League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sadface
naja.😄 meg lolcounter op

I decide when I'm done.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sadface
tryhard ma úgyse megy legalább ti röhögjetek.😄 wood pc van, nem tudom milyen lesz.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
ez is kurvanagy rész 😊

SzirmosSzisza
Én random Sivir bumerángokon nevettem 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
Elõször is összefostam magam a nevetéstõl, néztem több részt, és fura, hogy eddig nem is ismertem ezeket a videókat, pedig régebben a bronze plays videó is nagy kedvencem volt. De tényleg, aki szintén nem látta õket nézzen meg több részt, én nem tudtam elképzelni mennyi faszságot tudnak csinálni az emberek. De komolyan, flash-sel közlekednek, minden skillshotot mellélõnek, majd beírják, hogy luck 😄😄DD hihetetlen

...

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
😄

BEAST
Életem legjobb játékán vagyok túl. Boton a Vayne társam kitalálta, hogy a legújabb zseniális taktikája az ellenfél adcje (Jinx) ellen az lesz: beleáll minden skillshotba és hagyja, hogy kb null hpn tartsa... MEEERT akkor felbátorodnak és a jungler könnyebben gankel majd.

Komolyan mondom hétvége vagy szünet, vagy csak szezon vége, de olyan emberek bújnak elõ, hogy az valami félelmetes. Aztán persze meg is kaptam a csapattól a jól megérdemelt reportomat mert "OMG BOT GTFO" és nem csak az idióta adc. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Critplank és "full ap support lux" ...

sadface
ah. itsk

amúgy mi a fene van? Sivirrel levertem egy vaynet 450 ip champs op eskü lehet elkezdek poppyzni is

mindjárt jön macska a sárgaréz ligájával ._. xd

I decide when I'm done.

ronihun
azt hittem 21 win - 15 lose

...

jazzy
nyugalom Dávid
sadface
Na várj a 21/15-t értetted félre or what. vagy én nem érzem az iróniát. lol

I decide when I'm done.

ronihun
oh, hülye vagyok sorry

...

elsírom az életem rajtad hogy te még is mit hiszel magadról ?! 😞

Í R Ó N I A felfogtam mit írtál de minek foglalkozzak vele ? állítsak fel egy szentélyt és sirassam a játék élményem ? vagy még is mit vársz ? dobáljak én is ide printeket milyen szar nekem,hagyalmar akkor nem játszok ilyen egyszerû

sadface
az 21 meccsbõl 15 win te butus.😄 vagyis már 22-bõl.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
nem vártam el hogy felfogd, úgyhogy részemrõl lapozhatunk, nem akarom ismételni magam
te nem leszel okosabb, én nem leszek hülyébb, úgyhogy távol maradtunk megint a közös hangtól
én megpróbáltam.

ronihun
azt hittem 15ször már kikaptál <#gonosz1>

...

sadface
Mydroxnál is volt lagg fail volt miatta a promoja Dia 4-be. és lee sinünk is dc-zett fizznek is laggjai voltak. Nem hiszem, hogy csak nálam van baj. 😛

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Fail: Queue van.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Persze, hogy laggol. Bejelentkezésnél Quenue is van. Idõ kérdése és EUNE is olyan lesz, mint nemrég EUW. <#idiota>

Amúgy lehet, hogy csak a Halloween-es cuccokat nyomatják a "háttérben" és azért vannak lagok (elméletileg holnap este kezdõdik, az aktuális skin akció befejeztével). Más Online játékban is elõfordulnak ilyesmik új tartalmak érkezésekor. Vagy csak a neted "szórakozik".

sadface
Egyszer kapok ki Annivel de akkor laggol EUNE. kb esélyünk se volt mert leenk félpercenként dc-zett, nálam is akadt rendesen. riot pls

I decide when I'm done.

4 éve játszom és én még egyszer sem kaptam trollokat,játék élmény ? az mi ?

nem is értem,ha magasabb szinten vagy tudhatnátok hogy annyira mindegy hogy 0/5 a top vagy 0/4 a mid,neked kell carryzned a játékot mert csak akkor nyerhetsz.ergo kár ez a biztos mert szünet van és a sok 12 éves és a játék élmény etc etc ..

TBTPumpa
Ne panaszkodj, 1 winre vagy a Gold 5-tõl! És fenomenális volt a Karthus-os játékod! <#eljen>

BEAST
Nekem a win ratem is! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jazzy
ez azért lehet, mert kurva ügyes vagy, mi pedig nem, de mi az a zsínorba?
j0nNyKa
én most érthetõen le fogom neked írni a tényeket, és fel fogom tételezni (komolyan), hogy felfogod, amit írok, errõl egyébként ha gondolod adhatsz valami visszajelzést
NEM az a baj az õszi szünettel, hogy "akkor nem lehet nyerni", mert bármilyen furcsa is, õszi szünetben is pont 2 csapat játszik, amibõl pont 1 nyer (ez megvan?)
AZ a baj az õszi szünettel, hogy a játékodban lévõ többi játékos átlag életkora, ezzel pedig felfogása, hozzáállása, intelligenciája a felére csökken, amikor Te, egyszeri, normálisnak vélt játékos maradsz ugyanaz, aki az egyéb napokon is vagy
ERGO a Te játékélményed csökken. sokkal. nem a win rated csökken. a játékélményed.
megvan? vagy ez is érdekes? érdekes?

érdekes,felénk is õszi szünet van még is a 4 ik winem zsínorba pedig soloztam,érdekes

SzirmosSzisza
Most esett le, hogy õszi szünet is van, fuuuuuck

SzirmosSzisza

sadface
túléltem nyugi.😄 pont annyira, hogy tudjak anniezni.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
hívjunk mentõt, vagy nem szakadt rád nagyon a plafon? <#idiota>

SzirmosSzisza
Pont tegnap néztem valami challenger streamet ahol srác csapatát széjjel csapta egy Evelynn 😄

Amúgy Gold V körül (soonTM) nem nagyon tudnak mit csinálni vele.

sadface
mégnézem mit csinálsz wood elo fölött ahol ismerik az oraclet meg a vision wardot.😄

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
18/6 eve jóval inkább op :p

sadface
Én nem gondoltam volna, hogy ennyi lehetõség van ebben a szutyokban. Egy rossz meccset simán meg lehet fordítani, egy jó macival. Nem egy meccset hoztunk vissza a flash-r-w-q-zhonya kombóval. Azt a hat meccset is még a legelején buktam. Brandet írják nagyon nagy counterpicknek, de fõként orit kapok a nyakamba ami so painful de verhetõ. Remélem nem nerfelik galyra, bár nem hiszem, hogy hozzányúlnak. <3

I decide when I'm done.

ronihun
én leonával 27-15-ben állok, op<#buck>

...

sadface

nemtudomhány win után 33 pont kezd felbaszni ma is csak egyszer kaptam ki amikor direkt kivágták Anniet. qq

rankeden 21/15win op nerf pls

I decide when I'm done.

j0nNyKa
hát az biztos, hogy sajnos veteran statusszal (100+ játék, zöld ikon) ~5 pontokat fogsz kapni
ez ugye azt "kompenzálja", hogy ha feljutsz, nem tudsz alaphelyzeben visszaesni
2 (3) gondolat:
- season 4ben _elvileg_ ezt a marhaságot megszüntetik
- gold1-ben ugyanez volt, kb 2-3 hétig csak 5-5 pontossával csúszkáltam fel le 0 és 50 pont között, majd egyszercsak egy nagyobb winstreak után azért megugrott annyira az mmrem, hogy elkezdtem ~15 körül kapni, és úgy már fel is tudtam jutni a következõ ligába
- TL;DR: szopás, fájdalmas, felbaszós, de teljesíthetõ

oh mybad, nem szóltam :v
TBTPumpa
Lassan idõszerû lesz az új banner.
Össze is gyûjtöttem hozzá a mostanában megjelenõ új skineket:

Victorious Elise

Officer Vi

Haunted Zyra

Sultan Gangplank

Új League of Legends logó

De 100-nál több van, mert s3 elején bohóckodtam barátokkal. De ez arra predesztinál, hogy soha ne kerüljek ki belõle?

TBTPumpa
Silver 1-rõl és nem Season 1-rõl beszél! <#ravasz1>

S1-ben te egy LP-t se kaptál a winért....akkor még ELO volt <#banplz>
Különc
A télapó nem létezik

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Én S1-ben ugyanúgy 29 LP-t kaptam a winemért, nem lehet, hogy már több, mint 100 játékod van?