League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
ez mondjuk igaz

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Mivel nagyrészt amerikai oldal, ezért ez nem is csoda. (pl /r/hungary-nak kevesebb a látogatója, mint /r/BarbaraPalvin-nak 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
mert amerikában elterjedt a baseballal meg a kosárral ez a dráma meg felhajtás a játékosok/csapatok körül. baseball kártyák, csapat logós sapkák, stb. Az egyetemi meccseken is ötvenezres teltház van, meg vadászrepülõkkel avatják fel a meccset, az NFL meg MLB döntõk nyerteseit világbajnokoknak hívják. De amúgy ugyanez van starcraftban is, ott is mindig az amcsi csapatokról szól redditen minden.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Nem sokan vannak ilyenek azért. Egyedül Doublelift, de Õ is csak poénból nyomja, komolyabb interjúkon kijön az igazi énje és ott teljesen "alázatos".

jazzy
Az az allstar semmi más nem volt csak 1 bohóckodás, cirkusz.
Szerintem ugyan úgy fog járni mint tavaly TSM. World championshipen steamroll-olják õket, aztán menni fog a QQ.
480p ide vagy oda, OGN egy másik dimenzió.
jazzy
Igen csak annyira visszataszító ez az " én vagyok a világ legjobbja imádjatok " image amit kialakított 1-2 NA player akik EUban még diamondba is épphogy beférnének, nemhogy a legjobbak közé.
Zickler
Kikapott, úgy hogy NA, kb. 3 hétig folyamatosan gyakorolt. Az EU meg... Snoppeht idézve "Mondjuk úgy nem vitték túlzásba a gyakorlást"

Battletag: Muhee#2716

zeli
Az amerikaiak mindig is ilyen fellengzõsek voltak, mindig megy náluk a dráma, meg ilyenek, és azt hiszik jobbak mindenkinél. Mondjuk allstarsba eu kapott ki mindenkitõl, szal. :c

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sadface

Ilyenkor szeretlek riot.😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Az a probléma, hogy NA fanok nagyon sokan vannak (megnézed NA LCS nézettsége kb másfélszeres) és az ottani csapatok nagyon a fanokra építenek, cserébe eléggé nábok 😄

Mondjuk Cloud 9 még nem volt nemzetközi porondon, kíváncsi leszek mit alkotnak.

j0nNyKa
can't argue with that <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sadface

I decide when I'm done.

jazzy
NA azt hiszi õk jók, aztán mindig lebõgnek mint a szar, meg vannak róla gyõzõdve, hogy õk a legjobb lolosok
Különc
Ráadásul NA az EU-hoz is képest max ökörködés, nem is értem hogy pl. Hotshot után Reginald miért nem lép vissza már, annyira nyomorék az a gyerek

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

zeli
Nálunk mind a 10 ember laggolt, játszhatatlan szar volt...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

A meccsek színvonalára értendõ. És nem akarok senkit se megbántani!
Basszus, LCS OGN-hez képest nagyon szánalmas. 😄
SzirmosSzisza
Bázz, nekem bezzeg sose volt még afk másik csapatban 😞

sadface

Nevetséges. Kéne már a Mercy vote RIOT PLZ.

btw rengar is afk volt vagy laggolt... vicc...

I decide when I'm done.

jazzy
Ja nézném szívesen a koreai vadállatokat, de annyira kifolyik a szemem :/
sadface
Arra ott a tükör.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Jaja, 480p-ig ingyenes. Cserébe jó játékosokat nézhetsz :p

jazzy
Az az a szuper verseny amit csak szar minõségben lehet nézni mert a jó minõség fizetõs? Szemem kifolyik, fizetni meg nem fogok amikor hetente van 2-4 nap LCS.
SzirmosSzisza
OGN lassan kezdõdik.

SzirmosSzisza
Nope, csapat derpelt, elment az áramom, aztán Fizz afk volt csak úgy, aztán teamfightok se sikerültek 😞

zac
Maak
Ugyanabban a ligaban vagyunk ugyanabban a divben, (ugyanolyan szarok vagyunk) velem kene duoznod. <#hehe> Mint a regi szep idokben te arulo...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

BEAST
Én már kezdem unni, ritkán sikerül hatost dobni. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Na fuck it, megpróbálok bejutni promóba 😄

490/.../1000 * x%? 😄

SzirmosSzisza
Smite az true damage, spell vamp meg %-os, szal nem olyan nagyon nehéz kiszámolni 😄

j0nNyKa
true dat
mekkorákat healel átlag? próbálta már valaki?

SzirmosSzisza
Ha van spell vamped :p

j0nNyKa
smite az tényleg sokat gyógyít

Nunu:
E lassít, erõs aoe ulti ami lassít.
Tankosra lehet építeni és Q-val, Smite-al rengeteg Hp-t szed vissza ha van a közelében minion.
A sebzése nem a legnagyobb, de legalább nem viszed el a killt a többiek elõl.
sadface
btw ocelote is így tolja. 😊

I decide when I'm done.

sadface
Akkor ezt tessék meglesni. Support cait. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez volt a második meccsem promoba (ez elõtt 1/1 win) 40-13-ra nyertünk...

I decide when I'm done.

zeli
30/0/0 Fizz az OP amúgy. 😄

j0nNyKa
esélyes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Normális az, hogy az esetek kb. 75%-ában az emberek hard-counterja a teamfight? Elképesztõ mennyi meccs megy el óriási elõnybõl csak azért, mert vagy egyszerûen nem tudnak az emberek teamfightolni, vagy pl. az efeedelt laner túl magabiztossá válik és állandóan ostoba hõsi halált hal.
Mi a franccal kéne játszani, vmi aoe-cc-dmgdealer-tank-junglerrel?

Metalmilitiakid
Van benne némi igazság 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

sadface
Te is kiragadod a lényeget. MOST +20 +25-t kapok. Teccikérteni? 😄

I decide when I'm done.

j0nNyKa
lehet tippelni hogy melyikek voltak a promo meccsek <#idiota>
lolking én
nem hiszem el hogy ez véletlen.

SzirmosSzisza
+5-ökön nem lepõdök meg <#idiota>

money in da bank, pimpin aint easy

sadface
+ ugye a normal gamek.😄 Pár nappal ezelõtt elhatároztam, hogy rankeden only ahri és 7 win / 0 lose és 100 ponton vagyok promo gold 4-be. :3 szvsz atom kari. 71 win-78 lose -> 86 win-81 lose Nem lehetetlen végülis. Az elején még Silver 3-4 kaptam most újra Gold 5-Silver 1. A legszebb az, hogy +5, +6-al indult de a gyökérteameket dodgeoltam és tegnap 0-ról indult egy win streakem és 100-ra felvittem úgy, hogy már +20-+25-t kaptam. Nem tudom mennyit vesztek már nem kaptam ki jóideje. <#idiota> De azért ez kumma jó érzés.😄

I decide when I'm done.

zeli
Több, mint 900, mert összesen ~1700 meccse van vele. 😄

SzirmosSzisza
Még 900 game és beéred <#nezze>

zeli
Ahri main szintén. <#smile>