53877
0MWkPbn.jpg
  • John Titor
    Miért lenne kamu ? EU Westen játszom, ha érdekel, de nem azt mondtam, hogy nincs lolban troll, hanem hogy level 1-en már dotában spammelik az OMG NO FEED NOOB és hasonló dolgokat, mikor lolba level 30-ig jó ha 2x láttam. Ranked az más tészta.
  • j0nNyKa
    jó akkor meg kamu, mer ha te lolban nem találkozol trollokkal akkor valamit nagyon máshogy csinálsz mint a többi x+y millió játékos
    melyik szerveren vagy?
  • Mazarex
    it's not about the champ, it's about the Fighter Project, és úgy kábé mindenről
  • John Titor
    Az olvasást még gyakorolnod kell, de elsőre nem volt rossz. :D
  • j0nNyKa
    ja hát elnézést bazmeg hogy lol topicban az "itt" az a lol, az "ott" meg a tökömtudja miről van szó ami nem lol
  • SzirmosSzisza
    Tutorialt szerintem egyrészt korrekt, hogy végig kell játszani, másrészt egekkel a LoL tutorial előtt van. Amúgy last hitelni tényleg nehezebb, mert nem instant fordulnak a hősök és általában az aa animáció is sokkal lassabb, a játék nehézség meg nézőpont kérdése, szerintem amiatt nehéz mert rohadt sok itemnek van aktív képessége ami meg tud fordítani egy harcot. Abban viszont tényleg igazad van, hogy alacsony szinten borzalmas a játék, minden meccsen van 1-2 afk.
  • SzirmosSzisza
    Te tudsz olvasni? "itt meg minden gamen." :D
  • j0nNyKa
    tehát jobb a lol, mert dotában 100ból 1 meccsen van anyázás, lolban meg mindegyiken?
    i see
  • John Titor
    Hát emberek büszkén kijelenthetem, hogy a DOTA 2 egy szar játék.
    Régen elég sokat dotáztam még az első résszel, de ez ahhoz képest egy rakás fos.
    Miután lassan több mint fél éve lolozok aktívan, így gondoltam teszek egy próbát a sokak által úgy istenített NEHÉZ skillt igénylő DOTA 2-vel, hát mit ne mondjak elvett az életemből 1 teljes napot.
    Nem tudom, hogy az emberek miért mondják, hogy olyan kurva nehéz, de biztos valami fogyatékos volt aki ezt először elkezdte terjeszteni, mert rohadtul nem nehezebb mint a lol viszont kurva idegesítő és nem, nem a deny, hanem hogy tetű lassú az egész játékmenet, arról nem is beszélve, hogy a hud olyan ocsmány és idegesítő, hogy olyat még ember nem baszott. Azt már meg sem említsem, hogy mikor először elindítottam kötelezett a TUTORIAL végigjátszására, hát elmennek az anyjukba nem tudom, hogy ki e lehetett volna kapcsolni, ha nem mintha kerestem volna, de akkor is rohadt idegesítő volt.
    Szerintem semmivel sem jobb és nehezebb mint a lol, sőt gázabb.. a karakterdizájn egy fos, a szörny kinézetű championok egy kaptafára készülnek, arról nem is beszélve, hogy egytől egyig kurva rondák.
    A fejlődésnél tapasztalt dolgok is a lol javára szólnak, bár lehet hogy csak én voltam szerencsétlen, de minden egyes gamebe volt aki kileavelt, arról nem is beszélve, hogy capsal spammelik, hogy OMG NO FEED NOOB etc... Na nem mintha lolba nem spammelnék, csak a különbség annyi, hogy level 30 alatt ott ilyet 100-ból egyszer lát az ember, itt meg minden gamen.
    Igazából nem is tudom mit mondhatnék még, talán annyit hogy véletlen se próbálja ki senki, mert hatalmas hányást rakott össze a Valve, ami szégyen a régi DOTA-ra nézve.

Elnézést mindenkitől akit ezzel megbántottam, de muszáj volt kiadni magamból. :D
  • j0nNyKa
    mmm reading teaser...
  • Mazarex
    surr@20 link hmm champ teaser...
  • SzirmosSzisza
    kínós :c
  • j0nNyKa
    én már a dota 1 elődjeit segítettem fejleszteni amikor te még mikimanót néztél
  • SzirmosSzisza
  • Különc
    Face és csöcs swap (de mindkettőt dugnám)

#42628 Rikimarut ne bántsd, az kurva jó, olyan mint Shaco, high risk, high reward

Ja és általában mindig azt szoktam énekelni, hogy "Rikimaru segíts nekem, Rikimaru maradj velem!" de te ezt nem ismered, mert nem is éltél, mikor én már Miki manót néztem
  • SzirmosSzisza
    :D

• jazzy
    Majd akkor lesz ap mid amikor nem military Lux skin!::.4!::44
  • j0nNyKa
    wtf nem rég jött ki ap mid, lissandra!!!
    azóta csak 2 assassin meg 2 adc jelent meg. szal stahp el vagyunk látva ap middel.
  • jazzy
    Így is van, minek ap mid, még 20 assassint! :(
  • j0nNyKa
    hogyishívják, riki vagy miafasz? undi egy lény az tuti

más, orianna art:
  • Különc
    Confirmed
  • SzirmosSzisza
    Játszogatok néha dota2-vel és ott van perma láthatatlan hős, csak akkor jön ki belőle, ha támad valakit :D
  • Különc
    Rito pls no copy pasterino dongerino evry champion
  • j0nNyKa
    1 spellen cd nélkül
    és persze ne legyen manája, az már lejárt
  • Különc
    Valami, aminek van dashe, jumpja, gap closere
  • j0nNyKa
    nyuszi felhő a bal felső sarokban so cute
    speaking of ...
  • j0nNyKa
    rossz hír nigró

"Ao Shin is very, very far down the road. Probably not even this year. There was a lot we learned about him after we introduced his concept art. His concept at a character has changed dramatically, but much for the better. It will take a while to develop an excellent kit that matches his lore."

"I haven't checked the launch date of the next champ yet. If I knew it, I couldn't tell you. It will be a fun champ, though. Nothing you'll see coming."

szóval valami röhögő láthatatlan assassin legyen már, az pont hiánycikk úgyis :!:!:!
  • Különc
    Wat? És mi van az agyonhypeolt Rush Hourral? Vagy ez csak troll?

Szerk: ja semmi, csak troll
  • SzirmosSzisza
    woah
  • ronihun
    Erről ennyit.

tl;dr: Tehát tény, hogy a NiP meg akarta venni az LD helyét, majd később mikor a Riot változtatott és úgy tűnt ez nem fog megtörténni, a játékosok megcsináltak mindent, amit a Riot kért, aztán ők csak azt látták, hogy diszkvalifikálták őket. Később kiderült, hogy a Lemondogs organization nem írta alá/töltötte ki megfelelően a dolgokat. Vajon miért...
  • sadface #42617
  • jazzy
    Legalább Tabzzot vették volna meg ezek a balfaszok
  • ronihun
    Rosszul látod, dexter és Tabbz többször elmondta már interjúban, hogy az NiP pénzt ajánlott zorozeronak, nukeducknak és mithy-nek, ők meg átmentek. Biztos volt néhány gond az LD-nél, de elsődlegesen a 3 csapattag csak úgy otthagyta a másik kettőt a pénzért, akik "hoppon" maradtak. Csak aztán az NiP beszopta, mert a három játékos bár kurva magabiztos volt, kiestek. És ez így is volt rendjén, megérdemelték, senki nem vitathatja el, és persze Tabbz meg dexter is jó helyre került.
    Arról persze nincs hivatalos infó, hogy az LD-t meg akarták venni, de tagadás ide vagy oda, szvsz elég egyértelmű, hogy felajánlják nekik. Aztán az új szabály a spot vásárlásról, meg az NiP-t így is szidják már, szóval lemond a megvásárlásról. Aztán jött, hogy mi lesz az új LD lineup esetleg, de 1 nap múlva az LD inkább visszalép és kiesik. Szerintem is elég átlátszó, hogy a NiP a tőkéjét arra fordította, hogy ne kelljen a coke leaguebe játszani még egy splitet se.
    Remélem, hogy kiesnek én is, ha mindez nem is igaz, akkor azért is, mert gusztustalan amit a három ex-LD-s csinált a társaival.
  • TBTPumpa
    Diana Hercegnő:
  • Mazarex
  • SzirmosSzisza
    Amit tudok az az, hogy nem volt gaming house, de az, hogy egy nevezést se tudnak leadni arra utal, hogy nem valami profik :D
  • jazzy
    Hanem miért?
  • SzirmosSzisza
    "bevásárolják magukat az LCS-be"

nekem az rémlik, hogy Bjergsent azelőtt eladták már, hogy a selejtezőkön kikaptak volna

LD-ből meg menekültek a játékosok, nem ok nélkül széledt szét az eredeti csapat...
  • Különc
    Nemtom mi nem érthető, eladták Bjergsent hogy bevásárolják magukat az LCS-be, Riot lépett, NiP nem tudta megvenni a helyet végül "csak" 3 játékost, azt viszont igen, hogy az LD-t diszkvalifikálják és legyen még egy esélyük bejutni
  • SzirmosSzisza
    Igen, de ennek még mindig semmi köze nincs NiP-hez :D