53877
-
#52710 -
Plata #52709 Nekem gazából kék esszencia kellene hogy meglegyen Ziggs-el a 7-es Lux-al és Karthusal a hatos hősismeret szint. -
RainForest #52708 Az a babona hogy patchek után jobban dobálja. -
#52707 Egyik ismerösöm CSAK leonázik :D sok ládát még nem nyitott gondolhatod :P -
#52706 -
Plata #52705 Én a napi 1-2 csatámat mindig ugyanazokkal játszom szinte.Ziggs,MF,Lux vagy Karthus.
És sajna egy hős csak 1 ládát dob. -
#52704 én mindig ládákkal állok jól mivel vagy 25 hőssel szereztem már, emellett még van vagy 15 hőssel S osztályzatom csak nem volt elérhető ládám. de kulcsom meg szinte sosincs a megszerzett ládákhoz. -
Plata #52703 Nekem kulcs szokott jönni,de láda sosem,mivel mindig ugyanazzal a hőssel játszom,így sosem kapok ládát.Kár hogy csak egyszer lehet kapni egy hőssel. -
#52702 egész múlt hét--> 0 kulcs töredék, ma 4 meccs-->3 kulcs töredék :D -
#52701 A: Rox+G2
B: SKT+Flash
C: EDG+AHQ
D: Samsung+TSM
Samsung és a két LMS csapat lesz a csoportkör meglepetése, bár utóbbi kettő tavaly is továbbment. -
zozoalma #52700 Igazán örülnék ha az Eu csapatok vmi nagyot alkotnának :) -
A csoport: Nevetségesnek tartom, hogy a vakációsok könnyebb csoportot kaptak mint a Fw vagy a TSM. Meglepődnék ha nem Rox-G2 menne tovább. CLGben nem érzem azt, hogy továbbmennének. Főleg Huhi "AuSol/Ryze or feed" miatt.
B: Huh. Szeretném azt mondani, hogy a C9 simán tovább megy. IMAY szerintem nem lesz tényező, és a C9-SKT (nagyon várós meccs!) nyertese megy tovább a második helyen. Szeretném ha meglepetés történne egy SKT-C9 vagy FW-C9 keretében.
C: H2k kapott egy NAGYON eh csoportot, itt az esély egy második helyre. A Wildcard itt se lesz tényező, az EDG-t dropolt meccs nélkül várom tovább. Fényévekkel jobb rosterjük van mint a másik háromnak. Kár, hogy nem lesz Deft - Rekkless reunion de hát sad life. :( EDG-H2k továbblépést várok.
D: Nem hiába poénkodott Bjergsen a sorsolás alatt, hogy a "script alapján a C csoportba kellene lenniük". Ezen felül de izzadva elsők lesznek szerintem. (remélem nem) Nagyon veszélyes a SSG és a Royal Never Give up is.. Splyce szerintem nem fogja sokáig húzni, a legrosszabb csoportot kapták az EU-s csapatok között. Viszont a másik három között eléggé kiéleződött verseny lesz. Mivel gyűlölöm a FreeSM-et RNG-SSG továbbcsúszást szeretnék egy drámai utolsó meccses TSM kieséssel.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.09.10. 21:41:33 -
#52698 thanks -
#52697 A trinityt ugye most átalakították: ezreal szemszögéből a zeal komponens eléggé vacak volt a crit miatt, most stinger van ami cdr és as-t ad crit nélkül, tehát az új trinity minden statja értékes ezreal számára, emiatt durván jó vétel. Régen is jó volt de az Iceborn nagyobb utilityt adott, most kb 50-50 az item nálam. Ha lehet kiteolni akkor Iceborn, ha nem túl tankosak akkor lehet menni a trinyőre. Sose voltam IE fan ezrealon, de lehet ma kipróbálom.
hajrá :D
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.09.09. 14:02:19 -
#52696 muramana meg infi az -nálam- alap az iceborn mellé is
igazából az iceborn -> triforce cserét nem értem csak
másikra: mind1, leonával pár game alatt visszamászok, aztán folytatom az élvezetes játékot -
-
#52694 Tolni tolom, de olyan pocsék boosted szinten... Volt egy jópár hónapos kihagyásom azóta nem fekszik.
Ellenem most volt egy infi-muramana ezreal...
-
#52693 nem szoktam Ezreallel játszani, de ahogy észrevettem változó h ki melyiket veszi (még a streamerek között is) az tény h az új trinity jobb neki mint a régi volt, critnek nem sok értelme volt. -
#52692 spam ban
leona még mindig erős soloqban
btw az ezrealok ménem vesznek icebornt manapság? -
#52691 -
#52690 -
#52689 :DDDDDDDDD
-
#52688 te tolod most aktívan easten? ma este játszok sztem párat, meg holnap délelőtt-koradélután is, vissza kéne menni diába -
Plata #52687 Nem csináltam semmit,kimentem kávét csinálni amíg betöltött.
De most láttam egy irtó béna Jhin-t így nem sok kedvem van hozzá.
MF-el simán kikerültem ultiját és ulti közben öltem meg kétszer is.
Elég gyöngének éreztem, 1/11/6 stattal zárta a játékot,mondjuk nekem is sikerült egyszer meghalni,egyszerre négyen jöttek és kaptam két kokit amitől lebénultam és 4v1-ben gyorsan megöltek.Syndra is meg pantheon is elkábított.
de sikerült végül is 8/1/31.
Jonny, -
#52686 Megérkezett Rekkenő videója (magyar felirat is van)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.07. 15:18:26 -
HugeJackedman #52685 Alt+tabolsz loading közben akkor bugzik össze vissza néha, Lucian,Jhin mindkettő elég jó pick jelenleg(Lucian early/Jhin lategame). -
#52684 Lucien nem champion -
Plata #52683 Lucien nem jó hős?
Mondjuk még sosem próbáltam,de így látatlanban Lucien meg a Jhin,asszem ez a neve,valamennyire tetszik és gondoltam rá hogy valamelyiket megveszem.
Nem tudjátok mitől van az hogy néha a játékban furán néz ki az életerő és a mana csík?
Ha sebződök az életerő csík fura vörösen villog,
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.07. 14:18:45 -
#52682 -
#52681 széépvolt. -
#52680 baaaaaaaaaaazmeg most nézem
szezonzáró előtt visszamászok -
#52679 Hát azért egy meccset játszhattál volna, hogy ne legyél afk.:D -
#52678 múltkor verted a faszod hogy alázol smurfon, azt tolom, westen jonnyka -
#52677 Amúgy, hogy-hogy nem játszol? -
#52676 ez a lényeges érv, igen -
#52675 Naigen... Meg azért nehéz elképzelni Rekkit rózsaszínben. -
#52674 egyetértek, csak rekklest gyakorlatilag még nem láttuk ys nélkül játszani, és persze geciügyes, az egyik legjob adc, de gyanítom, hogy az eredményei jelentős része ys miatt lett -
#52673 Amikor játszott pár meccset akkor eléggé promising volt. :/ Azért mondanám rekklest, mert a Fnaticnál nagyon nehezen tudnám elképzelni, hogy a roster együtt marad. Szerintem YS-ban már nincs több, Febi se a régi. G2nek ott van Zven, H2k-nak akár godg1ven, splyce nem hinném, hogy pont most bontanák meg szóval vagy marad, vagy a unicorns.
edit: (vagy elmegy pénzt csinálni NA-ba.) meg még altec jutott eszembe a C9challangerből.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.09.06. 13:33:42 -
#52672 diamond sokat szenvedett az elmúlt 1-2 évben, nem erőltetném
rekkles szerintem nem működik yellowstar nélkül, mondjuk így is bőven upgrade lenne az tény
rush az fasza lenne -
#52671 Exilehben ha van puca akkor marad. Veritas meg Move kuka, Rekklest elhozzák a fnatictól, a junglebe meg jön Rush (diamondprox? visa?) és kész.