53877
0MWkPbn.jpg
  • böröczk
    Jaj, ezt ismerem, rohadt jol nez ki, egyszer volt is fent, dehat megis csak ez a mostani az offisol :D
    Nagyon birom a teli/karacsonyi hangulatu temakat, szoval remelem novemberben/december elejen beteszik, es sokaig marad.
    Kivancsi vagyok, iden kik kapjak a karacsonyi skineket, Zyra szerintem pont eselyes lehet.
  • böröczk
    A meg nagyobb szarkupacba :D
    Azert lehetne mar preseason, meg kovi szezon eleje, olyankor valahogy mindig jobb meccseket lehet jatszani.
  • j0nNyKa
    csak azzal próbáltam, ami be van rakva a zyra rúna oldalamba, nem vagyok én akkora pro, hogy cserélgessem, meg kísérletezzek
    mellesleg ebben az új szezonban annyira keveset játszottam, hogy a Zyra masterym meg lehet, hogy full használhatatlan, nem vágom
  • j0nNyKa
    wooxy-val már régen lehet winter mapot csinálni, vannak is tök szépek (pl. frozen rift)
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.11.02. 00:00:20
  • Darthmushroom
    Lehet szavazni az All-star csapatokra! (Csacsit jó volna bejuttatni :D)
  • sadface #52948
    Zyra fog kicarryzni ebből a szarkupacból. :D (ha nem esek vissza most..) próbáltad már mpen quintekkel? Mert látom kékbe te is azt toltál.
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.11.01. 15:51:01
  • sadface #52947
    ooh, de rég volt már.
  • böröczk
    VÉGRE!

• Darthmushroom
    így hét után rájöttem, hogy az ember ha meglátja az MF supportot jobban jár ha még draft alatt kilép és csak pár percet kell várnia minthogy min. 20 percet idegeskedjen a játékban egy biztos vereség alatt.
  • j0nNyKa
    :DDD most nézem
  • sadface #52943
    Igazából azt vettem észre, hogy nem az a kérdés, hogy topdmg leszek, hanem mennyivel..
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.10.30. 23:32:53
  • j0nNyKa
    ez a léc, ezt kell ütni, damaget oda tudod képzelni

szerk, találtam egy ilyet :DD
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2016.10.30. 22:41:11
  • sadface #52941
  • sadface #52940
    Most megy a rebroadcast.
  • SzirmosSzisza
    Gondolom alszanak még :)

Utolsó pár meccset itt meg tudod nézni (a 70 perces is pont benne van, azzal kezdődik)
  • EnxTheOne
    A döntő miért nincs fent a magyarloltv youtube csatornán?
  • sadface #52937
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezek a srácok olyan dolgot műveltek.. Mi szenvedünk, hogy elérjük a diamondot / goldot / kinek mi, ők meg már harmadszorra emelhetik magasba a legjobbaknak járó kupát. Szenzációs teljesítmény. Remélem, hogy még maradt bennük 1 vb cím, így is legendák már de ha megcsinálnák negyedszerre is akár jövőre.. Az 4 vb abból 3 sorozatban. Hihetetlen. Nem szurkoltam úgy senkinek, de Ambitiont sajnáltam kicsit. Viszont így is hatalmas grat a Samsungnak én az ismerősöknek azt mondtam ha a SKT behúzza az elsőt akkor sima 3-0 lesz. Van bennük is lelkierő, hogy fel tudtak állni. Ezúttal (is) a jobb csapat győzött. Na majd a C9 jövőre..
  • SzirmosSzisza
    http://matchhistory.na.leagueoflegends.com/en/#match-details/TRLH1/1001960064?gameHash=6ca759012b24b8b1&tab=overview

Jó az a "support" Zyra build :D
  • zozoalma
    Azért az a harmadik meccs omg 100k dmg adc meg 70 perc. Zyra 76k dmg :)
    Respect hogy több mint öt órán keresztül tudtak koncentrálni

Utoljára szerkesztette: zozoalma, 2016.10.30. 09:59:44
  • Darthmushroom
    Nyert az SKT de legalább szoros volt és 5 meccs volt, nem 3 mint sokan várták. Azért erős h 6. világbajnokság volt és Faker meg Bengi meg háromszoros világbajnok, nem hiszem h lesz hasonló max négyszeresek lesznek. :D
  • sadface #52933
    Csak behúzták.
  • Roger6
    A farmokra kíváncsi lennék azért :)
  • SzirmosSzisza
    Úristen mi volt ez a meccs :D
  • SzirmosSzisza
    Úgy néz ki idén is kapnak 6-7 skint (edző), lassan lesz 20 darab SKT skin :D
  • sadface #52929
    Szerintem elég nagy rá az esély. Ha nem tud hozni valami váratlant a Samsung több meccsen át esélyük sincs. Ez az SKT gyengébb mint tavaly mégse kételkedik senki a harmadik győzelmükben.. :/
  • Darthmushroom
    Na vajon éjszaka az SKT harmadjára is világbajnok lesz? tippre sajnos igen, de személy szerint jobban örülnék egy Samsung győzelemnek.
  • zozoalma
    Méltó az elözőekhez :)
  • BEAST #52926
  • SzirmosSzisza
    fasza lett :D

• böröczk
    Na igen.
    Meg milyen logika mar az, hogy pont nem az elso ket pick banol? Ha mar kap egy first pick midet, legalabb annyi legyen, hogy egyet banolhasson, ami ellen nem szeretne menni.
    Raadasul sokkal tobb champion van mar, mint anno, kell az 5-5 ban.
  • EnxTheOne
    Köszi
  • sadface #52922
    Jaj ezt muszáj megosztanom olyan jót nevettem.. :D
  • SzirmosSzisza
    http://boards.na.leagueoflegends.com/en/c/gameplay-balance/99Oykczu-so-about-10-bans?comment=0005 !
  • böröczk
    Meg lehet kerni, hogy banoljak, vagy te is ki tudod banolni, ha ugy van.
    Mondjuk mar igazan lehetne 5-5 ban.

Erdekes, en afk-kal nem talalkozom, bena tarsakkal mar igen, de azok ugyanugy enemyhez is kerulhetnek.

Tegnap elott pl massziv loosing streak volt, tegnap viszont csak nyertunk.
  • zozoalma
    Semmi ilyesmiről nincs szó, csak bosszantó tud lenni hogy játék elején afk megjelenik öt percen belül aztán megint afk és nincs remake , aztán megint megjelenik és másik lesz afk :)
    Ezen a héten ezt ötször játszották el :)
    Yasuonak egy nerf nem ártana túl sok van belöle xD
  • Christian88
    Én csak azért szoktam nagy ritkán, hogy valamennyire képben legyek mennyire is akarok én vele játszani. Normalon lehet belefutok egy Silver first time syndra midbe és Yasuo-val nullába verem ( nem, kurvára nem tudok vele játszani ). Rankeden meg a szintedhez megfelelő lehet 100 game-n túl lévő Syndra-ba futsz, aki nullába ver és rájössz, hogy közöd nincs Yasuo-hoz ( ez vagyok én ), ha meg nem ver nullába és esetleg farmolni is tudtál/volt kill pressure (akár dzsungelessel)/nyertetek úgy is, hogy a lane-t buktad, akkor ő lesz a következő main-ed.
  • Plata
    Igen.
  • EnxTheOne
    Ha Ivern használja a passzivját pár jungle campen, akkor azokat megölheti egy másik játékos?
  • Vergirius
    Ez igaz, de mindig rankeden akarják. Biztos szeretik ha élesben megy a dolog. Sima game-be már nem okoz nekik kihívást. :)
  • sadface #52914
    Valahol el kell kezdeni. :)