League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Én írtam nekik, hogy SUPPORTOT szeretnék, nem copypaste választ, legyen kedves foglalkozni velem. Ezután kaptam választ.
pedig szerintem op 😊

tigeroo
draven <#idiota>
SzirmosSzisza
Az a lassító cucc helyett általában Sunfire szokott a nyerõbb, bár a mostani csapat ellen inkább egy Bulwarkot rusholtam volna.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metalmilitiakid
Végre megyek egy tök jó szopásból fordítós Leona meccset élveztem is, meg minden és elfelejtem felvenni, azt a fail fejemet XD
Ez amúgy jó egy Leona buildnek vagy vmit igencsak elnéztem ?

Az Ip eltûnésre meg annyit, hogy írtam megint ugye nem új ticketet hanem választ az elõzõre mert lehet rá kommentelgetni és megkaptam rá tökéletesen betûrõl betûre ugyanazt a választ. Sztem csak egy kicseszett bot válaszolgat ilyen X órás beállított idõeltolódással...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
A blue ezrealben az tetszik, hogy ha már megvan a iceborn onnantól semmi nem tud utolérni ami nem olyan mint master yi, hogy nem lehet slow olni, még kennen se bírt elkapni pedig neki gyorsítása is van. Szépen ahogy üldözött úgy végeztem ki dobálva hátra a Q kat. Varus ban ami meg tetszik, hogy ha 3 stack et rádobsz az enemy adc re és eltalálod istant fél hp-n lesz onnan meg máris kikergetted a harcból meg a köv 3 lövés után meghal azt õ is tudja.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

zeli
Mindkettõ nagyon jó, amelyik jobban bejön, nem fogsz mellé egyikkel sem.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Igazábol amit én most mentem Free héten, Varus poke-ja nagyon izmos,és aztán lazán rá lehet menni enemy Adc-re ha fél hp-s mert elég jók a Skilljei.

Ezreal pedig szerintem egy Dinamikusabb, mozgékonyabb karakter, amit úgy veszek észre ( lehet hogy rosszul ) Hogy sokan nem tudják kezelni, vagyis könnyebb az ellent meglepni.
j0nNyKa
amíg ezzel a blue ezreal builddel nem csinálnak valamit, egyértelmûen õ
ha hasznos akarsz lenni, varus

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Akkor Reload...

Ismét felteszem a kérdést, és személyes vélemények érdekelnének.

Varus Vagy Ezreal? Negativum, pozitívum, stb?
SzirmosSzisza
Egész jól bírtuk afk Cho-val, bár igazából Vayne tartott csak a játékban minket 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metalmilitiakid
Am lassan rájöttem mi a baj, a ref rendszer szépen átállítottam az IP értéket az RP m értékére. Mind a kettõ 400 jelen esetben.

Metalmilitiakid
mindenhol az látom hogy írjak ticketet, szóval írtam vissza egy kicsit jobban elmagyarázósat hátha felfogja a problémámat, mert amint látom elsõre nem értette meg, pedig azért nem vagyok szar angolos 😄

j0nNyKa

Metalmilitiakid
úgy látom kaptam egy random válaszlevelet arra a hibára, hogy valaki nem kap IP t nem arra (mármint a bug hogy nem jelezte akapott IP t a játék), hogy elvesztettem az IP met...

sadface

Fiora or afk. <#idiota> Nagyon rákaptam egész jó champ, csak a cc-hiány....

I decide when I'm done.

sadface

Amikor mind2 team ül a bokorban egymásra várva....

I decide when I'm done.

Metalmilitiakid
Elsõ kattintásom az volt 😄 Még egy árva rúnát se vettem, nemhogy ekkora értékben valamit 😄

j0nNyKa
csak úgy kíváncsiságból nézzük már meg a purchase history-dat
#33863: fu, csiga vagyok :C

SzirmosSzisza
Nézd meg mit ír a historyt, hátha alvavásároltál valamit <#idiota>

(bolt menüpont alatt valahol meg lehet nézni miket vásároltál a múltban)

Amúgy: https://support.leagueoflegends.com/home

Metalmilitiakid
Nem levont, mert ugye nem kerek szám volt az Ip és kerek lett a vége. Ez amit nem értek XD

Metalmilitiakid
azért az elég illúzió romboló, hogy meghívok haverokat, hogy kicsit kapjak pontot erre azért mert játékosokat szerzek nekik még el is vesznek tõlem...

SzirmosSzisza
Várjá', levont IP-t ?😄

Amúgy 250 IP-t ad lvl 5-ös kariért.

zsolesz92
nem támadólag akartam fellépni, én is stzinte csak hétvégéken játszom a meló miatt, de riot ugysem ad vissza semmit 😊)

Metalmilitiakid
azért én nem játszok 24/7 és még igen kevés hõsöm van szal azért összetörök rajta, meg kellene még pár hõs, illetve nem 1600 hanem vagy 2600 vagy 3100 mert vagy 1000 vagy 1500 t még kapnom is kellett volna, nemhogy annyit elvenni...

zsolesz92
azért 1600 IP-n ne törj össze...
Még annyit sem ér, hogy írj a riotnak.

Am nemtudom.

Metalmilitiakid
Valaki help me. East en eszembe jutott, hogy volt referrem, szal gondoltam megnézem már az accom, írta is hogy 2 new friend at level 5 és hogy redeem, szépen redeemeltem mind a kettõt ugye akkor elviekben 1000 IP t kellett volna kapnom és erre belépek a játékba volt 2200 IP m kb és most van 400 mi az ég történt és hol és kinek kell írnom ezzel kapcsolatban ?

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
BC rework után nagyon népszerû volt miden. Boton meg kill laneben mindig is az volt, csak maga a kill lane ritka 😄

tigeroo
valami új meta ez a sok pantheon carry? 2 meccs alatt már a másodikat látom...
SzirmosSzisza
Durva ez a LeBlanc, nem tudom mit csinálok vele, de néha szerzek 1 killt 😄

sadface
Tegnap énis kaptam egy 9 pontot, de sokra megyek vele ha következõ losenál nulláz. 😄

I decide when I'm done.

jazzy
Én amikor Gold1ben 98 ponton voltam 30al volt több winem, mint loseom. Most 13-al van több és Gold5-ben vagyok. Tehát ha most megállás nélkül nyerek 17et, akkor sem leszek gold1ben, max 2-3ban.

Múltkor kaptam 22 pontot balanced teamre, most 16 pontot kaptam erre:
Én csapatom: Gold 1, 4, 5, Silver 1, 4.
Ellenfél: Gold 1, 4, 4, 5, 5.

Másrészrõl azt vettem észre, hogy az mmr jóval gyorsabban csökken, mint nõ. Én még Gold 2ben voltam, amikor MÁR silver 1-esekkel játszottam, így G5be úgy csúsztam le, hogy végig 12 pontokat kaptam és 24-25öt vesztettem, pedig továbbra is 20-25+ba álltam winloseban.
j0nNyKa
ez nekem is így volt, de most tényleg sokat nyerek
egyébként lehet hogy pont hitelét veszti a téma, most nyertem, kaptam 7 pontot, az már egész emészthetõ

sadface
hja. Amióta feljutottam Gold 5-be mintha egy mini elohell lenne.. Amikor feljöttem 30w- ~15 lose-m volt most 55-54. és csomószor úgy kaptam ki, hogy w-l 0pont és mégegy lose. És szépen lassan csúszott lefele az mmr-em.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
na, triplapost, jó hosszú xerath talk, lényeg hogy kezdenek vele valamit, mert rohadtul senki nem játsza
többek között kap új art worköt a Q-ja, most így áll:

j0nNyKa
ez így van, annyival kiegészítve, hogy ha nõ az mmrem, akkor kapok fentebbi ligásokat (szerintem), és fordítva, ha alacsony az mmr, akkor jönnek ellenem (meg velem) ezek a silver 4-5ösök
ez rendben is van, egyet is értek a rendszerrel, csak most tényleg volt kb ilyen.. 20 meccsbõl 15 winem, és mintha meg sem mozdult volna az mmrem közben

j0nNyKa
hja ezzel tényleg nem vagyok elõrébb 😄
vettem észre olyat én is, hogy XY 1-ben kevesebb pont jár winért (legalábbis egy darabig), viszont ugye én most XY 5-ben vagyok, nem értem
silver 5-ben jött a pont szépen mindig, gold 5-ben meg cseszik

sadface
Ez egy érdekes kérdés. Pontot úgy tudom, hogy az ellenséges csapat "erejétõl" függõen kapsz. Ha erõsebbek voltak, a winért többet a loseért kevesebbet kapsz és fordítva. Na igen de ez mitõl függ? Az mmr-tõl vagy a ratingtõl? Én úgy gondolom, hogy a Ratingtõl. Mivel mmr-ben hasonló társakat kapsz, viszont ratingben lehetnek nagy ingadozások. (pl te Gold5 az ellenfél meg mondjuk S2-S2-S4-S5-G5) Ilyenkor nekik az átlaguk S2 körül van ami gyengébb nálad tehát kevés pontot kapsz a gyõzelemért. Szvsz addig kell feltunkolnod az mmr-t amíg S1+++ nem kapsz. Szerintem.

I decide when I'm done.

Maak
Felkerultem Bronze1-be, (nemrohog), elotte 2x lp-t kaptam minden nyert meccsert, elso meccs felkerules utan, 7 lp, utana bukta -5 lp, par nap kihagy, win es 17 lp...szal en nem tudom mi a valasz a kerdesedre, de engem is erdekelne.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

j0nNyKa
.
.
.

j0nNyKa
na, most komolyan, okosoktól kérdezem:
elvileg akkor kapok normális (15-20) pontot winért, ha jól áll az mmr-em, igaz?
ugyanígy, ha szar az mmr-em, kevés pontokat (2-4) kapok
tovább: ha nyerek sokat (és mellette keveset bukok), nõ az mmr-em, még mindig jól mondom?
tehát ha alacsony az mmr-em, de csinálok kb. 3 olyan szériát, hogy 5 win 1 lose, aminek az elején 2-4 pontokat kaptam, a végére már ott kéne tartani, hogy legalább valamennyivel több jár winekért, nem?
vagy van valami faktor amit én nem látok? mert nekem mintha be lenne ragadva a pont kapásom erre a stabil win 2-4+ lose 20- dologra, és kezdem nem érteni <#nemtudom>
feltételezem, hogy aram nem számít ebbe a hidden mmrbe, igaz? (ha igen, akkor sem jó, mert több aramot nyerek mint bukok)

most már tudom hány honortól leszek teamwork player 😊) !!!

j0nNyKa
taric egy darab szar a tobbi supporthoz kepest, akkor mar sokkal inkabb leona, de meginkabb a thresh lulu janna es a tobbiek

vafeN
A wardolás mindig a helyzettõl függ. Ha pusholtok mint az állat érdemes az enemy junglet wardozgatni, ha be vagytok pusholva akkor meg a tiéteket. Meg inkább mindig arra legyenek wardok amerre mentek, ha botot pusholjátok akkor topfelé felesleges ward (ha kékek vagytok akkor pl az enemy bluehoz érdemes úgy egy ward hogy belássátok, mögétek sarihoz...stb)

Ezt nézegesd.

#33835 Taric akkor volt jó amég a passzívja manát adott. De így is lehet azért vele brutálisan tolni. Még lulu akit nagyon szeretek. Mellette az adc-nek annyi a dolga ha 0hp-s az enemy rámegy és beszedi a killt.

[O_O] (.)(.)

SzirmosSzisza
Vagy ha van az ellenfélnél Kennen/Zed 😊

#33835: nerf óta nem nagyon láttam Taricot

tigeroo
na és taric? õt nem említettétek
Ez vagy Varus?
jazzy
<#eljen>

Személy szerint Janna, Blitz, Leona, Thresh (csak ha kérik), ezeket szoktam tolni.

Blitz mostanában már nem common ban, de nem szabad elfelejteni, pont ugyanannyira fosnak tõle az emberek, mint régebben. HA tudsz grabbelni, akkor mid gametõl gamechanger vagy. Persze grabbelni nem elég, tudni kell kit lehet, kit nem lehet, elárulom, Jarvant nem lehet, csak adctõl távol, csapatra nem, obvious, de sokan mégis megteszik.

14/5-ben állok rankedban Blitzel, szóval még mindig használható 😊

Janna pedig akkor a legjobb ha peelelni kell az adcnek és mindenkit megbasz, vayne, kog mellé szoktam, de bárki mellé jó. Thresht annyira nem szeretem de néhányan kérik, Leona meg ha kedvem van.