League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
ez az aastroizé úgy néz ki mint valami szteroidos cserebogár <#idiota>
Hegi90
😮O

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ronihun
10 win in a row, eddig bírtam. Érdekes, hogy csak a division felére volt elég.

...

Hegi90
😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
barrier nem mûxik, mert miden általában casterek ellen vagy - ellõnek 1-2 skillt és várni kell a cd-re. ha a barrier épp rosszkor jár le és újra aktív a spellje az enemynek akkor szívás van.

Hegi90
én is néztem, majdnem szívgörcsöt kaptam mikor a Vi thumbnailt láttam redditen a poszt címe mellett

SzirmosSzisza
3 darab double ip, elõre látom 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
valamiféle compensation lesz a sok szerver baszakodás miatt, ami mostanság euw-val volt

j0nNyKa
na hát Vi már le lesz árazva, mostmár csak a skinje kell <#idiota>
btw ugyanígy várom az elise skin árazást, de szerintem esélytelen

SzirmosSzisza
Heal az mi? Szerintem barrierre gondolsz :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
szerintem most jazzy le fog oltani, de:
- healt+ignite-ot kell hozni vele, W-vel bemenni a first bloodért lv1-en.

SzirmosSzisza
Fizz is olyan hõs, hogy ha én vagyok vele akkor 0 cs-m van és lazán zoneolnak, ha meg ellenem van, akkor rám ugrik és instant meghalok 😄

Czdano
Nem tudom, én elõször def itemet kezdek el és utána veszem a lich banet. Így is szokott menni a dolog, bár nem sokat játszottam még vele

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Hegi90
<#eljen>

jazzy
Úgyérted Lich Banet veszel dorans után és W-t húzol utána E-t. Ha így értetted akkor egyetértek.
Czdano
Kezdésnek vegyél 2 dorans ringet a cipellõ mellé..utána vagy hourglass, vagy abyssal (szitufüggõ)

Skillekbõl elõször E-t húzol, utána W-t..nagyjából ennyi ez a kari

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Buildot variálom össze vissza,és olyan kusza az egész..😄

Meg õ az elsõ akivel nem "lõni kell miden"..És furcsaaaa .. Pedig izmos.
Czdano
Mi nem megy benne? :o

Oh yeaaaaaah... <3

Nem nagyon megy ez a Fizz koma..Tényleg nehéz.
Sziasztok!

Csapatba keresünk embereket, cél a magyar bajnokságokon való indulás.
Server: EU Nordic/East

Betöltetlen posztok:
-jungle
-adc

Feltételek:
-TS3+mikrofon
-az adott posztra megfelelõ hõsok és runatáblák
-tapasztalat + megfelelõ érett gondolkodás
-aktivitás

Akit érdekel PM nekem.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Jó <#eljen>

sadface
Egy cipõben járunk akkor.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
én > játék
nem tud visszarakni silverbe, annyira jó vagyok <#idiota>

SzirmosSzisza
Amúgy a játék így próbálja tudtodra adni, hogy nem vagy Goldba való <#nezze>

j0nNyKa
de, csak te, én nem láttam 4 pontnál többet vagy 2 hete <#idiota>
igazából az, hogy nem 2-õt vagy 3-at kaptam, valami isteni csoda már
de nem panaszkodunk, csak a pozitív hozzáállás, nézzük a jó oldalát, mégpedig hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

sadface
Jólvan nem csak én kapok 6-7-8-9-10-11 pontokat. 😄

I decide when I'm done.

j0nNyKa
na most kiderül, hogy kinek volt gyerekkora <#idiota>

zeli
40

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Metalmilitiakid
40% ha jól emlékszem

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Mydgard
Csao, azt akarom kerdezni, hogy a CDR-nek mennyi a maximuma, 25%? Egyaltalan van maximuma?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

SzirmosSzisza
Ja az eléggé zsidóság, rászabadult a sok smurf szegény ártatlan új játékosokra <#hehe>

zeli
És az azt jelenti hogy már felhúztam? Btw a legutóbbi patch miatt már nem lehet powerlevelezni, szal mind1.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SzirmosSzisza
Magyaráztál valami, hogy május 1-én felhúzod XP búszttal.

zeli
Mikor mondtam ilyet. :o

j0nNyKa
igen, én se szeretem a nida supportot (ha velem van, haszontalannak érzem, ha meg ellenem, gecinek <#idiota>)
de õ ügyes volt, a wardjai is jó helyen voltak, sõt roamolt is amikor olyan volt, védte a pirosunkat, lane-t nyerték, 2x ha volt normális gankem arrafelé, többi az õ érdemük, etc.
de igen, ez a ritkább, tény

SzirmosSzisza
Nem azt mondtad, hogy már felhúztad 30-ra ?:o

Amúgy meg get on my lelvel <#idiota>

Ja, nekem is ez jutott eszembe mikor megláttam a Nida supportot.
Meg is lepett, hogy láttam nála Sightstone-t, a legtöbb csak APra megy.
Gondolom a csapatmunka lecarryzte a fenekét, mert elég furi, hogy Nida+Vayne nyer Alistar+Draven ellen (statokat elnézve lanen is ez történt)

A winhez persze gg wp.

zeli

Kurva jó ez a west! Mindenki játsszon ott, ha éppen megy. <#smile>

pixxxel88
Tipikus Nida support. Semmi aura item, ward helyett trap (+1 a tieteknek, vett sightstonet), és ap-t buildel. Rühellem. Ez nem support, hanem secondary ap, ami csak akkor mûködhet ha a game eleje óta szétveritek az ellent.
Sokan azt hiszik, hogy a support attól lesz support hogy wardot vesz és nem cs-el. Ez a világ legnagyobb tévhite.

Metalmilitiakid
ja, mondjuk egy Veigar Warvick top kombó ellen nem volt túl esélyes, mivel nem bírtam kipokeolni õket, mert egyik kihealete magát a másik meg tolta a stun-t. Amíg nem tudtam rendes mennyiségû magic rest és életet építeni esélyem se volt.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

j0nNyKa
csak hogy folytassam ezt a pozitív hullámot:
- picknél a first pickünk közölte hogy midre megy, 4. pick mondta hogy õ szeretne -> first pick megkérdezte a teamet, hogy supportola-e bárki, nem kapott választ, hozott õ supportot
- 4. pick megköszönte szépen
- mondtam a topunknak hogy elise-t akarok hozni jungle-be, ami csak fél-tanky, õ hozzon már valami tanky-t, ne jayce-t -> megkérdezte, hogy olaf legyen akkor, vagy irelia?
- air client hozta a formáját, átváltottam a megfelelõ mastery-kre, de õ bent hagyta a support mastery-t, ezt mondtam játék elején, válasz: it's ok, shit happens
- az elsõ ~10 killnél mindig jött a gj a csapattársaktól az éppen killt szerzõnek
- volt egy fail dive-om, aminél az irelia kért elézést, hogy nem sikerült
- a végén megköszönték a játékot a társak, és szép napot kívántak
- nem kellett senkit ignorolni a csapatból (ez így 20 meccsbõl 1, jó esetben)

tigeroo
ha belegondolsz ez azért eléggé sablonszöveg, szal rálehet húzni akár chora is😄
j0nNyKa
te most a chogatról beszélsz?

Metalmilitiakid
Igazából a early ben nem túl jó, ha 2v2 õzni kell vele akkor fõleg, viszont mid game ben már eléggé morál romboló, hogy eltudom szakítani az embereket a csapattól aztán ki lehet szedni õket.

jazzy
A cho egyébként is jó champion, én mindenkinek ajánlom midre, topra, junglera is, de általában nem szeretik, én sem, pedig utálok ellene játszani :/
Különc
Ja mert azt ott a nyílvesszõ és ki van feszítve az íj, és nem a faszerkezet, amibe tenni kell a boltot? Én számszeríjnak néztem eddig lul

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Metalmilitiakid
Nem keresem vissza, hogy ki tanácsolta, hogy uj champet is normalon próbáljak ki,de köszönöm neki, talán az eddigi legjobb legkiegyensúlyozottabb meccsem volt east en chogath kipróbálása 😄 (Csak hogy valami jót is írjak. 😄 )
Am chogath nál az alap, hogy a silence az a jelölt táv kb 1.5x ig sebez ?

Ééés ennyi volt, minden LP, amint szereztem a lose streaken el is vesztettem, nem is tudom hol kezdõdött a streak, amikor ezreal jungl volt "velünk" vagy amikor mideltem kassával jayce ellen.

Mazarex
biztos hogy bot volt, elég sok kezdõt láttam már, mikor magamnak húztam kis lv5ösöket.

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.