53877
-
Plata #52792 Mivel elég sok RP-m lett én is vettem ilyen hőstöredéket,de én rosszabbul jártam mint te.Mind a kettőből Orianna jött.
De azt hiszem 295 kék esszenciát értek egyenként.Mert betörtem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.25. 10:45:18 -
#52791 igazából nem hős kellene hanem a pont amit add (lvl 6 meg lvl 7-hez), de ryze ér vagy 80 pontot meg adott mellé még kb. ennyit az nem sokat javított a helyzeten.
persze ha olyan hőst nyítok ami tetszik és nincs meg akkor azt aktiválnám.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.09.25. 10:31:58 -
Icegrind #52789 Akkor vársz amég nyitsz még két másik kisebbet 450-1350 és rerollolsz. -
#52788 Mikor 1700 pontért veszel hextech hőstöredéket és egy 450 pontba kerülő Ryzet kapsz az az érzés felbecsülhetetlen :D
az ilyen hősöket minek rakják bele... -
Balázs 17 #52787 biztos nincs szerencsém vagy nem tudom, lehet régen játszottam már
eddig szerettem az URF módot, most h ilyen random lett, úgy álltam hozzá, hogy most még jobb lesz, de nem
játszottam kb 10 meccset és mindegyiken ellenfél csak split pusholt, összes lost lett :S -
Plata #52786 Napi 1-2 csatára van időm,azt valamelyik kedvencel tolom le -
#52785 de ne csodálkozz hogy nem kapsz ládákat ha csak pár hőssel játszol máskor. -
Plata #52784 Na még ilyen sem volt,1 nap 2 láda.
Bilgevater Katarina meg valami Csatagép Urgot skin töredék jött,elég vacak ládák voltak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Máskor 1 hónapban jó ha esik 1 láda.Igaz most olyna hősökkel játszottam amikkel szinte soha,Véletlenszerű ultra rettentő főjátékmód vicces,bár,amikor olyan hőst ad amit sosem próbáltam és meg sincs az cink.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.23. 14:39:16 -
#52783 Tahm volt az utolsó. azóta jött 2 mides A. Sol és Taliyah egy jungler Kindred és két topos Illaoi és Kled és Jhin mint adc. (Tahm előtt jött Ekko és Bard.)
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.09.22. 15:41:49 -
#52782 support régebben jött, ha jól tudom (Bard az uccsó ugye?)
dzsungel ugye most jön, midre kaptunk kettőt is, topra jött kled, szal ja, én már valami supportot néznék meg, amelyik felrúgja a botlane metát -
#52781 persze ő az, meg ha minden igaz akkor corki is annak számít. én valami újra gondoltam. am lassan jönni fog új adc szerintem, jhin már rég volt.
Plata szerintem meg egy nagyon adc, én imádom.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.09.22. 14:32:07 -
Plata #52780 Ő megvan,de nem az igazi. -
#52779 parancsolj -
#52778 egy yordle adc-nek én is örülnék. de ha azt nézzük kled személyében nemrég érkezett egy yordle, így kevés az esély rá. -
Plata #52777 Következő hősnek igazán jöhetne valami puskás törpe,mondjuk valami puskás yordle?
WoW-ban a törpe hunti a kedvencem,valami jó kis távolsági lövöldözős kari kéne,a mostani puskás fazonok nem jönnek be,vagy kicsi a hatótávolsága vagy nem jön be a karakter. -
#52776 érdekes téma az tény
kíváncsi lennék a valós adatokra, mert a semmiből nyilván nem teremtenek dollármilliókat -
#52775 1-2 hetet jelent, megpróbálom ma visszakeresni.
könnyebb volt mint gondoltam:D
link
Tulsokat nem beszélkéznek az esport profitról, de a lényeg:
“Yes, we’re still investing millions into esports without profit, but our goal with esports has always been to make a great player experience first,” Beck said.
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.09.22. 11:37:25 -
#52774 a "mintha a napokban olvastam volna" az mit jelent? ha azt jelenti, hogy olvastad, tudsz dobni linket? -
#52773 Szerintem az imagine dragonsal nagyot szakitottak, azt a zenét nem fogják felülmulni. a tavalyira nem is emlékeztem egyáltalán hogy milyen volt. Mintha a napokban olvastam volna amugy egy cikket hogy a VB nem hoz nekik profitot. Bár nem is abbol van a bevételük nagyrésze, az biztos. -
#52772 Hivatalos zenék. -
Plata #52771 Szokott lenni hivatalos dal?
Jut eszembe a teszt szerverre lehet valahogy belépőt szerezni?Volt accom,de elfelejtettem időközben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.21. 23:13:21 -
#52770 Érdekes h nyakunkon a vb, és a riot marketing gépezete még a hivatalos dalt se adta még ki. Remélem lesz olyan jó mint az utolsó kettő ha egyszer megérkezik, bár talán még mindig a Silver Scrapes a legjobb lolos dal :D -
Plata #52769 A Star guardian skinek nekem sem tetszenek,de az új hős igen,a leírás meg olyan amilyen.
Szerintem az angol is ugyanilyen kb.Bár bevallom nem tudok angolul,de ott Pitypang neve Daisy
Ami ha jól rémlik százszorszép magyarul. -
#52768 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt a magyar leirást vagy 13 éveseknek célozták vagy nemtudom. Vörös szederhát, pitypang aki viháncolva ölelkezik. Ez összekötve a star guardian skinekkel, hát mintha tinipicsáknak készitenék a játékot. -
Plata #52767 Szederláb Ivern képességei. -
#52766 videóból lehetett feltételezni, de nem volt biztos mert az csak egy promó videó volt.
én arra vagyok inkább kíváncsi h mit csinál a szörnyekkel. mert ebből a kis videóból nem derül ki pontosan. ha nem kell őket megölnie az óriási előny, és azt valahogy ellensúlyozniuk kell a másik junglerrel szemben. -
#52764 https://www.facebook.com/leagueoflegends/videos/10157715969660556/ érdekes lesz, főleg a jungleben :D
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.09.20. 20:25:40 -
#52763 Nem nagyon jatszottam ebben a szezonban, most tert vissza a kedvem ^^
Mindenesetre tetszik, tartsak meg jo szokasukat. -
#52762 má vagy 5. champ óta ilyen jellegű a promózás, pl. a bard rúnákra gondolok -
#52761 :D
Amugy nekem tokre tetszik, nagyon hangulatos modja a promozasnak -
Star Guardian Skinek. -
#52759 http://na.leagueoflegends.com/en/featured/mechs-vs-minions társasjáték, szabályzat van magyarul is hozzá -
zozoalma #52758 Random megjelenne vhol a junglebe és agyonverne az még viccesebb is lenne :D
Nesze neked Barátság :) -
#52757 Ha van:
- füled, legalább 1
- agyad, funkcionális
- hangkártyád
- hangfalad, vagy fülesed
akkor igen, lehetséges -
Plata #52756 Figyelj nem tudom mi ez az egész de tegnap hallottam a hangját miközben a jungelben mászkáltam,mármint nem ennek a gyökérnek hanem az új hősnek.Lehetséges lenne?
Valami olyasmit mondott a hang hogy minek ez a háborúskodás legyünk mind barátok.Vagyis valami hasonlót mondott. -
#52755 ööö
-
zozoalma #52754 Mintha olyat irtak volna hogy ugyanúgy szépen fokozatosan lesz kiosztva mint a legutóbb .
Biztos megkapjátok , vagy nektek már vmi szebbet Tartogat a Riot :) -
#52753 Ja nekem is van, meg unmasked is. De hát ingyen volt. nekem meg ikon nincs... -
#52752 nekem csak ikon jött, ami nem jött
aetherwing kayle mellé meg nem is érdekel, hogy kaptam-e riot skint, kuka -
Plata #52751 Igen,de sajna most mindenki Riot Kayle-t játszik,irtózatosan bénák vele néha.
Mondjuk az ellenfélnél is akadnak.