League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Nagyrészben viszont ez nem bronze-silver-gold körül történik. Evvan...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Vagy még a régirõl van szó, aminek a végén tippek vannak az elo rendszer megreformálásáról ?😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Battletag: Muhee#2716
Az a gond,hogy sokan ego problémát csinálnak abból, hogy nem számít mit mondanak, és nem képesek elfogadni a tényt: átlagos, átlag alatti játékosok. Nem mérvadó véleményekkel. Ez itt mindenkire igaz, beleértve engem is...ha tetszik, ha nem.
Btw többek között ezért is nehéz a soloq , mert ott minden pistike azt hiszi,hogy az õ tudása átlag feletti, és nem képes elfogadni, hogy nem: nem valid a garen support, nem a heimer mid sem jó most, nem...nem lehet úgy megreformálni a metát ahogy õ akarja. Egyszerûen azért mert ha ezek mûködnének, már nála jobb játékosok rájöttek volna és használnák, és már õ se ott lenne ahol.
Ennyirõl van szó...
Ha valaki ráér leírhatná ide, a véleményét, hogy lenne szebb, hova kéne rakni milyen betûtípussal esetleg.
Szóval STREAM ON!!!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Amúgy persze a "tisztában" levés is relatív fogalom. Gold I pl a top 5%-ot tartalmazza, ami szerintem legalábbis nem olyan rossz. De persze a proságtól messze vannak 😊
Az igazság az hogy a premade teamje nélkül, ha csinálna egy új accot csak szólózva még a kétszeres win / lost ratiot se érné el.
Aki pedig újonnan kezdi a játékot, szólóba tolja, championokat próbálgat ki annak még az 1x-es szorzó se jön össze.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Igen, egyelõre az õ véleményük döntõ, nem a mienk.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Lehet mást mondani, de az tipikusan az,hogy "én nem vagyok szar, akárki akármit mondjon is".
Why so serious?
Rám mondják hogy el vagyok szállva magamtól pedig csak tükörbe kéne nézniük.
Ahhoz képest max Gold V-be vannak úgy hogy premade-be nyomják.
Azért ezt szerintem te se gondoltad komolyan 😄
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
Így okoskodott..ami butaság. Azért mert normalban is van elo. Ez azt jelenti,hogy ha 20-30-al kevesebb wined van, az kb olyan bronze league körül mozog.
Tehát képzeld el ha bronze elo-ra balanceolnának, a bronze elosok nyomatnák az okosságokat. Félreértés ne essék, szerintem az se okoskodjon, aki normalt játszik csak, még ha ott jó is a win/lose aránya..DE : Akinek normalban rossz a win/lose aránya, és még rankedben is alul van, szerintem az ne ossza az észt mint ha tényeket közölne.
Véleményt lehet mondani, de egy cikket úgy leközölni, ahol tényként beállítva ad buta tanácsokat, azért erõs 😛
...
Ott pedig arról volt szó,hogy ha több a lostod mint a wined = szar a normal elod, és nem mérvadó a véleményed.
Fact...
---
És btw, nekem ne magyarázd,hogy általában minden játékban van feeder/leaver meg egyéb hülyeséget. Tartsd már meg a hülyeségedet magadnak. Játszom ezt a játékot béta óta, igen, rohadt sok meccsem van...
Furcsa, ha nekem 3× annyi játékkal mint neked van sikerült ezt elérnem, akkor lehet te vagy béna 😛
Csak azért linkeltem be, hogy ez jelenleg nyári szünet óta nem kirívóan ritka meccs, hanem minden 3-4. meccsem ilyen. Nem véletlen mondták már többen, hogy a gold az új bronz.
Gold 2 50 pontról buktam le most Gold 5be és nem úgy, mint utoljára, akkor tényleg nagyon szarul játszottam. Most kifejezetten jól játszok 10 meccsbõl 7-8ban, de mégis. Sad.
Szegény Orianna. Kapta az Ahri tauntot, utána pedig a Rammus tauntot. Be is írta allchat-be: "Fuk you. I cant move." <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Gyönyörû lett a pázsit ... 😄 😄
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
I decide when I'm done.
Tegnap toltunk 2 normált, de annyira könnyû volt mind kettõ.
Mentem 2 first time Aatroxot.
Elsõ game: Én 8-3-6 Zippo 11-1-16
Második game: 17-6-2 Zippo 11-3-16
Én csak az egyik gamen voltam legendary, ha jól emlékszem Zippo mindkettõben.
One more story
I decide when I'm done.
bannolva úgy se lesz, csak ha már kellõen szétbaszta a fórumot
javaslom hogy ne nyisd le, jobban jársz
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/