53877
0MWkPbn.jpg
  • Vergirius
    Nekem csak az nem világos, hogy az emberek miért szeretnek olyan champ-el menni rankedozni amivel előtte még nem játszottak. Еléggé lehangoló tud lenni, min például tegnap 1 8 mid Veigar ( ennek ellenére még be is irja chetbe, hogy 1 time....)
  • Darthmushroom
    vannak napok amikor gyakorlatilag nem lehet veszíteni, utána rögtön pár nap mikor meg vért kell izzadni a napi dupláért is. ez nálam is így van.
  • j0nNyKa
    mindig mások hibája minden :(
  • zozoalma
    Nem tudom nektek ma milyen a játék de én sz*p*ágon vagyok , mindig van egy vagy két afk dc játékos , egyszerűen szőrnyű.
  • zozoalma
    Hát Ashe Miss Fortune combonál elég sokszor Miss Fortune-é volt a kill ,
    Lux Jinx ultinál Jinxé a kill többnyire :)
  • SzirmosSzisza
    Az miért jobb? Ott lehet mindkettő missel, így ha a nyíl betalál akkor a másik fix legalább.
  • zozoalma
    Azért az is kell hogy az az ASHE ulti ne misseljen .

Tudom bronze de nekem a lux ulti + jinx ulti combo jobban fekszik, vagy egy jó kis velkoz supp ulti :)
    Én kezdem hiányolni a tank supportokat , megint csak az játszik hogy mindenki agresszíven csináljon 20-30 killt .
  • sadface #52906
    Nekem csak rossz tapasztalatom van az MF-el. ADC-nek még mindig jobb. :) Próbáld ki ha kedved tartja, de amikor az E-maxos TLD MF supp op-bb volt és sose lett nagy "meta" szerintem ez se lesz. (max addig míg zyra pick or ban :D)

Soloq-ba hol lesz olyan ashed?
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.10.26. 15:54:23
  • SzirmosSzisza
    + lvl 6-on Ashe ulti + MF ulti eléggé gyilkos tud lenni (meg nem árt, ha PraY hozzá az adc-d :D)
  • j0nNyKa
    óaha, kössz
    szóval akkor ne szokjak rá? pedig jól hangzik
  • sadface #52903
    Nem, ez konkrét counterpick. Ashe mellett és Zyra ellen működik rendesen csak. Amig lvl1-en van a seed az mf passive miatt kétshotolni tudja a laner+mf a zyra plantot + az mf q továbbpattan róla (sok esetben zyrara). De amint ráraksz egy plusz pontot a w-re újra 3 lövés kell nekik. Ráadásul jó összhang és a kommunikáció kell ahhoz, hogy rendesen működjön. Erre annyit mondok, bant neki aztán majd elmúlik...
  • j0nNyKa
    köszönöm, ööö wow
    lényegében olyasmi, mint Zyra, csak ad-ben?! beteg
  • Roger6
    Teljes meccs:

És a final build-ek kb itt vannak:
  • j0nNyKa
    :DDDDD

aki látta a meccset: mi volt az elképzelés, hogy működött ez az mf support dolog? mi volt a dolga, miket vásárolt?
  • Roger6
    Hétvégén VB-n látták gyanítom.
  • Darthmushroom
    Csak nálam kezdtek elszaporodni az MF supportok? mindegy h milyen a csapat összeállítás hozzák, de legalább vennének sightstonet meg pink wardokat.
  • sadface #52897
    Széép vagy...
  • j0nNyKa
    jó de téged eddig is
    ráadásul az új peccsel felugrál a pingem ilyen 500ra folyamatosan (más kérdés, hogy valamiért azóta nyerek ), nem lesz ez így jó

• sadface #52895
    Hát akkor engem mennyire kifognak...
  • j0nNyKa
    :DDDD
    ezen a megfogalmazáson jót röhögtem
  • SzirmosSzisza
    Kiválóan elfut a 2 egymás mellett. Bár LoL-ban legutóbb úgy összecsuktak midlanen, hogy utána szégyelltem létezni (nem játszottam még az a köves csaj ellen és 10 perc körül volt 14/0-ban, bár roamolt is meg ilyenek, ami azért silver-gold körül még űrtechnika)
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.10.25. 13:39:11
  • BEAST #52892
    inkább farmold a sausanokat nekem cukorkáért :D
  • j0nNyKa
    öö de érted, az az issue hogy nincs időm, így duozni se
    ezzel a heti 1, max 2 játékommal nem fogok feljutni, csak plat keretem lesz, és kinevetnek a diszkóban a lányok :|
  • Jani Hun
    7.én van szezonzárás am ha jolemlékszem
  • sadface #52889
    haha :DD mostanság kezdtem újra komolyan venni, azóta kimásztam 2 divet. De nem merném azt mondani, hogy igen. Ha felérek plat tetejére/plat1re duozhatunk de most így nem merem kijelenteni, hogy menne. :D

hát nem szólsz, hogy jönni akarsz.... xd
  • SzirmosSzisza
    Nekem is kéne még a gold

• j0nNyKa
    dehát plat3 vagy, hogy akarnál már diát?
    #geciszarszóvicc

btw most így totál viccet félretéve: te játszol mostanság aktívan, és érzed úgy, hogy plat1 21lp accomat fel tudod rángatni dia 5-be? kurvára nincs időm játszani
  • sadface #52886
    Mikor lesz szezon vége, van már offisöl infó? még össze akarom kaparni a diát
  • j0nNyKa
    tolta ő eun is, nem? vagy csak az ilyen brazilon és társain? :D
  • SzirmosSzisza
    Ha csak nem mentél át a törökökhöz vagy egyéb egzotikus szeróra, akkor tuti nem Ő
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.10.25. 09:20:41
  • böröczk
    O banolva lett innen? :D

Mar tortenelem a srac.
  • j0nNyKa
    eza fiddle tuti zippo
    kijött gangelni az elején, megöltük mindhármat, utána folyamat tolta all chatbe hogy cait afk
    dehát.. nem is volt afk ... öö
    hacsak az afk nem lett valami új szleng mostanság lolban, és valami kurvaanyádat jelent
  • zozoalma
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát igen eléggé izgalmasra sikerült a meccs, semmi megállás pörgés ezerrel

• sadface #52880

Ééééés láthattuk, hogy ehhez a nyugat soha a büdös életben nem fog felérni. #thegap
  • Darthmushroom
    döntőbe illő series volt

Hihetetlen h most sem tört meg az átok a Rox oldaláról, Peanut miatt kicsit sajnálom is őket, a vb alatt megkedveltem. az h mennyi élvezi a játékot végtelenül szimpatikus. ha valamit elront vagy nem úgy sikerül ahogy tervezte akkor is mindig mosolyog meg nevetgél.

• SzirmosSzisza
    Ők se értik :D
  • zozoalma
    Hali
    LV100 as doombotok ellen keresek csapatot , mert ez nehéz :)) Devil Teemo oP
    peace xD
  • j0nNyKa
    egyben
  • sadface #52875
    SummSchoolon már 23 kombót összeszedtek. Nagyoooon high skill capje lesz.
  • j0nNyKa
    csak az igaz, ami s@20-n van!