League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pixxxel88
Splitpusholt is? <#idiota>

sadface
Jó de én nem tudok vele játszani 😄

I decide when I'm done.

j0nNyKa
xpeke

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Pont most nyertem tf-el ARAM-on 😄

20 hp-m volt és épp sikerült Lich Banes auto attackkal megölni az ellenség nexusát.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metalmilitiakid
Felvettelek Forsaken Dreamer néven.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

sadface
Miért kapok ezt a szefos tf-et mindig aramon? <#gonosz3>

I decide when I'm done.

Metalmilitiakid
Hmm veled vagy ellened már tuti játszottam Westen mert ez a név ismerõs 😄 Illetve mennyire kiskari az a kiskari, te hanyas vagy ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza
Ha esetleg Westen is van kiskarid akkor BeerMeow néven vagyok, vegyél fel :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
Úgy legalább van benne izgalom. 😄

I decide when I'm done.

Metalmilitiakid
szép lenne hogy 5 lvl 30 as ellen bekerülök rúna meg minden nélkül 😄

sadface
én nab vagyok 30-on velem játszhatsz. 😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
lol

Metalmilitiakid
Van itt vki aki szintén East en húz accot most és nincs kedve végig random noobokkal játszani, hanem inkább játszana egy konstans noobbal ? 😄

Ma volt alkalmam látni az új Anivia kombót <#idiota>
Adott az ellenfél supportja úgy 300 hp-val, õt be lehetne fejezni egy R+E kombóval, alapesetben.
Na de beleviszünk egy kis csavart a dologba, elõbb elcastoljuk az E-t, amit õ túlél..ezután jön az R amibõl szimplán kisétál.
Ezután fogjuk és üldözzük autoattackal <#idiota>

Helyzetjelentés a plat series elérési kísérleteimrõl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Korábban 2-szer is simán series volt. Most már amint a közelébe érek sok jó playert van és biza nagyon meglátszik, ha a csapatba nálunk több balfasz kerül, így meg gyak lehetetlen zsínórban eleget nyerni, vagy sikerül, akkor meg jön is a losing streak.

Egyik haverom silver1-es, hát elkezdtem vele duozni, mert így ratyibb playereket kapok, de mivel közülük jobban kitûnök, így jobban lehet carryzni és a társamról meg tudom, hogy amúgy nem játszik annyira szarul, mint akiket kifogok néha. Szóval esélyesebb volna a gyõzelem. Õ meg cserébe örülhet annak, hogy nem kap fullretardokat és afk/leavereket állandóan (aka silver league).

A mai nap délrõl wineket sodort a szél, de hamarosan megérkezett az elsõ conn problmem miatti afk és a instadeath rambo junglr. Majd a nyugati szél balfasz junglrt hozott és tankra fókuszáló 0dmges halat (aka fizz). Az újabb retardfront supportnak kényszerített, de az ellenszél gyengébbnek bizonyult. Az esti órákra újabb rambo érkezett és olyan hal pottyant az égbõl, ami képtelen volt elbánnia szárnyas, karddal bitchslapeket osztó ribivel, hiába kérdeztük, hogy ki ellen szeretne menni, neki mindegy volt. Állítása szerint a counter ellen természetes, hogy 0farm és csak meghal, de ezt már nem tátogta az az elején. Következõleg kék ribi jött velünk, aki nagyon teetora fente a karmait, de csak fail lett belõle, mialatt társai csak rá vártak volna, hogy segítsen nekik. Erre még többet jöttek teetora és vitték a farmot a kutya elõl. A sok rinyálás ellenére végül a kerti tulipánnal csak megcsináltuk. Utoljára hiába jöttem az apokalipszis egyik lovasával, a sárga hajú techhomo inkább hagyta gamet, hogy az éjszakában napszemüveget hordó ribi vihessen mindent. És a jóképû, ám retardált úriemberünk szerint mi hagytuk õt mindig szarban, amikor rajta kívül mindenki mindig együtt volt, mikor õt elkapták... 3szor...

TLDR, ez volt a mai:

megint 1szer sem kaptam ki az én hibámból (és ez most is tényleg igaz, mint anno silverben, amikor állandóan fulltrollokat és afk/leavereket kaptam)

j0nNyKa
en aztan nem vitatom hogy okossag, meg nyilvan o okosabb nalam, de franc tudja, a mi kis alacsony szintunkon egy shen inkabb legyen meg 1 fokkal tanky-bb, minthogy esetleg egy picit nagyobbat verjen (single targetre, ami meg... hat na, lofasz)

Metalmilitiakid
Visszanéztem Team Curse bõl Angush csinálta a guide ot.

Metalmilitiakid
Alapvetõleg én is Malet ben gondolkodtam, csak gondoltam biztos tud valamit egy ilyen szintû player, hogy azt mondja guide ban, hogy azt veszi szóval hallgattam rá 😄 De amúgy amikor lett trinitim akkor meg is erõsödött a karakter támadásban is rendesen, kicsi jobban mint vártam, azok a gyorsabb Ki strike ok sokat dobnak 😄

ronihun
Darien meg Wickd volt, aki használta LCS-en, de egyébként nem ajánlott annyira.

...

j0nNyKa
en azt mondanam, hogy ha mar valamennyire offenziv itemet akarsz ra, akkor malet, abyssal, azokkal hasznosabb vagy sokkal, mint egy trinitivel

Metalmilitiakid
Tapasztalatom szerint semennyire... A buswark az a Runic Bulwark akart lenni ? Sunfire-t szoktam neki ált az az elsõ, aztán attól függ, hogy több armor több élet vagy több resist kell úgy válogatok. A trinity-t meg vmelyik LCS player guide jából néztem, azt mondta, hogy a Ki strike procja miatt, meg ugye a vorpal blade alatti több ütés több heal miatt jól jön.

j0nNyKa
jaja, vasarlassal mindenkepp, erted te tauntolsz, neked nagyon nem a sebzes a dolgod, hanem hogy ne verjenek agyon taunt kozben - sebezni majd fog az adc meg a mid meg a jungler
shen az egy punching bag, amin a triniti nem javit semmit

SzirmosSzisza
Vásárlásával. Sunfiret vegyél mindenképp rá akkor valamennyire tudsz splitpusholni, többinek meg mehet pl Warmogs, Randuins, Buswark, Solaris. Bár alacsony szinten ilyen support top nem tudom mennyire mûködik 😊

Metalmilitiakid
mármint a trinity leírásával volt a hiba vagy a vásárlásával 😄 Csak mert leírásnál ha szó végén y van és toldom vmivel akkor azokat szinte mindig átírom i re 😄

SzirmosSzisza
Solo Q-ban Shen, ne viccelj 😄

j0nNyKa
mar eppen meg akartalak dicserni, aztan leirtad hogy triniti
es igen, soloQ-ban shennel kitorolheted

Metalmilitiakid
Játszok most Shen el. Ha jól értelmezem a karaktert akkor ha kapok egy teamfight képtelen csapatot el is áshatom magam ugye ? Mert magamtól ölni nem túl könnyû vele, fõleg nem ha nem 1v1 van. Vagy én csinálok valamit rosszul, mert tankosra építem, egy trinitivel kb 3. itemnek. Offenzív cuccot csak nagyon a végén veszek neki ha jól állunk, de ált. nem jutunk el odáig...

TBTPumpa
Ez de király! <#taps>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa

Unknow
Szerintem csak egy kis ösztönzésre vágyik..meg elismerésre 😄
j0nNyKa
azt mondtad 25 nézõnél ruha nélkül tolja
néztem 25 iprõl, és semmi
liar

SzirmosSzisza
Fú van egy közös ismerõsöm vele Facebookon <#idiota>

Unknow
A legszebb nõ streamel akit valaha láttam!

Plusz Brigi is éppen streamel <#idiota>
ronihun
dat dominion map

...

ja amúgy ez egy új moba játék ha vki nem tudná, nincs fóruma , gondoltam belinkelek ide egy vidit, hátha megtetszik vkinek , bocs ha off 😊

Infinite Crisis Champion Profile: Nightmare Batman = Warwick 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tigeroo
most nunu úgy elpicsázott topon (pedig nem feedeltem) hogy kb. 1-2 napra betáraztam énis a support pozíciómat 😄
Hegi90
jah, ha "bassza meg a világ" állapotban játszok, akkor inkább supportkodok, nyugis, mókás poszt.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tigeroo

powah of wards😄 beloptuk dragont, elsõ ace ottvolt meg, aztán sima menet a gyõzelem felé 😊

jó dolog ez a support, nemis gondoltam volna hogy ennyire sokat számít a csapatban 😊
j0nNyKa
😄D <#eljen>

SzirmosSzisza

Kly

Sry 😄

Scientia potentia est.

j0nNyKa
meg nem mondom miér nyitottam rá a scoreboardot, de életem elsõ pentája, \o/

Metalmilitiakid
A sok gomba 😄

zeli
Froggen mit mûvel lee sinnel, azigen. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

j0nNyKa
euw-on a kisbobby nevû user vicces, beszélgessetek vele ha véletlenül találkoztok <#idiota>
"szálybabaszott kurva anyád" 😄DDDDDD

Metalmilitiakid
Szeretem az ilyen emberek, bekerülünk lobbyba, megy a pick. írom top, köv írja mid, gyerek instalock Garen és ennyit ír be lobbyba: Garren.
Nagyon felröhögtem XD

j0nNyKa
az a draven hsz made my day 😄DD

SzirmosSzisza
Riviongton elvan 😄

Metalmilitiakid
A lassítóst azért vettem ki, mert goldoló item az alapja, meg kellett egy kicsi magic resist így jó ötletnek tartottam, na meg mivel szinte végig mi voltunk a támadók a végén az a kis plusz AP is jól jött 😄