League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Mondjuk ez inkább azt igazolja, hogy mennyire gáz a kínai helyzet, ha jobban megéri nekik USA-ba menni amatõr bajnokságban játszani.

Amúgy Quantic is így kezdte, hogy majd megmutatják, aztán broken dreams and crushed heart lett belõle 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
Gondolkozni kéne. Nyáron már ott lehetnek. és gondolom nem azért mentek oda, hogy eljátszadozzanak az NA soloq-val.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
LCS-ben biztos nem lesznek, amatõr liga meg amatõr liga.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
SzirmosSzisza

j0nNyKa
pbe update, avagy kassa az új autoattack champion

Keep in mind this is a pretty significant buff to Kassadin's early game as he now does 30 extra damage on hit and has an auto attack reset

As for his full combo, he lost a total of 60 ( Q ) + 80 ( e ) = 140 damage and gained 180 ( +.8 AP ) damage if he lands an auto. Damage potential and risk are both up

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
1700+ és normálisan fogsz kapni
Különc
Freud, lol

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

NagyiBMX
Szerintem neked volt egy hányással kapcsolatos élményed a készpénzzel 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Különc
Biztos van valaki, aki szereti a pénz hányásos, puncinedûs, hányásos készpénz szagát, és nincs dombornyomottja

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

JSbyMSI8800
Ugyanannyit kapsz érte mintha bankkártyán vennéd 😊 + még nem is kell menni egy boltba, hogy megvegyed.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

TBTPumpa
Heti free-champ felhozatal:
Nunu
Draven
Morgana
Volibear
Sejuani
Sona
Annie
Ashe
Orianna
Trundle

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
EU prepaid cards

Magyarország nem szerepel a listában. OMG Rito pls! <#idiota>

Mazarex

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

j0nNyKa
ja az a helyén van, akkor sajnos "beragadtál" a 2 szezon közötti butageci pontszámításba
nekem ez anno ugyanígy gold1-ben konkrétan egyik meccsrõl a másikra "javult meg", 5 pontok után 15 pontokat kaptam winért
kitartás <#eljen>

sadface
frostfire annie *-* 😞(((((((((

I decide when I'm done.

Anthrax

1,669
Gold 1 (34 LP)
Korrekt MMR, ebben a ligában a helyed.

j0nNyKa
ö, az egy számot ír, meg hogy a mostani ligádhoz képest hogy állsz 😊
azt írja hogy "Korrekt MMR, ebben a ligában a helyed.", vagy mit?

Anthrax
Tegnap mondtad nézzem meg op.gg MMrem és azt írja,hogy gold1, wtfért kapok 5 pontot akkor 😄

j0nNyKa
i can see a pattern here

TBTPumpa

SzirmosSzisza

trash talk

sadface
cuki

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mint sjokz

I decide when I'm done.

j0nNyKa

sadface
Kicsit rosszulesett, hogy a a riot szarának az eredmény vagyok, köszi

I decide when I'm done.

j0nNyKa
hm, ebbõl azt szûröm le, hogy azt kéne látni, hogy próbál visszacsatlakozni, de rögtön megint dczik

bár hát mind1, láthatóan van globális gond, most hogy én ebbõl mit látok, az részletkérdés, az eredmény sad

Anthrax
Alliance kíváncsi vagyok mit mutat erõsebb teamek ellen,mert dignitas eléggé gyengécske szegény.

ronihun
Ha egy bo5 alatt nem tudnak változtatni, és mindhárom meccsen bejön az ellenfél stratégiája, ami kb ugyanaz volt, akkor tényleg nem érdemlik meg a továbbjutást.
Érdekes lesz a spring split, kíváncsi vagyok, hogy a jobb csapatok ellen hogy állnak majd helyt az újak, a CW erõsnek tûnik, a KMT is okozhat meglepetéseket, de sok minden változott, GMB erõsödött, Fnatic mintha kicsit gyengébb lenne Rekkles-szel, Alliance-ben nagy a potenciál, izgalmas lesz.

...

daemonervosa
nagyon szarul játszottak, megérdemelten estek ki.

Trolling is a art.

ronihun
Egyébként ha kiesik az NiP akkor az nagyon kellemetlen lesz mindegyiküknek: zorozero, nukeduck, mithy bent lenne LD-vel, az SK is bejutott és Freeze elsõként volt meghívva az Alliancebe. Szóval azért kurva nagy pofáraesés lenne mindannyiuknak, de majd kiderül.

...

ronihun
A jövõ héten soloq-ban zileanok, trinity malphiteok és mid kayle-ek lesznek mindenhol. <#vigyor2>

...

SzirmosSzisza

ronihun
Azért jól felépítették ezt a "kihúzzuk lategameig és kayle meg vayne megkúr mindenkit szóval féljetek" taktikát, mindenesetre kellemes csalódás ez a csapat nekem so far. Persze a következõ meccseken már tudni fogják az NiP-sok hogy mit csináljanak, de azért nem rosszak.

...

SzirmosSzisza
Sok minden nem történ eddig :d

ronihun
Az eddigi meccsek közül ez az NiP vs KMT tûnik a legszorosabbnak, nem is állnak rosszul a KMT-sek, pedig azt hittem ez is stomp lesz NiP részérõl.

...

j0nNyKa
jajaja azt a csapatára mondta poénból nyilván

ronihun
ezt a saját csapattársaira mondta szvsz

...

tigeroo
"they were a bunch of feeders" még ezt is mondta, jól hallottam?😄
ronihun
hát igen, ez egy meglepõ statement volt 😄 de igaz sajnos

...

j0nNyKa
ez az LD <#idiota>
jaj, gáz.

"like the AD version of singe" 😄DDDDDDDDD
"the rest is non-existent"
dyrus gecinagy arc

Anthrax
aaa, mind1, fos 1 meccs lesz még. Végén Eu úgyis oda veri NA-t

ronihun
Sajnálatos hogy egy ilyen szintû csapat benne lesz az LCS-ben jövõre... nem lehet biztosra venni semmit, de ez alapján összehasonlítva bármelyik új vagy régi LCS csapattal nem sok értelmét látom a meccseiknek. Na mindegy, eddig minden szezonban volt 3-4 csapat akik csak úgy voltak.

...

SzirmosSzisza
Nem, egyszerûen azért mert ezek voltak az elõzõ "szezon" végén a helyezések.

Azért, mert mindenki az ellen játszik aki azonos helyen végzett. TSM és LD ugyanugy 2. volt summer LCS végén.

Anthrax
Megnézed kiosztást ezenkivül még 1 pontot tudnak szerezni,többit simán behúzza eu.

Anthrax
Igen másra nem jó, megnézed kiosztást, érdekes,hogy TSM került az egyik leggyengébb EU csapat ellen és 2 pontot kapnak. Nem értem miért nem Gambitot rakták be ellenük, jaa mert NA seggnyalás van...

SzirmosSzisza
Ennek a meccsnek nem sok értelme van, de legalább lesz pontja NA-nak 😊

ronihun
na kíváncsi vagyok a TSM-et el tudja-e carryzni Bjergsen, kár hogy az új és sokak által nem túl erõsnek ítélt LD ellen mennek

...