53877
-
#43127 valaki múltkor itt a topicban leírta ennek a miértjét
és sokkal egyszerűbb agyalni hogy ki volt és mikor, mint ráguglizni
megtaláltamSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Friends are like snowflakes, if you pee on them they disappear." -
#43126 tökmindegy töröltél friendlistről megin! :D -
#43125 Karma
Katarina
Lissandra
Miss Fortune
Olaf
Riven
Skarner
Thresh
Tryndamere
Twitch -
#43124 igazából én is annyit kapok (3 meccs 81 pont volt), lehet hogy overall normalizálták a kapott pontot, és a "helyünkön" vagyunk
bár mindenki platina keretes szokott lenni a csapatomban, szóval tudjafasz -
#43123 Hát ez a tavalyi szezon gyermekbetegsége. 10 meccs után engem is Silver 4-be sorolt, aztán 30 pontokat adott Winek után. Defeat esetén pedig -3, -5 pontokat vont le. -
#43122 Diamond sose lesz meg kb, plathoz meg hosszú út vezet, mert promoban nem számít hány pontot kapok, viszont nem értem miért rak be gold3ba ha utána 28 pontot ad ergo az mmrem sokkal magasabb. Szerintem úgy lenne logikus hogy oda rak be, ahova való az mmred. -
#43121 Jó az MMR. Akkor a héten meglesz megint a Platina.
Őszre talán a Diamond. -
#43120 28 pontot kapok gold3ban a winért -
#43119 Közel lehetetlen, hogy Platina után Bronzba dobjon a rendszer. Ha mind a 10 meccs is Defeat lett volna, akkor is Gold 5-be vagy Silver 1-be sorolt volna a rendszer, de Bronzba semmiképp sem.
Én a Bronztól "félek", amiket tavaly Jonnyka streamjén láttam (Fizz ráultizik a Dragonra), azóta rémálmaim vannak. -
#43118 Látod gondoltak rád. Akciós lesz az Evelynn skin! -
#43117 ohohohó! -
#43116 -
John Titor #43115 Redditen az egyik hozzászólásban jól leírja a srác a hozzávetőleges kiadási költségeket.
Ha ehhez viszonyítunk, még akkor is kurva jól kerestek.
"They only dropped ~<4 million of that 624million on Esports. $2million for prize pool. And you can guess another 2 million for any extras, advertizing, paying casters, etc. All the event's pay for themselves through ticket sales. 3rd party sites stream the games, so riot doesn't pay for that. It's only %0.6 of their revenue on advertising. Most company's spend 2-3% on the low end and up to 20% depending on the industry.
Then they've got 1,000 employees at lets give them all $100,000 a year (unlikely), that's $100million. Then lets just say they blow another $100 million (alos unlikely) on servers, office space, business lunches, etc. That's still $420 million in profit.
Now then, they are a rapidly growing company, and projections had them sitting at only ~$200 million for this year so their spending was/is financially responsible and well within expected norms. It's only the fact that they've done so well, that makes it seem as though they aren't spending as much as they could.
TL:DR They are doing very well and making a ton of profit this year (2013). Hopefully that translates into even more spent on e-sports next year (2014)." -
#43114 http://www.team-dignitas.org/articles/news/League-of-Legends/4498/Interview-with-Team-Dignitas-after-facing-Cloud-9/ -
#43113 úristen :D -
#43112 megnéztem mi ez a dungeon fighter online, életemben nem hallottam róla
hát így :DDDDDDDDD -
#43111 Yayy, az a Jinx nem tudom honnan jött de last hitről nem nagyon hallott :D
#43110: sokat nem mond így kiadások nélkül -
John Titor #43110 Jól keresett a Riot tavaly.
-
#43109 rég volt már randomville
-
#43108 1-2 vizuális mókolás, renektonon, rumble-n, pantheonon -
#43107 koszi ;) -
#43106 Menüben van a link. -
#43105 vagja vki honnan lehet lekapni a publikus beta szero klienset ? (letoroltem veletlen) -
#43104 szóval respect -
#43103 Úha, ha ezt behúzza Dig nagy respect :D -
#43102 Ja és bónusz fakt: Yellowstarral rakott egy ligába :P -
#43101 Plat II 0 pont -----> Plat II 0 pont :D 8-2 -t mentem. -
#43100 nem sikerült a bronz, gold3ba rakott, pedig 6ot elbuktam -
#43099 amíg nem frissít a lolking, figyu azt a kda-t :DDD -
#43098 na az vagány ár, bár kérdés hogy a lol megér-e a kollégának annyit -
#43097 Lehet úgy adják, hogy csak a tauri érhető el róla :)
Amúgy iPon asszem árul 1000 HUF/hó körül. -
#43096 a vpn az nem kötődik ahhoz, hogy mire használod
egyébként ha valaki ad 500 forint / hóért, akkor nagy mákod van, mindenképp használd -
constellus #43095 nemtudom hogy hogymüködik ez az egész, de annó a tauri wow is adott el vpn-t valami 500ft/hó(?) elég olcsó volt azt tudom, náluk utána járhatsz hogy csak az ö wow szerverükre adnak vagy máshoz is müködik -
John Titor #43094 -
#43093 Ha esetleg érdekel valakit, ha lesz magyar nyelvű LoL, akkor az ezen a linken lesz eléhető. -
#43092 2-0ból 2-4, bronze here i come
ilyen loseaim nem voltak hónapok óta :D -
#43091 1 kézzel mert közben orrot túr -
#43090 :DDDDDDDD most nézem a divem nevét
"Maestro Yi's Templars'
maestro wat -
#43089 Faker 60 meccset letol és challenger 3 nap alatt, én 2 év alatt elértem plat III-at 8) -
#43088 igen a tunnel az megoldás, viszont ahhoz kell egy szerver a kolin kívül, ami alap helyzetben pénzes dolog, méghozzá havi X pénzes
ha ismersz olyat, akinek van valahol valamilyen szervergépe, és szépen megkéred rá, hogy csináljon neked egyet, azzal jársz a legjobban
bizonyára vannak ingyenes tunnel lehetőségek is (olyasmik mint amit linkelni próbáltál), de kb biztos vagyok benne, hogy nem lesznek jók
ilyen sufni megoldás sajnos nem nagyon van