League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
Krepo smurfje
Úgy látom 21-5-be van akit még õ se tud lecarryzni. 😄
Support grind op.

...

ronihun
lee sint

...

j0nNyKa
prok zac-et szokták, pro-e vagy?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

szerintetek melyik karaktert éri meg inkább jungleba megvenni zac vagy sejuanit?
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maak
Nekem is te mutattad, de nem mukodott nalam valamiert.

Jonnyka, Don az embered.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

j0nNyKa
úgy mondjuk nem hangzik szarul, van erre valami linked?

Fabio Capello
Egész konkrétan ha jól rémlik, egy változóval meg tudtad adni, hogy egy adott accon hány játékot játsszon le, lvl 5 akkoriban olyan 10-12 játékból volt meg.

lvl 10 olyan 30-35 játék szerintem, de a legutóbbi emlékeim szerint ezt az xp-farmoló botot elég rendesen lenullázta a riot.

Maak
Ez ugy volt kitalalva, hogy meg kellett adni egy fájlba mailcim jelszo parost es lvl5-nel valtott a cucc. Ha egesz napra otthagyod akkor par acc meglehet belole sztem.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fabio Capello
talán megoldható, de azért 10 lol szimultán futtatásához kell vas, annak idején én négyet tudtam futtatni, két-két magot kellett adni mindegyik virtuális gépnek, hogy életképes legyen.

j0nNyKa
nemjó, az csak 1 acc egyszerre, ha ilyen napi 20-30at fel lehetne húzni valahogy (multiboxing lehet jó, lollal megoldható vajon?), akkor lenne értelme belekezdeni

Maak
Elvileg bevisz custom gameba es ott klikkelget a kezdon, hogy ne dobjon ki.

ronihun
Meg nem tudom még megy-e, hogy level 3-nál kap 400 RP-t a summoner, az meg elég egy napos xp boostra is.

...

j0nNyKa
azért használnám azt a cuccot, mert 1 perc alatt legenerál nekem 1000 email/jelszó párost, minek bonyolítsam?

don: a multiboxing jó ötlet, mi van ha 10 accot beviszel dominionra?

SzirmosSzisza
Óóóó, ezt nem is tudtam köszi, 25-30 anno csak coop játékokkal lett meg 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
Csak level 25 után kerül fel a három órás limit. 10-es szint felett 75% XP, 20-as felett 50% XP-t kap érte.

SzirmosSzisza
Jó, de minek használnál külsõ oldalt email generáláshoz, mikor kvázi bármit beírhatsz és egy random stringet 1 sor generálni bármilyen nyelven?:p

Bot játékkal az a baj, hogy 3-4 után nem kapsz már semmit belõlük. Lehet kínai munkásokat alkalmaz 😄

Fabio Capello
egyszerûbb, ha multiboxinggal három accot bevisz Twisted Treelinera botok ellen.

megcsinálni és exelbe felírni emaileket és accokat regelni nem sok idõ.
munkatárs már nagyon profi benne. =)
szerintem csak bot kéne ami 10re szintez.
meg kideríteni mi van ha egy iprõl sok reg lesz ?

amúgy ha nem kell az email semmire akkor ott a nincsmail ami csak darabig él és pár sec megcsinálni.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

így elsõre nekem csak az a gondom, hogy sz*rt nem akarok árulni .
szóval kéne egy próba , hogy mondjuk 50 vagy 100 rafot ha csinálnak egy iprõl mi történik. mert valahogy nehezen hiszem el, hogy váltogatja az ipt is. esetleg csak regisztrációkor váltanak ?

j0nNyKa
gondolom ilyen autohotkeyes cucc, bár nem vágom, abból a legjobb egy dominiont játszik botok ellen, amit kb 15 perc alatt nyer meg, és akkor ugye az csak 1 acc egyszerre
szerintem ennél valahogy van effektívebb módszer is

email címeket meg azért jó kigenerálni, mert azok generálnak random jelszavakat is, amit fel lehet használni felhasználónévként a lol accra (nyilván több száznál már valahogy nyilván kell tartanod)

belegondolva a lol acc generálás is simán automatizálható, a captcha nem hiszem hogy nagy akadály lenne

hmhm, ki kéne filózni a lol acc húzást, és akkor a többit megcsinálnám
ha valaki rájön, hogy hogy lehet valahogy automatizáltan, és gyorsan lol accot húzatni lvl10-re, akkor így sg-seknek összedobok egy csomagot, ami fossa a refeket

SzirmosSzisza
Játékos botra kíváncsi lennék, hogy oldják meg. (fórumot olvasva tényleg azt használnak ). Amúgy regisztrációnál meg lehet adni bármilyen e-mail címet, picit gáz 😄

j0nNyKa
igazából ha jól gondolom, 3 botra van szükség, egy ami az email címeket generálja (ilyen már van írva pár), egy ami a lol regeket (ezt kell körbejárni max, vagy lehet kézzel kell csinálni?!), meg egy ami húzza az accokat 10-re (ez akkor ugye adott)
ezen kívül kell ugye egy darab weblap az árakkal, meg egy paypal fizetõs rendszerrel, aztán keziccsókolom
belegondolva nem is rossz biznisz

SzirmosSzisza
Mit állítottak vissza? IP eddig is lvl 5-ért járt, a jutalom meg lvl 10-tõl számított csak. Banolni meg nem fognak (engem legalábbis nem banoltak eddig 😄)

Amúgy Blue Ez videó:

oh ! bot is van erre! így már teljesen érthetõ az egész!
+ vissza állították lvl 5-re a rafot lvl 10-rõl.

Hegi90
thx

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
jó most itt ne kínai goldfarmerkedj, ez a tag orosz, õt esélyed nincs lezúzni <#idiota>
egyébként maximum ~30-40 óra alatt megcsinálja a 100 refes csomagot, beteg az arc

ha tudnék elég proxyt simán bevállalnék ilyet. ^.^

j0nNyKa
nincs ebben semmi titok, elitepvpers

Hegi90
1500 forintért 975 RP, wow

priviben meg tudnád adni hol találtad ezt? ki kéne használni amíg rá nem jönnek mekkora hibát követtek el.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

néztem én is . viszont ami zavar , hogy nem tudom mi van ha bukta van.
nyilván elvesznek mindent.
kíváncsi lennék a trükkre , mert azért 10-re felhúzni 50 accot nem kevés idõ.
mondjuk ha valaki fizet érte én megcsinálom neki a 25-öt. aztán õ lesz a próba baba. =)

ronihun
Nyilván ha már duo, akkor kell ts, vagy valami. De nem errõl van szó, egyszerûen kb 1-2 partner kivételével nálam soha nem volt kifizetõdõ a duoq, ennek nem tudom mi az oka. Emiatt nem is szeretem.

...

SzirmosSzisza
Egész olcsón lehet refeket venni

System RAF 2.0 (10 lvl)

1. 10 referrals = 5€
2. 25 referrals = 10€
3. 50 referrals = 20€
4. 100 referrals = 40€
5. 150 referrals = 60€
6. 200 referrals = 80€
7. 250 referrals = 100€

SzirmosSzisza
Mi is duoztunk haverral és így is 2 retardált meg tudja oldani a dolgokat: D

még cask egy lanre se kell menni . ts se kell. annyit nyersz , hogy egyel kevesebb ultra bénát kaphatsz. (pesze azt is kizárod , hogy prot kapj)

ronihun
Nem szeretek duozni igazából, valamiért sose szerettem. Bár tény, hogy azt se szeretem, hogy kb minden meccsemen premade-et kapok, és ezek ha épp nem failelnek, akkor flamelnek.

...

vegyél fel friendek és toljuk együtt. -1 gyökér. =)
ign skill84

honból ez a dolog hiányzik a legjobban. 3x 2 percre lehetett paust nyomni csapatonként ha legalább 3 ember megszavazta.

Fec papa
Durva ez a Riot, valahogy SoloQn is elõ kéne csalni ezt a bugot. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

gold1-ben is csak némileg jobb a helyzet...
1 hónap kihagyás után most megint tapasztaltam, miért untam meg annyira a gamet...
Rumble 11-12-szer hal meg, amikor a csapatban a legtöbb körülbelül 5volt. Saját lanen 1v1-ben 3-szor halt meg riven ellen, amíg level6-ot elérte.
Aztán egy afk-t kaptunk a meccse elejétõl, jutalom: -20LP, amikor ha nyersz, akkor kapok 3-5-öt.

Hegi90
én most egy olyan tariccal voltam, aki egész játék alatt be akarta flankelni az enemyt, meg elment pusholni hecával sidelanekeet meg ilyesmi. néha már nem tudok se sírni se nevetni.

SzirmosSzisza
Te is így toltad ?😄

Hegi90
szerintetek mennyi idõ még kb mire a Vi skin akciós lesz

Hm ezt eddig nm is tudtam kössz, mindig tanul az ember valamit :-)

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

SzirmosSzisza
Úha, már most tetszik a kommentátor 😄

j0nNyKa

Czdano
Fene se gondolta hogy jungle mágnes leszek 😄DD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

j0nNyKa
tudod hogy ha egy köcsög geci fórumfasz lennék, akkor most beszólnék, hogy miért 3 halálnál kezdtél wardozni!
de nem vagyok, úgyhogy inkább kérdezek mást: miért nem kezdtél el az elsõ halálnál wardozni? <#idiota>

Czdano
most is ez volt, beengedtek midre, kaptam 3 naut ganket, 0-3-0 én voltam a szar, wardoztam és lehoztam 😄DD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX