53877
-
#43207 Nem élvezhetetlen, a lol tipikusan az a játék, ahol a grafika annyira nem számít szerintem. -
#43206 nekem 5100-as van ugyanebből a szériából, full lowon 2giga rammal 100 fps stabilan -
Madix #43205 5470-es volt eddig...
De hát isten verje meg komolyan....
Lowon meg kb minden pálcika, és élvezhetetlen..:D Gondolom én.. -
#43204 http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html
Így első ránézésre szerintem minden lowon menne. -
Madix #43203 Sziasztok!
Röviden tömören. Elszállt a gépemben a videó kártya, és lazán mondtak egy 50-60-ezres árat..
A kérdésem az hogy kaptam egy csere"kártyát", ATI radeon mobility HD 5400-as..
ezzel menne a lol? Mert én smmi adatot nem találok erről a kártyáról, de még a rendszer se írja le hogy mi fán terem.
Válaszokat előre is köszönöm. -
#43202 Mondjuk a másik döntős csapatot meg pont Gambit verte el, ráadásul Voidleval :D -
#43201 Mondjuk azért az LCS-nál jóval magasabb színvonalú csapatok vannak, főleg az NA scenehez képest, meg az SKT a mostani WC-n is eléggé odavert mindenkit, szóval a Koreaiak nem egy C9. -
#43200 OGN az a koreai LCS. (csak más a formátum, nem mindenki mindenkivel játszik, hanem olyan, mint a tornák szoktak lennie EU/NA) -
#43199 Roccat! :D
-
Fletley9 #43198 Nem, hanem ha új a csapat számoljon átlag elo-ból (1200) az öt meccsett
5 silver 1
4 silver 3
3 silver 5
2 bronze 3
1 bronze 5
0 bronze 5
Ha meg volt csapatod akkor, oda soft reset ahol voltál mint yoloq-nál. Szvsz korrektebb lenne.
#43197 nem követem most a meccseket, de az OGN cucc, az challanger? mert tavaly a c9-ra is mindenki azt hitte mennyire megállíthatalanok az NA teljesítmény után aztán ugye lett ami lett.. -
#43197 Azért az durva, hogy az SKT K még az OGN Grand Finalben is sima 3-0-ra nyer, és ez az OGN, ami elvileg sokkal erősebb az LCS-eknél. Mi lesz itt S4 Worlds-ön? Ki tudja ezeket megállítani, NA-be kétlem, hogy bárkinek lenne esélye, EU-ba még talán valaki kicsit meg tudja őket szorongatni, de kétlem, hogy jelenleg bárki le tudná őket győzni. -
#43196 Vannak akik azt csinálják, hogy megnyerik az 5 meccset, majd feloszlatját a csapatot és csinálnak eg újat, ugyanazokkal az emberekkel. Volt aki így annyira feltornázta az MMR-jét, hogy az 5 meccs után egyből Diamond II-be került. -
#43195 mondjuk nem 100%-osan értem az elképzelést
mondjuk aki 5-öt nyer a besoroló meccseken, az menjen diamondba? mindenki addig kreálná újra a csapatát, amíg nem mákolják be az 5 wint :)
jó kis átgondolt rendszer lenne az :D
persze hogy kell számítania az mmrnek, mindenki picit kerüljön lentebb, mint ahova való, és ha tényleg ügyes, fentebb jut - kész, ez így fasza -
#43194 Team MMR szerintem csak akkor van, ha az előző szezonban is már megvolt a csapat és ott is elértetek valamilyen eredményt. Akkor azt az MMR-t veszi alapul.
De ha most hoztátok létre a csapatot (Season 4-ben), akkor még külön-külön számolja az MMR-t és a végén összesít. -
Fletley9 #43193 van külön mmr a team-re vagy külön-külön számít és szummáz?. mert ha utóbbi akkor érthető, én voltam gold többiek bronz3-silver5. Nem gondoltam, hogy ennyire rányomja a bélyegét a team-re is. ehh.
Ja amúgy a yoloqueue 6/4-el silver 2-be tett de ha nyerek akkor 27-29-eket kapok vesztésnél meg 14-ek. ez is érdekes. -
#43192 továbbra is számít az mmr, ugyanúgy mint múlt héten, meg az előtt, meg az előtt :) -
Fletley9 #43191 Ranked team-nél, hogy mi alapján sorol be? mert vicc ,hogy lejátszottuk az 5 meccsett és 4 win és bronz háromba rakott, az úgy elég dafaq. -
#43190 Quadrakill, Pentakill, HEXAKILL!!! -
#43189 cirkuszba kellenek bohócok is -
#43188 nRated elultizott trinket helyett, CandyPanda meg el akart flashelni Caitlyn ulti elől, nem valóak ezek ide lol -
#43187 Kennen support túl jó. -
#43186 roccat is the new lemondogs -
#43185 én meg már azt hittem ez az undormány lesz az új -
#43184 Hát azért még látszódik hogy csak placeholder, van még vele mit dolgozni -
Fletley9 #43183 szvsz gagyi...full visual upgrade mellé talán elmenne, de az a E és R effect nekem nagyon nem jön be. mostani jobb -
#43182 értem én hogy kassa nem 100% pick/ban rate, de miért az ő kinézetét kell ilyen gecijóra megcsinálni? -
#43181 nem tudtam már végignézni, pedig a morde late game érdekelt volna -
#43180 support carry -
#43179 Zed jungle :D -
#43178 Pantheon > all
Ja és Mordekaiser Tier 1 champ, confirmed -
#43177 6-1 fakje -
#43176 szvsz már elkéstél, kétszer is pickelve volt -
#43175 egyébként egyre gázabb ami Alliance ellen megy, most épp pár hater abba kötött bele redditen, hogy nem örültek eléggé a győzelem után, és hogy awkward volt az ölelkezésük :D na mindegy, majd meglátjuk a season végére mi lesz belőlük -
#43174 Ne pickeljék már Pantheont ennyiszer, nem akarom hogy lenerfeljék -
#43173 hue hue hue hue -
#43172 -
#43171 stop the hate -
#43170 Legalább nem solo q herokat pickeltek -
#43169 Dehogy fog -
#43168 Alliance nyer ma egy meccset végre?