53877
0MWkPbn.jpg
  • sadface #52750
    Én meg az ikont nem találom, de mondjuk mindegy is úgyis a C9 lesz berakva életem végéig. x
  • zozoalma
    Érdekes nekem csak azt irta ki hogy Summoner Icon :(
    Mindig is szerettem volna ha Kyle hasznosabb funkciót tölt be a csapat életébe :)
    IP boost van a World kezdés miatt ?
  • Plata
    Igazad van.Én is megkaptam.Hogy nem vettem észre,csak azt láttam hogy Kayle.És tegnap mikor néztem még csak sima volt,biztos nem vettem észre.
  • sadface #52747

Nem volt meg.
  • Plata
    Csak Kayle-t és egy idéző ikont.
  • sadface #52745
    Mindenki kapott Riot Kaylet.
  • Plata
    Próbáltam újraindítást de nem sikerült,remélem nekem is megjavul.
  • EnxTheOne
    Nekem is volt ilyen, de én a csapat összeállítás alatt se tudtam írni.

Nekem ez oldotta meg:
    Beléptem
    Bezártam a klienst, majd újra beléptem.

Pár napig csinálta, majd megjavult. (gondolom patchelték :S)
  • Plata
    Volna egy kis gondom.ha jelentkezem játékba nem tudok írni a csetre,csak addig amíg a csapat összeállítás van.
    Mindig azt írja hogy bejelentkezés a csevegési szolgáltatásba vagy mi a rosseb.Ha bekerülünk játékba már tudok a többiekkel dumálni,de addig nem.
  • sadface #52741

Én két hét múlva :DD
  • sadface #52740
    Csak promoba voltam azért érintette érzékenyen a lelkem. :D
  • j0nNyKa
    ragekid much?
  • sadface #52738
    +

Ha elég ideig hagyom, akkor olyan mintha betöltene a játék, hallom a hangokat, de semmi jele, hogy játszanék. Nincs a tálcán, de alt-tabnál nem mutatja.
  • sadface #52737
    Komolyan mondom idegileg kicsinál ez a játék. Hazaérek akarok játszani egyet, erre a amint elindul a játék egyből levág az asztalra és nem enged vissza. Kilép - újrapróbál ugyanúgy szar. Amikor legutóbb elindítottam ezt a hulladékot még jó volt. Azóta nem használtam kb a gépet. Csodálatos...
  • j0nNyKa
    boots are overrated

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.09.15. 16:14:33
  • Darthmushroom

megkoronázta a napot a dia 3-as troll.
  • j0nNyKa
    kaptál már ügyes társakat? szoktál?
  • Darthmushroom
    persze voltam, meg rossz meccse mindenkinek lehet. de lényegi gond az h zsinórban kapom az ilyen csapattársakat.
    (mondjuk ennyire rossz statom kezdő játékosként volt)
  • j0nNyKa
    te soha egyszer sem voltál ez a csapattárs?
  • Darthmushroom
    de imádom mikor pár nap jó játék után a match making át rak a f*sz másik oldalára és zsinórban kapod csapattársnak a 10 perc után 0-10el meccs végén 1-20al álló csapattársakat
  • j0nNyKa
  • Plata
    Köszi.
    Kicsit olyan mint Barna Radagast és Szilszakáll keveréke lenne,érdekes lesz biztos.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.15. 12:53:50
  • j0nNyKa
  • Plata
    Vajon magyarul van már?Kíváncsi vagyok a hangjára ha a hangja bejön a hőst is csípem.
    Ziggs mióta van magyarul azóta még jobban birom,olyan ütődött csóka,pont illik hozzám.
  • j0nNyKa
    nem tudtam, köszi
  • Darthmushroom
    a hős hangjai vagy 8 nyelven már múltkori patchnél is fent voltak a pbe szerveren (jungle-ben hallani is lehetett elméletileg ahogy gromphoz meg hasonlókhoz beszél), innen lehetett tudni h a közeljövőben jön egy új hős
  • Plata
    Hát már láttam ilyet igaz másik játékban,Star trek online-ban van hogy egyes adatbányászok félévvel hamarabb megmondják mi fog bekerülni,mielőtt még akár teszt szerverre kijönne.Tavaly ilyenkor ősszel szeptember körül jött ki kép egy új hajóról,ami nekem megtetszett és elkezdtem rá gyűjteni,és csak februárban került be a játékba,teszt szerverre meg 1 héttel előtte.
  • j0nNyKa
    elképzelted azt a kódot, ami valamilyen módon ezt tartalmazza: "új hős vagyok, és tudok interactolni a környezettel", és ennyi, semmi más infó nincs?
    minimum fura

én azt mondom, várjunk pár napot, és jönni fog a pbe hősbemutatót
  • Morinad
    Lehet a kliensben olyan kód, ami még nincs használva. Datamine-nal ez kiderülhet, de attól a játékban (pbe-n) még nem látszik. Nem látom be, hogy itt mi az ellentmondás. Attól persze, hogy ez lehetséges, még nem biztos, hogy így is van.
  • Plata
    Fogalmam sincs,ehhez te jobban értesz,én pedig meghajlok a szaktekintélyed előtt.
  • j0nNyKa
    igen, és az megvan ugye, hogy hozod ide a hülyeséget az akármilyen csetről?
    hogy terjed a hülyeség?
  • Plata
    Az megvan ugye hogy írtam hogy cseten olvastam?
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    az megvan ugye hogy datamine-olni csak a pbe kliensből lehet, ha meg pbe-n ott van, akkor.. well.. pbe-n ott van
    meg ez mi már, hogy az az adat van a kliensben, hogy tudja befolyásolni a környezetét
  • Plata
    Gondolom,én is csak cseten láttam,azt mondták hogy állítólag adatbányászok szerint tudja majd befolyásolnia környezetét,oszt hogy ebből mi lesz igaz ki tudja.De érdekes hősnek néz ki.mondjuk nekem Kled is tetszik,csak nem az én stílusom,de Yordle és amiatt tetszik.
  • Darthmushroom
    képességek jövőhéten kiderülnek, ezek még csak találgatások.
  • Plata
    Azt mondják a képességeivel képes lesz befolyásolni a pálya különböző elemeit.Lehet hogy tud majd bokrot vagy fákat növeszteni?
    Bokrot mondjuk bujkálásra fákat meg útzárnak?
  • Darthmushroom
    érdekes, bár nagyon rövid. am ha az erdő barátja, akkor érdekes lenne ha jungler lenne és szörnyeket ölne :D így első supportra tippelek.
  • Plata
    Jön az új hős.
  • j0nNyKa
    ez a mostani C9 VS IMT meccs gecikurvajó