League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
#52368: ignoráld őket és játssz rendesen, kövi meccsen majd a másik csapatban lesznek
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Most valahogy 1-2 év kihagyás után megint rákattantam.És napi 1-2 csatát letolnék.ha hagynának.
zippo vagy ki a halál évekig nem unta meg, úgyhogy még nem késtél el semmivel <#idiota>#idiota>
tényleg, mi van vele? eltűnt nagyon
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ma két csatát próbáltam játszani,mindkettőben összevesztek csapattársak az elején mire két idióta kijelentette hogy szándékosan megöli magát.

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Szinte mindig csak mage karival vagy távolságival játszom,de most az egyszer belementem közelharcba Sejuani-val pedig még csak 1-2 csatát mentem vele.Asszem piszok mázlim volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elméletileg supportolni akartam csak.
Doboz tartalma viszont nem túl jó,valami drágakő meg egy Vladimir márki töredék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.20. 23:05:01
elsírom magam amikor nézem, hogy játszik.
I decide when I'm done.
http://www.twitch.tv/hegii
ezek közül melyik jungeles championt ajánlanátok?
Lee sin: leginkább az ulti tetszik, elvileg 2X knock back távolsága mint a gragas ultinak, + nagyon mobilis
Hecarim: szintén nagyon mobilis
Skarner: hook <3
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ha Zed meg Jax nem ment volna mindig neki 3-4 ellenségnek jó lett volna,de el feedelték Azirt.
Én meg végig szekáltam Luciant és Lux-ot.<#whatever>#whatever>
Én maradnék a tank buildként max ha nagyon sok kill van nálad akkor iktass be egy abyt vagy maszkot a buildbe.
I decide when I'm done.
Most arra gyűjtöm az IP-t.
Másik hogy Sejuani ugye tankféleség lenne,de csak tanknak érdemes öltöztetni?vagy nagyon nagy baromság lenne AP cuccokat aggatni rá?Úgy vettem észre nagyon erősek a képességei,ha talán több AP cucca lenne nem csak Liandry amit tegnap adtam neki talán erősebb lenne.
Bocs a hülye kérdésekért,de ti értetek ehhez a játékhoz,én csak kedvtelésből játszom vele.
A blind pick sose volt jó ilyen szempontból, menj draftot, max vársz 10 percet, de sokkal jobb gameket mehetsz.
Azon vesztek össze hogy kimondta elsőnek hogy top,Meguntam hogy azt ismételgették hogy i am top,i said,first,én meg beírtam nekik hogy i am noob i said first,erre reportolni akartak.<#vigyor>#vigyor>
Miss Fortune-nak toltam supportot,de Ezrealt megöltem négyszer marha messziről,már az elsőnél elkezdett noob-ozni,később mikor már volt ultim és párszor még sikerült lelőni még jobban ugatott.Végén már vissza akartam neki szólni hogy foglalkozzon magával,de szégyen nem szégyen,elfelejtettem hogyan kell közös csetre írni.<#vigyor>#vigyor>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Esett egy ládából Zombi Brand töredék,mivel kb sosem kapok ládát így RP-ből vettem pár ládát és elég ótvar jutalom jött belőlük,de betörtem a hős és hőskinézet töredékeket,pont kijött annyi amivel összeállíthattam Zombi Brand-ot,Elég idióta egy skin,néha eltolok miatta egy két harcot,mert olyan idióta dolgokat művel zombi Brand hogy kénytelen vagyok rá is figyelni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.14. 13:59:58
I decide when I'm done.
Majd 3-4 múlva ha 0-4-be van, akkor el lehet gondolkodni a cserén, de annál hamarabb nem.
Engem az zavar hogy néhány ember azt hiszi, hogy Exileh sz*r, de azt ne felejtsük el hogy Európa legjobbjai ellen kell bizonyítania. (valaki szerint 2*40 perc alatt)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I decide when I'm done.
Nem tudom felfogni miért kell ilyet írni, egyébként máskor azért szidják őket mert sok a csere, nem tudom megérteni.
Utoljára szerkesztette: RainForest, 2016.06.11. 10:24:51
HotS sem rossz játék,de meguntam egy kicsit,ezt meg már sok éve tolom,igaz nem sűrűn,és nem rankeden csak random normal,néha néha van egy két hónap kihagyás de nem untam meg,csak néha szembesülök hogy már túl béna vagyok hozzá és kicsit abbahagyom.<#whatever>#whatever>
HotS könnyebb,LoL viszont mókásabb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.09. 19:03:45
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."