53877
-
#52390 Nekemis vaan egy smurf acc, inkább bnö smurf accja, tökmindegy, ott tier 2 runákat használok. pont annyi a külömbség hogy 10 hpval menjen el az ellenfél, bár lehet hogy csak azért mert a 3mashoz vagyok szokva. mindenesetre sokat számit,
tl;dr runa>champion -
EnxTheOne #52389 Ha jól tudom most minden 2. szintű rúna 1 ip.
Egy rúna oldal rengeted ipbe is kerülhet, és nagyon sokan inkább championokat vennének.
Ideiglenesen szerintem a lvl 2 rúnák is jók. :S -
#52388 A shopban lehet venni IP-ért. Külünbüző szintüek vannak, én nem javasolnám, hogy level 20-ig vegyél (Akkor lesz elérhető a 3. szintü, amiket mindenki használ ) -
DonPedro22 #52387 Még kezdő vagyok a LoL-ban a rúnákhoz hogy tudok hozzáadni rúnát? vannak már megnyitva helyek de nem tudom honnan kell hozzáadni... 6-os szinten vagyok, és valami leírás kezdőknek nevű oldalt tud linkelni valaki? vagy akár itt leírni a fontos tudnivalókat. -
#52386 próbáld ki ezt:
piros: x9 mpen
sárga: x9 flat armor (ad ellen) / x9 scaling hp
kék x9 flat mr (lb ellen pl) / x9 scaling cdr (ad ellen)
quint x3 ap
morello, cipő, holy trinity of ap (luden, rabadon, zhonya) és void amikor szükségét érzed. Szvsz szerintem a morello cdr bőven elég neki. -
EnxTheOne #52385 Veigarnak életképes a full cdr build?
runa+ mastery: 20% cdr 1-es szinten
2 db fiendish codex-el megvan a 40% early game (morello, abyssal, zhonya alkotó eleme)
900 arany /db
Vagy ha nincs elég arany akkor egy forbidden idol?
Az igaz hogy nem lehet tovább építeni semmi érdekesre, de csak 550 arany. (50% mana regen, -10%cdr)
Sokan vesznek egy 2. doran ringet a mana regenért, de a cdr miatt szerintem ez jobban megérné mint a +15 ap.
A build lényege hogy minél gyorsabban lehessen stackelni.
scaling rúnákkal 9. szinten elérhető a 20%
18. szinten tárgyak nélkül 35%. Morelloval így meglenne a 45% 12.-13. szinten.
:S -
#52384 Csak magaddal törődj. Select közben olvass redditet, játék közben meg húzd ki a chatet ha elindul a majomkodás. -
Plata #52383 Nem mondtam hogy jó játékosnak tartom magam,csak azért raktam be képeket mert az utóbbi pár napban feltűnően megszaporodott az idióták száma.És szinte állandóvá vált hogy mindig surrender minden meccs vége,akár nyerünk akár vesztünk nem lehet egy jót játszani mert hamar feladják.Max távolsági vagy Ap hősökkel tudok úgy ahogy játszani,szinte csak ilyenem van.Kivéve az amit ajándékba kaptam Riot-tól vagy jútúb vagy egyéb akcióban régen.Öszvisz egyszer voltam rankeden pár éve mikor vagy marha fáradt voltam vagy piás és nem vettem észre hogy rankedre jelentkeztem. -
#52382 amúgy el tudod hinni, hogy minden más játékos is beleszalad ezekbe? nem kell mindről kép, meg tudjuk élni mi is ezeket, hidd el :)
mondjuk az a mindfuck hogy amúgy a válasz nem, nem mindenki szalad bele ilyenekbe - engem mágikus módon az esetek kilencvensok százalékában minden általad linkelt jellegű jószág elkerül
nem is kell hozzá varázslónak lenni, csak 1-2 apróságra odafigyelni - viszont amikor én linkeltem be ide minden olyan endgame screent, ahol jó statom volt, és volt flame, azzal érdekes módon nem jutottam sehova
elfogadod, ha most nagyon megdícsérlek, hogy milyen ügyesen játszol minden championnal, és lépsz tovább? menjél rankedre, juss fel minimum diamondba, és térjünk vissza a flame kérdésre, meg fogsz lepődni! -
EnxTheOne #52381 Azt lehet tudni hogy mikor lesz legközelebb rúna oldal akció? -
Plata #52380 WoT helyett LoL-oznék,mert ugye WoT nyáron halott,a sok állattól. -
#52379 nyári szünet.. ilyenkor hanyagolni kell ezt a játékot. -
Plata #52378 Na most a másik csapatban voltak a veszekedősök.Sajna ez is surrender lett.
Próbáltam volna Brand-al supportolni katarinát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.23. 19:21:32 -
#52377 Idióták mindenhol vannak. :) -
Plata #52376 Régen Eu westen játszottam,de emlékeim szerint ott sem volt jobb a helyzet. -
#52375 Kb és azt a hármat szépen kisorsolja a játék minden meccs előtt. :d -
#52374 azon gondolkoztam hogy 10ből mennyi ilyen, jófej voltam és mondtam rá egy hármat -
#52373 Valójában csak millióból egy játékos ilyen. ¯\_(ツ)_/¯ -
Plata #52372 Egyet ignoráltam,az előző meccsen volt egy ideg beteg,nem csak hogy összeveszett csapattaggal és csak abból állt a játéka hogy TF-el éledés után egyből beszaladt az ellenséges csapatba,de irtó mocskosul dumált cseten,szidta ez mindenkinek az összes elérhető rokonát. -
#52371 vagy nem :p -
#52370 nem követem jó ideje az LCS-t, nincs még ott? nincs valami fiddle main új játékos? -
#52369 Bármikor berobbanhat az LCS-be a Fiddlejével!
#52368: ignoráld őket és játssz rendesen, kövi meccsen majd a másik csapatban lesznek -
Plata #52368 Ami azt illeti már jó pár éve játszom a játékkal,csak nem túl sokat.
Most valahogy 1-2 év kihagyás után megint rákattantam.És napi 1-2 csatát letolnék.ha hagynának. -
#52367 majd túl leszel a mások miatti sírásba burkolt faszrázáson, mind átestünk rajta
zippo vagy ki a halál évekig nem unta meg, úgyhogy még nem késtél el semmivel
tényleg, mi van vele? eltűnt nagyon -
#52366 Nem tudom, szerintem a nyári szünet és vagy a nyári hőség tett be az embereknek. Gold2ből 4-be sikerült visszaküzdenem magam. Többségében már a meccs elején kitörő balhék miatt. :) -
Plata #52365 Mi a fene van a népekkel már,állandóan azzal kezdődik egy csata hogy egymást anyázzák meg szidják,egymás után feladják a tök laza csatákat azonnal.
Ma két csatát próbáltam játszani,mindkettőben összevesztek csapattársak az elején mire két idióta kijelentette hogy szándékosan megöli magát.
-
#52364 jó is az ilyen, föleg ha bemakrózod programozható egérre:D, Valamelyik meccsen kb 1 hete láttam ilyet élőbe először. néztem is h mi a fene történt :D -
EnxTheOne #52363 Köszönöm a válaszokat, de jobban belegondolva szerintem Ekko lesz :D
-
Plata #52362 Hát nem gondoltam volna hogy egy ilyen nem távolsági varázslóval is megtalálom a hangot.
Szinte mindig csak mage karival vagy távolságival játszom,de most az egyszer belementem közelharcba Sejuani-val pedig még csak 1-2 csatát mentem vele.Asszem piszok mázlim volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elméletileg supportolni akartam csak.
Doboz tartalma viszont nem túl jó,valami drágakő meg egy Vladimir márki töredék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.20. 23:05:01 -
#52361 Hátha valaki még nem látta volna.
elsírom magam amikor nézem, hogy játszik.
-
#52360 Hecarim teljesen jó most feljebb is köszönhetően a Trinity változásnak. A 3 közül én őt javasolnám, bár lee-vel az egyik legélvezetesebb játszani, az egyik legnehezebb is (500+ játék után is messze vagyok attól, ahogy lehet játszani vele.) -
HugeJackedman #52359 Hecarim jelenleg egészen jó leglábbis platináig, skarner nem jó pick, ha hátrányba kerül a csapatod és nem tudod kontrollálni a pontjait eléggé agyonvernek és nem is elég mobilis, Lee-nél pedig rengeteg a hibalehetőség, más karakterrel is ugyanazt megtudod csinálni csak egyszerűbben. -
EnxTheOne #52358 Hi,
ezek közül melyik jungeles championt ajánlanátok?
Lee sin: leginkább az ulti tetszik, elvileg 2X knock back távolsága mint a gragas ultinak, + nagyon mobilis
Hecarim: szintén nagyon mobilis
Skarner: hook <3
-
Plata #52357 Nekem legjobban Ziggs jön be,olyan jókat lehet vele ökörködni.tegnap játszottam két csatát,az egyik ez az új játékmód,de az nagyon vacak volt,mert mindenki Yasuo lett,azzal meg sosem játszanék magamtól.De az win lett,utána egy simát játszottam Ziggs-el,az meg defeat,de jó lett.
Ha Zed meg Jax nem ment volna mindig neki 3-4 ellenségnek jó lett volna,de el feedelték Azirt.
Én meg végig szekáltam Luciant és Lux-ot.
-
Plata #52356 Köszi,akkor várok hátha,még sosem próbáltam. -
#52355 Nagyon nehéz karakternek gondolom, ráadásul ha az arcodba vannak kb véged. Szerintem várj egy free hétre ha még nem próbáltad ki, de ha igen és tetszett akkor miért ne? :)
Én maradnék a tank buildként max ha nagyon sok kill van nálad akkor iktass be egy abyt vagy maszkot a buildbe. -
Plata #52354 Olyan kérdésem volna hogy szerintetek Aurelion Sol-t megéri megvenni?
Most arra gyűjtöm az IP-t.
Másik hogy Sejuani ugye tankféleség lenne,de csak tanknak érdemes öltöztetni?vagy nagyon nagy baromság lenne AP cuccokat aggatni rá?Úgy vettem észre nagyon erősek a képességei,ha talán több AP cucca lenne nem csak Liandry amit tegnap adtam neki talán erősebb lenne.
Bocs a hülye kérdésekért,de ti értetek ehhez a játékhoz,én csak kedvtelésből játszom vele. -
RainForest #52353 Én a helyedbe nem vennék RP-ből champet, később megbánod.
A blind pick sose volt jó ilyen szempontból, menj draftot, max vársz 10 percet, de sokkal jobb gameket mehetsz. -
Plata #52352 Valamiért megtetszett nekem Sejuani,mivel nincs IP-m rá elég megvettem RP-ből,elsőre eltoltam a dolgot mert figyelmetlen voltam és kifelejtettem a sujtást,így buktam a vadász bicskát.De elsőre tetszik a hős,nagyon aranyos.De bukta lett megint feederbe botlottam,az előző csatában kalóz pajtival próbáltam játszani,elég jó ment volna de a csapat elég dinnye volt,az egyik szándékosan kinyíratta magát állandóan,szinte sosem sikerül gangplankal olyan hosszú csatát menni amiben összegyűlne 500 vacak az ultiját erősíteni.Jah és még össze is vesztek csata elején,amiből az lett hogy az egyik ökör inkább át ment szándékosan feederbe.
Azon vesztek össze hogy kimondta elsőnek hogy top,Meguntam hogy azt ismételgették hogy i am top,i said,first,én meg beírtam nekik hogy i am noob i said first,erre reportolni akartak. -
Plata #52351 Voltam egy random meccsen és belém is belém kötött Ezreal,supportot játszottam Lux-al,
Miss Fortune-nak toltam supportot,de Ezrealt megöltem négyszer marha messziről,már az elsőnél elkezdett noob-ozni,később mikor már volt ultim és párszor még sikerült lelőni még jobban ugatott.Végén már vissza akartam neki szólni hogy foglalkozzon magával,de szégyen nem szégyen,elfelejtettem hogyan kell közös csetre írni.