League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
Kipróbáltam easten a top phoneix udyrt-t lvl 13 as accal, rúna nélkül kaptam egy 18 as és egy 30 ast szembe(18 vayne, 30 AAtrox) és hát csúnyán meg lettek alázva. Eddig tetszetõs a dolog, lehet rendszeresítve lesz majd 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

sadface

I decide when I'm done.

Különc
1 percig vigyázzban, néma csöndben állok az elvesztett gyõzelmed emlékéért, kezdem, most...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Az ellenfél csapatában kb egy hónapja nem volt afk....nálam? ma is kettõ bot ezreal(én) 5/1 top fiora 7/0....erre a shen jungle és lux mid úgy dönt jobb neki megállni kezdõn...ja és mikor már nexsust ütötték a surrender szavazásra nyomtak egy "no"-t .....-21 egy "nyert" meccsért. ggwp
Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tigeroo
mi a picsa ma már a negyedik dodgeom mert elõbb választottak supportot mint én😄
j0nNyKa
Bienvenido a la nueva liga de la página web leyendas!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
már nekem is unalmas angol
j0nNyKa
akkor én bugos vagyok, nálam ungarise iprõl angol

SzirmosSzisza
Nálam német 😄

német IP-rõl meg angol ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
EUW honlap spanyol lett wtf, hola amigos
Oh nagyon fasza az új banner <#eljen>
Jó alap lenne egy egész estés mozifilmnek <#idiota>

j0nNyKa
dat banner <#eljen>

j0nNyKa
mindenki beírt valami random töredékinfót, úgyhogy én beírok többet

red post collection

TL;DR

= Skarner still going through internal testing - attack speed on Q has been testing well, W's speed increase is also testing well. E is still up in the air, R changes are "awesometown".

= World Championship tickets go on sale on AUGUST 15th AT 12 PM PDT / 21:00 CEST. This includes tickest for the groupstage & quarterfinal events at riots studio, the semi finals at the galen center, and the grand finals at the Staples center. No prices yet.

= Lots of discussion in the icons, RiotRadioBlur goes into detail on the idea for each one of them. The main focus was to improve clarity and help make them thematic, although some didnt offer much to work with.

= He says it about a month,between other projects, to complete these 8 new icons

= Radioblur also mentioned we can expect updates to the other icons unless they are new ( i,e orb of winter and stuff )

= Riot's trying out having announcements not be linked to the forum and instead having reddit style comments on the actual news article.

= Lyte's got a lot to say about player behavior: Reduced LP for leavers or more LP loss for the actual leave isn't perfect - you don't want a situation to arise where you harass someone to leave so y our team gets less LP.

= Lyte reiterated he would like to focus on positive reinforcement, like the Honor system - which he showed interest in wanting to improve.

= They are working on solutions for smurfing.

= Champion Select probs are still big on radar, they are close to being able to share details.

= The super badass people at Man At Arms are forging a real life league of legends weapon - go vote on it!

cataflam02
Haha Kungent bannolták eloboostért :>

One more story

Jó kis support ez a nami.. 😮

\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"

egy pentakill utána vereség felülmúlhatatlan by: Master Yi

SzirmosSzisza
Froggen Luxon.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Legalább végre összeültek :/

j0nNyKa
gambit net op

sadface
<3

A pentás srácnak csak annyit, hogy bronze 6-ba fogsz elégni. Remélem.😄

I decide when I'm done.

jazzy
R>Q>W>E, 21/0/9.

Én topon és miden is játszom, régebben építettem rá cdr-t morello vagy athene formájában, manapság nem szoktam.

A régi buildem tehát morello vagy athene, sorc shoes, zhonya, haunting, abyssal, rabadon volt, attól függõen mennyire focusáltak, kellett-e mr, kellett-e armor úgy variáltam mit építek elõször, általában azért a végére maradt a rabadon.

Mostanában inkább teart építek, cdrt nem igazán, csak ha kell morello passzívja, 2. item többnyire zhonya, de double ap ellen abyssal és utána zhonya, aztán rabadon. Ha meg full ad akkor tear>zhonya, akár fordítva, rabadon. Full buildem általában ez: sorc shoes, zhonya, abyssal, rabadon, seraph's embrace, és 1 szabadon választott item, ez lehet GA, void staff.

Sárgában hp/lvlt használok csak, kékben ap vagy mr vagy mr/lvl enemytõl függõen.

Kombó attól függ, ha valakit nagyon ki kell focusálni akkor õt ultizod, de én damage nerf óta és magadon 2,5s az ulti óta általában bemegyek E-vel, Wvel körbefagyasztok aztán magamat ultizom és rögtön rá zhonya ha kell.

Lanen harrass + last hit Q-val, csak helyezkedni kell hozzá, asszem ennyi.
zeli
You will burn in hell.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Penta Teemo.. 😄 <3
sadface
skill order, def vagy utility, itemek, gameplay😄

I decide when I'm done.

jazzy
Egész pontosan mire vagy kíváncsi?

Amúgy ja Liss, Jarvan, Kassadin, ha tehetem nem is játszok mást rankeden.
sadface
Te most skubizlak, liss a legjátszottabb champed rankeden meséljél már róla plox.😄

I decide when I'm done.

Ez milyen hozzáállás? 😄
sadface
Jaj basszátok meg. 😞 Akkor megveszek mást, aztán mire a free weeknek vége újra összejön. Valami tipp 6300-ra? 😊

Nvm. Veszek egy rúnatáblát.

I decide when I'm done.

Mydgard
Lissandra borzalmasan OP kari, megjelenés után azonnal megvettem. A skilljei miatt inkabb fun. Lehet vele gankelni, full builden brutal a sebzése.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

jazzy
Nem venném meg a helyedben, amennyi idõ alatt megtanulod Syndrát az alatt 6 másik championt megtanulsz, plusz ha fáradt vagy esélytelen játszani, mert kurva nehéz.
sadface
Jaj tudod, hogy Syndrát fogom megvenni.😄 Mivel liss free lesz és úgyse bírom ki, hogy ne vegyek valamit.

Ma kicsit adta. 5/5 win ahri soloq <3

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Mindenképp Syndra. Lissandra is jó, de Syndra-val fun játszani!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

sadface
Hurrá, pont Liss és Syndra között vacilálok. 😊

I decide when I'm done.

jazzy
Olyan unalmasak az na streamerek :C Kivéve Phantomlordot ofc :C
TBTPumpa
Heti freek:

Garen
Mordekaiser
Anivia
Urgot
Jax
Cho'Gath
Caitlyn
Taric
Lulu
Lissandra

SzirmosSzisza
qt nem rég kezdett streamelni, asszem ma se dolgozom már 😄

sadface
This is not an insult but the funniest one there:
Katarina: Soraka, Stop feeding wuokong...
Soraka: ??? 0-0-3 and I am feeding? stfu please
Katarina: you are throwing bananas @ him

via reddit.

Ezen nagyon röhögtem.😄

I decide when I'm done.

j0nNyKa
hallod ebben a pillanatban néztem rá hogy linkelve van már, és még ott volt a visszavonás gomb, de reflexbõl f5-öltem az új hszed miatt <#idiota>

NagyiBMX
2-vel alattad hogy nem vetted észre ugyanazt? <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

j0nNyKa

Gondoltam saját erõbõl eljutok gold-ba, de már látom, hogy tényleg le kell nyomni 200+ meccset hozzá. De te meg úgyis elkeltél meg jóval fölöttem vagy már. 😊

TBTPumpa

j0nNyKa
én azt mondanám, hogy kezdj el végre duozni (khm!), mi jazzyvel a meccsek egy nagy %-át tudjuk úgy carryzni, hogy õ jarvan, én meg whatever else
sõt hát ugye igazából azt hiszem, mióta ezt csináljuk, még nem buktunk jarvanos meccset, olyan 10/10 körül járunk vele

Pushold laneket, ha kell akkor splitpusholj is.
Adjatok ötletet.
A sokadik meccset vesztem el úgy, hogy a laning részt mondhatni teljesen elcarryzem J4 jungle-el, tornyokban, dragonban vezetünk, úgy akár 10-15 kill elõnnyel is, gankeket leadom a lanereknek, de ahogy jön a teamfight rész, nettó szívás a meccs. 1v3-ozó szuicid-hajlamú önjelölt szuperhõsök, tankokat autoattackoló adc-k, csapatba verõdni képtelen idióták.
Egyszerûen képtelenség lehozni ezeket a meccseket, kb. tehetetlenül végignézem ahogy az elõnyünk szépen elolvad és átfordul hátrányba.

sadface
kb.😄 De a kínai verzión (néhány kívétellel) sokkal jobban ki van dolgozva és élesebb is. pl Caitlyn.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Mint valami sarki k...-a 😄

sadface

Naná mindig õk kapják a jobbat. Cirmi figyelmébe ajánlom evelynt.😄

I decide when I'm done.

sadface
waa de jó.

I decide when I'm done.