League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
pedig fizz ellen jól álltad a sarat ahogy elnézem.
Hegi90
elvileg de.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tigeroo
mostis ezvolt, ezrealünk csak ennyit bírt válaszolni hogy "idc", teamfightekbõl is mindig hiányzott, az ellenfél reportolta nekünk, de én leszartam.

hegi: én olyankor ignorra rakom, akkor sem kaphatom meg csapattársnak ugye?
j0nNyKa
uninstall and kill yourself plz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hegi90
ennyi bmeg szar vagy 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Czdano
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

sadface
Jelentkeznék.

Jazzy:

Remélem az a Nautilus az csak szereti használni az iróniát.

I decide when I'm done.

jazzy
SzirmosSzisza
Ha direkt akkor szoktam. Ha rosszul játszik akkor nem, nekem is volt már olyan feedeltem (bár errõl csak a krónikák írnak, élõ ember még nem látott ilyet <#idiota>)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
én szoktam, miért ne reportolnám. már ha tényleg feedel és nem csak szarul játszik. a köv meccsen lehet az én csapatomban lesz...

tigeroo
egyáltalán van olyan ember aki az enemy feedert reportolja?
Hegi90
bennem már kialakult a teljes chat ignore, észre se veszem ha írnak. Ha lanen vagyok kb azt se tudom milyen champek vannak a többi lanen amíg nincs teamfight.

amúgy ja: #yolo

jazzy
yolo swag
Csak én vagyok úgy vele, hogy egyáltalán nem tudom komolyan venni azt, aki a "noob" és "feeder" terminus technicus-okat rendszeresen használja, sõt, egyenesen irritál?

sadface
330-at mondtak csoportban asszem'

I decide when I'm done.

Mazarex
ausztrál szerón volt már valaki? milyen a ping meg egyebek?

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

jazzy
Szép nap volt a tegnapi 😄
sadface
Tbt nem ismerõs? 😄 amúgy történt egy apróság majd elmesélem.

I decide when I'm done.

ronihun
Csodás lezárása a mai ranked fos szériának, hogy amikor 8-1-be állok, és az egész csapat jól áll, már az inhibeket ütjük, akkor elkezd dc-zni a jarvanunk. De nem baj, mert volt, hogy 2v5-be és 4v5be nyertünk teamfightot, már a nexus turreteket is levertük, erre egyszer meghalt egyikünk idõ elõtt és kész, nem tudtunk megnyerni egy teamfightot és befejezték, úgy hogy elõtte nem volt leütve még az outer turret se. Ennyire rég idegesítettem fel magam egy meccsen. Ma flameltek, leaveltek, minden volt ami csak lehet, de leszartam, nem érdekelt. De ez egyszerûen annyira idegesítõ...

...

zippofcy
Tökösmákos

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

cataflam02
Dobjál te egy accnevet felveszlek, csak gyors elszívok egy cigit.

One more story

zippofcy
Mi az accod neve?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

cataflam02
Zippo gyere már egy normált EASTEN.

One more story

Hegi90
öö nem, nem tartott neki tovább 1 percnél szerintem. hozott magával lilát, így nem szagolt oda senki ja

zippofcy
Nezmeti dohánybolt koncessziót adok annak aki segít felhúzni LázárJaniBuzit Goldba 😄

zippofcy
Ilyenkor bezzeg kapok egy feeder teemo + lux párost ... enemy csapat totál noob volt csak a vayne-üket elfeedelték az amúgy nem rossz taric-unk meg csirke volt teamfightot kezdeni így nem tudtam kiszedni vayne-t 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zippofcy
Tarthatott vagy 3 percig, skilles enemy team az ami addig oda se szagol.
Aztán gondolom végig ownolt a doran's ringekkel, mikor mana nem kell a kék buff mellé, viszont a CD az nagyon.

Hegi90
ezen besírtam a röhögéstõl

amúgy ugyanebben a játékban fiddle jungle 12. percben sorci boots+2xdorans ringgel szétkúrta a dragont. azon köpni nyelni nem tudtam.

SzirmosSzisza
Középsõ logikád alapján épp a fordítottnak kéne történnie amúgy. (ugye ellenség csapatában 5 random van, tiedben csak 4 és te ugye nem vagy se leaver se feeder 😄). A több win, mint lose pedig teljesen átlagos teljesítmény (legalább szerintem). De kár ezen flamelni imho, van ismerõsöm, aki Gold I, de több loseja van, mert rossz volt a nete és emiatt vesztett jó sokat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
cat. miért.

zippofcy
Trollkodás hogy kiröhögöm azt aki úgy gondolja hogy egy játékos adott játékbeli tudását az határozza meg hogy ikont vagy gyorsbillentyût használ vmihez?

Errõl eszembe jut a másik nagyokos, Athem aki a logoutos cikkem alatti hozzászólásában váltig bizonygatta hogy azonos win / loss arány az rossz.

Vagyis hogy akinek van kb. 500 win és 500 lost meccse az nem jó játékos.

Próbáltam neki megmagyarázni hogy átlag minden harmadik meccsben van feeder vagy leaver. Meg hogy az ember próbálgatja a különbözõ championokat. Ha ehhez hozzávesszük hogy ez egy csapatjáték ahol ha az ellenfél játékosai közül csak kettõ sokkal jobb mint te két csapattársad akkor már szinte biztos a vereség, nyilvánvaló hogy SZÓLÓBAN azonos win / lost arány NAGYON jó.

De vagy trollkodott, vagy annyira ostoba hogy nem fogta fel.
Persze ha valaki általában premade 5-ös csapatban tolja, pláne ha mindenki általa jól ismert championnal játszik úgy még a 3x-os win / lost arány se nagy szám, elismerem.

Szal mindenki vegye már észre magát ... hogy ki trollkodik itt kivel 😛

Törökön szinte, ruszkiba csak Fiddle-vel tolom. lvl 30-at mire elérem, talán még meg lesz a 2x-es win / loss arányom. Nem biztos. Ruszkin lvl 14-en még megvolt a 3x-os szorzó de aztán egymás után 9 béna csapatot kaptam. Van ilyen.

Mindenki szólózzon fel egy accountot lvl 30-ra és nézze meg hány nyert és vesztett meccse van mielõtt baromságokat dumálna amirõl fogalma sincs.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

TBTPumpa
Ez se rossz:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tigeroo
repült a plusz cunci XD
tigeroo
"Hé lányok ha megakarjatok probalni milyen egy 1500 elo feletti emberrel jarni állok elébe"

😄
rhazid
Basszameg. :'D

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Én is facechec-keltem már bokrot az 50.percben baron fight elõtt. Azt a flame-t senkinek se kívánom. 😄
zippofcy
Jaja nehogymá ennek válaszolni aki EGÉRKATTINTÁSSAL adja a skillpontokat !
Ez már mindennek a legalja. Bezzeg én a jánosvitéz még WCzni is billentyûzetkombinációval WCzek ! Na ezt überelje vki 😛

SzirmosSzisza
Nekem volt, hogy 9/0/5 voltam, többiek mind feedeltek, egyszer rosszul helyezkedtem és all chatben irkálták, hogy report lux just threw the game ...

j0nNyKa
neee válaszolj már neki.

jazzy
Most mondanám, hogy ilyen meg olyan geci vagy, de amilyen óvodásokkal kerültem össze mostanában már már azt mondhatom megértelek. Én carryztem nekik 1 gamet, 6-1-20ban álltam Jarvannal, minden lanet felfeedeltem és a játék végén kaptam 4 reportot a csapattársaimtól.
SzirmosSzisza

BEAST
Csak gratulálni tudok.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

zippofcy
Legpoénosabb ranked meccsem ment le az elõbb.
Folyamatosan pusholta a csapatom mind3 lane-t, elkezdtek pofázni miért nem gankelek. Mondtam nekik kussoljanak. Erre elkezdték last hittel leöldösni a jungle-t. Ezért kezdõrõl végignéztem ahogy elvéreztek 4en a totál béna ellenfél ellen mikor már 20-10 volt az állás a javunkra.
Közbe folyamatosan idegesítettem õket ... kérdezték miért vagyok genya, mondtam nekik tegnap is nyertem két rankedet de ilyen balfasz idiótákat szenvedni nem látok mindennap 😄 😄

TBTPumpa
Hát annál az AD Ahri-nál azt hittem kiégek, de szépen elverted vele LB-t. <#eljen>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tényleg jó 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár már kiskoromban is utáltam ha nem volt happy end <#schmoll2>

SzirmosSzisza
Fú, ez rohadt jó!

sadface
Te se a lényeget veszed észre. 😄

I decide when I'm done.

zeli
A másodikon Ashe nem bonyolította túl a buildet. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.