League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
nem követem jó ideje az LCS-t, nincs még ott? nincs valami fiddle main új játékos? <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Bármikor berobbanhat az LCS-be a Fiddlejével!

#52368: ignoráld őket és játssz rendesen, kövi meccsen majd a másik csapatban lesznek

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ami azt illeti már jó pár éve játszom a játékkal,csak nem túl sokat.
Most valahogy 1-2 év kihagyás után megint rákattantam.És napi 1-2 csatát letolnék.ha hagynának.

j0nNyKa
majd túl leszel a mások miatti sírásba burkolt faszrázáson, mind átestünk rajta <#idiota>
zippo vagy ki a halál évekig nem unta meg, úgyhogy még nem késtél el semmivel <#idiota>
tényleg, mi van vele? eltűnt nagyon

BEAST
Nem tudom, szerintem a nyári szünet és vagy a nyári hőség tett be az embereknek. Gold2ből 4-be sikerült visszaküzdenem magam. Többségében már a meccs elején kitörő balhék miatt. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mi a fene van a népekkel már,állandóan azzal kezdődik egy csata hogy egymást anyázzák meg szidják,egymás után feladják a tök laza csatákat azonnal.
Ma két csatát próbáltam játszani,mindkettőben összevesztek csapattársak az elején mire két idióta kijelentette hogy szándékosan megöli magát.

Jani Hun
jó is az ilyen, föleg ha bemakrózod programozható egérre😄, Valamelyik meccsen kb 1 hete láttam ilyet élőbe először. néztem is h mi a fene történt 😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Köszönöm a válaszokat, de jobban belegondolva szerintem Ekko lesz 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Hát nem gondoltam volna hogy egy ilyen nem távolsági varázslóval is megtalálom a hangot.
Szinte mindig csak mage karival vagy távolságival játszom,de most az egyszer belementem közelharcba Sejuani-val pedig még csak 1-2 csatát mentem vele.Asszem piszok mázlim volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elméletileg supportolni akartam csak.
Doboz tartalma viszont nem túl jó,valami drágakő meg egy Vladimir márki töredék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.20. 23:05:01

sadface
Hátha valaki még nem látta volna.

elsírom magam amikor nézem, hogy játszik.

I decide when I'm done.

Christian88
Hecarim teljesen jó most feljebb is köszönhetően a Trinity változásnak. A 3 közül én őt javasolnám, bár lee-vel az egyik legélvezetesebb játszani, az egyik legnehezebb is (500+ játék után is messze vagyok attól, ahogy lehet játszani vele.)

http://www.twitch.tv/hegii

Hecarim jelenleg egészen jó leglábbis platináig, skarner nem jó pick, ha hátrányba kerül a csapatod és nem tudod kontrollálni a pontjait eléggé agyonvernek és nem is elég mobilis, Lee-nél pedig rengeteg a hibalehetőség, más karakterrel is ugyanazt megtudod csinálni csak egyszerűbben.
Hi,
ezek közül melyik jungeles championt ajánlanátok?

Lee sin: leginkább az ulti tetszik, elvileg 2X knock back távolsága mint a gragas ultinak, + nagyon mobilis
Hecarim: szintén nagyon mobilis
Skarner: hook <3

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Nekem legjobban Ziggs jön be,olyan jókat lehet vele ökörködni.tegnap játszottam két csatát,az egyik ez az új játékmód,de az nagyon vacak volt,mert mindenki Yasuo lett,azzal meg sosem játszanék magamtól.De az win lett,utána egy simát játszottam Ziggs-el,az meg defeat,de jó lett.

Ha Zed meg Jax nem ment volna mindig neki 3-4 ellenségnek jó lett volna,de el feedelték Azirt.
Én meg végig szekáltam Luciant és Lux-ot.<#whatever>

Köszi,akkor várok hátha,még sosem próbáltam.

sadface
Nagyon nehéz karakternek gondolom, ráadásul ha az arcodba vannak kb véged. Szerintem várj egy free hétre ha még nem próbáltad ki, de ha igen és tetszett akkor miért ne? 😊

Én maradnék a tank buildként max ha nagyon sok kill van nálad akkor iktass be egy abyt vagy maszkot a buildbe.

I decide when I'm done.

Olyan kérdésem volna hogy szerintetek Aurelion Sol-t megéri megvenni?
Most arra gyűjtöm az IP-t.
Másik hogy Sejuani ugye tankféleség lenne,de csak tanknak érdemes öltöztetni?vagy nagyon nagy baromság lenne AP cuccokat aggatni rá?Úgy vettem észre nagyon erősek a képességei,ha talán több AP cucca lenne nem csak Liandry amit tegnap adtam neki talán erősebb lenne.
Bocs a hülye kérdésekért,de ti értetek ehhez a játékhoz,én csak kedvtelésből játszom vele.

Én a helyedbe nem vennék RP-ből champet, később megbánod.
A blind pick sose volt jó ilyen szempontból, menj draftot, max vársz 10 percet, de sokkal jobb gameket mehetsz.
Valamiért megtetszett nekem Sejuani,mivel nincs IP-m rá elég megvettem RP-ből,elsőre eltoltam a dolgot mert figyelmetlen voltam és kifelejtettem a sujtást,így buktam a vadász bicskát.De elsőre tetszik a hős,nagyon aranyos.De bukta lett megint feederbe botlottam,az előző csatában kalóz pajtival próbáltam játszani,elég jó ment volna de a csapat elég dinnye volt,az egyik szándékosan kinyíratta magát állandóan,szinte sosem sikerül gangplankal olyan hosszú csatát menni amiben összegyűlne 500 vacak az ultiját erősíteni.Jah és még össze is vesztek csata elején,amiből az lett hogy az egyik ökör inkább át ment szándékosan feederbe.
Azon vesztek össze hogy kimondta elsőnek hogy top,Meguntam hogy azt ismételgették hogy i am top,i said,first,én meg beírtam nekik hogy i am noob i said first,erre reportolni akartak.<#vigyor>

Voltam egy random meccsen és belém is belém kötött Ezreal,supportot játszottam Lux-al,
Miss Fortune-nak toltam supportot,de Ezrealt megöltem négyszer marha messziről,már az elsőnél elkezdett noob-ozni,később mikor már volt ultim és párszor még sikerült lelőni még jobban ugatott.Végén már vissza akartam neki szólni hogy foglalkozzon magával,de szégyen nem szégyen,elfelejtettem hogyan kell közös csetre írni.<#vigyor>

sadface
Tudja mi a jó.. <#awink>

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
<#szeret>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Sjokz pls:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza

j0nNyKa
oké, mi van velkozzal?

Nasusnak nem lehet cipője,mert rohad a lába,ha cipőt is venne rá akkor a saját csapatát ölné meg a lábszagával.<#whatever>
Esett egy ládából Zombi Brand töredék,mivel kb sosem kapok ládát így RP-ből vettem pár ládát és elég ótvar jutalom jött belőlük,de betörtem a hős és hőskinézet töredékeket,pont kijött annyi amivel összeállíthattam Zombi Brand-ot,Elég idióta egy skin,néha eltolok miatta egy két harcot,mert olyan idióta dolgokat művel zombi Brand hogy kénytelen vagyok rá is figyelni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.14. 13:59:58

Én sosem szoktam leállni veszekedni senkivel,a nevem miatt általában nem is gondolják hogy magyar vagyok és ha magyarok közé kerülök akkor sem mindig írok vissza.Nem hiszem hogy bármit is el lehetne érni veszekedéssel.

j0nNyKa
nasusnál biztos a kda számít? cipője se volt, hogy az istenbe ölt volna <#idiota>

SzirmosSzisza
Én is idegesen lennék, ha a 4/6/8 Nasus beszólna <#idiota>

<#worship>
j0nNyKa
segítek 😄

http://keptarhely.eu/view.php?file=20160614v00jgpxtd.png
sadface
De pont ez az, LB-vel úgy tűnt felnőtt a feladathoz, míg a yasuo-val úgy játszott mint ahogy én szoktam platina közepén. Én nyilván hagynám játszani mert látszik, hogy nem ostoba hozzá (LB újra) de mintha egy-két halál után szétesett volna a srác. Amikor splitelt yasuoval volt egy 5 perc, amikor többször volt halott mint életben.

I decide when I'm done.

Én így voltam a Yasuo picknél, gondoltam late gamebe nem fog sokat érni, ha eljutnak odáig...
Ez így van, de 2*2 meccs után ne várjunk Febiven szintű playeket szerintem.
Majd 3-4 múlva ha 0-4-be van, akkor el lehet gondolkodni a cserén, de annál hamarabb nem.
Engem az zavar hogy néhány ember azt hiszi, hogy Exileh sz*r, de azt ne felejtsük el hogy Európa legjobbjai ellen kell bizonyítania. (valaki szerint 2*40 perc alatt)
Darthmushroom
szerintem a pick/ban fázisban voltak a leggyengébbek az elmúlt pár meccsen, rendre gyengébb összeállításuk volt az ellenfélnél. pl. a jinx picknél már én is fogtam a fejem, meg kétszer ingyen adták a vladot stb.stb.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

sadface
Exileh eddig csak LB-n volt emlékezetes, a többi hőssel nem igen jött össze neki :/

I decide when I'm done.

"Te és a support ér vmit a csapatból a többiek kritikán aluliak. Ha bármi eredményt elszeretnétek érni cseréljétek le mindet mert ez most borzalmas." Csacsi FB
Nem tudom felfogni miért kell ilyet írni, egyébként máskor azért szidják őket mert sok a csere, nem tudom megérteni.
Utoljára szerkesztette: RainForest, 2016.06.11. 10:24:51
j0nNyKa
😄DD a lee-s jelenet

Ez teljesen más mint a Heroes of the Storm.<#nyes>
HotS sem rossz játék,de meguntam egy kicsit,ezt meg már sok éve tolom,igaz nem sűrűn,és nem rankeden csak random normal,néha néha van egy két hónap kihagyás de nem untam meg,csak néha szembesülök hogy már túl béna vagyok hozzá és kicsit abbahagyom.<#whatever>
HotS könnyebb,LoL viszont mókásabb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.09. 19:03:45

Szeretném megérteni miért szeretik sokan ezt a játékot? és mi a különbség e között meg a Heroes of the Storm között mert az utóbbi sokkal jobban tetszik.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

sadface
Jézusom MF. Mi ez a karakteeer.😄

I decide when I'm done.

Christian88
Köszi nem kell. amúgy ugyan az mind a két szerveren a nevem.

Félek megint valami T-home hiba.Múltkoriban T-home nettel nem lehetett csatlakozni ARC multis játékokba.

j0nNyKa
kicseréljük a profilodat itt sgn arra? mi a neved eunen?

Nekem néha felugrott 150-re de szerintem nem a szerver miatt, bár kitudja.
Nem tudom csak nálam van-e gond,de most voltam egy meccsen ahol sikerült a kedvenc hősömmel egy kemény D-s csatát menni,a pingem 150 és 200 között volt.Legszivesebben feladtam volna,de inkább végig játszottam,másnál is van ma EUNE szerveren ilyen baromi lag?

BEAST
grat 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Christian88
na a Gragas jungle felvitt Diamondba EUNE-n 😊

SzirmosSzisza
Ma meg 2-0 Origen ellen 😄