League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálad nyilván nem, de ezen annyira azért nem lepõdtem most meg.

Why so serious?

Unknow
Egy fecske nem csinál nyarat. Nagy általánosságról van szó. Mindenkinek vannak ötletei, mert mindenki azt akarja érezni,hogy valamilyen szinten õ a legjobb, "letett valamit az asztalra" a játékban, vagy valami egyedit hozott és nyomot hagyott.

Nagyrészben viszont ez nem bronze-silver-gold körül történik. Evvan...
Különc
Annak a gyereknek Nobel-díjat adnék azért az ötletért egyébként, annyira zseniális (volt)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ezzel sem értek teljesen egyet. Mert pl az Ap tryndát se pro találta ki, sõt még csak nem is diamond player. Aztán még is, LCS-en pickelték. Attól még, hogy nem diamond játékos, még találhat ki jó dolgokat.
SzirmosSzisza
Végig olvastam a topikot, de nem láttam cikkre linket 😞

Vagy még a régirõl van szó, aminek a végén tippek vannak az elo rendszer megreformálásáról ?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Unknow
Nem a topikról volt szó, hanem a cikkrõl...de örülök,hogy figyeltél és úgy szóltál bele abba amirõl szó volt 😛
SzirmosSzisza
Azon a szinten amin õ van lehet, hogy mûködik. Vagyis inkább (még) nem találkozott olyannal, aki elverte volna és emiatt azt hiszi jó és ezt terjeszti is. Én úgy vagyok ezzel, had csinálja. De a topik nagyobbik része silver-gold ágon van, emiatt nem igazán értem, hogy ilyenekbõl problémát kéne csinálni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zickler
Már csak azért is nézzétek, hogy halljátok hogyan mondják Vizicsacsi nevét 😄

Battletag: Muhee#2716

Különc
Szerintem a mindennap 50 screenshot beszúrása silverbõl mérvadó, oké?

Unknow
Nem..de azért ne tegyük ki egy cikkbe és osszuk meg úgy mint ha az lenne a nagy igazság. Az maximum egy szerény vélemény, amire elég a fórum. Ez az én véleményem...

Az a gond,hogy sokan ego problémát csinálnak abból, hogy nem számít mit mondanak, és nem képesek elfogadni a tényt: átlagos, átlag alatti játékosok. Nem mérvadó véleményekkel. Ez itt mindenkire igaz, beleértve engem is...ha tetszik, ha nem.

Btw többek között ezért is nehéz a soloq , mert ott minden pistike azt hiszi,hogy az õ tudása átlag feletti, és nem képes elfogadni, hogy nem: nem valid a garen support, nem a heimer mid sem jó most, nem...nem lehet úgy megreformálni a metát ahogy õ akarja. Egyszerûen azért mert ha ezek mûködnének, már nála jobb játékosok rájöttek volna és használnák, és már õ se ott lenne ahol.

Ennyirõl van szó...
SzirmosSzisza
Most így bután néz ki tálcán, játék közben meglátjuk majd. De tippre valami minimális (esetleg átlátszó) háttérrel kéne legalább.

Czdano
No jóestét mindenkinek a streammel kapcsolatba lett egy újítás, már kiírja a számok címét amiket játszok, de mivel 67 mp3 címzését kellett átnéznem 6-8 óra gyakorlat után így lehet bugos lesz még.

Ha valaki ráér leírhatná ide, a véleményét, hogy lenne szebb, hova kéne rakni milyen betûtípussal esetleg.

Szóval STREAM ON!!!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

tigeroo
SzirmosSzisza
Jó, tehát akkor szerinted, ha itt valaki véleményt kér, akkor mindenki csöndben legyen, mert nem Diamond? Vagy komolyan nem értelek. János pl hagyja, abba a Diana buildjeit, mert koszos Gold V?

Amúgy persze a "tisztában" levés is relatív fogalom. Gold I pl a top 5%-ot tartalmazza, ami szerintem legalábbis nem olyan rossz. De persze a proságtól messze vannak 😊

jazzy
Ebben a szezonban diamond teteje - challengert mondanék inkább.
zippofcy
"nem hiszem" - hinni a templomban kell.

Az igazság az hogy a premade teamje nélkül, ha csinálna egy új accot csak szólózva még a kétszeres win / lost ratiot se érné el.
Aki pedig újonnan kezdi a játékot, szólóba tolja, championokat próbálgat ki annak még az 1x-es szorzó se jön össze.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Unknow
Ha szerinted gold 1 olyan nagy cucc..nc. Plat 1 - Diamond playerek közül nem hiszem,hogy találsz olyat akik normalban negatívan állnak és stb.

Igen, egyelõre az õ véleményük döntõ, nem a mienk.
zippofcy
De érted õk itt a VIP megmondóemberek a köménymag õk szarták a spanyol viaszt, amit õk mondanak az kinyilatkoztatás.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

SzirmosSzisza
Nem tudom, nekem van ismerõsöm, akinek -30ban van a normal mérlege és Gold I, azt hittem az már tisztában levésnek számít, de akkor én még jó messze vagyok 😞

jazzy
Ez a szarkazmus tryhard még mindig menõ?
Unknow
Ez halál komoly... Mert aki tisztában van ezzel a játékkal, és tényleg jól játszik, az normalban is képes legalább arra, hogy pozitív legyen a mérlege.

Lehet mást mondani, de az tipikusan az,hogy "én nem vagyok szar, akárki akármit mondjon is".
Én játszom veled premade-ben, kéne a diamond és Te fel bírnál húzni oda pár nap alatt, tudom én.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Abban igaza van, hogy aki rankeden is bronz és a w/l is 1.0 alatt van, az tényleg nem lehet egy jó forrás, viszont a saját elojára amit mond az is igaz. Jó példa erre az a Facebook csoport 😄D

zippofcy
Mondom hogy hülyék.
Rám mondják hogy el vagyok szállva magamtól pedig csak tükörbe kéne nézniük.
Ahhoz képest max Gold V-be vannak úgy hogy premade-be nyomják.

SzirmosSzisza
"Ott pedig arról volt szó,hogy ha több a lostod mint a wined = szar a normal elod, és nem mérvadó a véleményed."

Azért ezt szerintem te se gondoltad komolyan 😄

zippofcy
Hagyd rájuk, idióták.

Mazarex
Új teaser a múltkori afro-dual-pistol adc tehát lassan kijön

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

Unknow
Nem buta ..csak azt hiszi magáról a trabant,hogy helikopter.
jazzy
Most tulajdonképpen ez újdonság, hogy zippo buta?
Unknow
Mérvadóbb a véleménye mint a másiknak. Egyébként Zippo barátunk elferdítette a dolgot. Mert annál a postnál konkrétan arról volt szó,hogy kevesebb winje volt mint lostja normalban.

Így okoskodott..ami butaság. Azért mert normalban is van elo. Ez azt jelenti,hogy ha 20-30-al kevesebb wined van, az kb olyan bronze league körül mozog.

Tehát képzeld el ha bronze elo-ra balanceolnának, a bronze elosok nyomatnák az okosságokat. Félreértés ne essék, szerintem az se okoskodjon, aki normalt játszik csak, még ha ott jó is a win/lose aránya..DE : Akinek normalban rossz a win/lose aránya, és még rankedben is alul van, szerintem az ne ossza az észt mint ha tényeket közölne.

Véleményt lehet mondani, de egy cikket úgy leközölni, ahol tényként beállítva ad buta tanácsokat, azért erõs 😛
ronihun
Szóval ha valakinek 520 winje van és 475 lostja normalban, akkor annak mérvadó a véleménye, de ha valakinek 600-598 az aránya akkor annak kevésbé? Nem kötözködésbõl, csak hogy jól értem-e.

...

Unknow
Az az Athem nevû ember én vagyok... 😛

Ott pedig arról volt szó,hogy ha több a lostod mint a wined = szar a normal elod, és nem mérvadó a véleményed.

Fact...

---

És btw, nekem ne magyarázd,hogy általában minden játékban van feeder/leaver meg egyéb hülyeséget. Tartsd már meg a hülyeségedet magadnak. Játszom ezt a játékot béta óta, igen, rohadt sok meccsem van...

Furcsa, ha nekem 3× annyi játékkal mint neked van sikerült ezt elérnem, akkor lehet te vagy béna 😛
Különc
Nem is létezik ELO Hell <#eplus2>

jazzy
Én öltem meg 1x a topot, egyszer 3as diveból 2t szintén topon, meg shutdownoltam a nidaleet 1x mert már untam, full damagere volt buildelve 1 full kombómba igniteal belehalt, szerintem statokból látszik ki volt a topjuk.

Csak azért linkeltem be, hogy ez jelenleg nyári szünet óta nem kirívóan ritka meccs, hanem minden 3-4. meccsem ilyen. Nem véletlen mondták már többen, hogy a gold az új bronz.

Gold 2 50 pontról buktam le most Gold 5be és nem úgy, mint utoljára, akkor tényleg nagyon szarul játszottam. Most kifejezetten jól játszok 10 meccsbõl 7-8ban, de mégis. Sad.
Különc
Ti csapatotokból ki tolta a damázst?

TBTPumpa
Ashe vs Ezreal

Szegény Orianna. Kapta az Ahri tauntot, utána pedig a Rammus tauntot. Be is írta allchat-be: "Fuk you. I cant move." <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

sadface
Az érzés amikor 40 halálból 2 a tiéd... Felbecsülhetetlen.

I decide when I'm done.

zippofcy
Megjöttem a kerti munkából.
Gyönyörû lett a pázsit ... 😄 😄

jazzy
tigeroo
de olyankor berakja az ignore listádra, csak azért vetettem fel ezt a teóriát.
Czdano
Nemhogy megkapod társnak, de legközelebb is le kell ignoreálnod 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

sadface
Btw Pr3t0r-nak üzenem, hogy mivel a teamem nagy része a VOLT-on van, -és mivel a pöcs adcarrynk is vendégeskedik egy másik csapatnál- ezért tudok jönni a holnapi nc-re.

I decide when I'm done.

sadface
da. Csak most 'Net lagg' van, majd késõbb. (/next time)

I decide when I'm done.

cataflam02
Ha nekem írtad, akkor tõlem jöhetsz 😄 De még zippo kolléga nem adott életjelet.
Tegnap toltunk 2 normált, de annyira könnyû volt mind kettõ.
Mentem 2 first time Aatroxot.
Elsõ game: Én 8-3-6 Zippo 11-1-16
Második game: 17-6-2 Zippo 11-3-16
Én csak az egyik gamen voltam legendary, ha jól emlékszem Zippo mindkettõben.

One more story

sadface
Most mondanám, hogy én is jövök, de sajnos épp most dc-ztem egy gamebõl mert mindenki 'tard volt és inkább nem vártam meg a /ff-t.😄

I decide when I'm done.

cataflam02
Zippo jelenésed van EASTEN.

One more story

j0nNyKa
én értettem, de az az igazság, hogy amíg van olyan itt, akik foglalkozik vele legalább annyira, hogy lenyissa a hszeit, addig nem fogsz tudni mit csinálni.
bannolva úgy se lesz, csak ha már kellõen szétbaszta a fórumot
javaslom hogy ne nyisd le, jobban jársz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Félreértitek. Én itt fórumon belül gondoltam, egy bizonyos visszatérõ jelenségre reflektálva.

jazzy
Kennen ellen voltam
SzirmosSzisza
Semmit se ér, ha a side lane náb és feedeli midet 😊