53877
0MWkPbn.jpg
  • TBTPumpa
  • Plata
    Nekem gazából kék esszencia kellene hogy meglegyen Ziggs-el a 7-es Lux-al és Karthusal a hatos hősismeret szint.
  • RainForest
    Az a babona hogy patchek után jobban dobálja.
  • Jani Hun
    Egyik ismerösöm CSAK leonázik :D sok ládát még nem nyitott gondolhatod :P
  • j0nNyKa
  • Plata
    Én a napi 1-2 csatámat mindig ugyanazokkal játszom szinte.Ziggs,MF,Lux vagy Karthus.
    És sajna egy hős csak 1 ládát dob.
  • Darthmushroom
    én mindig ládákkal állok jól mivel vagy 25 hőssel szereztem már, emellett még van vagy 15 hőssel S osztályzatom csak nem volt elérhető ládám. de kulcsom meg szinte sosincs a megszerzett ládákhoz.
  • Plata
    Nekem kulcs szokott jönni,de láda sosem,mivel mindig ugyanazzal a hőssel játszom,így sosem kapok ládát.Kár hogy csak egyszer lehet kapni egy hőssel.
  • Darthmushroom
    egész múlt hét--> 0 kulcs töredék, ma 4 meccs-->3 kulcs töredék :D
  • Darthmushroom
    A: Rox+G2
    B: SKT+Flash
    C: EDG+AHQ
    D: Samsung+TSM

Samsung és a két LMS csapat lesz a csoportkör meglepetése, bár utóbbi kettő tavaly is továbbment.
  • zozoalma
    Igazán örülnék ha az Eu csapatok vmi nagyot alkotnának :)
  • sadface #52699

A csoport: Nevetségesnek tartom, hogy a vakációsok könnyebb csoportot kaptak mint a Fw vagy a TSM. Meglepődnék ha nem Rox-G2 menne tovább. CLGben nem érzem azt, hogy továbbmennének. Főleg Huhi "AuSol/Ryze or feed" miatt.

B: Huh. Szeretném azt mondani, hogy a C9 simán tovább megy. IMAY szerintem nem lesz tényező, és a C9-SKT (nagyon várós meccs!) nyertese megy tovább a második helyen. Szeretném ha meglepetés történne egy SKT-C9 vagy FW-C9 keretében.

C: H2k kapott egy NAGYON eh csoportot, itt az esély egy második helyre. A Wildcard itt se lesz tényező, az EDG-t dropolt meccs nélkül várom tovább. Fényévekkel jobb rosterjük van mint a másik háromnak. Kár, hogy nem lesz Deft - Rekkless reunion de hát sad life. :( EDG-H2k továbblépést várok.

D: Nem hiába poénkodott Bjergsen a sorsolás alatt, hogy a "script alapján a C csoportba kellene lenniük". Ezen felül de izzadva elsők lesznek szerintem. (remélem nem) Nagyon veszélyes a SSG és a Royal Never Give up is.. Splyce szerintem nem fogja sokáig húzni, a legrosszabb csoportot kapták az EU-s csapatok között. Viszont a másik három között eléggé kiéleződött verseny lesz. Mivel gyűlölöm a FreeSM-et RNG-SSG továbbcsúszást szeretnék egy drámai utolsó meccses TSM kieséssel.
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.09.10. 21:41:33
  • j0nNyKa
    thanks
  • sadface #52697
    A trinityt ugye most átalakították: ezreal szemszögéből a zeal komponens eléggé vacak volt a crit miatt, most stinger van ami cdr és as-t ad crit nélkül, tehát az új trinity minden statja értékes ezreal számára, emiatt durván jó vétel. Régen is jó volt de az Iceborn nagyobb utilityt adott, most kb 50-50 az item nálam. Ha lehet kiteolni akkor Iceborn, ha nem túl tankosak akkor lehet menni a trinyőre. Sose voltam IE fan ezrealon, de lehet ma kipróbálom.

hajrá :D
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.09.09. 14:02:19
  • j0nNyKa
    muramana meg infi az -nálam- alap az iceborn mellé is

igazából az iceborn -> triforce cserét nem értem csak

másikra: mind1, leonával pár game alatt visszamászok, aztán folytatom az élvezetes játékot
  • sadface #52695

• sadface #52694
    Tolni tolom, de olyan pocsék boosted szinten... Volt egy jópár hónapos kihagyásom azóta nem fekszik.

Ellenem most volt egy infi-muramana ezreal...
  • Darthmushroom
    nem szoktam Ezreallel játszani, de ahogy észrevettem változó h ki melyiket veszi (még a streamerek között is) az tény h az új trinity jobb neki mint a régi volt, critnek nem sok értelme volt.
  • j0nNyKa
    spam ban
    leona még mindig erős soloqban

btw az ezrealok ménem vesznek icebornt manapság?
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDD
  • j0nNyKa
    te tolod most aktívan easten? ma este játszok sztem párat, meg holnap délelőtt-koradélután is, vissza kéne menni diába
  • Plata
    Nem csináltam semmit,kimentem kávét csinálni amíg betöltött.
    De most láttam egy irtó béna Jhin-t így nem sok kedvem van hozzá.
    MF-el simán kikerültem ultiját és ulti közben öltem meg kétszer is.
    Elég gyöngének éreztem, 1/11/6 stattal zárta a játékot,mondjuk nekem is sikerült egyszer meghalni,egyszerre négyen jöttek és kaptam két kokit amitől lebénultam és 4v1-ben gyorsan megöltek.Syndra is meg pantheon is elkábított.
    de sikerült végül is 8/1/31.
    Jonny,
  • TBTPumpa
    Megérkezett Rekkenő videója (magyar felirat is van)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.07. 15:18:26
  • HugeJackedman
    Alt+tabolsz loading közben akkor bugzik össze vissza néha, Lucian,Jhin mindkettő elég jó pick jelenleg(Lucian early/Jhin lategame).
  • j0nNyKa
    Lucien nem champion
  • Plata
    Lucien nem jó hős?
    Mondjuk még sosem próbáltam,de így látatlanban Lucien meg a Jhin,asszem ez a neve,valamennyire tetszik és gondoltam rá hogy valamelyiket megveszem.
    Nem tudjátok mitől van az hogy néha a játékban furán néz ki az életerő és a mana csík?
    Ha sebződök az életerő csík fura vörösen villog,
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.07. 14:18:45
  • Darthmushroom
  • sadface #52681
    széépvolt.
  • j0nNyKa
    baaaaaaaaaaazmeg most nézem
    szezonzáró előtt visszamászok
  • sadface #52679
    Hát azért egy meccset játszhattál volna, hogy ne legyél afk.:D
  • j0nNyKa
    múltkor verted a faszod hogy alázol smurfon, azt tolom, westen jonnyka
  • sadface #52677
    Amúgy, hogy-hogy nem játszol?
  • j0nNyKa
    ez a lényeges érv, igen
  • sadface #52675
    Naigen... Meg azért nehéz elképzelni Rekkit rózsaszínben.
  • j0nNyKa
    egyetértek, csak rekklest gyakorlatilag még nem láttuk ys nélkül játszani, és persze geciügyes, az egyik legjob adc, de gyanítom, hogy az eredményei jelentős része ys miatt lett
  • sadface #52673
    Amikor játszott pár meccset akkor eléggé promising volt. :/ Azért mondanám rekklest, mert a Fnaticnál nagyon nehezen tudnám elképzelni, hogy a roster együtt marad. Szerintem YS-ban már nincs több, Febi se a régi. G2nek ott van Zven, H2k-nak akár godg1ven, splyce nem hinném, hogy pont most bontanák meg szóval vagy marad, vagy a unicorns.
    edit: (vagy elmegy pénzt csinálni NA-ba.) meg még altec jutott eszembe a C9challangerből.
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.09.06. 13:33:42
  • j0nNyKa
    diamond sokat szenvedett az elmúlt 1-2 évben, nem erőltetném
    rekkles szerintem nem működik yellowstar nélkül, mondjuk így is bőven upgrade lenne az tény
    rush az fasza lenne
  • sadface #52671
    Exilehben ha van puca akkor marad. Veritas meg Move kuka, Rekklest elhozzák a fnatictól, a junglebe meg jön Rush (diamondprox? visa?) és kész.