53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
    Én először, úgy olvastam, hogy MINDEN lanen létrehoz az ultija 1 klónt, csodálkoztam is, hogy mi ezt az OP-ság.

Amúgy úgy néz ki János szabin van, nem linkeltem a surrender@20 hírt: http://www.surrenderat20.net/2016/10/1018-pbe-update.html !

Bár van már ilyen is, ez talán szebben néz ki: http://na.leagueoflegends.com/en/featured/preseason-2017
  • sadface #52872
    LB-ről nyilatkozok csak, mert az egyik kedvenc hősöm. Szerintem egész éredekes lett, látok benne fantáziát.
  • Darthmushroom
    Már látom, h falra fogok mászni adc mainként ettől az orgyilkos frissítéstől.
  • zozoalma
    Yasuo volt ellened alap hogy kikaptatok :D
    Az meg nem kihívás hogy részegen , mert olyankor benned van az akarni vágyás és még agresszívebb vagy :)
  • sadface #52868
    Nah, részegen, a fél meccset halva töltve lesebeztem az egész bandát. Ez még abs nem számít soknak. xd

• HugeJackedman
    Inkább zyra supportok akik nemtudnak játszani, mint az Ivern és társai kaliberű szemét.
  • j0nNyKa
    igazából az a baj, hogy most megint 2 hónapig visszajönnek a fail zyra supportok, fantastic :|
  • SzirmosSzisza
    Első kettő meccsen azért visszafogottabb volt, nem úgy mint a Jayce akit sikerült AXN-nek minden meccsen elfeedelni.
  • j0nNyKa
    ebben mi a furcsa? max az, hogy nem nyerte a damaget
  • SzirmosSzisza
    "support" Zyra (damage dealt to champsot érdemes nézni :)
  • Darthmushroom
    ennek a tankos buildnek hála már topon is sokan játsszák. mondjuk volt lcs-be is nyáron topon gondolom azt is növelte a népszerűségét. jól emlékszek az egyik legjobb winrateje is volt, de valami bug is rémlik amitől még jobb volt.
  • Jani Hun
    egyre többen tudnak vele játszani + phantom dancer, frozen malett, bt build tankos, erös, kicsi cc, elkaphatatlan és gusztustalan :D
  • tigeroo
    nah kicsit visszanéztem westen megnézni mi van. hát a játék élvezhető, de mi ez a sok yasuo? istenem, nem volt ma olyan meccs, amin (legalábbis az ellenfélnél) ne lett volna ez a csemp... riotnál yasuo fétis van, most ennyire menő?
  • Darthmushroom
    minden igaz jövőhéten pbe-re érkezik.

meg azt is lehet tudni h még lesz egy új hős a WW update előtt.
  • Jani Hun
    NYáá, most nézem a rebroadcastot, erre lespoilerezed:D, bár valahogy éreztem:D
  • EnxTheOne
    Azt lehet tudni hogy mikor lesz az assassin update?
  • sadface #52856
    Csak engedtek egyet, mert kellett a nézettség.:D
  • SzirmosSzisza
    Pulcsi fasza.

Amúgy úgy néz ki az SKT se verhetetlen!
  • BEAST #52854
    challenger rewards :d
  • Darthmushroom
    WW újragondolását jobban várom, az assassinok távol állnak tőlem. :D
  • j0nNyKa
    köv szezonban assassin varia
  • j0nNyKa
  • Darthmushroom
    Nem kaptam kulcstöredéket megint közel 2 hétig, erre most végre adott, de nem is egyet hanem egy meccsért kettőt LOL
  • SzirmosSzisza
    SSG vs C9 on the 13th
    SKT vs RNG on the 14th
    ROX vs EDG on the 15th
    H2K vs ANX on the 16th

h2k vagy a ruszkik úgy néz ki továbbjutnak legalább :D
  • sadface #52848
    Bejött a tippem a B csoportra. Igaz éppenhogy, de továbbcsúsztak a C9-os srácok. Utolsó meccsen Faker kb leszarta és még így is péppé verték a FW-t lol.
  • Morinad
    Hát az oroszoknál kevés dolog van messzebb az EU-tól :)
  • sadface #52846
    Ez a TSM...
  • SzirmosSzisza
    Én most a ruszkiknak szorítok, az már majdnem EU :D
  • zozoalma
    Azért az a Karma Baron lopás IMba volt :)
    Megérdemelten lesznek ott a H2K -sek , de legjobban a Braziloknak drukkolok , mert ök teljesen meglepetés csapat számomra :D
    Utoljára szerkesztette: zozoalma, 2016.10.09. 01:26:10
  • sadface #52843
    Szép volt h2k!
  • Jani Hun
    BUNDA:D engem AHQ sikertelensége lepett meg, persze mihez képest
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.10.08. 12:12:22
  • SzirmosSzisza
    http://www.lolesports.com/en_US/worlds/world_championship_2016/schedule/groups/6 h2k beindult :D
  • j0nNyKa
  • Darthmushroom
    Csacsiéknál mennyi ilyen nyilatkozat volt, és mégis 2 év alatt mennyi összeállítás volt.
  • RainForest
    Perkz azt nyilatkozta hogy igen.
  • sadface #52837
    Fú most látva a hozzászólásom, lehet nem kellene félkómásan egy kemény este után fórumozni..

Egyébként meg ja lol, a wildcardoknak több winje van mint egész EUnak. :D
  • Christian88
    Nekem eddig ez a kedvencem:
    ANX
    Utoljára szerkesztette: Christian88, 2016.10.07. 11:37:08
  • sadface #52835
    Mintha megnyertem volna a lottot annyira jonerzes, hogy igy kinyaltak. Az ANX-nek oedig respect!
  • Darthmushroom
    Kíváncsi vagyok h ez a jelenlegi G2 keret együtt marad-e a következő szezonra egy ilyen (csalódáskeltő) vb után. Nekem azaz érzésem, hogy nem.
  • j0nNyKa