53877
0MWkPbn.jpg
  • jazzy
    adok az accodért egy üveg sört!
  • SzirmosSzisza
    Casualok vagytok, nekem még van free transfer split óta
  • TBTPumpa
    Azért megy a Rage keményen:

Nem baj, kapja az ívet csak a Riot!
  • TBTPumpa
    Ezesetben kapja be a Riot!
  • John Titor
    https://support.leagueoflegends.com/entries/23407414?locale=1
    WEST-ről mehetsz EAST-re :D
  • Különc
    Ha rápillantanak a térképre, akkor nehéz eldönteni, hogy MO nyugat vagy kelet, ha rákukkantanak a gazdasági mutatókra, akkor bizony látni, hogy ezeknek jó az East is, nem kell ingyen migri
  • jazzy
    http://www.elophant.com/league-of-legends/summoner/euw/20448940/skins

bele se merek gondolni mennyi pénzt basztam el
  • TBTPumpa
    Hogyhogy? Mi ez a rasszizmus a Riot részéről?
  • John Titor
    Magyaroknak nincs ingyenes transfer.
  • jazzy
    mindig tudok játszani, néha ingame néha a login screenen

volt valami patch?
  • Különc
    Mármint úgy érted nevettek, mikor tudtok játszani a szerveren?
  • TBTPumpa
    Valószínű, mivel mindkettő EU szerver, de akkor sem értem, hogy mitől növekedett meg a pingem. Másfél évig 35-40 volt mindig, 1-2 hete pedig már 80-90.
    Persze lehet így is játszani, de lassabban reagál a játék a parancsaimra. Én pedig már megszoktam, hogy minden azonnal, egyszerre megy.
  • jazzy
    vedd rá szomiarcot meg a diamondos haverjait hogy jöjjenek át, ők lesznek a kísérleti egereink, hogy mennyi a különbség east és west között
  • jazzy
    majd jól kinevetjük az easteseket
  • j0nNyKa
    szvsz az ping az tökhasonló, én meg majd jól leszek a barátod lol
  • SzirmosSzisza
    Nem hinnem, hogy EUW-re magasabb lenne.
  • TBTPumpa
    Egyetlen hátulütője, hogy ott még nincs ismerősöm, szóval Foreveralone lesz a profil. Sadface meg nem jön át, mert megszerette EUNE-t és itt vannak a diamondos barátai is.
    Bár lehet, hogy EUW-n jobb pingem lenne, eddig 35-40 volt EUNE-n, de már vagy 1 hete folyamatosan 80-90 ping körül van, ami picit zavaró (megnövekedett reakcióidő).
  • j0nNyKa
    azok mindig királyak, nem is tudom ki volt együtt a creator viktorral (talán lissandra), az is baromi szép volt
    ez a sale meg király
  • TBTPumpa

Amúgy érdemes megnézni a Surrenderat20.net oldal felső részét. Tök jól összegyúrták az új Diana + Riven skin splash képeit.
  • j0nNyKa
    wel fucking come!
  • TBTPumpa
    Free transfer!!!
    "For two weeks from January 13th to 28th 2014, if you are playing on a European server that isn’t the most local one to you, you can transfer to either EUW or EUNE for free."

Nah, akkor azt hiszem irány EUW!
  • ronihun
    Deficio akárhányszor beszél, rosszul érzem magam, szóval kérlek Riot, ne legyen caster EU LCS-ben :(
  • SzirmosSzisza
    https://twitter.com/DeficioLoL/status/422731565555142657

https://www.facebook.com/ZorozeroLOL/posts/261096757386668?stream_ref=10 (első komment magyar!!!!:D)
  • SzirmosSzisza
    Kommentáltam egyet :(

Holnap amúgy EU LCS, nézzétek!
  • j0nNyKa
    komment :DD

Egy pár apróság még kimaradt a leírásból, mondjuk egy átlagos csetlog:
    mid or feed
    stfu noob
    lol jungle amumu
    u fukin feeder piece of shet noob fuck yor mother fuckin noob
    buy wardds idiots
    don tell me how to play fukin feeder
    lol manamune on mordekaiser
    no heal at bot
    gz wipe on dragon u fuking idiots
    all report cassiopeia for dd build
    MUNDO!!!
    surrender at 20 kk?
  • Mazarex
    link
    végre tudtam ma valamin röhögni, nem csak a teljesítményemen
  • j0nNyKa
    heti eSport összefoglaló, szó van benne a kedvenc csapatomról is !
  • Különc
    Összekötjük a bajuszt
  • j0nNyKa
  • ronihun
    Ma volt már egy post a NIP-ről redditen, hogy az adc Freeze egy órával a dq-juk után kitweetelte, hogy valami: "Polacks DDoS too strong." már nem emlékszem pontosan, aztán az MYM menedzsere írt egy wall of textet, hogy a polák megalázó a népük számára, és hogy büntessék meg Freezet, pitchfork, etc. Freeze bocsánatot kért, és mondta, hogy akkor posztolta poénból, amikor MrRalleZ nem tudott joinolni 10 percig az első meccsen. Ma mindegy, NiP-nek nincs túl jó sajtója jelenleg

#42697: can't wait, első 2 meccs epic lesz
  • Különc

Ez a keddi Loltotom, TBD helyére az SHC kerül
  • Különc
    Napi NiP, hyrqbot bedobja a törölközőt látásproblémák és motiváció hiánya miatt

Na meg ki akarna egy ilyen gány és amatőr csapatban játszani?
  • Zickler
    ^^
  • sadface #42694
  • SzirmosSzisza
    Nem ismerem mélyrehatóan egyik csapatot se, de lehet tudták, hogy van egy hőst amit még fontosabb banolni és a kevésbé rosszat hagyták bent, aztán ez lett a vége. Gambit is mindig mondogatta a "z mistake"-et aztán mégse banolták sose Zacet.
  • ronihun
    sose értettem azokat a csapatokat, akik bo3 / bo5 -ban elvesztenek egy meccset, és utána kb leszarják, hogy ott volt egy mundo, akit nem lehetett megölni, vagy egy lucian aki megkúrta őket, annyit csináltak hogy elvittéka vi-t meg pickeltek egy yasuot ami azért a kiesés szélén könnyelmű, és hagyták az ellenfelüket a comfortable championokkel játszani... mym elég régóta csalódást kelt
  • Különc
    SHC-nak van 2 napja elintézni, hogy keddre Kölnben legyenek
  • ronihun
    kezdődik a rallez hype twitch chaten
    még amikor bjergsen eu-ba volt, akkor láttam őt először, mindig vele duozott és látszott, hogy ügyes, sokat vaynezett akkoriba, aztán NiP-be volt sub, most meg SHC-be, de ha bejutnak gondolom felveszik a kezdő csapatba
  • Különc
    Talán a Coke leagueben
  • jazzy
    Czaru fog hitelni ultit még idén?