53877
-
#42767 east -
#42766 Én még mindig nem láttam embert, aki wardot vett volna a trinketen kívül -
#42765 Szóval nem vettél egy wardot se?! Reported! -
#42764 Igen, ez volt a probléma, köszönöm. :D -
#42763 #42760: ez valami front kamera fícsőr, egyik nap unatkoztam és csináltam én is párat és minden kancsal vagyok :D
-
#42762 Lol buzi-e vagyol?
#42761 Jesszus, beszíp gyerekek ezek... -
#42761 Normális telók is ilyet csinálnak font kamerával :(
Amúgy nem linkelte senki:
-
Fletley9 #42760 Inkább az ,hogy elég kancsi oO -
#42759 Dugnám? Meg amit a múltkor is írtam, igazán vehetne egy normális gépet, vagy egy olyan telefont, ami fényképezni is tud, nem iSzart -
#42758 mármint most tényleg, erről mi jusson eszébe az embernek
-
#42757 No, God, please no
-
#42756 heti frik: Ahri, Caitlyn, Corki, Fizz, Kha'Zix, Lux, Rammus, Rengar, Taric, Udyr -
#42755 On January 15th at 3 AM PST for NA, 5:00 GMT for EUW, and 3:00 GMT+1 for EUNE, servers will go down in preparation for the upcoming patch.
többé kevésbé helyes patch notes itt, hivatalos majd gondolom holnap -
#42754 Pedig ott kéne. Trinketet nem cserél csak wardot, lehet az a baj. -
#42753 Vettem egy ward skint és azt hol tudom átállítani, hogy ne az alap jelenjen meg ingame? Laucherben vagy ingame kell? Laucherben Store - Ward Skinsnél x-et raktam a rublikába, de ingame még mindig az alapot mutatja. -
vparyk #42752 Sziasztok! Silver vagy afölötti játékosokat keresek esti premade normal vagy ranked gamekre. Csináltam két lolos videót kommentárral, itt lecsekkolhatjátok hogy játszom:
Amúgy East szerveren Sorspöröly néven érhettek el. -
#42751 mi állandóan olyan kódot programozunk melóban, ami megunja a usert
aztán terminátor lesz belőle és visszamegy az időben gyilkolni, és accot cserél platina keretért cserébe, majd pubertálni kezd
wait wat -
#42750 Van tűzfalad? Ha igen, töröld le, égesd el és hints rá sót -
#42749 Az lehetséges, hogy a LoL vmilyen módon utálja a netemet ? Egész nap minden gond nélkül neteztem, töltöttem, videót néztem... Amint felléptem LoL ba első meccsen kb 7 perctől kezdve állandó DC, nem jött be FF ben sem semmi, teljesen elvágódott a net, frissítettem a csatlakozást, akkor kidobta, hogy nincs csatlakoztatva. Megnéztem a gép hátulját és meglepően tényleg nem villogott a led az UTP nél, kihúztam bedugtam jó lett, de ezt 1 percenként ismételte. Kiléptem LoL ból azóta semmi probléma megint. Másnál volt ilyen ? -
#42748 Viszonylag sok boostednek kinéző vagy rossz games diamond 5 player van, bár most elbasztam az mmrem, nem kapok diamond kereteseket, 1-2 hete sokat kaptam, de nem voltak valami kiemelkedőek -
#42747 Ja, elbasztam 8) De a lényeg, hogy goldon nagyon simán végigmentünk, sőt plat eleje se volt valami durva, persze a trollokat kell dodgeolni, akik plat V 0 ponttal basszák szét az egészet, de hát ez van. Most kapunk olyanokat, akiknek Diamond kerete van, és ugyanannyi az MMR-je, mint nekem Plat III-IV-ként -
#42746 te platból diamondba buksz?
amúgy ja, én sem fejlődtem hirtelen 1 teljes tiert skillben, ez az s3 vége valahogy olyan.. nem is tudom milyen, gold3 körül voltam mindig, most meg plat2-3 -
#42745 Ám most mi, Plat III 55 pont asszem a peakem, aztán szépen lebuktam Diamond IV 78 pontra a szünet alatt, mikor újra elkezdtem tavaly lolozni a gold keret volt a cél, most már a Diamond V -
#42744 19 CS vel ADC ként 10 percnél ? hát sztem a józan eszére :D -
#42743 Hmm lehet!
Sadface-t reportoljuk!
-
#42742 diamond boost? -
#42741 Te Sadface! Mi ez az accountok közötti buzulás?
Miaz, hogy rád írok, majd a hatalmas intelligenciával megáldott ismerősöd elküld a 3,14csába azzal a címszóval, hogy ő a haverod és accot cseréltetek! -
#42740 Swag, nem volt elég swag -
#42739 Vajon mire gyűjtött? -
#42738 Ugyanaz 8( De akkor játsszunk, mikor én otthon vagyok, szóval én hordom a nadrágot ^^
Bár már így hogy az 5. évébe lépett, hogy mobilneten szopok, asszem most már váltok rendes netre -
#42737 ha még mindig ugyanaz a duo partnered akkor ez inkább negatív hogy akkor játszol amikor akarsz höhö -
#42736 De az EUW szervernek van jövője, az EUNE-nek nincs! -
#42735 Végülis lehet hogy van benne valami, én akkor játszom amikor akarok, ti meg hetente 3 meccs és nincs szeró -
#42734 jap ő az ex kilencedikemelet, csak azóta páran megkapták de visszakaptam mert csúnya kislányok és kisfiúk voltak
#42732 most mér csak azért mert caté volt és kumiho néven fut -
#42733 Ő az ex-kilencedikemelet? Mert akkor én más accra hittem azt, hogy az :D -
#42732 "accom"
:DD:DDDDDDD -
#42731 Azt vágod, hogy az EUW Platina EUNE szerveren felér egy Diamond vagy Challenger szinttel ugye?
Szóval az ügyesebbeknek át kell jönniük Westről és Season 4-ben sikeresek lesznek. -
#42730 már megvan az acc
szóval van easten egy lvl24es accom kumiho néven fut
na ki akar játszani? :D -
#42729 Van Eastes acc amit adtam nektek, csak annak elveszett a tulaja :D
#42728: löwennél lejjebb nem megyek. Amúgy Eve-hez nincs is skinem, majd VU után max! -
#42728 De kőbányait, mert max csak annyit ér, kb csak Evelynn van rajta