53877
-
#43327 És láthatom ahogy SK flashel Cait elől :D -
#43326 Remélem láthatunk egy Tri force malphiet Wickd-től, hagy legyek benne biztos,hogy semmire nem jó -
#43325 Remélem Alliance nem pickel ilyen cancer champeket mint a nunu volt tegnap. -
#43324 Igen, kérnek, de nem kapnak. Múltkor nézegettem accokat lolhun amikor láttam fbn hogy el akarták adni retardált magas áron és tényleg, olyan árak vannak, hogy az enyém 100k fölött érne az ottani árakhoz viszonyítva.
Cserébe külföldi oldalakon jóval olcsóbb és itt nem a megbízhatóságáról híres epvpersre gondolok ahol a scam az elmúlt évben 86szorosára nőtt, de vannak kifejezetten jó oldalak is. -
#43323 Kár. Akkor már nem lesznek Cézés stream-ek. Régi szép idők...
Nade sok sikert az acc eladásához. Pár ezer forintért azért el lehet passzolni egy Goldos accountot.
Silveres accountokért is 5-6000 Ft-okat kérnek LoLHu-n. -
#43322 pont erre gondoltam, hogy a dignitas talán az SG AllStars csapatnál jobb, de az sem biztos
#43319 : ez inkább szomorú, hogy elmegy eu-ból egy ilyen jó játékos, és rögtön odaveri a csapata az összes NA teamet, aztán worldsön meg kikapnak a koreaiaktól, de legalább NA proud lesz egy kicsit
Egyébként meg igen, elfogult vagyok az alliance-szel, és sk kapja be. Amúgy az egyetlen EU csapat akit nem szeretek azok ők, a többi EU teamet tisztelem, és kedvelem, de az SK-t nem tudom. Ahogy az NA csapatokat se, annyira érdektelenek számomra.
-
#43321 Mindkettő LCS 3 csapatos, mint a spanyol foci
C9,TSM,Dig
Fnatic,Roccat,(itt kellene lennie az Alliance-nek)Gambit Gaming
Nagyon izgalmas -
#43320 És én úgy látom, nem esett komolyabban nehezére ezt a titulust megszerezni -
#43319 Mondjuk vicces, hogy EU játékos 3 hete MVP :D -
#43318 SG csapat második lenne ahol a dignitas harmadik -
#43317 ezzel csak arra akartam célozni, hogy EU LCS-ben kicsit erősebb a mezőny, mint NA-ben, ahol a Dignitas harmadik tud lenni -
#43316 Az utolsó 5(?) meccse alapján meg is érdemlik azt a helyezést, ha Alliance csak a töredékét mutatná annak amit produkál Dig most, akkor nem írná le őket mindenki. -
#43315 SK szar, Alliance nem, nem tudom mit nem értesz? Butthurt fanboi logic by ronihun -
#43314 ja meg a Dignitas is baszott jó csapat, ezért harmadik NA LCS-ben -
#43313 Szerintem elég sokat számít, mármint pl az Alliance is tök jó aztán mégse :+ -
#43312 Ki nem szarja le a részeredményt, SK egy fos, ahogy előző szezonban is volt. -
#43311 Eredmény alapján egy szinten vannak ott hátul :D -
#43310 hat ezt csak igy spoilerbe, sadface-nel idosebbek lenyithatjak SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#43309 igen, szerintem a leggyengébb csapat ebben a splitben -
#43308 Első számú szabály, ha Gambit ellen nyerni akarsz: ban vagy first pick Kha'Zix -
#43307 meg mer az sk sincs a topon egyaltalan -
#43306 Szvsz FNC nyer, ők maximálisan teljesítenek minden szempontból, a Gambit meg kicsit inog még. De ha az Alliance kikap ma az SK ellen, az nagyon gáz lesz, főleg mert utálom az SK-t. -
#43305 Este 10-től.
-
#43304 Én azt hallottam a trinity force malphite egy kurvajó pick, igaz a winrateje minuszban van, de megéri erőltetni mert az lesz az új meta. -
#43303 De eladom. Túl sok időmet veszi (vette..) el, és csak a hajamat tépem miatta.. -
#43302 Nem nyitottak akkora arccal, hogy ezen legyen fennakadva mindenki még hetekig. A community hypeolta őket, ők csak annyit mnodtak, hogy nyerni akarnak, és jól mentek a scrimmjeik, ennyi. A hypetrain felrobbant és megerőszakoltak rajta minden nőt és gyereket a mexikói gyapottermelők. Ezek után adjunk nekik időt, a második héten szemmel láthatóan tanultak a hibáikból. Ma balfaszkodtak, ezek a pickek borzalmasak voltak, meg hogy engedték Alexet Khazixozni, bár amúgy is várható volt, hogy a gambit még nagy falat. De szerintem, bár az mit számít, a saját ellenfeleik, a prok szerint is ott van bennük a potenciál és még sokra vihetik, ha összeszedik magukat. Még hosszú a split, hogy bármelyik csapatot leírjuk, főleg őket, bár tény hogy ebben a splitben már én se számítok túl nagy eredményre tőlük, de hátha. -
Fletley9 #43301 Ennek a faszinak az akcentusa még mindig nem kommentátornak való :/ -
#43300 Csak nem akarod eladni az accountod?
Mi lesz így a jó öreg stream-ekkel? -
#43299 Az LCS legjobb meccse előbb volt lejátszva, innentől unalmas lesz minden :( -
#43298 Ha nem nyitnak akkora arccal, mint 2 hete azt mondom ok, de ezek után valamit mutatni kellene, nem? És itt nem az SHC ellen értem
Remek, most jön a "Caitlyn ulti elől flashelős" SK -
#43297 ja 7 meccs után csak erre tudok gondolni, remélem jól disbandolnak summer split előtt, mert a spring az olyan sokat számít és már minden eldőlt most -
#43296 Az cink.. -
#43295 2000 forint platinába húzatni az accod, szvsz 0 forint -
#43294 Szép estét! Azt szeretném kérdezni, hogy gold accountok nagyjából mennyit érnek mostanában és hol lehet őket eladni? (bocsi az offért, válaszok jöhetnek priviben is..) -
#43293 Jó ez a meccs :D -
#43292 Alliance disband a tavaszi split után, ez tarthatatlan -
#43291 -
#43290 OMG. Valentinnapi Hamu (Ashe):
És azok a mellek! Kell most azonnal! -
#43289 nagy-nagy-nagy PBE post -