53877
0MWkPbn.jpg
  • Zickler
  • SzirmosSzisza
    Lesd meg forráskódot ott van mind :)

(karthus.net-et épp költöztetem, az majd lesz vmikor)
  • NagyiBMX
    Egyébként van, kb. havonta cseréljük a bannert, ezért hónapokra lebontva megvan mindegyik. :D
  • NagyiBMX
    Kössz... Vannak jobbak és vannak rosszabbak, az Udyr-os tényleg nem lett valami jó, de nem szoktam összecsapni meg elsietni ezeket. Átlag 1 óra alatt vagyok kész egy ilyennel.
  • Zickler
    Én a helyében pl. az Udyrosat nem tartottam volna meg
  • TBTPumpa
    Az eddigi bannerekről nincs valami archívumod?
  • TBTPumpa
    Szuper lett!
  • NagyiBMX
    Kész! :) Szirmos berakod a képet ha szépen megkérlek és nincs ellene kifogása senkinek se?
  • TBTPumpa

Január 31.-ig 975 RP, utána 1350 RP.
  • NagyiBMX
    Lenyomok egy meccset és neki is állok :D
  • TBTPumpa
    Jöhet az új banner!

Pá Lulu!
  • TBTPumpa
    Új Renekton skin érkezik:
    http://1.bp.blogspot.com/-FXBxFMudAUk/UuAUnJn0gcI/AAAAAAAALWE/EysHYtwRlc4/s1600/Renekton_Splash_5.png
  • SzirmosSzisza
    wat

• j0nNyKa
    napisjokz
  • jazzy
    :DDDD

• Különc
    Jól lehúzták az egész champet a klotyón kb, de legalább most már csak Mundo és Shyvana lesz topon, ezazz

Ja és én Gold III-ba kerültem Plat III után, de már promoban vagyok
  • j0nNyKa
    végre renekton kibeszélő, úgy néz ki picit lehúzzák az early game-jét, és erősítik a late-et

update: pbe-n már tesztelgetik is, sokmásegyébbel
  • ronihun
    Ja ő egy állat amúgy, legalább olyan legendás tryndával, mint én lee ziggs-el. De egyébként tényleg topon nagyon utálom tryndát, mert igazából ha valaki ügyes vele, akkor hiába győzi le az ellenfele lane-en, később megkúr mindenkit, vagy miközben 4v5özik a csapata ő beveri az összes inhibitort. Amúgy kipróbáltam WW topot, és tetszik, régen imádtam ww-t, és most újra nagyon erős ebben a tank metában.
  • jazzy
    Javaslom itzhao streamjét, btw játszottam ellene topon az egyik provisional vagy mi a kurva élet meccsemben vasárnap, westen húzta az accját éppen. Konkrétan úgy elvert mint a szar. 1v5ben lehozta az egészet D:
  • SzirmosSzisza
    Riven volt ellenem, de early semmit se tudtam csinálni, párszor diveoltak és lett pár killem, de 1v1 esélytelen volt :(

Aztán lehet csak fejlődni kéne, elvileg bronz volt a srác (smurf accon volt :D)
  • ronihun
    borzalmas? ha ügyes trynda van ellenem mindig félek, mert lategameig elfarmolgat, split pushol, aztán 1v5özik
  • SzirmosSzisza
    Nyomtam egy Trondomoret kis accon, de ez a kari valami borzalmas :D
  • j0nNyKa
    mostani metában meg főleg sounds valid

ja nem
  • ronihun
    true.

apropó Karthus, most volt ellenem miden egy, győztünk és utána belinkelte a streamjét, amit ketten néztek (tehát rajtam kívül még egy), és az a neve a streamnek, hogy Only Karthus To Challenger!
    strange, mert platina szinten játszott max, hogy jut ilyen az eszébe embereknek
  • Chris
    Tévedés, a már rárakott dot, bleed, ignite stb. a trident tetején is sebzi és meg is ölheti.
  • Fletley9
    0.75 secig semmi se, kb zhonya mechanizmus. csak jól kell időzíteni.
  • j0nNyKa
    akkor ergo _semmi_ az égvilágon nem sebzi, nem cczi, nem csinál vele semmit
  • SzirmosSzisza
    Nem sebzi, úgy ahogy Zedet se.
  • j0nNyKa
    egyébként mindamellett hogy tényleg funny a kommentje, pl. én sem tudom megmondani, hogy a karth ulti sebzi-e
    én azt mondanám hogy igen, mert az "untargetable" azellennemvéd, de simán lehet hogy tévedek
    nyilván google 3 mp lenne, de annál egyszerűbb volt egy percen keresztül kommentelnem
  • BoneDragon
    Nap kommentje.
  • John Titor
    :D
  • Különc
    lol
  • Fletley9
    Szerintem egy kicsit félreérted a képesség működését, az nem bug hanem fícsőr.
  • Madix
    Ezzel a Fizz buggal csinálhatnának már valamit, hogy felugrik és kb semmi sem sebzi.

Lux ulti / Fiddli madár stb..... Iszonyatosan idegesítő főleg mikor a sima basic elvinné, de felugrás miatt azt se kapja meg.

Karthus ultival is ezt csinálja?
  • Különc
    Én egy anim gifet látok, nem videót
  • SzirmosSzisza
    http://gfycat.com/ShinyMealyIraniangroundjay fasza kis videó, LB vs Riven.
  • ronihun
    Én úgy emlékszem, hogy ilyenkor mindig több pontot kapunk winért, mert még nagyon kevés meccs van a seasonben. OP.GG alapján nem az mmr miatt van, de majd ha sikerül nyernem egyet akkor kiderül, mert az én mmrem nagyon fos jelenleg, szóval az alapján keveset kellene kapnom.
  • Mazarex
  • SzirmosSzisza
    "Due to a bug where Yasuo's Last Breath ability can cause enemy champions to not be able to move, we are temporarily disabling Yasuo while working on a fix to address this issue.
    "
  • SzirmosSzisza
    lol