League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sadface
Unalom.. Cirmikém látod így kellett volna rivenezned.. 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I decide when I'm done.

BEAST
Bevallom, én vagyok a hang Jonny fejében. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

j0nNyKa
mind1 hagyjuk
tehát van egy smurf accom, amirõl magammal beszélgetek
fuck logic

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
Mondom, kész a gyerek

Megint szar az sg

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

BEAST
Erre én is ma jöttem rá... eddig teljesen feleslegesen kalkuláltam bele a legesélyesebb dodge irányt. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jazzy
Hegi smokes weed part2
Különc
Hallod, ezen az ELOn nem dodgeolnak, szerintem ne lõdd eléjük a cocoont, mert mindig missel ^^

Hegi90
te amúgy mér csináltál még egy euw-s accot? azt hittem eune-re van, mikor beszarik a west

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Különc
HEGyI troll

j0nNyKa
ezt kurvajól megbeszéltétek 😄DD

Különc
Kérdeztem, hogy miért, nem mondtam semmit

Hegi90
mégis te mondtad, hogy pickelik

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Különc
De Sivir egy useless szar, ebbe nem gondoltál bele?

Hegi90
annak ehhez semmi köze <#idiota>

Hegi90
igazából én se értem teljesen, csak tippelek:
- jinxnek alapból szar a range, könnyû sivir q-val harrassolni
- jinx W/R-t sivir simán blokkolja sivir spell shieldje, és még manát is tölt vele -> mégtöbb harrass

Különc
Hegi smokes weed

Zickler
Sivir, jinx? MIVAN?

Battletag: Muhee#2716

Hegi90
heimert valami streamer kapta fel, sivirt meg gondolom jinx miatt (?)

Különc
Sivirt és Heimert miért pickelik annyit? Azt hiszik, hogy reworkölve vannak?

j0nNyKa
😄DD

TBTPumpa
Hmm. Friss hír:
"We\'re extending Season 3 ranked play until 11:59 PM on 11/11. Whether you\'ve set your sights on lighting the way with Victorious Wards or catching a new skin in your web as a freshly-minted Gold player, you have two additional weeks to reach your personal goals for the competitive season. Head into ranked now to see how high you can rise!"

No, akkor mégis van esély a Protoss pók megszerzésére. Csinálunk 10 3v3 csapatot aztán az egyik csak feljut majd Gold 5-be. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

sadface
feel the irony

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Viszont nagyon jól nyomod Rivennel! Jobban, mint szomorúarc. <#idiota>
Nem is értem, hogy lehetsz Silver 4-ben...

Kár, hogy így alakult. A másik csapat rohadtul nem érdemelte meg a gyõzelmet (GG Easy noobs).

TBTPumpa

Különc
Mondom, olyan lane bully lesz, hogy beszarsz, heard it here first

j0nNyKa
és milyen ügyes volt bmeg, mi lesz itt rework után? még a végén nem lesz igazunk, és heimer egy erõs pick lesz topra midre 😊

ronihun
sadface
Azt hittem nem pofára osztják az aranykeretet😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Ez tény, ellenfél Goldja jobban carryzett, pedig lanen mindent megtettem ellene (értsd.: nem adtam fb-t 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
Általában a legjobb a bûnbak mert nem carryz.😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Majdnem összejött a Gold V, csak sadface feedelt <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Heimer, lul

j0nNyKa
most kezdtem!

Hegi90
turret range indicator pbe-n co-op vs ai módban

Különc
Dat escape

SzirmosSzisza
Oh, úgy látom, hogy a szokásos 5 win után kapom a retardokat sorozat lesz ez, inkább hagyom egy darabig 😄

Komoly válaszként minden szintre mondják, hogy elohell, mert egyszerûen nehézséget okoz az elõrejutás. Talán azzal kapcsolatban van a legnagyobb konszenzus, hogy minden tier elsõ divíziója a legnehezebb, a néha furán mûködõ pontosztás miatt. (Nekem pl. silver 1-ben még egy 8-9-es winstreak után is képes volt 4-5-6 pontokat adni a rendszer, aztán hasonló losestreak után levágni silver 2-be, ami el is vette a kedvem az egésztõl.)

A lényeg, hogy mivel a soloQ random, ezért szerencsealapú a csapattársakat illetõen. Ha kevésbé vagy szerencsés akkor a türelmes, flame-mentes, segítõkész játékkal tudod tompítani a dolgot és sok-sok lejátszott meccs alatt elõre tudsz jutni ha jó vagy.

Különc
Egész jól mennek a Q-k Threshel, új vagy itt?

Ja, a szarkazmus táblát nem tettem ki.

SzirmosSzisza
Morgana aki egész champ select alatt nem szólt egy szót se csodálkozik, hogy miért megyek midre, mikor én meg beírtam, aztán meg elkezd feedelni ... nekem azt mondták West az jobb <#idiota>

j0nNyKa
mármint az, amikor 2 szót nem bír úgy kinyögni valaki, hogy ne flamelne vagy blamelne
a többi az csak hablaty

Az a szint, ahol annyi az idióta, hogy a csapattársaid bénasága miatt nem tudsz nyerni és elõrejutni. Magyarul az egész játék. 😄

TBTPumpa
Hát azért annyira nem siralmas ott a helyzet. Vannak egész jófej és ügyes játékosok is, bár csak éjfél körül. Nappal túl sok az iskolás Rankeden.

Mijazaz elohell?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

j0nNyKa
vol 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Will1359 joined the room.
Waaffle joined the room.
Waaffle: adc pls
Obbba: mid
Kronik910: hi
Will1359: i adc plz
Waaffle: I will pick adc :-)
Waaffle: No matter what u pick.
Will1359: ok
Obbba: dont doge
Waaffle: I said it :-)
Will1359: 9 reports for u
Obbba: double ad lane is strong
Waaffle: For what?
Obbba: dont dodge double ad is strong
Waaffle: I said it long before u
Obbba: DONT DODGE DOUBLE AD IS STRONG

sadface
Silver 5-Silver 3 a legnagyobb elohell.😄

I decide when I'm done.

BEAST
Lehet Silverben is van Ellohell, de hogy Bronze a legmélyebb bugyra az 100%! 😄

SzirmosSzisza
😄D

What I Actually Do When I\'m Playing This Game

Top: Pray that their jungler is more retarded than mine
Mid: Pray that I actually get to play it
AD: Pray that I actually have a support
Support: Pray that my AD is actually smurfing
Jungle: Pray that my team aren\'t philanthropists or else with the way they play, they could potentially end world hunger

j0nNyKa
rá bazmeg 😄DDDDDDDDDDDDDDDD
szó szerint, nem túlzás: megkönnyeztem azt a jelenetet

Silver 1 az igazi elohell, nem a bronz, azt csak leszedálva lehet kibírni ép ésszel. 😊