53877
0MWkPbn.jpg
  • ronihun
    nem, firstpick kassadin volt akinek fogalma nem volt kassadinról, csak annyi hogy op
  • Különc
    Én nem értem, miért akarna Leona ADCt? Kappa
  • j0nNyKa
    leona adc?
    (jó értettelek, de magaslabda)
  • SzirmosSzisza
    Ha ADC akkor még talán belefér :D
  • ronihun
    Hát ilyet se láttam még a három év alatt, ugye van az a fajta tryhard idegroncs soloq kid aki megmondja mindenkinek champion selectbe hogy mit pickeljen, mert az annyira erős hogy csak na és majd mi nyerünk vele. De most olyan volt, hogy beírta nekem (last pick) , hogy "pick leona or report".
  • Különc
    Még kisebb az ulti damage = még több ember fogja megmenteni az ellenfelet azzal, hogy elrúgja 300 hpn
  • ronihun
    hm-hm, értelmesebb, de még mindig nem vagyok vele kibékülve
  • Maak
    New Set of Big changes for Lee Sin

• j0nNyKa
    jön egy baszomnagy pbe patch, új rumble, fizz és syndra skinekkel
  • j0nNyKa
    nemtom nyomott-e már valaki lategame leesin vs shen 1v1et
    sztem egy másfél percig ütöttük egymást, vagy 5 minion wave elfogyott közben :D
    kurvajó volt, közben el is beszélgettünk, a meccs után meg honoráltuk egymást
  • j0nNyKa
  • TBTPumpa
  • SzirmosSzisza
    Renekton picit el volt tévedve.
  • j0nNyKa
  • ronihun
    Kipróbáltam valami 16-x-be végeztem, de érezhető a változás. Azt nem mondanám, hogy kifejezetten gyenge lett, azt se, hogy még mindig op, most erős, de más. A Q silence elvétele nyilván nagy nerf, de amúgy így hogy megint a q-t maxoljuk először, egész jó dolog ez a shield. A W-je kifejezetten jó lett szvsz, nem vagyok benne biztos, mert nem néztem meg, de mintha jóval többet sebezne, gondolom így van mivel akkorát üt hogy meglepődtem amikor lebasztam az enemy ziggs-et lvl 3-on kb 200 hpról.

Ami nagyon feltűnik játék közben az az ulti. Az hogy 8 secről 12 secre nőtt a stackok lejárata az változtatja igazán meg az új kassadint a régitől. Alapból ugye duplájára nő a manája az eddigi +100 helyett, emiatt egy teamfightban, vagy skirmishben kétszer háromszor lehet úgy elnyomni az ultit, hogy ne halj meg és még tudj más spellt is nyomni. Tehát most már nem érdemes kivárni míg resetelődnek a stackok, hanem muszáj egy 600-1200-assal továbmenni/vissza.

Szóval a lényeg, hogy szerintem továbbra is erős (egy meccs alapján nem akarom azt mondani, hogy op), de azért megváltozott, és kicsit jobban oda kell figyelni annak aki játssza, valamint nem gondolom, hogy LCS-en ezután nem fogják továbbra is bannolni, mert azért a prok kezében én még mindig túl erősnek érzem. Ha sor kerül még több meccsre vele, akkor nyilatkozom, félek hogy a vége az lesz, hogy op as shit, de nem annyira mint eddig :D
  • SzirmosSzisza
  • Fletley9
    Én nem vagyok biztos abban ,hogy Kassának nem fáj ez a nerf. Igen a Silence elvétele. A shield tuti kompenzálja valamennyire, de gondoljunk bele a silence eddig nagyobb biztonságot nyújtott. hisz Q+R+E+W/autottatck+R ez pont annyi idő amíg a másik nem tudott reagálni a silence miatt, most egy lux vígan elsnarel....
  • j0nNyKa
    "A conversation between Pwyff and Kayle Bot about Kayle nerfs/buffs. This is gold."
  • SzirmosSzisza
    http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/20nn44/patch_44_notes_league_of_legends/cg51kx8?context=1

szerintem direkt hagyták ki Kaylet :D
  • j0nNyKa
    eh, ahhoz képest, hogy hisztizek a kayle lich bane nerfen, meg hogy kassa még mindig op, most volt velem egy kayle, enemyben egy kassa, és a kayle rongyosra alázta a kassát
  • SzirmosSzisza
    Úgy néz ki lehet manipulálni twitch nézőszámot :D
  • Különc
    Úgy hallottam a török scene world class
  • Mazarex
    mind1, szokás szerint hülye voltam/vagyok/leszek, trollkodni nem tudok, lolban még plastic szintet se ütöm meg, asszem megyek adc siont játszani törökökhöz, legközelebb már csak okosságokat töltök fel sionról, hogy milyen jó a kitje, és minden azóta nyert meccs aftergame screenshotját
  • j0nNyKa
    bezony bezony, mert eddig is teamfightonként tolt vagy 30 ultit!
    szal fene tudja, én tuti hogy hagyom banlistán továbbra is
  • SzirmosSzisza
    Helyette kap pajzsot, tisztára nem op :D Elvileg amúgy ultit nerfelték nagyon, pár használat után 600 mana!
  • Különc
    www.honlaphozsemírszékezetet,ugye?.hu
  • j0nNyKa
    ott, hogy 2014-ben ékezetet használsz file névben
    töltsd fel normálisan ékezet nélkül, és ne erre a szutyok sgre, hanem valamelyik külföldi képmegosztóra (nem, imgurra se)
  • Mazarex
    hol rontottam el a linket...
  • Mazarex

nem jött össze:D a leirtakat elismerem, bár jay wilsonról mintha az halottam volna, hogy hs-nél is segédkezett, na mind1 megyek tolok pár rankedet beastmaster hunteremmel
  • j0nNyKa
    nem látom át, hogy ez az új kassa mitől nem marad ugyanúgy 100% ban
    mer nem silencel? lófasz, attól ugyanúgy flashelget a világba

azt meg kifejezetten élem, hogy minden lich bane usert megbuffoltak, csak kayle-t nem :D
  • j0nNyKa
    nyilván engem is érdekel, meg is fogom nézni, de egy lol mellé ilyen mindenféle módon megszerezhető hősökkel nem fog beférni
  • ronihun

Ráadásul a HS sikeréhez hozzájárul az, hogy pl az SC2-vel ellentétben nagyon könnyen bele lehet jönni és bárki élvezheti. Másrészt nem egy ismerősöm fizetett elő újra wow-ra, mert a hearthstone miatt kedvet kaptak hozzá. Szóval szerintem sincs bajban a Blizzard, és az meg hogy fejlesztenek egy MOBA-t, nem azt jelenti hogy döglődnek, hanem hogy nem hülyék és tudják, hogy ha egy tőlük elvárható minőséget hoznak és a nevük ott van a cím mellett akkor sok érdeklődő lesz. Nem tudom milyen a HotS, meg nem hiszem hogy túlszárnyalja majd a LoL-t vagy Dota-t de mindenképpen érdekel, hogy milyen változtatások/új dolgok lesznek benne.
  • jazzy
    8 milla körüli előfizetője van a wownak még mindig, sokan játszanak újra diablot és megmaradt az sc2 közönsége is, hearthstone pedig csak hab a tortán. Milyen döglődő lóról beszélsz? Milyen "kártyajátékok sikerén"ről beszélsz? 432835728934729 ember van a Földön aki soha nem játszott kártyajátékkal a hearthstone előtt, de ezt kipróbálta és tetszik neki.
    A diablot pedig mióta elment Jay Wilson nagyon jó fele fejlesztik, sok sok régi játékost vissza fognak kapni.

#44457 bocs mhadix, de nincs Johnny nevű fórumozó a topicban.
  • Madix
    Ma már nem is játszunk?! (Válaszolj Johnny!) :D
  • TBTPumpa
    Végre!
    "We changed the loading screen and in-game announcer fonts!"

Ez annyira lényeges volt, hogy immár nem lesznek álmatlan éjszakáim!
  • Mazarex
    Patch notes 4.4 végre felbüfögve
  • Maak
    Meg mindig euw tanyazik kiemelt helyen rioteknal...

LoL Status ‏@lolstatus 12 min
    Summoners- We are seeing global issues with the launcher showing as undefined. We're working to get you back in and playing ASAP!

LoL Status ‏@lolstatus 11 min
    Additionally, EUW is experiencing issues with games failing to start. We are also looking into this at the same time. Stay tuned for info.
  • Mazarex
    gondolom fáj a picsájuk, hogy nem tudják már pénzzel törölni, mer wowot mág lich kingnél elbaszták, dió az nagy cím, de hát egyszer azt is megunja majd a nép, kártyajátékok meg mobák sikerén felbuzdulva még próbálják rugdosni a döglődő lovat...
  • Zickler
    Új Rumble skin.
  • j0nNyKa
    hsről is rosszakat hallani, nem jó irányba haladnak a srácok