League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki, aki jártas Elise jungleben, mennyire lehet vele counter-junglezni, és hogyan csinálja? Ha van valami jó leírás külön Elisehez, azt szívesen elolvasnám.

SzirmosSzisza
Gragas 😄

meg cait :3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Jó videókat csinál, high elo fail videókon mindig lehet nevetni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface

Kegyetlenül tolja a tag.

I decide when I'm done.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
jaja 😄D

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
The fight never ends bro.
Hegi90

SzirmosSzisza
Cipõ elsõnek? Retro 😄

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
gragas op

j0nNyKa
gotta love the platina players
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eloryn: hi
Eloryn: can you try to pick me thresh ?
Buuman: hey pref mid
4ndr3as: mid
Buuman: omfg yi is no longer ap...why does the noobs keep picking him mid
Eloryn: .
4ndr3as: why i have to pic an ap mid?
Eloryn: i think we should start flaming right now
Eloryn: because that always wins matches
Buuman: its not about the fucking ap/ad its taht he is useless mid
Eloryn: please start it like hell.
4ndr3as: i will go ad mid
Buuman: shut up eloryn
4ndr3as: and yi is not useless
Buuman: and quit your whining
4ndr3as: he is totaly unbalanced
Buuman: nobody fucking cares
Buuman: ye so shut up
Buuman: fag
4ndr3as: that attitude bu
4ndr3as: op
Buuman: will you go to your mom and cry?
Eloryn: its ok, we lost, we can win the next one
Buuman: or will you face it like a man
Buuman: fucking kids
Eloryn: he can win the next one in two weeks
4ndr3as: i will just ignore and report you
4ndr3as: like i should do
Buuman: yea so stop crying bitch
Eloryn: exactly man.
4ndr3as: and not a single fuc k was given that day
Buuman: and you still talk little shit?
Eloryn: exactly 0 fucks, yep.
Buuman: keep talking then
Buuman: maybe your balls will grow up meanwhile

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TBTPumpa
Rókalány coming!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa

Ilyen egyszerûen nincs... elõbbi meccsemen ellenfél first pick Ryze, aki a második gank után ragequitelt, így életemben elsõ alkalommal megtapasztalhattam milyen 5v4-ben játszani és nyerni.

jazzy
Ha hiszed ha nem most játszottam egyet és a Ryze mid elbukta nekünk 0-8-x stattal.
j0nNyKa
"admin of riot"
nem.. nem találok szavakat.

Mai aram móka : megöltem yi-t egy nidale dárdával, beírta,hogy hacker vagyok és van screenshotja és kapom a bant , aztán folytatta :

matssssssG: u banned man
matssssssG: i know the admin of riot
matssssssG: hes actually my dad
matssssssG: and i just told him that ur irritating me
matssssssG: oh boy ur screwed
thesmexnl: let him report janna too
matssssssG: ye?
thesmexnl: ban
thesmexnl: she was afk
matssssssG: k bans for him 2
thesmexnl: ty
matssssssG: my dads busy 2night
matssssssG: peace off
matssssssG: ^
thesmexnl: cya

j0nNyKa
na látod, nem is SG átok van, hanem ryze átok <#crazya>

Még egy meccs, még egy Ryze, aki az óriási elõnyünket megkoronázta egy 20 perces afk-val, ami miatt természetesen elvesztettük és visszaestem egy divíziót.
Ezzel a fossal csak úgy érdemes játszani ha idõmilliomos vagy.

<#wow1> ilyet is lehet? LoL

SzirmosSzisza
jajj de szar lehet ilyen ellen játszani 😄

j0nNyKa
mi is ezen a véleményen voltunk, csak aztán 10 lose-ból 9-ben a bot lane-nel volt baj, akkor döntöttünk úgy, hogy muszáj jelen lenni boton, lehetõleg supportként

tegnap egyébként egy pont egy ryze-t írt nullára jazzy akalival, szegényt flamelte is a csapata végig, meg egyébként nyertünk is

Gondolhatod, hogy nyilván nem ilyen kontextusban írtam.
Fogalmazzak akkor úgy, az abszolút precízitás kedvéért hogy "a több elérhetõ és lõtávon belül lévõ ellenséges champion közül nem a legoptimálisabbat, hanem pont a legrosszabbat, azaz az ellenséges csapat tankját lövõ attack damage carry"?
Az elõzõ válaszod viszont köszönöm.

Pont most szoptam egy meccset egy 0-12-4-el végzõ Ryze miatt, akinek pontosan harmadannyi cs-e volt, mint az ellenfelének. Egy ilyen lehozhatatlan, ez mégjobban megerõsített a mides dologban.

j0nNyKa
hát ja de a mostani metában bõven van target, aki nem a tank, és közel is van (gondolok itt pl. a fizzekre, elise-ekre, etc.)

j0nNyKa
szvsz semmi baj viktorral, valamiért kialakult, hogy a többi midest "kell" játszani
rohadtul ritkán látunk viktort, de amikor igen, akkor az nagyon nagyon odabaszós 😊

SzirmosSzisza
Ártani nem árt, de, ha mást nem tud lõni, inkább lõje õt, mint menjen be a tömegbe csak azért, hogy elérje valamelyik carryt 😊

De azért nem árt, ha az nem a tank.

zeli
"tankot lõdözõ ad carry," Az AD carrynek nem az a dolga, hogy kiszedje a másik carryt, hanem hogy azt lõje, aki lõtávon belül a legoptimálisabb célpont.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Brand-et azért nem viszik, mert noha earlyben erõs, latere visszább esik más midesekhez képest. Cassiot meg azért nem látni, mert eléggé nehéz champion. Ryze ellen szoktam vinni, mert ellene nagyon jó.
Amúgy AoE championok még: Zyra, Ziggs, Ahri, meg amiket a többiek mondtak, Orit pl ajánlom, szerintem nagyon jó champion.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ja, ezt szoktam nézegetni.
Viktorral amúgy momentán mi a baj? Olvastam, hogy át akarják alakítani a kitjét, pedig nem is rossz.

SzirmosSzisza
Brandot én nem is nagyon láttam hájelón még, talán PL szokta nyomni egyedül.

Amúgy Fizzel eléggé jól lehet roamolni. Vagy esetleg Karthus, bár ott ugye ez picit mást jelent 😄

j0nNyKa
háááááááát, roamolni én kassával járnék meg akalival, aoe nuke championokra meg magic pen cipõt vennék mindenképp

brand nagyon underplayed, kíváncsi vagyok hogy mennyire lehetne vele carry-zni, bár én azt mondanám, hogy sokkal inkább az általam leírtak

cassiot nem is tolják, meg a win rate-je is fos

ezt a chartot érdemes amúgy szerintem nézegetni, meg itt a többi fajtát

Ez teljesen igaz. De a meccseimen a visszatérõ problémák olyanok szoktak lenni, hogy pl. zéró dmg-et toló mides van (pl. tank ryze), tankot lõdözõ ad carry, 4v5 szituációk, stb. Ezért kell vmi nuker aoe champ, akire ráteszek egy boots of mobilityt, így meg van oldva a roamolás és a laneken a besegítés, ill. teamfightokban fel tudok robbantani akár több ellenfelet is, ezért agyalok Brand/Cassio/Kennenen. Orianna megvan, jó is, de nem érzem olyan hatékonynak az ultiját a fenti szituációkra, Lissandra meg vhogy nem jött be, nem állt kézre mikor próbáltam, de lehet kellene adni neki még egy esélyt.

j0nNyKa
szvsz attól függõen, hogy milyen játékstílus jön be: orianna, kennen, lissandra
én ezekbõl kennent vennék, nem tudom miért

de amúgy ezekhez minimum annyira kell egy jó csapat, mint egy jarvanhoz, hiába tolsz velük egy jó ultit, ha nem követnek a többiek.. :\

ezért hozok mostanság malphite-ot, annyira egyértelmû vele az ulti, hogy arra a hülye is followol 😊

Czdano
Kennennél nem véletlenül core item az hourglass

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
Orianna ultija elég jó tud lenni. Én Karthus-szal szoktam játszani, vele tényleg csak kell 1 helyben állni és nyomkodni a Q-t, ha meg meghalsz az R-t 😄

Gondolkodom vmi kõkemény aoe-s ap carryn, amivel jelentõsen be lehet folyásolni a teamfightok végkimenetelét. Mik a tapasztalatok Brand, Cassio, Kennen vonatkozásában rankeden? Elõbbi kettõbõl vmiért baromi keveset látok, utóbbitól meg kicsit félek amiatt, hogy be kell menni a tömegbe.

sadface
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

oké akkor reportolj te gyökér feeder.😄

I decide when I'm done.

ronihun
quarter final volt ma, szóval akkor az elõdöntõ következne elvileg

...

Zickler
Én elõdöntõt hallotam

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza
KT Rolster Bullets továbbjutott, ha jól értelmeztem, akkor a döntõbe.

ronihun
mi lett az eredmény?

...

SzirmosSzisza
Hát belenéztem, nem valami erõs. Mondjuk gondolom közrejátszik, hogy alacsony szintû és úgy baszott szar az Eve (meg kb minden) jungle.

SzirmosSzisza
Igen. (bo5 volt és 5 meccset le is nyomták mind).

zeli
Arwyll streamel ha érdekel vkit:

ronihun
Most vége lett egyébként OGN-nek mára? Elsõ két meccset láttam, de utána nem tudom mi történt.

...

SzirmosSzisza
5. meccs blind, 5 sona yay 😄

j0nNyKa

jazzy
Ok tehát a zac diamond 5 vett acc, és nem tudom mi van mióta gold2be kerültem 30+ pontokat kapok, ez a teteje eddig