53877
-
#52350 Tudja mi a jó.. -
#52349 -
#52348 Sjokz pls:
-
#52347 -
#52346 oké, mi van velkozzal? -
Plata #52345 Nasusnak nem lehet cipője,mert rohad a lába,ha cipőt is venne rá akkor a saját csapatát ölné meg a lábszagával.
Esett egy ládából Zombi Brand töredék,mivel kb sosem kapok ládát így RP-ből vettem pár ládát és elég ótvar jutalom jött belőlük,de betörtem a hős és hőskinézet töredékeket,pont kijött annyi amivel összeállíthattam Zombi Brand-ot,Elég idióta egy skin,néha eltolok miatta egy két harcot,mert olyan idióta dolgokat művel zombi Brand hogy kénytelen vagyok rá is figyelni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.14. 13:59:58 -
Plata #52344 Én sosem szoktam leállni veszekedni senkivel,a nevem miatt általában nem is gondolják hogy magyar vagyok és ha magyarok közé kerülök akkor sem mindig írok vissza.Nem hiszem hogy bármit is el lehetne érni veszekedéssel. -
#52343 nasusnál biztos a kda számít? cipője se volt, hogy az istenbe ölt volna -
#52342 Én is idegesen lennék, ha a 4/6/8 Nasus beszólna -
Magyar Betyár #52341 -
#52340 segítek :D
-
Magyar Betyár #52339 http://keptarhely.eu/view.php?file=20160614v00jgpxtd.png -
#52331 De pont ez az, LB-vel úgy tűnt felnőtt a feladathoz, míg a yasuo-val úgy játszott mint ahogy én szoktam platina közepén. Én nyilván hagynám játszani mert látszik, hogy nem ostoba hozzá (LB újra) de mintha egy-két halál után szétesett volna a srác. Amikor splitelt yasuoval volt egy 5 perc, amikor többször volt halott mint életben. -
RainForest #52330 Én így voltam a Yasuo picknél, gondoltam late gamebe nem fog sokat érni, ha eljutnak odáig... -
RainForest #52329 Ez így van, de 2*2 meccs után ne várjunk Febiven szintű playeket szerintem.
Majd 3-4 múlva ha 0-4-be van, akkor el lehet gondolkodni a cserén, de annál hamarabb nem.
Engem az zavar hogy néhány ember azt hiszi, hogy Exileh sz*r, de azt ne felejtsük el hogy Európa legjobbjai ellen kell bizonyítania. (valaki szerint 2*40 perc alatt) -
#52328 szerintem a pick/ban fázisban voltak a leggyengébbek az elmúlt pár meccsen, rendre gyengébb összeállításuk volt az ellenfélnél. pl. a jinx picknél már én is fogtam a fejem, meg kétszer ingyen adták a vladot stb.stb. -
#52327 Exileh eddig csak LB-n volt emlékezetes, a többi hőssel nem igen jött össze neki :/ -
RainForest #52326 "Te és a support ér vmit a csapatból a többiek kritikán aluliak. Ha bármi eredményt elszeretnétek érni cseréljétek le mindet mert ez most borzalmas." Csacsi FB
Nem tudom felfogni miért kell ilyet írni, egyébként máskor azért szidják őket mert sok a csere, nem tudom megérteni.
Utoljára szerkesztette: RainForest, 2016.06.11. 10:24:51 -
#52325 :DDD a lee-s jelenet
-
Plata #52324 Ez teljesen más mint a Heroes of the Storm.
HotS sem rossz játék,de meguntam egy kicsit,ezt meg már sok éve tolom,igaz nem sűrűn,és nem rankeden csak random normal,néha néha van egy két hónap kihagyás de nem untam meg,csak néha szembesülök hogy már túl béna vagyok hozzá és kicsit abbahagyom.
HotS könnyebb,LoL viszont mókásabb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.09. 19:03:45 -
sztar007 #52323 Szeretném megérteni miért szeretik sokan ezt a játékot? és mi a különbség e között meg a Heroes of the Storm között mert az utóbbi sokkal jobban tetszik. -
#52322 Jézusom MF. Mi ez a karakteeer.:D -
#52321 Köszi nem kell. amúgy ugyan az mind a két szerveren a nevem. -
Plata #52320 Félek megint valami T-home hiba.Múltkoriban T-home nettel nem lehetett csatlakozni ARC multis játékokba. -
#52319 kicseréljük a profilodat itt sgn arra? mi a neved eunen? -
RainForest #52318 Nekem néha felugrott 150-re de szerintem nem a szerver miatt, bár kitudja. -
Plata #52317 Nem tudom csak nálam van-e gond,de most voltam egy meccsen ahol sikerült a kedvenc hősömmel egy kemény D-s csatát menni,a pingem 150 és 200 között volt.Legszivesebben feladtam volna,de inkább végig játszottam,másnál is van ma EUNE szerveren ilyen baromi lag? -
#52316 grat :) -
#52315 na a Gragas jungle felvitt Diamondba EUNE-n :) -
#52314 Ma meg 2-0 Origen ellen :D -
RainForest #52313 Hát... Ez azért túlzás, szerintem az UOL-ban több potenciál van, csak elizgulták az 1. napot (1.hetet?).
De remélem a sok "lelkes magyar" nem támad nekik, az senkinek sem lenne jó.
-
#52312 A mai UoL=elmúlt 1,5 év Giants-se... -
#52311 UoL egyből Tariq meg a Rat!! Utóbbi nekem az egyik kedvenc hősöm, vártam már h eu.ban is játsszák már végre :D -
#52310 Nem nagyon van más megoldás, ha hetente van 1 forduló, egyszerűen nincs elég idő. Itt érdemes keresgélni a meccseket. -
#52309 a több meccset megértem mindkét légióban.. így próbálnak felzárkózni a kelethez, de ezt h két meccs megy egyszerre ezt nem bírom feldolgozni. ebből mi hasznuk van? egyik stream se lesz olyan nézett, ráadásul a hivatalos youtube csatornájukon se szoktak fent lenni a meccsek. -
#52308 LCS ma, http://www.lolesports.com/en_US/eu-lcs/eu_2016_summer/schedule/default
Arra érdemes figyelni, hogy EU-ban ilyen fogyi BO2 lesz (NA BO3-at kap), illetve párhuzamosan megy majd 2 meccs. Mondjuk szerintem az első blokk sokkal érdekesebb, mint a 2. ...
-
#52307 Már csak egy Dark Star Zyra-t vagy Lux-ot kérek és engem megvettek. :D
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.06.02. 01:52:20 -
Joob81 #52306 Sziasztok!
Most kezdtem el a játékot, keresnék vállalkozó kedvű partnert aki segítene elsajátítani a játék mibenlétét.
Előre is köszönöm! -
#52305 6os szint:
S- vagy jobb 2x aztán:
500 kék shard
ennek a champnek a shardja
ennek a champnek a véglegese
-
EnxTheOne #52304 Az új champion mastery-vel kapcsolatban:
Ugye először 5-ös szintűnek kell lenni.
Majd kell 2 db token amit S osztályzatért adnak.
A tokeneket egyesíteni kell az adott champion hőstöredékkel vagy kék eszenciával.
Eddig értem, csak a 3. lehetőséget nem.
Combine 2 Mastery tokens with a champ shard of the same champ, OR THE CHAMP PERMANENT OF THE SAME CHAMP, OR 500 blue essence, to unlock Level 6
A magyar leírását se tudtam értelmezni :(