53877
0MWkPbn.jpg
  • jazzy
    Nem élvezhetetlen, a lol tipikusan az a játék, ahol a grafika annyira nem számít szerintem.
  • Mazarex
    nekem 5100-as van ugyanebből a szériából, full lowon 2giga rammal 100 fps stabilan
  • Madix
    5470-es volt eddig...

De hát isten verje meg komolyan....

Lowon meg kb minden pálcika, és élvezhetetlen..:D Gondolom én..
  • SzirmosSzisza
    http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html

Így első ránézésre szerintem minden lowon menne.
  • Madix
    Sziasztok!

Röviden tömören. Elszállt a gépemben a videó kártya, és lazán mondtak egy 50-60-ezres árat..

A kérdésem az hogy kaptam egy csere"kártyát", ATI radeon mobility HD 5400-as..

ezzel menne a lol? Mert én smmi adatot nem találok erről a kártyáról, de még a rendszer se írja le hogy mi fán terem.

Válaszokat előre is köszönöm.
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk a másik döntős csapatot meg pont Gambit verte el, ráadásul Voidleval :D
  • ronihun
    Mondjuk azért az LCS-nál jóval magasabb színvonalú csapatok vannak, főleg az NA scenehez képest, meg az SKT a mostani WC-n is eléggé odavert mindenkit, szóval a Koreaiak nem egy C9.
  • SzirmosSzisza
    OGN az a koreai LCS. (csak más a formátum, nem mindenki mindenkivel játszik, hanem olyan, mint a tornák szoktak lennie EU/NA)
  • SzirmosSzisza
    Roccat! :D

• Fletley9
    Nem, hanem ha új a csapat számoljon átlag elo-ból (1200) az öt meccsett
    5 silver 1
    4 silver 3
    3 silver 5
    2 bronze 3
    1 bronze 5
    0 bronze 5

Ha meg volt csapatod akkor, oda soft reset ahol voltál mint yoloq-nál. Szvsz korrektebb lenne.

#43197 nem követem most a meccseket, de az OGN cucc, az challanger? mert tavaly a c9-ra is mindenki azt hitte mennyire megállíthatalanok az NA teljesítmény után aztán ugye lett ami lett..
  • ronihun
    Azért az durva, hogy az SKT K még az OGN Grand Finalben is sima 3-0-ra nyer, és ez az OGN, ami elvileg sokkal erősebb az LCS-eknél. Mi lesz itt S4 Worlds-ön? Ki tudja ezeket megállítani, NA-be kétlem, hogy bárkinek lenne esélye, EU-ba még talán valaki kicsit meg tudja őket szorongatni, de kétlem, hogy jelenleg bárki le tudná őket győzni.
  • Zickler
    Vannak akik azt csinálják, hogy megnyerik az 5 meccset, majd feloszlatját a csapatot és csinálnak eg újat, ugyanazokkal az emberekkel. Volt aki így annyira feltornázta az MMR-jét, hogy az 5 meccs után egyből Diamond II-be került.
  • j0nNyKa
    mondjuk nem 100%-osan értem az elképzelést
    mondjuk aki 5-öt nyer a besoroló meccseken, az menjen diamondba? mindenki addig kreálná újra a csapatát, amíg nem mákolják be az 5 wint :)
    jó kis átgondolt rendszer lenne az :D
    persze hogy kell számítania az mmrnek, mindenki picit kerüljön lentebb, mint ahova való, és ha tényleg ügyes, fentebb jut - kész, ez így fasza
  • TBTPumpa
    Team MMR szerintem csak akkor van, ha az előző szezonban is már megvolt a csapat és ott is elértetek valamilyen eredményt. Akkor azt az MMR-t veszi alapul.
    De ha most hoztátok létre a csapatot (Season 4-ben), akkor még külön-külön számolja az MMR-t és a végén összesít.
  • Fletley9
    van külön mmr a team-re vagy külön-külön számít és szummáz?. mert ha utóbbi akkor érthető, én voltam gold többiek bronz3-silver5. Nem gondoltam, hogy ennyire rányomja a bélyegét a team-re is. ehh.

Ja amúgy a yoloqueue 6/4-el silver 2-be tett de ha nyerek akkor 27-29-eket kapok vesztésnél meg 14-ek. ez is érdekes.
  • j0nNyKa
    továbbra is számít az mmr, ugyanúgy mint múlt héten, meg az előtt, meg az előtt :)
  • Fletley9
    Ranked team-nél, hogy mi alapján sorol be? mert vicc ,hogy lejátszottuk az 5 meccsett és 4 win és bronz háromba rakott, az úgy elég dafaq.
  • Mazarex
    Quadrakill, Pentakill, HEXAKILL!!!
  • sadface #43189
    cirkuszba kellenek bohócok is
  • Különc
    nRated elultizott trinket helyett, CandyPanda meg el akart flashelni Caitlyn ulti elől, nem valóak ezek ide lol
  • SzirmosSzisza
    Kennen support túl jó.
  • ronihun
    roccat is the new lemondogs
  • ronihun
    én meg már azt hittem ez az undormány lesz az új
  • Zickler
    Hát azért még látszódik hogy csak placeholder, van még vele mit dolgozni
  • Fletley9
    szvsz gagyi...full visual upgrade mellé talán elmenne, de az a E és R effect nekem nagyon nem jön be. mostani jobb
  • j0nNyKa
    értem én hogy kassa nem 100% pick/ban rate, de miért az ő kinézetét kell ilyen gecijóra megcsinálni?
  • j0nNyKa
    nem tudtam már végignézni, pedig a morde late game érdekelt volna
  • daemonervosa
    support carry
  • SzirmosSzisza
    Zed jungle :D
  • Különc
    Pantheon > all

Ja és Mordekaiser Tier 1 champ, confirmed
  • tigeroo
    6-1 fakje
  • j0nNyKa
    szvsz már elkéstél, kétszer is pickelve volt
  • ronihun
    egyébként egyre gázabb ami Alliance ellen megy, most épp pár hater abba kötött bele redditen, hogy nem örültek eléggé a győzelem után, és hogy awkward volt az ölelkezésük :D na mindegy, majd meglátjuk a season végére mi lesz belőlük
  • Különc
    Ne pickeljék már Pantheont ennyiszer, nem akarom hogy lenerfeljék
  • j0nNyKa
    hue hue hue hue
  • j0nNyKa
  • ronihun
    stop the hate
  • Anthrax
    Legalább nem solo q herokat pickeltek
  • Különc
    Dehogy fog
  • Anthrax