League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sadface
Mármint? <#taps>

I decide when I'm done.

j0nNyKa
beszarsz, az elsõ link ami megfogja a gugli transzlétet is

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sadface
Ritka szép Fiora guide nagy kár érte, hogy nem angol :/

I decide when I'm done.

j0nNyKa
tudod mi a baj, hogy már karma mainelek 😊
jó a leona, de valahogy nem az igazi nekem a mostani metában, itt inkább a janna / lulu / etc supportok mennek jobban
de persze, ha tényleg érdekel, tolhatok egy leonát, bár inkább rábeszélnélek pl. egy jannára, janna.. awesome.

tigeroo
johnyka vágom te nyomultál valóban leonával néztem a streamjeidet😄 1et megnéznék tõled azt tanulgatnám. majd ha tervezed szólj mindenképpen érdekelne 😊
Unknow
j0nNyKa
csak thresh azért elég common ban, meg leonával könnyebb jól játszani sokkal, stun-stun-stun
thresh nekem olyan, hogy félszarul bárki tud vele menni, igazán nagyon királyul... 100ból 1, de akkor az nagyon

tigeroo
és wardolni hogy érdemes közép-végjátékban?

amikor még lane fight van, akkor általában 3ward + pinkkel jövök minden "körben" (ha lennt vagyunk pl. akkor a turret feletti bokorba, meg ha megkívánja a helyzet akkor a sarokban lévõ bokrokba megy ward, a folyónál lévõ bokorba meg pink) ez általában beis vált, a sightstone ha megvan utána könnyebb mert csak pinket kell venni újra, na de ha már átterelõdik a játék a map többi részére általában hova érdemes rakni? dragon/baron alap gondolom, még hova érdemes prioritás sorrendek szerint? (gondolom ha van sok pénzem rá akkor a fél pályát is kipingálhatom velük)

baron-dragon vonalában szoktam a folyónál 4-et kirakni, a mi térfelünkön a blue/redhez rakok 1-1et, megmég hova érdemes?
tigeroo
értem, köszi.

viszont akkor leonát megveszem és kitanulom (még cirka 1000ip), utána gyûjtök threshre. nem rossz dolog ez a supportolás, ha megszeretem akkor csak elõnyömre fog válni mert általában senki sem akarja ezt a posztot😄
j0nNyKa
ez csak tipp, még én se próbáltam: lich bane, liandri esetleg jók lehetnek ott a ryali környékén, ki kell tapasztalni
én amúgy azér nashoroznék elõször, mer egyrészt sokkal királyosabb úgy a játékélmény, másrészt dragonozni, tornyot verni sokkal durvább vagy úgy, harmadrészt meg burst, burst, burst -> early game-ben mire kitolsz 2x 3 autoattackot, le is vertél bárkit, és ez ugye nashorral kb 2-3 mp

sadface
Édes anyukámról kimásról ^^

Amúgy Dianáról. 😞

Akkor a dfg-t megnézem.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
nemtom milyen drágáról beszélsz, de ha diana: a profik inkább dfg-t vesznek rabadon helyett, nagyobb úgy a burst-öd
amúgy ezen kívül amit leírsz, az okosság <#eljen>

vafeN
ha jó vagy leonával akkor thresh nem ér sokat ellened. Ha behúz és közelébe van az adja akkor simán átugrasz rá és nincs olyan képessége ami megszakítaná leona E-jét (mint a Janna Q).

Thresnek meg az elõnye leonával szemben a range. Kirakod a pickpocket-et és 3mpként beleütsz az enemy adjába vagy supportjába.

[O_O] (.)(.)

sadface
Ha már ittvagy: most úgy buildeltem ezt a drágát, hogy elõször az ap-s itemeket vettem meg. (Gondolok itt rabadon-zhonya) Csupán azért próbáltam meg, mert ha az elején veszem ezeket, akkor nagy burst lesz, míg a nashor inkább a folyamatos dps-ért felel, ami azért nagyobb hp-nál jobban szuperál szerintem.

Boots+3 poti / Flaska vagy amilyen kezdést szoktál.
DoranR
DoranR
Needlessly LR->Rabadon
Zhonya
Giants Belt->Késõbb Ryalis
Stinger->Késõbb Nashor
Abyssal/Void staff

Így szerinted milyen? Érdemes vele foglalkozni (/próbálgatni)?

btw, nem vettem offensenek mert nem zippo vagyok. 😄 és amúgy sem vagyok sértõdõs. 😊

I decide when I'm done.

j0nNyKa
guilty vagyok mert én is toltam egy ilyesmit a héten, de hidd el: zippo óta ezektõl a képektõl hányunk inkább
no offense

sadface

Ziggs magyar volt.. :|

I decide when I'm done.

Skypack
Sziasztok! Tudtok olyan oldalt, ahol lol accountokat lehet venni, eladni ?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

tigeroo
igen, leona marad szerintem (dragont bewardoltam a junglébõl, látom ölik épp, shield fel és beugrottam, dual kill + dragont benyúltam😄) szóval kell a csajszi, jó nagyon

köszi a linket is
ronihun
Én sose szerettem supportolni, de Leona mindig vonzott, megvettem és vele szívesen supportolok. Szerintem ha tanulni akarsz, vagyis kezdõ support vagy, mint én, akkor én Leonát ajánlanám. A sok cc early game nagyon erõssé teszi, és annyira nem nehéz használni mint szvsz Thresht. Másrészt late game teamfightokban az ultid az nagyon hasznos. Én amióta megvettem csak rankedeztem vele kb és 8-3-ba állok.
Itt van Krepo Leona guideja. Bár épp nem jön be a lolking nekem, de hasznos guide.

...

tigeroo
leona vagy thresh? szerintetek kit vegyek meg (ha supportot akarok tanulni?)

igazából thresh felé tendálnék, de õt meg rankeden sokszor bannolják. leonával meg élvezetes most a játék nagyon (mivel heti free).
Csak azért kérdem mert új netem van és más a szolgáltató, és eddig beengedett, de most nem akar.
Metalmilitiakid
néha nekem is csinál olyanokat, hogy nem reagál a szerver azt írja és társai...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

A szerver csak nekem szenved már magánál a bejelentkezésnél?
pixxxel88
Hát ez közel sem volt szoros...Úgy tûnik Frost ellen elég ha bannolják meg counterelik Shy-t és akkor gg. Blaze nagyon erõs, 13-as gyõzelmi sorozatuk van. Kíváncsi leszek a döntõre, MVP Ozone-nak nem lesz könnyû dolga, bár elég nagy meglepetés hogy eddig eljutottak, mindenki alábecsüli õket.

tigeroo
azta mit hoztunk le 4v5-ben😄

j0nNyKa
hajrá <#eljen>

Metalmilitiakid
google a barátom volt, de azért nem elsõre 😄 na elviekben minden happy

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ronihun
Bot lanen nagyon sok esetben, ha elmozdul a creepwave a ti tornyotok felé, akkor az a legjobb ha többször lövöd meg a creepeket és nem csak last hitelsz. Ha az enemy bepushol torony alá, az például egy caitlyn ellen nagyon rossz. Elõször is szintbeli elõnye lesz, másodszor torony alatt nehezebb last hitelni és õ például simán leharassol low hp-ra aztán bediveolnak a junglerrel karöltve. A legjobb ha megpróbálod középen tartani a waveket, akkor tudsz tradelni, a junglered tud gankelni, de ugyanakkor ti se vagytok sebezhetõbbek. Szóval a lényeg, hogy nem mindig csak a last hitnél kell lõni.

...

j0nNyKa
twitchen a profilodban valahol

Metalmilitiakid
igen a last hitelést én is írtam (azt írtam CS nek) ált azért lövöm õket, hogy valamennyi életet visszaszedjek a dorannal amikor nagyon low HP n vagyok de nem akarok elbackelni, a skill level ezést már kezdem megszokni gombbal, a smart cast kicsit nehézkesebb. A wardolás meg mûködni fog szerintem amint beérek kb lvl 20 ra, de addig supportot se fogok látni, nemhogy még wardot is tõle 😄 De mivel low levelen kevés a gank így próbálok nem költeni rá magam.

Metalmilitiakid
igen azóta észrevettem 😄 most azzal küzdök, hogy hol kapom meg a kódot ami kell a OBS nek, hogy csatlakozzon a twitch hez.

j0nNyKa
azért írtam az obs-t, mert ha xsplitet írtam volna, akkor nem obsre gondoltam volna
na ezt fejtsd meg <#idiota>

egyébként beletekertem a közepébe a videódnak, kb. 10 mp alatt a következõk szúrtak szemet:
- last hitre figyelj, fölösleges fél hpnál lövöldözni a creepeket, azzal csak a lanedet pusholod, és valószínûbb, hogy legankelnek (mindamellett hogy a last hitet meg sorra elhibáztad emiatt)
- én nem facecheckelnék bokrot adcvel, arra van a supportod, meg a wardok (+ ezreallal tök jól lehet facechekelni Q-val)
- szerintem érdemes lenne rászoknod, hogy nem egérrel szintezed a spelljeidet, hanem CTRL + q-w-e-r kombóval, az egereddel a last hitre figyelj

ronihun
"egyszerubb ha regelsz twitchre, es streamelsz obssel"

...

Metalmilitiakid
Kipróbáltam mûködik, csak ahogy nézem az Xsplit eléggé csóri minõségben veszi fel magát a játékot az ingyenes verzióval. Vagy ti is Xsplit et szoktatok használni ?

Metalmilitiakid
hmm regelni már regeltem, de akkor meglesem hogy mûködik ez az izé

j0nNyKa
egy csilliardszor egyszerubb ha regelsz twitchre, es streamelsz obssel, a twitch elmenti neked, es ugye faszan nezheto is lesz online

Metalmilitiakid
Na felraktam egy kis gameplayt de tényleg csak rövidet, mert vmi mocskos sokáig tartott a konvertálás 😄 Jöhet a noobozás és a tanács osztás. Amire már rájöttem azóta, hogy a CS re jobban kell figyelni, illetve az ugrást már smartcaston használom azóta, a többi skill-t még a táv érzet hiánya miatt miatt nem merem.

jazzy
Az tény de az ilyen meccsek közben/után mondom azt, hogy nem értem hogy tudtam nézni ezeket amíg még szinte csak NA versenyek voltak, utána NA/EU, kb olyan érzésem van az ilyen meccseken mint amikor felbukkant az M5 a semmibõl 😄
SzirmosSzisza
Ez a koreai 480p borzalmas 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pixxxel88
Ha Woong-ra gondolsz, õ akkor visszavonult, most edzõként tevékenykedik, a helyére jött Hermes.

jazzy
Szia!

Köszi, hogy szóltál, jó meccsnek tûnik.

Mi történt Frostban a homár adcvel?
zeli
😄!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

pixxxel88
Remélem jó kis meccset fogunk látni. Rendszeresen követem az OGN-t és az eddigiek alapján nehéz megmondani ki a jobb. Fõleg mivel már láthattunk meglepõ eredményeket (pl MVP Ozone a döntõben), szóval remélem 5 meccses lesz, fõleg a blind pick miatt 😄

SzirmosSzisza
Baltával ? <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sziasztok!
Ha valakit érdekel, 11.30-tól CJ Entus Blaze vs CJ Entus Frost.
zeli
Elõször azt hittem vmi új Nocturne skin. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Metalmilitiakid
ahogy elteleportált utána fordult az ulti és pont abba a vonalba esett a nyuszi 😄

SzirmosSzisza
wut

tigeroo
a darius arton lévõ baron jobban lázba hoz mint ez az új csampjan az tuti😄
Hát nem az a kimondottotan badass karakter.eszébe jutott bárkinek is ,hogy " kemény démon vagyok lemészároltam mindenkit" ? nem tetszik.