53877
-
#41047 Igazából azt kéne már eldönteni, hogy kié az LCS részvételi jog. Embereké, a szervezeté vagy mi. (pl ha 3 ember kiválik EG-ből és 2 átmegy valahova, akkor ki indul LCS-n? EG mint szervezet csinál új csapatot és Ők vagy a kivált 3 ember indulhat teljesen más néven. -
#41046 http://na.leagueoflegends.com/node/8328 5v5, egy hőssel! -
#41045 Dat Fiddle (tiszta Zippo)
-
#41044 Új Maokai lore (már utalás van benne a következő karakterre), Sivir nerf és Item átnevezések érkeztek PBE-re. -
#41043 Csak ebben pont az van, hogy nem dumál senki, hanem mindenki a bejelentésre vár, amit november elejére ígértek legkésőbb. Na mindegy, majd meglátjuk. -
#41042 Olyan szinten függ össze,hogy össze vissza dumálnak ezek is ,aztán maradnak ahol vannak vagy voltak. -
#41041 Nem értem a kettő hogy függ össze? Froggen nem mondta, hogy kilép EG-ből. Viszont elég valószínű. Az első super teamben Edward és Freeze is benne volt, meg TCM Jwaow, de valami nem volt oké, ezért mindjárom visszament a csapatához, ezért most az új lineup. Tabzz mondta, hogy LD-be marad és új csapattársai lesznek. Shook azért lépett ki a CW-ből mert jobb ajánlatot kapott, szóval én elég valószínűnek tartom ezt az LD lineupot, de majd kiderül, hogy igazam lesz-e. -
#41040 mondjuk Edward is ,hogy mondogatta,hogy nem megy vissza gambitba,aztán megint ott van -
#41039 Froggen nélkül eléggé legyengülnének, szóval szvsz vagy feloszlanak, vagy esetleg Krepo analyst lesz valamelyik teamnél, a többiek meg nem tudom. De erről nem sok fogalmam van, tuti helyük van spring splitbe szóval lehet hogy valamilyen formában megmaradnak. -
#41038 EG-vel mi lesz ? -
#41037 LD új lineup: Froggen, Shook, nRated, Tabzz, Kev1n/Wickd
ez az én jóslatom, you heard it here first -
#41036 New Ahri skin! Very boobs:
-
#41035 igen közben én is olvastam,köszi -
#41034 gym-be voltak és a súlyzóra nem volt jól rögzítve a súly és ráesett -
#41033 És nem tudja valaki,hogy Yellowpetenek ki húzott be ?:P -
#41032 Felkerültem Gold1be, és 7 pontokat kapok , nem hiszem el,hogy szinte a végén csesz ki velem a lol -
#41031 -
#41030 -
gtronic #41029 ez érdekes,mesélj még kérlek -
gtronic #41028 pihenj -
#41027 boosterekre költötted a teljesítményedet?
és téged amúgy kiengedtek a nagycsoportból?! -
gtronic #41026 nem futja többre,boosterekre költöttem a többit -
#41025 Elég gyenge performansz ez megint -
#41024 rémlik itt nekem valaki aki accountot vett anno -
gtronic #41023 5-6 pontokat kapok,nem akarok ujjal mutogatni,de VALAKI nem tud egy jó boostert ? annyira tetszik az a diamond keret basszus ... -
#41022 s4 mastery builder -
#41021 team builder AMA -
Fletley9 #41020 Na és megtört a jég másfél hét alatt silver 5 ---> Gold 5
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Valamint ezzel együtt az összes hős is megvételre került
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Today was a good day -
#41019 Ezen milyen dögösen néz ki...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#41018 kurvára ámen! de tényleg. -
#41017 Biztos jön a triforce nerf :) -
#41016 pbe update post, még csak most kezdi moobeat összeírni, de ami már most feltűnt, és telibe kiröhögtem most riotékat: corki buff.
mer az kell amúgy. -
#41015 hát jó de ez még lucian előtti cikk -
#41014 Nem sürgetni akarom őket, hisz most komoly melóban vannak.
Most tényleg a bányában dolgoznak a lányok (új csapatkereső, bugfixek, számos újdonság, régi karakterek vizuális frissítése - szóval nem kell új hős, csak ezek legyenek meg először). -
#41013 Following his appearence on the Chinese qualifiers stream, a late night sneak peek for Ao Shin, an upcoming ( not next! )
3-4 hős simán készül egyszerre, aztán fene se tudja melyik lesz előbb kész, emiatt jött ki most is két ADC egymás után. -
#41012 preseasonban nem adnak ki új hőst. -
#41011 villám pacis mágusos sárkányos whatever the fuck jön most nem?
and by that i mean ao shin -
#41010 Hmm. 1 hónapja jelent meg Jinx, most pedig még csak infók sincsenek az esetleges új hősről. Talán nem is baj. Remélhetőleg a bugokat javítgatják és készülnek gőzerővel a Season 4-re.
Bár eddig nem is emlékszem ilyen dologra a Riottól. Eddig sorban jönni szoktak a karakterek... -
#41009 Nidaleezek én is csak szarul. -
#41008 máskor olyan boostert keress aki azokkal a championokkal játszik amikkel te :D