53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    szokott lenni igen, minél sűrűbben játszol, annál többször találkozol ismerős nevekkel
    de azért alapvetően ez inkább az ilyen nem-annyira-játékos-időpontokban jellemző, pl hajnalban / reggel / délelőtt
    van gecisok játékos, manapság a diamond már nem egy nagy cucc, régen (~2 szezonnal ezelőtt) azért nagyobb értéket képviselt
  • TBTPumpa
    Új Project skinek - Ashe, Ekko, Katarina:

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.19. 17:16:46
  • sadface #52428
    Amikor tavaly ott voltam, akkor nem lehetett nagyon észrevenni. Néha 30 meccsenként volt olyan aki írta, hogy emlékszik rád stb de nem túl gyakori. Max talán éjjel nonstop játéknál.
  • Jani Hun
    Amugy srácok, aki diamondban van szokott gyakran ugyan azokkal játszani solo queueba? ugyértem hogy annyian kevesen vannak odafen?:D qt-t szoktam nézni és ő elég gyakran játszik ugyan azokkkal, igaz ő még fentebb van.
  • j0nNyKa

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.19. 17:17:10
  • SzirmosSzisza

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.19. 17:17:36
  • sadface #52424
    stixxay pentája még mindig godlike
  • j0nNyKa
    2. jelenet :O

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.19. 17:18:01
  • DarkHorSe

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.19. 17:18:30
  • EnxTheOne
    Akkor mit lehet csinálni ha nem tudok csatlakozni a csevegő szolgáltatáshoz?

Kliens alján ezt írja:
    "Bejelentkezés a csevegési szolgálatba...."

Nem tudom használni a barátlistát, és hősválasztáskor nem működik a chat,
    Kliensben elindítottam a javítást, de nem oldotta meg :(
  • j0nNyKa

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.19. 17:19:19
  • BEAST #52419
    Igazából csak Azirhoz hozta meg a kedvemet. :)
  • j0nNyKa
    1. részében azért van 1-2 bronz jelenet, de faszás ez is

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.19. 17:23:30
  • BEAST #52417
    Szépen összeválogatott jelenetek. Hisztit nem láttam, de gyenge troll játékosokat sem.
  • j0nNyKa
    ebből lehet tanulni, aki akar
    érdemes megnézni mennyi hisztit látni a jelenetekben

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.19. 17:18:54
  • sadface #52415

Végre sikerült egy vállalható szintet elérni Rivennel. Már úgy-ahogy megy.:D
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.19. 17:26:14
  • j0nNyKa

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.19. 17:20:15
  • Plata
    Kicsit fura lesz hogy mágusból supportot csinálnak,de az ultija mókás.
    Kár hogy ez a hexakill csak pár napig marad bent,négyet sikerült összehozni.
    Egész jó buli.Mind a négyet Ziggs-el toltam le,egész jól sikerültek,3 vereség 1 győzelem.
    A legjobb vereség 21/0/23 lett.Szerencsém volt mert kifogtam megint Akali Ekko párost és azokat a legkönnyebb megölni.
    Ekko végén már ideges volt és berta párszor hogy megöl.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.04. 20:57:25
  • j0nNyKa

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.19. 17:26:38
  • j0nNyKa

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.07.19. 17:19:45
  • j0nNyKa
    mindenképp megpróbálhatjuk, de nekem teljesen komolyan a legtöbb héten 1 meccsre sincs időm, egyszerűen nem vagyok otthon annyit

mind1, nézzük, próbáljuk, én akkor jönnék, továbbra is support role-ban
  • Christian88
    Mind a ket eu-s szerveren ez a nevem. Azon is lehet kb 150 meccs ebben a szezonban. Nem olvastam meg at teljesen milyen idopontba rakjak a ranked 5-t, de szerintem 1-2re csak ossze tudnank jonni.

Saface: teljesen mindegy . Reszemrol nem az a cel, hogy LCS-ig eljussunk.
  • j0nNyKa
    ilyen tippet nem írtam, de amennyi energiát a sírásba fektetsz, annyiból már master ligában lennél, ha gyakorlásra szentelnéd
    mellesleg akár el is kezdhetnéd élvezni a játékot, de ez csak egy mellékes kis tipp

+ abból indulj ki, hogy 2-3 sornál hosszabb hszeket a kutya se olvas el, manapság nem divat figyelni egymásra
  • Plata
    Köszi majd holnap átolvasgatom őket,hátha van ziggs-hez is tipp benne.
    Gondoltam ma még játszom egyet lefekvés előtt.Hát megint jó vacak lett.
    Midre mentem,heimer egy tahó volt,mikor látta hogy jól megy nekem próbált lopni killeket,párat sikerült is,de párszor megszívta és utána meg rám szált.Végig pofázott hogy report,satubbi,vicc hogy a többiek meg ezért ugatták le.
    Jah meg Vayne és leblanc is nagyon szépeket mondtak,vayne irtó papír volt,pattogó bomba fél hp-ját lekapta sokszor.De Jax jó fej volt,az meg megdícsért hogy négyen sem tudtak megölni,egész végig sikerrel kivédtem a támadásaikat és volt hogy hiába ugrottak rám négyen,megöltem egyet többi elfutott kevés hp-val.A legvégén egyszer elbambultam mikor védtem a bázist,így tudtak megölni.

Jah Vayne-t reportoltam,mert ő nagyon durván szólogatott,mikor rohadt messziről pattogó labdával párszor kikugliztam.meg heimert is,bár ő nem anyázott,de ő sem nagyon fogta vissza.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.01. 00:25:23
  • sadface #52406
    Engem érdekelne, ámbár már nem megy úgy a játék mint szeretném. :)

Szerintem kezdőknek még így is rengeteg hasznos infó van benne.
  • j0nNyKa
    ők azok, szerintem már sok benne a "lejárt" infó, mindenesetre megéri átfutni

krisz: nem szoktam mostanság játszani, nincs időm - kedvem amúgy lenne
    de egyébként látom kb ugyanannyi játékunk van, vagy ez neked csak egy accod? :)
  • Christian88
    Valakiket érdekelne az itt lévők közül a ranked 5? Én elszórakoznék, ha van pár ember. Jhonny? ha már van ezsgé.
  • sadface #52403
    Jonny írt pár cikket, ha megkéred biztos belinkelni. :) vagy keresd vissza a topicban.
  • Plata
    Nincs valami jó magyar leírás a LoL-ról kezdőknek?
    Én már nem tudom hogy most tényleg szarul játszom vagy a csapattársak hülyék.
    Megint agresszíven játszottam ziggs-el,elvileg corki-nak supportoltam volna,de az egy idióta kamikaze volt,vagy kétszer megölte a torony.Miután benyomta a kamikazet megöltem a két ellenséget,párszor még megölette magát idióta módon utána afkolt.Én meg egyedül harcoltam kettő vagy néha 5 ellenféllel.Csak akkor tudtak megölni mikor mind rám jöttek.Szerintem nem is volt rossz csata,bár csapattársak elég durván szidták egymást már az eleje óta.

Jah Yasuo még azért is ugatott mert megöltem majdnem az összes ellenséget egyedül,mikor megpróbálták a tornyunkat ledönteni.
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    6.13 patch notes
  • sadface #52399
    rizsa feldátum

az ulti nagyon király
  • sadface #52398
    Nekem az első három tetszett főleg az azir a többi annyira nem volt extra.
  • BEAST #52397
    Azért az a lucian penta se semmi az elején :)
  • j0nNyKa
    az a top1 jelenet
  • DarkHorSe
    Keruletbe meg ne lassam ezutan
  • SzirmosSzisza
    köztünk mindennek vége :(
  • Jani Hun
    nemrég jött be, elég ritka.
    Nekem 3 oldalam van, 1 alap ap, ami elmegy supportnak is ha azon mulik, 1 adc + 1 ad bruiser, igaz lényegében csak adczek , sszóval nem is kell nekem más, emberfüggö, de egyértelmüen minnél több van annál jobb, jobban tudod counterelni az enemy championöket föleg ha mides vagy, hisz ott lehet ad ap , assassinok, stb. Én azt mondom hogy sose szégyen utána nézni a dolgoknak, casualba rankedezem heti 5 meccs kb, normált meg nem veszem anynira komolyan, de álltalában 1champ 1 runa oldal szokott lenni ha jól sejtem
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.06.26. 18:37:33
  • Plata
    Nekem is kéne még egy rúna oldal,két ap-s oldalam van,de már egy Ad-t is össze kéne rakni.De nem szoktam ad hőssel játszani mert nincs ad rúnám és fölös rúna oldalam.
    Egyébként mikor lesz megint személyre szabott akció LoL-ban?Két napja eltűntek és nem jött újabb.
    Az előző azt hiszem 6 ajánlatból megvettem 3-at,medencés bulis Ziggs,kapitány Miss Fortune és örző Nautilus-t,zord kaszás Karthus meg asszem játék katona Gangplank és talán bűbájtolvaj Lux volt még leárazva.De azokat nem vettem meg.Még van egy kevés RP-m de nincs új akció.
  • BEAST #52391
    Tahm Kench és Lulu. Support champnek melyiket lenne érdemes most beszerezni? Egyiket se nagyon látom mostanában rankeden, de amikor igen akkor Tahm ellen nagyobb kihivás játszani, legalábbis eleinte. Jól bírja az ütéseket és simán kimenti az adct a szorult helyzetekből.