League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
LW nem számszeríj :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Íj nem egyenlõ számszeríj ^^

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
na jó de kettõt? <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mazarex
meg kell tanulnom képet linkelni, no

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

SzirmosSzisza
Biztos bot volt és nem új játékos ? (tipikus új játékos tévhit, hogy Ashe-nek LW-t kell venni, mert ugye íj ...)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
segítek, jó? máskor meg a 4 postból legyen már max 1
szóval állítólag az ashe egy ref bot, amirõl tegnap beszéltünk:

Mazarex
ma találkoztam euw bot gémen egy referal bottal, elég idegesítõ, pár percenként benyög egy "lol"-t, 15 percnél egy értelmetlen szöveghalmazt, lv9ig egy biscuit volt nála, majd vett pár cuccot, ultit instant elnyomta ha lement a cd, és laneket úgy váltogatta, mint az asszony a cipõit.

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

j0nNyKa
hm trú story bró

Maak
votma<#nezze>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Metalmilitiakid
ilyen nekem is volt haverral, hogy kb a meccs felénél kérdem mi az istent lámul ennyire, oké hogy este van, de nem szokott, majd benyögte, hogy ágyban fekve touchpadol laptoppal, na mondom takarodj 😄 (a meccs vége elõtt 10 perccel le is fõtt neki a laptop ráadásul, mert a takarón tartotta 😄)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tigeroo
"touch pad play" O.o

magyar srác nyögte be velünk 😄😄
SzirmosSzisza

Nálam ez úgy meg, hogy ha jó napom van akkor simán megy, és csak nyerek, ha átlagosnál rosszabb akkor nagyon vicces ahogy keveredik a "keep it up guys" és az "anyád attitûd". Olyankor jókat szoktam neveti magamon. 😄
j0nNyKa
azok a nida trapek <#idiota>

zippofcy
Nem nagyon van mostanában idõm játszani de azért a szokásos low lvl winstreak csak meglett ruszkin is. Török szervernél sokkal jobb, alig van feeder, leaver meg nincs is. Csak nagyon vikingesen tolják, egy taktikusan játszó premade grp nem találna ellenfélre náluk 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

SzirmosSzisza
lol

tigeroo
jogos😄😄😄
Minek life, ha van LoL. lol

Jah, esélyes =). Talán normalban.
Ma volt olyan meccs, h tõlünk volt afk miden 10percig, és mégis nyertünk illetve olyan is, h ellenem volt afk! A dolognak annyi a szépséghibája, h amikor kikapok afk miatt, akkor -20lp, ha nyerek, akkor +5.

Én silver1-tõl platina 3-2ig kapok játékosokat, bár nem csekkolok mindig mindenkit.

tigeroo
nolifer 😞
SzirmosSzisza
Én 1 hete nem játszottam, alig várom az elsõ meccsemet, amin Diamondok lesznek a társaim és Bronz az enemy <#hehe>

jazzy
😄 gz, én most buktam egyet 😞 De meglepõen kedves és pozitív vagyok, végre meg tudom valósítani a positive attitude-öt amit már régóta akarok.
A mai nap 11-bõl 9meccset nyertem!
Már érzem a lose streak közeledtét.

SzirmosSzisza
Ez jobb egy fokkal (Heimer járása 😄)

SzirmosSzisza
Ez nagyon retardált, Lux nem is tud mozgás közben castolni <#idiota>

Mondjuk Annie aranyos a végén 😄

Zickler
Ez csak szerintem szörnyen sz*r?

Battletag: Muhee#2716

j0nNyKa

SzirmosSzisza
Yellow egész használhatónak tûnik armpen/life steal runákkal 😄

sadface

I decide when I'm done.

sadface
k.va jó szám. 😄 <3

I decide when I'm done.

j0nNyKa

j0nNyKa
ha kerülöd a zippo stílust, és nem szarod tele a topicot, hanem mondjuk csak linkként tolod be a jútúb videókat, és kiemeled, hogy azért történt, mert jótanács érdekel, hidd el, hogy normális stílusú jótanácsokat (is) fogsz kapni

illetve persze, biztos hogy mellette szét is leszel oltva, hogy így vagy balfasz meg úgy, de ha azokat ignorolod, és "hallgatsz a szép szóra", akkor simán van létjogosultsága a dolognak

jazzy
Tegyél nyugodtan, biztos lesznek jó játékaid, engem ma felvett 1 adc ranked után, mert tetszett neki, ahogy supportolok és toltunk még 2-t és megnyertük õket simán. Úgyhogy 3 winem van mára, ráadásul 17-22 pontokat kaptam, teljesen jó napom volt 😄

14-5-ben állok Blitzcrankel, op
sadface
Ha nem akarsz ilyeneket kapni akkor ne lolozz. 😄 Érettségi leköt engem most éppen és hidd el sokkal nyugodtabban fekszem le-kelek fel. 😊

I decide when I'm done.

Metalmilitiakid
Rendben akkor majd írok jó híreket is, ha lesz 😄 Viszont annak örülök végre valaki leírta értelmesen is mit gondol nem csak a kussolj takarodj stílusban. (raknék be gameplayt-t fõleg abból az okból, hogy tippeket kapjak, csak akkor meg félek, hogy mindenki elkezdene noobozni 😄 )

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

jazzy
Nem errõl van szó, csak már megjegyeztem párszor haveroknak is, hogy a sok rinya post között eltûnik az 1-1 (fõleg low lvl) egyéni rinya. Néha ha írsz jó híreket is, vagy linkelsz jó dolgokat is, akkor lehet utána felfigyelünk a rosszra, de így csak 1 random picsogás a sok között, nekünk is van bõven ilyen meccsünk és nem 'csak' ezt szeretnénk olvasni a fórumon.

Inkább komolyan oszd meg a jó játékaidat, elolvasom, tolok rá egy visszajelzést és örülök neki, hogy jó játékod volt, de most szörnyülködjek a te játékodon is? Elég a sajátomon.
j0nNyKa
én ma úgy keltem fel speciel, hogy vagy valaki elmeséli a level10- bot élményeit, vagy kurvára rosszat fogok éjjel álmodni
úgyhogy.

"LVL10" és ezzel elmondtál volna mindent, de mindig csak ezt hagyod ki.

Metalmilitiakid
Mostmár minden spoilerbe fogok rakni nehogy zavarjak valakit.
Westen van egy accom meg 1 smurf és azért olyanom nem volt még, lvl 10 en se, hogy (mostmár) 6 meccs alatt semmi értelmes embert ne kapjak, még annyira se, hogy legalább a játék által ajánlott dolgokat vennének. (Mostani kedvencem a full attack speed 0 hp mundo 😄 Az esetek többségében a saját AOE-jébe halt meg 😄 )
De ha meg westrõl kezdenek accot az nem pont azt jelentené hogy már van tapasztalatuk ? Ez kicsit paradox 😄

SzirmosSzisza
Várjá, te most komolyan lvl 10 alatt akartál supportolni? 😄DD

lvl 10 alatt még a jungle is gáz, nem hogy a support. Megsúgom neked, hogy Westen 10 alatt ugyanez van. Arról nem is beszélve, hogy most sokan kezdtek Westrõl accot EUNE-n, mert szar a szerver, szóval lehet, hogy pont olyanokat kaptál 😄

Metalmilitiakid
ha már beszólsz legalább nézd meg mire szólsz be, amúgy ha nem érdekel, nem kötelezõ válaszolni, 1-2 naponta egyszer kiadom magamból a szörnyülködést, sajnálom, de szerintem vannak vészesebb dolgok is ezen a fórumon

Sztem nem sok embert érdekel, h lvl10-en kik hogyan játszanak botok ellen meg fõleg

Metalmilitiakid
linkként látszódást írtam, ha nem lenne link akkor megint belinkeltem volna a hsz be 😄

j0nNyKa
linkek, csak spoilerben szürke a link színe.

Különc
Ilyenkor egyébként jól vagy?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Metalmilitiakid
hmm a spoiler elvette a mecs1 és mecs3 linkként látszódását, azok linkek, a 2. ról sajnos nem fotóztam...

Metalmilitiakid
Mostmár nem rakom be a képet nagyba, csak így kicsibe, de eltelt egy nap és megint nem változott a véleményem East rõl.
1. Meccs: Itt még az ellenfél meg a csapat is elég közel állt ahhoz mit kellett volna buildelni, ez volt a legértelmesebb köröm.
2.Meccs: szinte tök ugyanaz mint az elsõ, csak itt 19 1 9 lett a vége, viszont itt a csapatunkból 1, illetve az ellen csapatból 2 azt se tudta hol van full rossz buildek.
3. Meccs: Na itt átkerültem a f@sz másik oldalára. Support voltam és nem KS eltem ha nem volt muszáj, asszem a többi mutatja az eredményt.
3 egymást követõ körbe soha nem kaptam ilyet westem még botok ellen se, nemhogy normálba, ha én nem sehol, support, semmi metha-ra hasonlítás. Semmi team fight. Kövezzetek meg de sztem akkor is nagyobb lámák vanna k East en

oh ha már ennyire menõ az ignite support thresh akkor lehet én is ignite supportal fogok jatszani ezentúl ... nem-e

seju

ronihun

...