53877
-
#43287 Hatalmas. xD -
:DD
-
#43285 Igen, és akkor mindenki kövessen 1 baszott enemy-t, miközben az idő csak megy, mert a szerencsétlenek nem foglalnak el semmit, csak kergetőznek össze-vissza. -
#43284 Nehéz pontokat foglalni, ha tele van a térkép ellenfelekkel :) -
#43283 Még szerencse, hogy a Dominion is játszik.
Pont az előbb mentem egy kört. Ennyi kibaszott hülyével rég játszottam már. Futkároznak össze-vissza, mint az idióták, kergetik az ellenfelet, nemhogy a pontokat foglalnák el. Nemsemmi.
Ha meglesznek az ikonok úgyis pihentetem ezt a játékot, mert ettől tényleg ki lehet készülni. -
#43282 tl;dr: ha nincs pénzed lófasz sincs, de lépj be szavazni és kapsz summoner icont. -
#43281 átfogó lunar revel leírás -
#43280 Fura, de emlékszel, hogy amikor duouztunk reset előtt, te plat 2 voltál én meg plat 4 és feletted voltam champ selectbe, bár reset után alád, vagy max egy szintre dobott, de ez is valami ilyesmi lehet. -
#43279 Csak szivatás ez amúgy, ne vedd halál komolyan.
Nem vagyok annyira hülye mint egy darab zokni, megértem miért nem esik le plat5ből, mivel csak gold5 mmrel eshet le onnan, annál pedig magasabb van neki.
A kérdés nem is erre vonatkozott, mint mondtam egy zokni fölött állok és tudom, hogy mmr alapján megy, az mmrje nem értem hogy lehet velem egy szinten, amikor 9el többet bukott mint nyert, én többet nyertem mint buktam és föntebb voltam #43273 PRESEASONBEN. Igen megnéztem, nem előző szezonjára reagáltam. -
#43278 nem is vagyok platinában SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és nincs fölös 2ezer forintomSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!btw hogy tejesen offtopic legyek, hétvégén teso bétát fogok streamelni végigna jó van, de a magas labda az magas labda -
#43277 Nem streamelsz má fél éve -
#43276 te hibád minden -
#43275 Sajnálom, hogy leírtam miért/hogy van plat 5-ben a tag az én kurva anyámat.:D
Magát minősíti. :) Engem ugyan nem érdekel.:D -
#43274 Miket talál az ember 9gag en XD
-
#43273 A borderek meg S3 már elég rég véget ért. Preseason-ben felvihette az MMR-jét akár challangerbe is, bár lolking alapján valahol platban volt ő is. -
#43272 Ez nem az ő napja lol -
#43271 well done sir
na jó de csak mert különc olyan gonosz volt ma veled, csak külön neked elmagyarázom:
jazzy season 3-ban plat3-ban végzett, tehát elég jó mmrrel
season 4-ben több winje van, mint lose-ja, mégis csak gold 3-ba rakta a rendszer
aztán jön ez a másik tag, aki season 3-ban goldban végzett (alacsonyabb mmrrel mint a jazzy), season 4-ben is rosszabb a win rate-je, és mégis plat 5-ben van, jazzy felett
szivesen. 2ezer lesz. -
#43270 1 lose után sose dob vissza. pl:
0 ponton van a tag:
L-W-L-L-W-L-L-W-W-L-L-L ... -
#43269 Nem igazán érzem a balanceot. S3 goldos platban van ilyen winrattel, én meg S3 plat3ként gold3ban :D
-
#43268 mondtam, hogy zippo. -
#43267 lol lassan kezdem azt hinni, hogy gtronic az alreged vagy vice versa,
a challengeres mindenit -
#43266 Sok trollt kaptál mi? szegénykém. :/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
juj. Az kemény! Akkor ő most nagyon jó lehet!
Ez nem jogosítja fel sem őt, sem téged sem cirmost, hogy minden adandó alkalommal belémkössön. :) -
#43265 úú ez annyira magas labda, de már nincs pofám, én itt leálltam :D
lapozzunk -
#43264 Plat III voltam, most Gold III, nem fog menni anélkül, hogy valaki boostoljon 8( -
#43263 utoljára plat közepe fele láttam koloncot, ingyen
just sayin -
#43262 soooo many trolls (http://www.lolking.net/summoner/eune/225648)
u mean vélemény nem túl kultúrált módon? I'm in!
btw kíváncsi lennék ő merre van. Én legalább eljutottam Gold 1-ig. ;)
A nemlétezőket? :D Viccesnek találom, ha csak így tud belémkötni.. csak nyugodtan. :) -
Chris #43261 Nem túl elegáns mikor vki viccesen akarja eladni a háttérben fortyogó indulatait.
Ez a míves ebes hasonlat meg még az egyszeri olvasó szemét is bántja.
-
#43260 Szája már habzik -
#43259 nem mered bannig rageltetni
akarom mondani ne gonoszkodj már, van elég baja szegénynek! -
#43258 Plat V sokkal nehezebb -
#43257 Ha mondjuk Gold 5-ből húzattam volna magam akkor azt mondom igazad van. De nincs így szóval nem hiszem, hogy ugatnod kéne.:D Ne legyél már kutya pls. Csak zippo smurfje vagyok. haters gonna hate -
Chris #43256 Hátő, én most régi vágyamat valóra váltva épp erőteljesen Talonozom és bár skineket nem szoktam venni, de ez a skin kéne.
-
#43255 Felhúzattatni magam ér? Oh wait... -
#43254 szólj ha ebben az easy játékban challangeres vagy. :) Szád jár neked játéktudás meg nincs.:D -
#43253 hú az elég horror érzés lenne :| -
#43252 Ahri
Ahri
Ahri
Talon
Rengar
-
#43251 Te is ragelnél, ha tudnád, hogy egy ilyen easy játékban is csalnod kell, hogy feljebb juss és mindenki nevetne rajtad -
#43250 ja tényleg, akkor mind1
birom amúgy hogy még mindig hogy rage-el rajta, amint rájönne hogy poénnak kell venni, én meg is unnám a témát
de így... -
#43249 Szóval azt mondod a gold 1 100 pont és a plat 5 0 pont között különbség van? Mert szerintem csak a színe más. Menj orvoshoz színvak lehetsz. -
#43248 Ezért van leégve, már ki fizette :)