League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I decide when I'm done.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Komolyan mondom hétvége vagy szünet, vagy csak szezon vége, de olyan emberek bújnak elõ, hogy az valami félelmetes. Aztán persze meg is kaptam a csapattól a jól megérdemelt reportomat mert "OMG BOT GTFO" és nem csak az idióta adc. 😞
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

amúgy mi a fene van? Sivirrel levertem egy vaynet 450 ip champs op eskü lehet elkezdek poppyzni is
mindjárt jön macska a sárgaréz ligájával ._. xd
I decide when I'm done.
I decide when I'm done.
te nem leszel okosabb, én nem leszek hülyébb, úgyhogy távol maradtunk megint a közös hangtól
én megpróbáltam.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
I decide when I'm done.
Amúgy lehet, hogy csak a Halloween-es cuccokat nyomatják a "háttérben" és azért vannak lagok (elméletileg holnap este kezdõdik, az aktuális skin akció befejeztével). Más Online játékban is elõfordulnak ilyesmik új tartalmak érkezésekor. Vagy csak a neted "szórakozik".
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
I decide when I'm done.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
NEM az a baj az õszi szünettel, hogy "akkor nem lehet nyerni", mert bármilyen furcsa is, õszi szünetben is pont 2 csapat játszik, amibõl pont 1 nyer (ez megvan?)
AZ a baj az õszi szünettel, hogy a játékodban lévõ többi játékos átlag életkora, ezzel pedig felfogása, hozzáállása, intelligenciája a felére csökken, amikor Te, egyszeri, normálisnak vélt játékos maradsz ugyanaz, aki az egyéb napokon is vagy
ERGO a Te játékélményed csökken. sokkal. nem a win rated csökken. a játékélményed.
megvan? vagy ez is érdekes? érdekes?
Amúgy Gold V körül (soonTM) nem nagyon tudnak mit csinálni vele.
I decide when I'm done.
I decide when I'm done.
nemtudomhány win után 33 pont kezd felbaszni ma is csak egyszer kaptam ki amikor direkt kivágták Anniet. qq
rankeden 21/15win op nerf pls
I decide when I'm done.
ez ugye azt "kompenzálja", hogy ha feljutsz, nem tudsz alaphelyzeben visszaesni
2 (3) gondolat:
- season 4ben _elvileg_ ezt a marhaságot megszüntetik
- gold1-ben ugyanez volt, kb 2-3 hétig csak 5-5 pontossával csúszkáltam fel le 0 és 50 pont között, majd egyszercsak egy nagyobb winstreak után azért megugrott annyira az mmrem, hogy elkezdtem ~15 körül kapni, és úgy már fel is tudtam jutni a következõ ligába
- TL;DR: szopás, fájdalmas, felbaszós, de teljesíthetõ
Össze is gyûjtöttem hozzá a mostanában megjelenõ új skineket:
Victorious Elise
Officer Vi
Haunted Zyra
Sultan Gangplank
Új League of Legends logó