53877
-
#43167 -
#43166 Lesd meg forráskódot ott van mind :)
(karthus.net-et épp költöztetem, az majd lesz vmikor) -
#43165 Egyébként van, kb. havonta cseréljük a bannert, ezért hónapokra lebontva megvan mindegyik. :D -
#43164 Kössz... Vannak jobbak és vannak rosszabbak, az Udyr-os tényleg nem lett valami jó, de nem szoktam összecsapni meg elsietni ezeket. Átlag 1 óra alatt vagyok kész egy ilyennel. -
#43163 Én a helyében pl. az Udyrosat nem tartottam volna meg -
#43162 Az eddigi bannerekről nincs valami archívumod? -
#43161 Szuper lett! -
#43160 Kész! :) Szirmos berakod a képet ha szépen megkérlek és nincs ellene kifogása senkinek se?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Január 31.-ig 975 RP, utána 1350 RP. -
#43158 Lenyomok egy meccset és neki is állok :D -
#43157 Jöhet az új banner!
Pá Lulu! -
#43156 Új Renekton skin érkezik:
http://1.bp.blogspot.com/-FXBxFMudAUk/UuAUnJn0gcI/AAAAAAAALWE/EysHYtwRlc4/s1600/Renekton_Splash_5.png -
#43155 wat
-
#43154 napisjokz SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#43153 :DDDD
-
#43152 Jól lehúzták az egész champet a klotyón kb, de legalább most már csak Mundo és Shyvana lesz topon, ezazz
Ja és én Gold III-ba kerültem Plat III után, de már promoban vagyok -
#43151 végre renekton kibeszélő, úgy néz ki picit lehúzzák az early game-jét, és erősítik a late-et
update: pbe-n már tesztelgetik is, sokmásegyébbel -
#43150 Ja ő egy állat amúgy, legalább olyan legendás tryndával, mint én lee ziggs-el. De egyébként tényleg topon nagyon utálom tryndát, mert igazából ha valaki ügyes vele, akkor hiába győzi le az ellenfele lane-en, később megkúr mindenkit, vagy miközben 4v5özik a csapata ő beveri az összes inhibitort. Amúgy kipróbáltam WW topot, és tetszik, régen imádtam ww-t, és most újra nagyon erős ebben a tank metában. -
#43149 Javaslom itzhao streamjét, btw játszottam ellene topon az egyik provisional vagy mi a kurva élet meccsemben vasárnap, westen húzta az accját éppen. Konkrétan úgy elvert mint a szar. 1v5ben lehozta az egészet D: -
#43148 Riven volt ellenem, de early semmit se tudtam csinálni, párszor diveoltak és lett pár killem, de 1v1 esélytelen volt :(
Aztán lehet csak fejlődni kéne, elvileg bronz volt a srác (smurf accon volt :D) -
#43147 borzalmas? ha ügyes trynda van ellenem mindig félek, mert lategameig elfarmolgat, split pushol, aztán 1v5özik -
#43146 Nyomtam egy Trondomoret kis accon, de ez a kari valami borzalmas :D -
#43145 mostani metában meg főleg sounds valid
ja nem -
#43144 true.
apropó Karthus, most volt ellenem miden egy, győztünk és utána belinkelte a streamjét, amit ketten néztek (tehát rajtam kívül még egy), és az a neve a streamnek, hogy Only Karthus To Challenger!
strange, mert platina szinten játszott max, hogy jut ilyen az eszébe embereknek -
Chris #43143 Tévedés, a már rárakott dot, bleed, ignite stb. a trident tetején is sebzi és meg is ölheti.
-
Fletley9 #43142 0.75 secig semmi se, kb zhonya mechanizmus. csak jól kell időzíteni. -
#43141 akkor ergo _semmi_ az égvilágon nem sebzi, nem cczi, nem csinál vele semmit -
#43140 Nem sebzi, úgy ahogy Zedet se. -
#43139 egyébként mindamellett hogy tényleg funny a kommentje, pl. én sem tudom megmondani, hogy a karth ulti sebzi-e
én azt mondanám hogy igen, mert az "untargetable" azellennemvéd, de simán lehet hogy tévedek
nyilván google 3 mp lenne, de annál egyszerűbb volt egy percen keresztül kommentelnem -
#43138 Nap kommentje. -
John Titor #43137 :D -
#43136 lol -
Fletley9 #43135 Szerintem egy kicsit félreérted a képesség működését, az nem bug hanem fícsőr. -
Madix #43134 Ezzel a Fizz buggal csinálhatnának már valamit, hogy felugrik és kb semmi sem sebzi.
Lux ulti / Fiddli madár stb..... Iszonyatosan idegesítő főleg mikor a sima basic elvinné, de felugrás miatt azt se kapja meg.
Karthus ultival is ezt csinálja? -
#43133 Én egy anim gifet látok, nem videót -
#43132 http://gfycat.com/ShinyMealyIraniangroundjay fasza kis videó, LB vs Riven. -
#43131 Én úgy emlékszem, hogy ilyenkor mindig több pontot kapunk winért, mert még nagyon kevés meccs van a seasonben. OP.GG alapján nem az mmr miatt van, de majd ha sikerül nyernem egyet akkor kiderül, mert az én mmrem nagyon fos jelenleg, szóval az alapján keveset kellene kapnom. -
#43130 -
#43129 "Due to a bug where Yasuo's Last Breath ability can cause enemy champions to not be able to move, we are temporarily disabling Yasuo while working on a fix to address this issue.
" -
#43128 lol