53877
0MWkPbn.jpg
  • böröczk
    Én arra cserélném Pentakill Olaf skinem vagy egy fél kecskét adok érte.
  • SzirmosSzisza
    Alig várom már, hogy hazaérjek :D
  • j0nNyKa
    recon teemo, nyertem, viszlát
  • böröczk
    Mistery gift eredmények?

Nekem teljes a napom:

• Fabio Capello
    mivan, bot tier 1 a kedvenc tornyom :DDD

Nyertünk ^^
  • TBTPumpa
    LOL
    "i liked that turret"

Csak ne hallgatná ezeket a Motherfucker zenéket...
  • sadface #40601
    Anaestheticz
  • j0nNyKa
    jazzy mostantól soha többet semmi mással nem fog játszani, csak darius-szal az op favágó-bunkó-paraszt skinje miatt
  • Fpocok
    Neki mi a neve? Mármint capello-nak.
  • TBTPumpa
    Yep. Még egy Jonny féle Thresh hiányzik mellé, vagy egy Jazzy féle Akali és GG.
  • j0nNyKa
    i see what you did there
  • sadface #40596
    Ne okozz csalódást verj oda neki. If you know what i mean
  • TBTPumpa
    Lol. És tényleg. Adj neki!
  • Fabio Capello
    Sjokz streamel, ellene megyek bot lanen ><
  • Fabio Capello
    rofl
  • j0nNyKa
    ÉS VISSZAKAPOK TŐLE EGY TEEMO SKINT (majd közli hogy "dariusra counter") :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    moment of my day
  • ronihun
  • jazzy
    Woad king darius! :D:D
  • ronihun
    Akik csináltak ilyen mistery giftes cuccot, kinek mit dobott be? Nem is tudtam, hogy lesz ilyen, de érdekes.
  • ronihun
    Na kipróbáltam Ahrit "nerf" után, hát egy meccs alapján nem akarok ítélni, de 11-0-11-ben végeztem. Nekem elég erősnek tűnik.
  • TBTPumpa
    Kerrigant szeressük. Főként emberi alakban.

"Warwick looks like Jacob from Twilight
    Maokai looks like Treebeard from LoTR
    Teemo looks like Roadkill from Route 9
    Hecarim looks like Black Beauty from Black Beauty"

• Chris
    Melyik general nerf, a szintekénti mr, amit meg sem érez, mert a hosszabb kezdeti null sphere silencek miatt még vissza sem lehet harrasolni? Amit lvl 6-tól a sokkal brutálisabb sebzésű ulti követ, ami még a manáját sem eszi meg úgy, mint eddig? Ezek mellett pont a 0,7-es ap ratiojú null sphere alap sebzése miatt fog aggódni. :)
  • j0nNyKa
    igen de az nem annyira terrán, amennyire a haunted zyra kerrigan
    topicja is van ahogy látom
  • ronihun
    és a Steel Legion Garen? Nekem elég Terranos beütésű, az se régi skin.
  • j0nNyKa
    én tudhatok ellene játszani? vagy insta féljek / kapjak ki
  • Fletley9
    Jobban fáj neki a general+null sphere nerf mint ami kompenzálást kap az ultira mert az szinte semmi (overall). és van egy sanda gyanúm ,hogy egy-két patch múlva bevezetik azt is ,hogy az ulti csak akkor kap stacket ha hőst talál el és akkor aztán mindegy lesz. Nem mintha bánnám, mert ellene se tud játszani senki.
  • ronihun
    Csak szerintem nem feltétlen nagy nerf ez az Ahri change? Ki kell próbálnom, de számok alapján nem vagyok annyira elkeseredve, ahogy Kassadinnál sem érzem, hogy sokkal gyengébb lesz. Na mindegy majd kiderül, hátha annyira jó lesz, hogy nem fogják nonstop banolni őket.
  • j0nNyKa
    Mana Cost reduced to 70/75/80/85/90 (from 70/80/90/100/110)
    90 mana kevesebb, mint 110

Silence duration changed to 1.5/1.75/2.0/2.25/2.5 seconds (from 1/1.4/1.8/2.2/2.6)
    mondjuk, hogy 1.5 több, mint 1, de lehetünk akár kukacoskodók is, és mondhatjuk, hogy ez buff is meg nerf is

Base damage increased to 80/100/120 (from 60/70/80)
    120 több, mint 80

Added 0.1 Ability Power ratio per stack
    0.1 több, mint 0

Now refunds 50% of the total mana cost when Riftwalk damages an enemy champion
    50% több, mint 0

szivesen.
  • Fletley9
    A Kassadin buffot melyik nerf-ek között dugták el? nem látom. szvsz fizz kisebb nerfet kapott mint kassadin (overall).
  • Chris
    Ez elég brutális Zed nerfnek tűnik, lehet lesz létjogosultsága a Talonos tervemnek? Viszont Kassadint miért buffolják amikor Fizzt is nerfelik? Azért, hogy 90%-os ban valószínűségből 100%-os legyen?
  • Chris
    LOL
  • sadface #40576
    nem csak ha nem frissítek ez a hülye szerk helyett újként küldi el. so sad x_x
  • j0nNyKa
    a következő hszedet is úgy írd, hogy az előzőhöz konkatenálod, jövő hétre egész combos kis mondandóid lesznek
  • sadface #40574
    Gondoltam rá, hogy írok supportra, mert tavaly arról volt szó, hogy limitált skin lesz nem legacy. legalábbis így emlékszem

tl;dr fuck you riot again

szépen vegyék vissza a skint, mert tavaly azt mondták limitált és nem lesz többet megnyitva. erre.....
  • j0nNyKa
    biztos hogy lesz (vagy már történt is) ilyen
  • TBTPumpa
    520 alatt elvileg nem dob skint.
    "Mystergy gifting allows you to send a friend a random skin for any champion they own - ranging from a 520 RP skin to an ultimate 3250 RP tier skin and including legacy skins - for a mere 490 RP."

Viszont mekkora lenne már, ha 490RP-ért cserébe valaki egy Pulsefire Ezrealt kapna.
  • SzirmosSzisza
    HP poti effekt is szebb, ha jól emlékszem!
  • Fabio Capello
    Most nézem, bennvan a heimy rework, dongerek mindenhol?
  • j0nNyKa
    én most küldtem jazzynek mystery giftet, de szerintem alszik a lelkem, meg tudom nézni valahogy, hogy mit kapott?
  • j0nNyKa
    az haggyán hogy jött kerrigan skin zyrához, de az új ward meg az új elise skin egy az egyben protossok