53877
-
#41087 én hozzájuk se szóltam az egész mecss alatt, saját csapattal kommunikáltam, mer minek hozzájuk szólni, ha csak ennyit bírnak kinyögni,hogy: "ace gecikék, szopjatok le!" -
#41086 de az nem számít. értsed. -
#41085 de azért teis kurvaanyáztál... :x -
#41084 hozzák a szintet, héten nekem is szerencsém volt 2 "királyarchoz" kezdésnek rám köszöntek (ellennél voltak), bár én épp nem a képernyőt figyeltem, majd 10 perc után elkezdtem kurvanyaázni, minden acénél felvonultatták a magyar szókincs legbecsesebb tagjait...
meccs után meg reportnál hogy fordítsam le a csapatnak, hogy mit is írtak...
de az én hibám, kellet nekem vicces magyaros név... -
#41083 Magyarok:
-
#41082 boobs!
-
#41081 Diablo 3
Mármint példa arra, hogy videó jó, játék nem -
#41080 Odabaszos, foleg a zene, varos. -
#41079 ha már nova meg seggek, falamon 1,5 méteres kép: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#41078 Micsoda trekk megy a recall animáció alatt:
-
#41077 Hmm. Mennyi mell. Legalább a tejipar nem megy csődbe... -
#41076 'Én Blizzard játékkal sose játszottam'
javítom magam, azok nem az én stílusom. Főként azokat szeretem amik a mi történelmünkről szólnak.
ja és tbt. A Red Alert 3-hoz adtak posztert.:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#41075 Azért durva, hogy szereted a stratégiákat, de soha nem Stracraft/Warcraftozták -
#41074 Nova, bár a játékban nem úgy fog kinézni.
De mindegy is, lesznek benne csöcsök (Nova, Kerrigan, Jaina) és ez a lényeg. Very boobs csakúgy, mint a LoL. -
#41073 inkább a szőke picsa nevét mondjad.:D
Én Blizzard játékkal sose játszottam (csak suliban warcraft 3 lan. :P) mindigis a stratégiákért voltam oda pl age of empires, civilization, total war, c&c stb. ja és tomb raider.:D
-
#41072 Azért azt nem mondanám,
No last hitting
Shared rewards
Can specialize more like being a dedicated healer
Can customize the Ult
Objective based maps
Van róla ki gameplay videó is, érdekes lesz. -
gtronic #41071 -
#41070 ez a tag lol -
#41069 Most csinálom a gold promot, kellene egy duotárs, aki tud adc-zni + még vmi role-t játszani (lehetőleg junglert). -
#41068 anyja hasát rugdosta amikor én már szerelmes voltam kerriganbe
várós, az biztos -
#41067 Engem is hasonló dolgok miatt érdekel ez a játék. 1999-ben a StarCraft volt az első eredeti játékom (1 évvel a megjelenés után tudtam csak megvenni)! 1 teljes nyári szünetet kellett végigdolgoznom érte! Régi szép idők...
Sadface: A Diablo és a WarCraft címek közel 20 évesek, a StarCraft csak 15. Tehát ezek a karakterek már "akkor is léteztek", amikor még cumiztál! -
#41066 Szoktam dotazni és ránézésre sincs köze a dota 2-höz. Valamit nagyon benéztél. :) -
#41065 hja jó
azért azt tegyük hozzá, hogy ha valamiben közel tökéleteset alkot egyfeszt a blizzard, akkor az a videók gyártása - nyilván attól a produkt lehet szar
kiderül, nekem a karakterek miatt várós, mégiscsak a komplett gyerekkoromat jelképezik a diablos - stracraftos - warcraftos szereplők -
#41064 Nem kell megvenni, mert ingyenes lesz.
De amúgy vicces, hogy milyen CGI videót hoztak össze egy mellékprojekthez.
Viszont nem lesz olyan sokrétű mint a LoL. Csak 1 térkép lesz és csak 5v5. -
#41063 nova miatt instabuy -
#41062 Ez a game max dotatól fog embereket elvinni, ránézésre 1-1ben dota2. -
#41061 Mondjuk ahogy eddig áll S4-ben a bot lane + talán megint a jungler fog dominálni, kíváncsi leszek ki alkalmazkodik a legjobban. -
#41060 megkövetem magam, neked van igazad, összekevertem valakivel, kev1n az sk-ból, igen igen, ő tényleg jó top laner -
#41059 Hang nélkül biztos jó :/
#41058: kev1n pedig top top lanerek között van! -
#41058 A top lane szar így is úgy is, Shook meg 1 paraszt, de jól játszik legalább, tabzz viszont epic adc -
#41057 be van szívva. -
#41056 beköszöntött a pubertás, vagy mi ez a menőgyerek stílusváltás -
#41055 Videó lemaradt...
-
#41054 Diablo csillámpónin? -
#41053 1:18-nál csak nem tűnik epic copynak a morgana-kayle duoról?
amúgy amiatt a szőke miatt érdemes lesz kipróbálni hahaha. -
#41052 6 teemos :D -
#41051 WORLDS GAME STATS -
#41050 5v5 fiddle, szarrá silenceolve vagy ultizva, de gragas ping-pong is jó lehet :D -
#41049 Hehe. Jövőre fel lesz adva a lecke a Dota 2-nek és a League of Legends-nek!
-
#41048 wtb VIP jog ;;