League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
hegi: én olyankor ignorra rakom, akkor sem kaphatom meg csapattársnak ugye?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Jazzy:
Remélem az a Nautilus az csak szereti használni az iróniát.
I decide when I'm done.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
amúgy ja: #yolo
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
...
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán gondolom végig ownolt a doran's ringekkel, mikor mana nem kell a kék buff mellé, viszont a CD az nagyon.
amúgy ugyanebben a játékban fiddle jungle 12. percben sorci boots+2xdorans ringgel szétkúrta a dragont. azon köpni nyelni nem tudtam.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Errõl eszembe jut a másik nagyokos, Athem aki a logoutos cikkem alatti hozzászólásában váltig bizonygatta hogy azonos win / loss arány az rossz.
Vagyis hogy akinek van kb. 500 win és 500 lost meccse az nem jó játékos.
Próbáltam neki megmagyarázni hogy átlag minden harmadik meccsben van feeder vagy leaver. Meg hogy az ember próbálgatja a különbözõ championokat. Ha ehhez hozzávesszük hogy ez egy csapatjáték ahol ha az ellenfél játékosai közül csak kettõ sokkal jobb mint te két csapattársad akkor már szinte biztos a vereség, nyilvánvaló hogy SZÓLÓBAN azonos win / lost arány NAGYON jó.
De vagy trollkodott, vagy annyira ostoba hogy nem fogta fel.
Persze ha valaki általában premade 5-ös csapatban tolja, pláne ha mindenki általa jól ismert championnal játszik úgy még a 3x-os win / lost arány se nagy szám, elismerem.
Szal mindenki vegye már észre magát ... hogy ki trollkodik itt kivel 😛
Törökön szinte, ruszkiba csak Fiddle-vel tolom. lvl 30-at mire elérem, talán még meg lesz a 2x-es win / loss arányom. Nem biztos. Ruszkin lvl 14-en még megvolt a 3x-os szorzó de aztán egymás után 9 béna csapatot kaptam. Van ilyen.
Mindenki szólózzon fel egy accountot lvl 30-ra és nézze meg hány nyert és vesztett meccse van mielõtt baromságokat dumálna amirõl fogalma sincs.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
<#nezze>#nezze>
Ez már mindennek a legalja. Bezzeg én a jánosvitéz még WCzni is billentyûzetkombinációval WCzek ! Na ezt überelje vki 😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Folyamatosan pusholta a csapatom mind3 lane-t, elkezdtek pofázni miért nem gankelek. Mondtam nekik kussoljanak. Erre elkezdték last hittel leöldösni a jungle-t. Ezért kezdõrõl végignéztem ahogy elvéreztek 4en a totál béna ellenfél ellen mikor már 20-10 volt az állás a javunkra.
Közbe folyamatosan idegesítettem õket ... kérdezték miért vagyok genya, mondtam nekik tegnap is nyertem két rankedet de ilyen balfasz idiótákat szenvedni nem látok mindennap 😄 😄
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)