53877
0MWkPbn.jpg
  • Különc
    Kb a szokásos 10 champion, amit mostanában játszanak, nagyon izgalmas toplane megint

Már kezdődik is a Pause parádé
  • j0nNyKa
    hajrá NiP
  • John Titor
    Riot kimaradt.
  • John Titor
    Már nézegettem, de a mostani karácsonyi skinen és a kívül nincs fehér poison ? Valahol azt olvastam, hogy a Surfenek fehér, de videókba rohadtul nem..
  • SzirmosSzisza
    Ingyen 4 IP boost.
  • SzirmosSzisza
    Na kezdődik!
  • ronihun
    Ja, azért az a havi több ezer euro nem hiszem, hogy rosszul jön bárkinek.

#42677: nem
  • SzirmosSzisza
    Keress rá YouTubeon, Singed <skin> spotlight kulcsszavakkal :)

http://www.sk-gaming.com/content/556916-SK_Gaming_sign_with_Christoph_nRated_Seitz <- SK új support

#42676 csak kapnak ott is valamit.
  • Különc
    Jobb ha nem tudod
  • John Titor
    Valaki leírná a Singedhez tartozó skineknél milyen színűek a poisonok ? :D
  • Fletley9
    mi a tököm ez a "kappa" ?
  • daemonervosa
    Leszamitva egy nagy rakás pénzt
  • SzirmosSzisza
    Én is erre tippelek, ha bejutnak akkor folyamatosan flame war lett volna, így meg nyári splitig el lesznek coke leagueben, tavaszi LCS úgyse ér semmit.
  • ronihun
    Ez a NiP... holy shit. Szerintem már csak szégyellték magukat, meg túl sok hate-et kaptak és inkább kiszálltak :D
  • Különc
    Mi a tökömet csinálnak ezek, azt hittem már fejlődött valamelyest az E-Sports scene az utóbbi 15 év alatt, de nem

Mi a faszom ez, hogy zorozero nem rakta fel a TR-t időben, hát most akkor prok ezek vagy nem? Nekem nincs fent a tournament realm, de neki, nekik? Ennyire telibe fossák az egészet? Bárki aki a NiPnek szurkol és ebben a topikban hangot is ad ennek, azt banig fogom flamelni ezek után /kappa
  • SzirmosSzisza
    Egyik tag nem patchelte fel a tournament klienst és 20 perc késés után kibaszták őket. Eddig úgy néz ki.
  • jazzy
    mi történt ezekkel?
  • SzirmosSzisza
    Szánalom ... :D
  • jazzy
    mire várunk
  • SzirmosSzisza
    lol
  • Különc
    NiP ha ezen a selejtezőn is kiszopnak /kappa
  • SzirmosSzisza
    Nem volt valami pletyka, hogy SHC csapatot felvásárolja valaki?
  • ronihun
    SHC-nek drukkolok, de NiP fog nyerni
  • SzirmosSzisza
    1 óra és kezdődik a pót selejtező :)
  • Mazarex
    Este volt, kicsit lehet tömören fogalmaztám, kómásan. A LoL szervereken bejelentették az inaktív userek automatizált takarítását, valamint a következő patchtől lehet venni summoner név változtatót(hogy a sok kis Vérpistike nem köpködje a szemedbe az esti tejbegrízt, mikor egy nehéz nap után kikapcsolódnál, mert meglátták, hogy magyar vagy) Influence Pointért, amit ugye meccsek végén kapsz,13,900 IP-ért, illetve január 14-28 között a szokásos Riot Pointos ára helyett féláron lesz, vagyis ha jól értem akkor 650 RP. Remélem így már érthető:P
  • Madix
    Tudom hogy hülye vagyok meg minden, de megkérdezem..:D

Mit vehetsz miért??
  • Mazarex
    link itt

lesz egy szép inaktív summoner törlés, name change RP-ért féláron, és lehet majd I-ért is venni(végre)
  • Madix
    Én is várok mindig ki hova megy, és ami marad az marad..Mostanában jungle lett a kedvenc, egy jó Jarvannal, bár igaz fiddlivel carryztem fel magam bronzból silverbe..:D Nem zippósodom...:D

Tényleg? Hol van? o.o
  • Különc
    Napi Sjokz, egyem meg azt a fejet 0:08-nál

• Különc
    Szerencse, hogy ez a két champion kap skineket, ezeknek alig van
  • TBTPumpa
    Az új Riven skin

Az új Trynda skin

Mindegyikhez 1-1 summoner ikon jár (van Dianás, Rivenes és Tryndás), illetve van egy negyedik ikon is, melyet akkor kapsz meg, ha a másik hármat már megszerezted. GG Rito
  • SzirmosSzisza
    Mégis lesz :D
  • Különc
    Hogy elkerüljék a DDOSt és hogy minden meccsen fél órát pause legyen a játék
  • Mazarex
  • jazzy
    én is ezt mondom ez a jó hozzállás, küldjük el az anyjába és játszassunk vele olyan rolet amit nem tud, nem rombolja a morált és növeli a nyerési esélyt
  • Fletley9
    actually...nincs annál idegesítőbb mikor az utolsó benyögi, hogy nem tud mást csak 2 role-t. És ha nem kapja meg akkor troll. Máris jót tesz a morálnak. Ja amúgy minap hagytam utolsót jungelbe menni és hoztam én supportot, pont a veszekedés elkerülése véget. Kiderült ,hogy az elsővel premade (hogy nem gondoltam arra ? -.-') csak neki gankelt, és akkor is szarul. Mondanom se kell melyik kettőn ment el a meccs. (többet misselte a smitetot mint saint.) Ilyen után mindig megbánom ,hogy kiadok olyan role-t a kezemből ami jobban meccs döntő lehet.
  • SzirmosSzisza
    NiP dráma folytatás.

Illetve a 3 csapat között online lesz majd a meccs és nem lesz közvetítve.
  • jazzy
    én csak olyat láttam hogy YOU CAN ONLY PLAY 2-3 ROLES? GO PLAY NORMAL U SHIT HOW CAN U BE HERE GO BACK TO SILVER
  • SzirmosSzisza
    Én az elmúlt 20 meccsemen nem láttam ilyen szövegeket, pedig ebben van Eastes normál és Westes smurf is :D
  • j0nNyKa
    háááát, maradjunk annyiban hogy legjobb esetben is nevezzük ezt hatalmas szerencsének, de kívánom neked, hogy ez az arány maradjon a későbbiekben is (bár elhinni nem tudom, de kívánni igen)