.
Bár fene tudja...

Battletag: Muhee#2716

Darthmushroom
ezzel a 20 perc előtti szörnnyel nem nagyon tudom mit akar a riot... egy csapat (jungler/topos) hátrányba van akkor még jobban hátrányba tudjon kerülni a buffok/gold miatt? meg ez a magyarázat h a toposok nem tudják kivenni annyira a részüket mert botnál van a sárkány, azért van a tp, hogy betudjon csatlakozni..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Zickler
Valahogy számomra fura, hogy valaki gyorsabban köp, mint ahogy valaki egy Minigunnal lő.

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
a massive rangeben benne fan a fal mögött lévő dolgok?

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
"You'll see a few changes to support this rather than a raw "strip wards out." Pink wards, for example, are getting cheaper, trinkets automatically upgrade, and sweeper has some new functionality. We'll have more details next week!
Big one: Yellow trinket starts with 2 wards automatically."

blue trinket
"TL;DR in this current iteration it drops a permanent 1hp visible vision ward (like a Pink but no stealth reveal) with a massive range."

ééérdekes

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
ARAM nem indul. kilépünk reconnect, de nem csinál semmit. 10/10

sadface
uncsi volt, hogy nem volt pick or ban

I decide when I'm done.

j0nNyKa
ezmeg mi, kassa végigbaszta a worlds-öt, ezért buffoljuk? megint kassa ban lesz egy évig? <#idiota>

Haunted Zyra's plant attack VFX are once again appropriately spooky
yaaaaaaaaaaaaaaay <#eljen>
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.10.28. 21:43:00

j0nNyKa
jó irányok ismét, wp rito <#eljen>

Zickler

Zickler
Az a Rift Herald de mocskos csúnya.

SzirmosSzisza

vegicsek
Vicces hogy most mindenki hozza low elon is midre a teleportot, mert new meta, de minek, ha sosincs egyszerre 3 wardnál több a pályán 😄

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

TBTPumpa
Lustboy a TSM-ből új vizekre evez(ne): <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza

Na,
megvolt az első olyan meccs ahol én voltam a carry 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

TBTPumpa
Sírok én is:

TBTPumpa
Faker carry incoming.

papi08
Legalább lesz egy izgi, nem teljesen egyértelmű koreai döntőnk 😄

13 éve itt. Szép idő.

j0nNyKa
fórumozni se

Zickler
Egyik se igazán...
Csak a Fnatic kb. ugyanazt csinálja mint tegnap az Origen, tesze-toszák. Hezitálnak, ez jópár teleportjukon meg is látszik, 2 másodpercel később kezdik el mint a KOO, és nem egyszer volt hogy teljesen irreleváns helyre ment az a TP.
Arról nem is beszélve, hogy simán elvihetnének egy sárkányt, arre valamiért a top tornyot akarják védeni 5 ember ellen, egy Skarnerrel.

#51737 : Ezt most a Fnaticra értettem 😄
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.10.25. 16:45:48

TBTPumpa
Őszi szünet van, ilyenkor nem érdemes Mobákkal játszani! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.25. 16:43:44

SzirmosSzisza
Hát, nem tudom, hogy a hősök erősek vagy a játékosok, de marha durván rektelve lettek.

Zickler
Ha látom hogy az ellenfelem Tahm-ot First pickel, majd Zac-el folytatja, akkor mi a jó istenért akarunk PICK COMPOT JÁTSZANI???
Szerk.: Legalább nem pickeltek Thresh-t...
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.10.25. 16:42:00

TBTPumpa
Rektelték a fanatikusokat.

SzirmosSzisza
Már megy, óraátállítás pls.

vegicsek
Easyhoon has won a 26-min solo queue game w/ Alistar while game 3 was playing.
<#idiota>
Kedvenc reddit kommentem ezzel kapcsolatban
"Guys can we group mid and end I have to do a Worlds semifinal interview."

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

vegicsek
Túl sima. Mármint amennyire én látom, az a taktika, hogy nem hibáznak, és tökéletesen koordinált a csapat. Ennek is megvan a szépsége, de mint néző, sokkal jobb lenne pár AZTAKURVA playt, és out of meta pickeket látni. Mindenesetre ma hajrá fnatic.

sadface
Hát ez elég sima eddig.

I decide when I'm done.

wtf bejelentkezési sor
Ilyen se volt még, kb a 15,000. voltam a várólistán

szerk.
Most hogy az első lettem kaptam egy 17 perces várólistát. 😞

szerk2:
már 54 percnék tartok.

g*ci riot,
Utoljára szerkesztette: EnxTheOne, 2015.10.24. 18:11:45

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Aatrox-rol és Zac-röl mit gondoltok?

Még nem játszottam egyikkel se, de a karakter design tetszik.

TBTPumpa
Az első nézhető videó a Riottól! <#idiota>

SzirmosSzisza

j0nNyKa

j0nNyKa
es aoe-ban hatnak 5 championra
soraka = karthus

SzirmosSzisza
Mindkettőnek zöld az ultija!

papi08
Nem tudom miért vontad egybe a két különálló, teljesen másra vonatkozó hsz-t, de legyen úgy! 😊
Sorakazni nem csak fullAP-vel jó, de messze az a legmókásabb 😊

13 éve itt. Szép idő.

j0nNyKa
szoval ha ki akarom probalni sorakat, epitsem full apre, es karthusozzak
eszben tartom!

papi08
Q spamre ott van Karthus 😛 😄

13 éve itt. Szép idő.

SzirmosSzisza
Mióta nem lehet Q-t spamelni nem olyan mókás 😞

papi08
Egyszer próbáld ki, a full AP Soraka igen szórakoztató tud lenni a végére 😄

13 éve itt. Szép idő.

j0nNyKa
eskuszom neked SOSEM lattam ilyet
szerk: nem is sorakaztam sose, ugyhogy vegulis

papi08
Nekem a nagy kedvencem még mindig, mikor Sorakával egy teamfightba véletlenül (nem célom a suppként a gyilkolászás) elviszek egy killt, és az adc rögvest hisztizik, és otthagyja a lanet. Igen, az adc elmegy topra, és rögtön ugrott a játék. Többször volt hogy a győztesnek induló meccseket ez vitte el..

13 éve itt. Szép idő.

j0nNyKa
report eccntrick cancer

Különc
Nekem elég köszönet, ha egy meccsen nem kapok cancert

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

sadface
kseld be mind a hármat aztán egyből te leszel a téma.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Ha valaki tényleg ügyes volt akkor egy sima gj belefér, de szerintem nem kell valakit megdicsérni minden percben mert nem ölték meg a minionok.

vegicsek
Múltkor egy meccsen felvetődött egy érdekesebb téma, és érdekel ti mit gondoltok róla. Néha páran bevágják a durcát, ha nem köszönnek meg nekik mondjuk egy életmentő shieldet, vagy nem gratulálnak egy sárkány lopásért. Én értem, hogy mindenkinek jól esik egy kis buksisimogatás, és nem szárad le senkinek az ujja egy gj begépelésétől, de basszus, ha egy csapatban vagyunk elvileg közös célért harcolunk, akkor nem értem mire fel várja el valaki, hogy megdícsérjék azért, ami a dolga, jelen esetben az, hogy a legjobbját nyújtja a győzelemért.
Persze lehet csak belőlem ölt ki mindent, hogy ha 100x jól supportolok akkor 99x megdícsérik az adc-t, hogy milyen szép triple kill volt 😄