53877
0MWkPbn.jpg
  • ronihun
    east
  • Különc
    Én még mindig nem láttam embert, aki wardot vett volna a trinketen kívül
  • SzirmosSzisza
    Szóval nem vettél egy wardot se?! Reported!
  • TheGrinder
    Igen, ez volt a probléma, köszönöm. :D
  • SzirmosSzisza
    #42760: ez valami front kamera fícsőr, egyik nap unatkoztam és csináltam én is párat és minden kancsal vagyok :D

• Különc
    Lol buzi-e vagyol?

#42761 Jesszus, beszíp gyerekek ezek...
  • SzirmosSzisza
    Normális telók is ilyet csinálnak font kamerával :(

Amúgy nem linkelte senki:

• Fletley9
    Inkább az ,hogy elég kancsi oO
  • Különc
    Dugnám? Meg amit a múltkor is írtam, igazán vehetne egy normális gépet, vagy egy olyan telefont, ami fényképezni is tud, nem iSzart
  • j0nNyKa
    mármint most tényleg, erről mi jusson eszébe az embernek
  • Különc
    No, God, please no

• j0nNyKa
    heti frik: Ahri, Caitlyn, Corki, Fizz, Kha'Zix, Lux, Rammus, Rengar, Taric, Udyr
  • j0nNyKa
    On January 15th at 3 AM PST for NA, 5:00 GMT for EUW, and 3:00 GMT+1 for EUNE, servers will go down in preparation for the upcoming patch.

többé kevésbé helyes patch notes itt, hivatalos majd gondolom holnap
  • SzirmosSzisza
    Pedig ott kéne. Trinketet nem cserél csak wardot, lehet az a baj.
  • TheGrinder
    Vettem egy ward skint és azt hol tudom átállítani, hogy ne az alap jelenjen meg ingame? Laucherben vagy ingame kell? Laucherben Store - Ward Skinsnél x-et raktam a rublikába, de ingame még mindig az alapot mutatja.
  • vparyk
    Sziasztok! Silver vagy afölötti játékosokat keresek esti premade normal vagy ranked gamekre. Csináltam két lolos videót kommentárral, itt lecsekkolhatjátok hogy játszom:

Amúgy East szerveren Sorspöröly néven érhettek el.
  • j0nNyKa
    mi állandóan olyan kódot programozunk melóban, ami megunja a usert
    aztán terminátor lesz belőle és visszamegy az időben gyilkolni, és accot cserél platina keretért cserébe, majd pubertálni kezd
    wait wat
  • Különc
    Van tűzfalad? Ha igen, töröld le, égesd el és hints rá sót
  • Metalmilitiakid
    Az lehetséges, hogy a LoL vmilyen módon utálja a netemet ? Egész nap minden gond nélkül neteztem, töltöttem, videót néztem... Amint felléptem LoL ba első meccsen kb 7 perctől kezdve állandó DC, nem jött be FF ben sem semmi, teljesen elvágódott a net, frissítettem a csatlakozást, akkor kidobta, hogy nincs csatlakoztatva. Megnéztem a gép hátulját és meglepően tényleg nem villogott a led az UTP nél, kihúztam bedugtam jó lett, de ezt 1 percenként ismételte. Kiléptem LoL ból azóta semmi probléma megint. Másnál volt ilyen ?
  • jazzy
    Viszonylag sok boostednek kinéző vagy rossz games diamond 5 player van, bár most elbasztam az mmrem, nem kapok diamond kereteseket, 1-2 hete sokat kaptam, de nem voltak valami kiemelkedőek
  • Különc
    Ja, elbasztam 8) De a lényeg, hogy goldon nagyon simán végigmentünk, sőt plat eleje se volt valami durva, persze a trollokat kell dodgeolni, akik plat V 0 ponttal basszák szét az egészet, de hát ez van. Most kapunk olyanokat, akiknek Diamond kerete van, és ugyanannyi az MMR-je, mint nekem Plat III-IV-ként
  • jazzy
    te platból diamondba buksz?

amúgy ja, én sem fejlődtem hirtelen 1 teljes tiert skillben, ez az s3 vége valahogy olyan.. nem is tudom milyen, gold3 körül voltam mindig, most meg plat2-3
  • Különc
    Ám most mi, Plat III 55 pont asszem a peakem, aztán szépen lebuktam Diamond IV 78 pontra a szünet alatt, mikor újra elkezdtem tavaly lolozni a gold keret volt a cél, most már a Diamond V
  • Metalmilitiakid
    19 CS vel ADC ként 10 percnél ? hát sztem a józan eszére :D
  • TBTPumpa
    Hmm lehet!

Sadface-t reportoljuk!
  • jazzy
    diamond boost?
  • TBTPumpa
    Te Sadface! Mi ez az accountok közötti buzulás?
    Miaz, hogy rád írok, majd a hatalmas intelligenciával megáldott ismerősöd elküld a 3,14csába azzal a címszóval, hogy ő a haverod és accot cseréltetek!
  • Különc
    Swag, nem volt elég swag
  • SzirmosSzisza
    Vajon mire gyűjtött?
  • Különc
    Ugyanaz 8( De akkor játsszunk, mikor én otthon vagyok, szóval én hordom a nadrágot ^^

Bár már így hogy az 5. évébe lépett, hogy mobilneten szopok, asszem most már váltok rendes netre
  • jazzy
    ha még mindig ugyanaz a duo partnered akkor ez inkább negatív hogy akkor játszol amikor akarsz höhö
  • TBTPumpa
    De az EUW szervernek van jövője, az EUNE-nek nincs!
  • Különc
    Végülis lehet hogy van benne valami, én akkor játszom amikor akarok, ti meg hetente 3 meccs és nincs szeró
  • jazzy
    jap ő az ex kilencedikemelet, csak azóta páran megkapták de visszakaptam mert csúnya kislányok és kisfiúk voltak

#42732 most mér csak azért mert caté volt és kumiho néven fut
  • SzirmosSzisza
    Ő az ex-kilencedikemelet? Mert akkor én más accra hittem azt, hogy az :D
  • Fabio Capello
    "accom"

:DD:DDDDDDD
  • TBTPumpa
    Azt vágod, hogy az EUW Platina EUNE szerveren felér egy Diamond vagy Challenger szinttel ugye?

Szóval az ügyesebbeknek át kell jönniük Westről és Season 4-ben sikeresek lesznek.
  • jazzy
    már megvan az acc

szóval van easten egy lvl24es accom kumiho néven fut

na ki akar játszani? :D
  • SzirmosSzisza
    Van Eastes acc amit adtam nektek, csak annak elveszett a tulaja :D

#42728: löwennél lejjebb nem megyek. Amúgy Eve-hez nincs is skinem, majd VU után max!
  • Különc
    De kőbányait, mert max csak annyit ér, kb csak Evelynn van rajta