53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
    VPN, lehet viszonylag olcson venni. Esetleg beszelsz a rendszergazdaval.
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok ,hogy van e ötletek arra ,hogy hogyan lehet olyan interneten lol ozni ahol központilag van tiltva az ilyen tipusú játékok használata? Mivel nem értek hozzá igyekszem a szituációt leírni hátha megértitek hogy mit próbálok nálamnál jártasabb embereknek elmagyarázni, ha jól gondolom a koliban ahol én vagyok a proxy server tűzfala nem engedi ki az ilyen tipusú adatforgalmat. Ennek ellenére találtam millió egy olyan oldalt ahol azzal kecsegtetnek ,hogy ezt ők megoldják pl www. privatetunnel.com , de gondoltam megkérdezem tőletek is mert nyilván nem én vagyok az egyedüli aki így járt és mielött regisztrálok mindenféle weboldalra hátha valaki meg tudja mondani pontosan mit is érdemes csinálni.

Válaszotokat előre is köszönöm.
    Üdv Lóránt
  • ronihun
    plat 4-> 4 win - 5 lose +1 loss prevented -> gold 3
    egész tűrhető ahhoz képest milyen szarul teljesítettem
  • j0nNyKa
    egy fél lehelettel részletesebben
  • j0nNyKa
    vagy 2 ezer forintért platV
  • TBTPumpa
    Nem értelek, anno tök jó kis csapatot hoztunk össze 3v3 mapon. Azt kéne erőltetni megint (Cica, Én, Szomiarc). Nem az idétlen SoloQ-t.

Gyakorlásképp, veszíteni való nincs. Legrosszabb esetben összejön egy Gold 5 divízió.
  • SzirmosSzisza
    http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=44528737#post44528737 gp rework o/
  • sadface #43080
    Ha szeretnéd csöcsös ahrikat is linkelgethetek tbt-nek és akkor legalább ketten jól szórakozunk. De akkor inkább semmit. soz
  • SzirmosSzisza
    Nem értem minek linkelgeted ezeket akkor :D

Amúgy redditen le volt írva, hogy valszeg direkt bronzban maradt sok dodgeal és most a hidden mmr miatt utolérte a végzete.
  • j0nNyKa
    mi, ennek hogy ment felfelé az mmrje ?
  • sadface #43077
    Nem én vagyok cicus, de ha tényleg kihúzol akkor jövőre is bronzeban leszek.:D
  • SzirmosSzisza
    Majd kihúzlak :+
  • sadface #43075

*
  • sadface #43074

ahahaha:D
  • ronihun
    Ameddig bennetek van az idegesség a saját rankotokkal kapcsolatban, addig nem is nagyon fogtok haladni. Valamint ameddig úgy gondolkodsz, hogy te fentebb való vagy. Szard le a csapatodat és figyelj oda magadra, fejlődsz és haladsz, kész.
  • jazzy
    Szerintem a lejátszott meccseknek semmi köze a rankodhoz, nyilván 10 meccs alatt nem lövöd be, de mondjuk 150-200 alatt igen, akinek egy 1,5 éves szezonban nincs ideje 150-200 meccset játszani.. az tényleg NAGYON elfoglalt ember.

Ha tényleg azon múlna a rankod, hogy mennyit játszottál akkor középiskolások uralnák a lolt.
  • TBTPumpa
    Én még korainak érzem a Rankedet (majd március-április-május környékén), egyelőre még a játék sincs rendesen kiforrva. Addig IP-t farmolok rúnákra.
    Tegnap is átcsapott League of Lags-ba a játék, és amíg gyakoriak az ilyen netes problémák, addig a Ranked felejtős, de majdnem maga a játék is.
  • SzirmosSzisza
    Nem mindenkinek van ideje több száz rankedet játszani, csak azért, hogy végre olyanok ellen legyen akik vele 1 szinten vannak. Úgy meg tök rossz nézni, hogy bronz/silverben vagy, miközben pl normalok alatt csak gold felett kapsz ellenfelet. Legalábbis én ezért nem szerettem játszani, aztán rájöttem, hogy leszarom már és csak szimplán azért nem rankedeztem, mert normalon sokkal jobb játékok voltak :)
  • jazzy
    Ne rinyálj már mindenért :/

Nem mindegy hol vagy rankedban? Ügyes vagy fentebb mész nem vagy nem mész ennyi.

Másik véglet a TBT féle "nem merek játszani".. miért, mitől félsz?
  • j0nNyKa
    plat V -> 7 win 3 lose -> gold II
    meh, so-so
  • sadface #43067
    dehogynem miért akarod átverni
  • j0nNyKa
    az grat
  • SzirmosSzisza
    Még mindig nem Ő van a képen :D
  • tigeroo
    de ha transfer utáni MMR-em alapján sorol be úgyis akkor mi értelme azt a látszatot kelteni hogy majd win/lose alapján sorolnak be újra? meg mi értelme az újra besorolásnak ha az MMR marad a régi helyről ugyanaz?

nem ér e semmit
  • Christian88
    Plat 5 100LP-ről W/W/L/W/W/W/LP/W/L/L Plat 5 0 LP-re dobott.
  • SzirmosSzisza
    Nem kapott VISA-t, ideiglenesen HGG helyettesíti.
  • Zickler
    Mondjátok, hogy hülye vagyok De nem úgy volt hogy HotShot visszavonult? És dexter lesz a CLG junglere?
  • Christian88
    Hotshot-on vagy a többieken van fordítva a füles? :D
  • jazzy
    ja tényleg, most megy az eu lcs challenger league qualifier harmadosztály
  • SzirmosSzisza
    Ez úgy néz ki hamar eldőlt :D
  • jazzy
    juhú nyertem 1 meccset le is lőtték a rankedet, mondjuk így hogy nyerek nehéz lesz bronzba kerülni, de 4v5ben is nyert volna a csapatom akkora lag volt, Luxnak az nem túl barátságos
  • John Titor
    lol
  • j0nNyKa
    "szerintem", ezt mondták sokan
  • John Titor
    Én kis accal amivel csak preseasonba játszottam s4-ből s2-ig tudtam felhúzni mert nem volt több idő (nem rég lett 30-as)
    Vissza tett s4-be
    A mainomal még nem toltam azzal g1-ből szerintem g5-g4 lesz.
  • Különc
    Mi ez a spam, emberek...
  • sadface #43052
    sírjatok még emiatt.:D
  • jazzy
    Két darab ezresre ott a mastercard, a tény, hogy lol pályafutásod alatt kapni fogod ezt a boostot, megfizethetetlen.
  • TBTPumpa
    Nem. Ez még az alapnál is alapabb szint. Csak gyorsan behánytam neki valamit, úgysem érti, csak kíváncsi voltam mit reagál.
  • j0nNyKa
    a létige csak az iskolában menő, gyakorlati használatban nem!
  • SzirmosSzisza
    Te ilyen angol tudással fordítasz? :D