League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
streamen silver promo <#boxer>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sadface
végigolvastam és okosabb lettem. Ez baj?

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Legalább az EUW-nak van jövõje, nem úgy, mint az EUNE szervernek. Annyira sok a polák és a nab, hogy hamarosan le is kapcsolja a Riot az EUNE szervert. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Itt van minimális leírás kezdõknek.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
ugyanez volt, nem kell platinás duo partner, kitartás kell csak 😊

Értem ! Köszönöm az információt és tájékoztatást !

Molnár Imre

Jagumo
Az lenne az én kérdésem, hogy nem tudom akad-e itt westen aki mondjuk platina 3ba vagy feljebb van. Lenne egy olyan problémám, hogy elkezdtem felhúzni magamat platinába, hogy meglegyen a keret. Silver 3-ból 2 hét alatt Gold 1-be vagyok csak pechemre mikor bedobott gold 1-be 0 ponton 5-öt vesztettem és szétcsesztem az MMR-em így 5 pontokat nyerek és 4-eket vesztek. Tudok supprotolni jungelelzni midezni faszán. Ha valaki esetleg segítene nekem megköszönném és dobjon privit. 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
Nem tudom ismered-e a Warcraft 3 dotát ha igen akkor nagyjából ugyan az. Ha nem akkor Lényeg választasz egy szimpatikus hõst amivel másik hõsök ellen játszol. Taktikus csapatjáték. 5 hõs 5 másik ellen az nyer aki beveri a másik "fõhadiszállását". Gépigény nem nagy. 4 giga ram azért ajánlott vga szinte tök mindegy ma már minden viszi proci szintúgy .

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Sziasztok !

Valaki írna néhány mondatot errõl a játékról? Például mit csinálsz benne ? gépigény ? stb stb !

Hamarosan letöltöm és játszom vele , vagyis mindez óhajtó módban ! 😊

Elõre is köszönöm az infókat !

Üdv

Molnár Imre

j0nNyKa

Különc
Varus nagyon tudja a skill dodgeolást, érzi a srác

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Köszi 😊
Jó kis anyag (minden tekintetben 😛)

BEAST
Lindsey Stirling

Én is nemrég kérdeztem meg tõle. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Milyen zene megy a stream alatt(elõadó)?

j0nNyKa
fene tudja, olyan 10 meccsbõl 7 win körül volt tegnap, ma meg.. nem tudom, tán 5/5 körül vagyok

sadface
nyemis. 😞 tegnap is játszottam velük.. :C

I decide when I'm done.

Tegnap mennyit nyertél/vesztettél a bronze accal?

Üdv.

Van itt a fórumon 1-2 vállalkozó szellemû személy aki segítene elérni a goldot akár soloban (Silver 1 ben vagyok jelenleg), akár bevennének egy teambe és azzal elérni?

Mindenképpen Silver 1 feletti játékosokat keresnék, akik segítenének fejleszteni a játékbeli képességeimen, (mit,mikor,hogyan érdemes csinálni, magasabb "Elo-n").

Elõre is köszi! Ing.: Krysael (EUW)

j0nNyKa
pörög amúgy ma is a bronz smurf stream, egyfeszt jax-szel próbálnak counter pickelni a kis naívak

Anthrax
wtb szerkesztés 😄

Anthrax
Pedig másodikat én is beszoktam iróni, nem tudom mi bajuk van trundle-vel mindig kiakadnak,ha trollkodni akarok

TBTPumpa

tigeroo
utóbbi 2 rankeden 2 win jannával. ahhoz képest hogy mennyire nem szerettem mostmár az egyik kedvencem nami és thresh mellett..
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Kéne egy chat filter, ami instant 3 óra bant oszt ki, aki beírja champ selecten hogy: I said first vagy ok I troll

tigeroo
gratulálok!
TBTPumpa
Grat!

Anno S4-bõl engem is S2-be tett be. De onnét már nincs menekvés! <#idiota>

SzirmosSzisza
No, sikerült 2 divíziót (vagy tiert, sose tudom melyik melyik) ugrani, promo utolsó meccsén Gold IV-es volt a first pickünk, alattam levõ meg Gold V 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

epic backdoor

És a meglepõ eredmény:

"i will counter trynda " - poppysupport
j0nNyKa
mondjuk poppy van olyan hasznos mint taric <#idiota>
és less gay!

megy west.

tegnapi sivir témához: nem olyan szar mint sokan azt állítják/gondolják. inkább nagyon szituáció függõ pick. én játszottam vele az elmúlt idõben elég sûrûn. leona+ezeal/graves taric+cait ellen a lane móka kacagás.
lategamre viszont így is kell mellé a jó csapat.

Második promó meccsen poppy supportom van....komolyan fassetudja miért játszok még mindig ..
Fpocok
Köszi, most már látom. A csetet baszkurálják.

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
én úgy tudtam hogy a lolt nem a blizzard készítette.
itt egyébként mindig megtalálod az aktuális okot, illetve viszonylag folyamatos tájékoztatást, hogy mit csinálnak épp, és meddig tarthat

Fpocok
Nézzétek el, mert nem tudom... miért áll a szerver most? Nem kedden vagy szerdán szoktak karbantartani?

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
de van, csak neked azt írja hogy nincs (?)
ofc nincs, zyrát javítanak

TBTPumpa
Jinx mától 6300 IP.

"Haunted Zyra is now available in the shop for 1350 RP... but Zyra is currently disabled due to a bug. Hopefully this gets fixed up so we can get a proper look at Haunted Zyra"

Wut? Tegnap azt írták, hogy kezdetben 975RP lesz! WTF?

West amúgy mi a .... nincs már megint?
TBTPumpa
A Blizzard MOBA játékát átnevezték: Heroes of the Storm

A mostani BlizzCon-on már játszható is lesz. Na végre, hogy van mozgolódás ezzel kapcsolatban is. Azt hittem már kukázták a projektet.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Engedd már õket játszani, mit számít az a rohadt keret, hogy sárga, vagy kék, attól úgysem leszel jobb, nekik meg jár érte pro skin. Irigy szomiarc. És nem nem rakok smilet mert igazán nem nagy dolog mi elõzõ szezonban több emberrel megtettük.
TBTPumpa

tigeroo
grat😄

engem nem húzna fel valaki goldba promoval? 3v3ban még nincs csapatom
Különc
Weed

Hegi90
fasz se nézte olyan sokat, csak belenéztem még délután hogy mit linkeltél lo l nem kell lebaszni

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
fasz se nézte olyan sokat, csak belenéztem még délután hogy mit linkeltél lo l nem kell lebaszni

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

sadface

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Látod milyen? A mi csapatunkat elcseszte, mert folyton feedelt, most meg arcoskodik! Report pls! <#idiota>

sadface
Az egyik elohell szökevény volt akit bronzból húztunk ki naaa

amúgy plat 5-t akarunk teambe is csak nem adja be

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Platinás haverokkal könnyû! <#crazya>

SzirmosSzisza
Játszhatunk ebben pumpával párat?<#idiota>